BABY born BABY born Soft Touch, fiú baba téli ruhában, 43 cm-41%
22 930 Ft 13 490 Ft

Akció

A BABY born kisfiú ma különösen divatos. Egy elegáns nyári öltönyt és egy stílusos kalapot választott a nyári sétájához a városban. A mellénybe varrott inget aranyos fagombok és nyakkendő díszítik. A ruhát tökéletesen kiegészíti a megfelelő kék nadrág és az elegáns cipő.

BABY born Soft Touch, egyszarvú ruhás lány, 43 cm
21 940 Ft
+ ingyen szállítás

BABY born szereti a szivárványt és az egyszarvút. Pontosan ezek a motívumok díszítik a teljes ruháját. A rózsaszín pólóját nagy kép díszíti egy gyönyörű egyszarvúról színes szivárvány alatt. A lila szoknyája egyszarvúakkal, szivárványokkal, drágakövekkel és csillagokkal díszített. BABY born a ruhájához égszínnel megegyező nadrágot és csillagokkal díszített csizmát választott, ami tökéletesen illik a szoknyájához. És nézd meg azt a sapkát! Egyszarvú fülek vannak rá varrva! A BABY born olyan jól néz ki benne!

BABY born Soft Touch, baba téli ruhában, 43 cm-35%
22 930 Ft 14 890 Ft

Akció

„BABY born, kelj fel, kint havazik!” BABY born alig várat a havat, így máris hóembert akar építeni. Először azonban melegen fel kell öltöznie. Gyorsan belebújik a téli kezeslábasba, a fejére rózsaszín sapkát húz, és indulhat is.

BABY born Soft Touch, baba farmer szoknyában, 43 cm
24 780 Ft 21 940 Ft
+ ingyen szállítás

BABY born szeret álmodni pillangókról és pompomkról. Így van, nem az édességekről, hanem a pompomokról. Bolyhos kis golyók és színes pillangók díszítik az egész BABY born ruhát. A nadrágot szó szerint teljesen ellepik a színes pillangók. A pillangót megtaláljuk a farmerruhán, amit aranyos tüll fodrok díszítenek és a rózsaszín sapkán is. Tökéletesen illik mindehez a rózsaszín hosszú ujjú póló, és a lila cipő is,

Baby Annabell Ceruza Trio Frutti, 18 különböző szín, illatos
21 940 Ft
+ ingyen szállítás

Amikor Baby Annabell sétálni indul, gyönyörű napos idő van. Mire eljut a parkba elkezd esni az eső. Szerencsére Baby Annabell-nél van az esőkabátja és a gumicsizmája. Esőben Baby Annabell sem szomorkodik, figyeli ahogy az esőcseppek viccesen táncolnak a tavacska felszínén. Az eső a békáknak is nagy örömére van, lelkesen ugrálnak az egyik tavirózsáról a másikra. Pontosan egy ilyen jelenet van rajta a zöld póló képén és a kék esőkabáton, amelyet Baby Annabell visel.

BABY born Soft Touch - lányka

BABY born Soft Touch - lányka

Értékelés: 4,5
21 720 Ft 19 740 Ft
+ ingyen szállítás

BABY born baba body-ban és sapkában. Teste kellemes tapintású, válla könnyen mozgatható. Örülni fog, ha megeteted. Amikor szomorú, babakönnyeket hullat. Szívesen pancsol a kádban, és amikor elfárad, fektesse a hátára. A baba lehunyja a szemét és elalszik.

Baby Annabell Annabell, 43 cm-27%

Baby Annabell Annabell, 43 cm

Értékelés: 4,5
23 390 Ft 16 890 Ft

Akció

A Baby Annabell baba akár egész napon át elkísérheti a legkisebb anyukákat. A teste puha és számos életfunkcióval ellátott. Reggel, amikor felkel, alig várja, hogy vizet ihasson a cumisüvegéből. Az ivás során mozgatja a száját, sőt, hallani, ahogyan iszik. Amint elegendő vizet ivott, büfiznie kell. Ezt követően mehet játszani.

Baby Annabell Annabell, 43 cm + Bárányos pulóver
25 360 Ft 19 330 Ft

A kapucnis pulóver Baby Annabell számára puha és kényelmes. A bárányka mosolygós arca mögött egy kenguru zseb található. És nézd azokat a varrott juhfüleket, mennyire aranyosak! Baby Annabell a pulóveréhez rózsaszín nadrágot visel finom szitakötő mintával és egy cipőt, amit tavirózsa minta díszít.

Baby Annabell Jó étvágyat, 43 cm
21 940 Ft
+ ingyen szállítás

Ebéd! Készíts finom ételt a Baby Annabell számára a kis magocskáiból az ételek képeivel. A kis ínyencet megetetheted bárányka alakú kistányérból kiskanállal. Amint a kanál megérinti az ajkait, a Baby Annabell kinyitja a száját és megetetheted. Lelkesen mozgatja a száját, sőt hallani lehet hogy, hogyan nyeli le az ételt.

L.O.L. Surprise! Csillámokat gyártó gyár
17 090 Ft 13 790 Ft

L.O.L. Meglepetés! A Csillámokat gyártó gyár az egyetlen olyan játékkészlet, amely lehetővé teszi a baba megjelenésének javítását. Kétszer van meg egy babád? Semmi probléma! Most újra és újra új figurákat hozhatsz létre a csillámoknak és a hajnak hála, amelyet ez a szett tartalmaz.

Baby Annabell Alexander, 43 cm-29%

Baby Annabell Alexander, 43 cm

Értékelés: 4,5
22 930 Ft 16 190 Ft

Akció

A Baby Annabell Alexander baba akár egész napon át kísérheti a kis anyukákat. Hoppá, mi volt ez? Ha megcsikized Alexander hasát, nevetni kezd, és néha hallhatsz egy kis vicces pukit is. És most ezen hangosan nevet. Egyszerűen egy tipikus fiú!

BABY born Soft Touch Little baba, 36 cm
15 760 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kellemes „Soft Touch“ anyagból készült testű baba különböző funkciókkal a kis szülők számára, akiknek már két éves kortól kezdve sok szórakozást biztosít. Ugyan úgy, mint más kisbabák, ez a baba is főként a cumisüvegből ivást, az evést és az alvást szereti. Amikor már elegendőt ivott, belepisil a bilibe vagy a pelenkába.

BABY born Soft Touch Little, fiú, 36 cm
15 790 Ft
+ ingyen szállítás

„Jaj nem, miért dobtad el a kanalat a helyiség másik végébe?” Annak ellenére, hogy a BABY born fiú erősen próbálkozik a nyuszi alakú tányérral, még mindig nem tud enni. Néha annyira frusztrált lesz ettől, hogy elsírja magát. Azonban ha megkapja cumisüvegét, azonnal mindent elfelejt.

Cry Babies Magic Tears Mágikus könnyek 3-as széria
6 300 Ft

Fedezd fel a Cry Babies Magic – Mágikus könnyek varázslatos világát! Nyisd ki a cumisüveg-házikót és fedezd fel az aranyos babát, aki valódi könnyeket hullat. A házikóban különböző kiegészítők rejtőznek. Vajon mi lehet a házikóban?

Cry Babies Magic Tears Nagy Cumis Ház-27%
12 050 Ft 8 790 Ft

Akció

A Cry Babies Magic Tears Fantasy csillogós és gyöngyös minibabák, amik minden kis anyukát boldoggá tesznek. Minden kislány gondoskodására és szeretetére van szükségük, mivel igazi könnyeket hullatnak. Minden baba egyedi állatos ruhával kapható.

Cry Babies Magic Tears - Koala Lakókocsi szett-31%
22 800 Ft 15 590 Ft

Akció

Fedezd fel a varázslatos világot egy exkluzív aranyos koala ruházatú babával a Cry Babies Magic Tears sorozatból – varázs könnyek! A csodálatos lakókocsija rengeteg lehetőséget kínál a nyári vakáció élvezéséhez. Amikor a baba igazi könnyeket kezd hullatni a lakókocsiban, buborékok képződnek az örvényfürdőben. A nyári utazás megkezdődhet!

Llorens New Born kisfiú 26273
12 330 Ft

Tökéletes másolata a kisfiú csecsemőnek amit minden kicsi anyuka szeretne. A testén aranyos csecsemő redők vannak és nemi szerv. A baba mérete 26 cm. A cumi csak kiegészítőként szolgál.

BABY born Surprise 2

BABY born Surprise 2

Értékelés: 4,7
4 380 Ft

A gólya visszatért és új csecsemőket hozott, amelyeket apránként felfedezhetsz. Csodálatos kötegek tele meglepetéssel, amely sok meglepetést rejteget. Először bontsd ki a pólyát és nézd meg, milyen a baba lábzsákja, majd folytasd tovább a felfedezést.

BABY born Soft Touch baba speciális kiadás ruhával és kabáttal, 43 cm
24 560 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az oviban a BABY born aranyos ruhácskában futkos és délután a kis csini baba valami melegbe fog betekerőzni. Az aranyos pomponokkal díszített fehér kabát pontosan a megfelelő arra, hogy felmelegedjen. Az öltözék része a rózsaszín sapka és a rózsaszín cipő.

BABY born Soft Touch - fiú

BABY born Soft Touch - fiú

Értékelés: 4,7
19 190 Ft
+ ingyen szállítás

BABY born baba body-ban és sapkában. Teste kellemes tapintású, válla könnyen mozgatható. Örülni fog, ha megeteted. Amikor szomorú, babakönnyeket hullat. Szívesen pancsol a kádban, és amikor elfárad, fektesse a hátára. A baba lehunyja a szemét és elalszik.

Cry Babies Magic Tears varázslatos könnyek kunyhója Katie
13 910 Ft 13 490 Ft

Akció

Fedezze fel a Cry Babies magic Tears varázslatos könnyek mini babáinak világát. A csomagban baba és kiegészítői találhatók, amelyek együtt elrejthetők a kunyhóban. Cry Babies Katie valódi könnyeket imitál! Játszd le a Cry Babies Magic Tears sorozatból a kedvenc részed!

Llorens Cuquita 30007

Llorens Cuquita 30007

Értékelés: 3,5
10 410 Ft

Beszélő csecsemő játékbaba – kisfiú puha szövet testtel rendelkezik. A mellkasa megnyomása után a baba elkezdi mondani „mama“, „papa“ és igazi sírós baba hangot ad ki. A cumi csak kiegészítőként szolgál.

Cry Babies Magic Tears - Iglu Kristal készlet-34%
15 550 Ft 10 190 Ft

Akció

Fedezd fel a varázslatos világot az exkluzív Kristal babával a Cry Babies Magic Tears sorozatból – varázs könnyek! A gyönyörű igluja oly sok lehetőséget kínál a téli szünidő élvezetére. Amikor a baba valódi könnyeket ejt az igluban, akkor aktiválódik a havazás funkció. A tél még soha nem volt ilyen gyönyörű!

Bayer Design First Words Baba, Rózsaszín, 38 cm
7 940 Ft

A középnagyságú játékbaba kedves, szép kidolgozású arcával hosszú ideig lesz ideális társa lesz minden kislánynak, sok vidám percet okozva gyermekének. A legideálisabb választás a 38 cm magas, kék szemű, beszélő baba, bármilyen alkalomra szép ajándék 3 éves kor felett. ** Hasa megérintésével hangok kiadására is képes, a beszéd („mama", illetve „papa") mellett nevetni és sírni is tud.

Cry Babies Magic Tears mágikus könnyek, szett babakocsival-26%
10 980 Ft 8 090 Ft

Akció

Fedezze fel a Cry Babies magic Tears varázslatos könnyek mini babáinak világát. A csomag tartalmát képzi egy baba, babakocsi, üveg, cumi és masni. Cry Babies baba valódi könnyeket hullat! Játszd le a Cry Babies Magic Tears sorozatból a kedvenc részed!

Antonio Juan 1789 Peke realisztikus baba
16 450 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kézzel készített élethű spanyol baba, speciális mozgásfunkcióval. A test csontvázának belső megtámasztásának köszönhetően szokásostól éltérő mozgást és pozíciókat állíthatsz be a babánál, a végtagok mozognak, keresztbeteheted a lábacskáit, összeérintheted a tenyerét, vagy különböző baba pozíciókat is felvehetsz a babával. A baba teste puha, a feje és a végtagjai minőségi lágyított vinilből készülnek.

Antonio Juan 3348 Luna alvó realisztikus baba
23 490 Ft 20 570 Ft
+ ingyen szállítás

Alvó, kézzel készített valósághű spanyol baba reális arckifejezésekkel és a végtagokkal. A kezek és a lábak a testhez rögzítettek, így különböző pozícióba alakíthatod, például a feje mögé is teheted a kezét. A baba teste puha szövet, a feje és a végtagjai minőségi lágyított vinilből készülnek.

Baby Annabell My First Szeszélyes Annabell 30 cm
7 670 Ft

Amikor a 30 cm-es Szeszélyes Annabell Babának megnyomod a hasát, megjelenik a narancssárga cumi. Annyira vicces ez számára, hogy azonnal nevetni kezd. Hosszas játszás után a kis humorzsák elfárad. Mikor a baba a hátára fekszik, becsukja a szemeit.

Lamps Pisilő baba hangokkal és kiegészítőkkel
4 640 Ft 4 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A baba aranyos ruhába és sapkába van öltöztetve. Erős testtel rendelkezik és a cumisüvegéből való ivás után pisil. Ideális ajándék minden kis hölgynek, aki a saját babájáról szeretne gondoskodni.

Lamps Nagylány baba kockás mellényben 52 cm
4 790 Ft

Aranyos kislány baba puha testtel, szép rózsaszínes-fehér ruhában, amely levehető. A baba mérete 52 cm. Ideális ajándék minden kis hölgynek, aki a saját babájáról szeretne gondoskodni.

BABY born Surprise Babák 5

BABY born Surprise Babák 5

Értékelés: 4,7
6 160 Ft

Megint jött a gólya! Varázslatos babákat font finom szálakból. Még mindig be vannak gubózva, mint a lepkék. Ha kicsomagolod a BABY born Surprise-t, gyönyörű lepke szárnyai lesznek. A szárnyai, a ruhája és a haja is tele van csillogóval.

Lamps Nagylány baba csíkos sálban 52 cm
4 790 Ft

Aranyos kislány baba puha testtel, szép rózsaszín ruhában, amely levehető. A baba mérete 52 cm. Ideális ajándék minden kis hölgynek, aki a saját babájáról szeretne gondoskodni.

BABY born Surprise Állatkák 2-20%
3 870 Ft 3 090 Ft

Akció

A BABY born Surprise ZOO állatkertbe új babák érkeztek, amelyeket egymást követően fedezheted fel. Először csomagold ki a törölközőt, majd nézd meg, milyen az állatka lábzsáka. Azonban vigyázz, semmi sem olyan, mint amilyennek első ránézésre tűnik. A lábzsák belsejében gyakran teljesen más állatka rejlik. A panda bőrében egy kutyus alhat, a maci zsiráfként álcázhatja magát, vagy a madárka és elbújhat a nyuszi bőrébe.

BABY born Surprise 3-20%

BABY born Surprise 3

Értékelés: 5
4 280 Ft 3 390 Ft

Akció

Már harmadik alkalommal gólya érkezett hozzánk. Új csecsemőket hozott, amelyeket apránként felfedezhetsz. Csodálatos batyuk sok meglepetést rejtegetnek. Először bontsd ki a pólyát és nézd meg, milyen a baba lábzsákja.

Teddies Játékbaba kiegészítőkkel
4 930 Ft

Ennek a játékbabának köszönhetően igazi anyukának érezheted magad. Ne felejtsd el megetetni és megitatni. Ezután a babát csak bilire kell ültetni és ki kell cserélni a pelenkáját.

Lamps Nagy baba - kisfiú

Lamps Nagy baba - kisfiú

Értékelés: 4,3
5 060 Ft

Gyönyörű baba fiú, puha testtel és meleg ruhával, amely levehető. A baba mérete 55 cm. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Antonio Juan 1451 Bimba pislogó játékbaba csecsemő
19 990 Ft 18 370 Ft
+ ingyen szállítás

Pislogó és síró kézzel készített spanyol baba. A kisbaba reagál a cumira. Miután kivetted a cumit a szájából, a baba azt mondja, hogy „anya“, „apa“ és síró csecsemő valódi hangját adja ki, és a cumival meg tudod nyugtatni. A babának puha szövet teste van, a feje és a végtagjai minőségi lágyított vinilből készülnek.

Antonio Juan 8301 Az első játékbabám csecsemő
13 710 Ft
+ ingyen szállítás

Kézzel készített spanyol baba, különösen kisgyermekek számára, mágneses cumival. A babának puha szövet teste van, a feje és a végtagjai minőségi lágyított vinilből készülnek. Mérete 36 cm.

Antonio Juan 1791 Peke valósághű baba
17 290 Ft 15 080 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kézzel készült valósághű spanyol baba – a baba egyedi mozgó funkciókkal ellátott. A test vázának belső támaszának köszönhetően szokatlan mozgásokat hajthat végre végtagjaival, például keresztbe teheti a lábakat fekvő helyzetben, a egymáshoz érintheti tenyereit vagy különféle pózokat vehet fel. A játékbaba teste puha anyagból van, feje és végtagjai minőségű puha vinilből készültek.

Antonio Juan 7030 Toneta élethű játékbaba csecsemő
18 690 Ft 17 680 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Beszélő, kézzel készített élethű spanyol játékbaba – csecsemő. A baba hasát megnyomva a csecsemő gügyögéséhez hasonló hangokat kezd kiadni. A babának puha szövet teste van, a feje és a végtagjai minőségi lágyított vinilből készülnek.

Llorens New Born 63632

Llorens New Born 63632

Értékelés: 4,5
16 390 Ft

Beszélő csecsemő játékbaba – kislány puha szövet testtel rendelkezik. A mellkasa megnyomása után a baba elkezdi mondani „mama“, „papa“ és igazi sírós baba hangot ad ki. A kezek és a lábak egy csuklóval vannak a testhez rögzítve. A kisbaba pozícionálható és ülhet is.

BABY born Surprise Állatkák-29%

BABY born Surprise Állatkák

Értékelés: 4,8
3 820 Ft 2 690 Ft

Akció

A gólya ezúttal állatkerti gondozóként dolgozik. Ugyanis új állati kölyköket hozott, amelyeknél annyi mindent fel lehet fedezni! Az egyik meglepetés a másik után. Először csomagold ki a törölközőt, majd nézd mge, milyen az állatka.

Bayer Design Interaktív baba 38 cm-34%
12 290 Ft 7 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez az interaktív baba egy elbűvölő, 38 cm-es játékbaba puha testtel. Gyönyörű arca és szőke haja van. Ha elalszik, behunyja a szemét és úgy néz ki, akár egy tökéletes kisangyal.

Cry Babies Bruny-28%

Cry Babies Bruny

Értékelés: 4,7
16 070 Ft 11 490 Ft

Akció

A szép Bruny babának a Cry Babies kollekcióból szüksége van valakire, aki gondoskodik róla! Bújj oda hozzá, adj neki cumit és máris megnyugszik. A Cry Babies valódi könnyeket hullajt, és sírós hangot ad ki közben.

Llorens Joelle Llorona 38938

Llorens Joelle Llorona 38938

Értékelés: 4,7
14 530 Ft

Joelle Llorona egy beszélő baba puha anyag testtel,ami kötött rugdalózót visel és van egy cumija és egy takarója. A cumi kihúzása után a baba azt mondja, hogy „mama", „papa" és síró baba hangot ad ki.