BABY born Soft Touch baba speciális kiadás ruhával és kabáttal, 43 cm
22 990 Ft 20 590 Ft

Az oviban a BABY born aranyos ruhácskában futkos és délután a kis csini baba valami melegbe fog betekerőzni. Az aranyos pomponokkal díszített fehér kabát pontosan a megfelelő arra, hogy felmelegedjen. Az öltözék része a rózsaszín sapka és a rózsaszín cipő.

BABY born Soft Touch baba Speciális téli kiadás, 43 cm
24 190 Ft 18 530 Ft
+ ingyen szállítás

Népszerű BABY born játékbaba speciális limitált téli kiadásban. Nyuszik sapkákban és egyszarvúk sálban, ők vannak a baba téli ruháján. A babának menta zöld kabátja van és csatolt kesztyűje. A rózsaszín nadrág szépen felmelegíti a BABY born lábait.

Baby Annabell Annabell, 43 cm

Baby Annabell Annabell, 43 cm

Értékelés: 4,6
25 090 Ft 18 790 Ft

A Baby Annabell baba akár egész napon át elkísérheti a legkisebb anyukákat. Reggel, amikor felkel, alig várja, hogy vizet ihasson az üvegéből. Ivás közben mozog a szája, majd böfiznie kell. Ha Annabellt a térdeden hintáztatod, lelkesen fog nevetni. Ha megcsiklandozod a hasát, vidáman fog kacagni. Máskor pedig Annabell hangosan sír és valódi könnyeket hullat. Kedvence a cumi, amivel hangosan cumizik. Ha eljön a lefekvés ideje, elég őt lágyan megringatni. Annabell ásítani kezd, becsukja szemeit, elalszik és mélyen lélegezik.

BABY born Surprise 2

BABY born Surprise 2

Értékelés: 4,7
4 590 Ft 4 490 Ft

A gólya visszatért és új csecsemőket hozott, amelyeket apránként felfedezhetsz. Csodálatos kötegek tele meglepetéssel, amely sok meglepetést rejteget. Először bontsd ki a pólyát és nézd meg, milyen a baba lábzsákja, majd folytasd tovább a felfedezést.

BABY born Soft Touch - lányka

BABY born Soft Touch - lányka

Értékelés: 4,6
20 390 Ft 16 730 Ft

BABY born baba body-ban és sapkában. Teste kellemes tapintású, válla könnyen mozgatható. Örülni fog, ha megeteted. Amikor szomorú, babakönnyeket hullat. Szívesen pancsol a kádban, és amikor elfárad, fektesse a hátára. A baba lehunyja a szemét és elalszik.

BABY born Surprise Palack házikó
15 440 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Nézd meg, mi újat hozott a gólya a BABY born Surprise babáknak! Kiegészítő a BABY born Surprise babáknak. A kék palack gyorsan aranyos kis házzá alakul át. És még egy nagyon különleges lakosa is van – exkluzív BABY bon Surprise csecsemő egy lábzsákban elrejtve. Milyen csecsemő van benne elrejtve? Amikor a fogantyúval ellátott palack kibontakozik, megnyílik egy bájos, két szintre osztott nappali.

Llorens Cuquita 30006

Llorens Cuquita 30006

Értékelés: 4
13 690 Ft 11 190 Ft

Beszélő csecsemő játékbaba – kislány puha szövet testtel rendelkezik. A mellkasa megnyomása után a baba elkezdi mondani „mama“, „papa“ és igazi sírós hangot ad ki. A cumi csak kiegészítőként szolgál.

Llorens New Born 63631

Llorens New Born 63631

Értékelés: 4,7
18 990 Ft

Beszélő csecsemő játékbaba – kisfiú puha szövet testtel rendelkezik. A mellkasa megnyomása után a baba elkezdi mondani „mama“, „papa“ és igazi sírós baba hangot ad ki. A kezek és a lábak egy csuklóval vannak a testhez rögzítve. A kisbaba pozícionálható és ülhet is.

Llorens Cuquita 30007
13 690 Ft 9 770 Ft

Beszélő csecsemő játékbaba – kisfiú puha szövet testtel rendelkezik. A mellkasa megnyomása után a baba elkezdi mondani „mama“, „papa“ és igazi sírós baba hangot ad ki. A cumi csak kiegészítőként szolgál.

Llorens New Born kislány 26274
13 590 Ft

Tökéletes másolata a kislány csecsemőnek amit minden kicsi anyuka szeretne. A testén aranyos csecsemő redők vannak és nemi szerv. A baba mérete 26 cm. A cumi csak kiegészítőként szolgál.

BABY born Soft Touch - fiú

BABY born Soft Touch - fiú

Értékelés: 4,8
20 390 Ft 16 730 Ft

BABY born baba body-ban és sapkában. Teste kellemes tapintású, válla könnyen mozgatható. Örülni fog, ha megeteted. Amikor szomorú, babakönnyeket hullat. Szívesen pancsol a kádban, és amikor elfárad, fektesse a hátára. A baba lehunyja a szemét és elalszik.

Baby Annabell Alexander, 43 cm

Baby Annabell Alexander, 43 cm

Értékelés: 4,9
25 090 Ft 20 720 Ft
+ ingyen szállítás

A Baby Annabell Alexander baba akár egész napon át elkísérheti a legkisebb anyukákat. Ha megcsiklandozod Alexander hasát, úgy fog nevetni, hogy attól néha be is pisil. Ha ebéd után nem sikerül böfiznie, annak valahol ki kell jönnie. Alexander szereti kék cumisüvegét, amelyből ha iszik, mozog a szája, ráadásul azt is hallod, ahogy szívja a cumit. Gyakran éhes, ilyenkor gyorsan meg kell őt etetni, mert ellenkező esetben előfordulhat, hogy sírni kezd és valódi babakönnyeket hullat. A legjobban azt szereti, ha az anyukája a térdén hintáztatja, azonnal boldog nevetésbe kezd. Ringasd meg előre és hátra. Ásítani kezd, becsukja szemeit, elalszik és mélyen lélegezik.

BABY born Soft Touch Little baba, 36 cm
14 590 Ft 11 580 Ft

Kellemes „Soft Touch“ anyagból készült testű baba különböző funkciókkal a kis szülők számára, akiknek már két éves kortól kezdve sok szórakozást biztosít. Ugyan úgy, mint más kisbabák, ez a baba is főként a cumisüvegből váló ivást, az evést és az alvást szereti. Amikor már teleitta magát, belepisil a bilibe vagy a pelenkába.

Llorens New Born kisfiú 26273
13 690 Ft 10 390 Ft

Tökéletes másolata a kisfiú csecsemőnek amit minden kicsi anyuka szeretne. A testén aranyos csecsemő redők vannak és nemi szerv. A baba mérete 26 cm. A cumi csak kiegészítőként szolgál.

Llorens New Born kislány 26268
12 597 Ft 11 320 Ft

A New Born kisbaba- kislány baba nagyon részletesen van kidolgozva. Rózsaszín pelenkát és sapkát visel. A csomagban van egy pokróc, amelyből ágyat rakhatsz össze.

BABY born Soft Touch Kislány fogtisztításra alkalmas kiegészítőkkel, 43 cm
23 790 Ft 20 070 Ft

A BABY born mindig betesz valamit a szájába, amit rág. Hamarosan kijönnek a fogai. A rózsaszín pólóján Bruno medve és Berty kacsa mintája található, akik épp fogat mosnak. A kényelmes nadrág és sapka színes pöttyökkel díszített. A fogászati higiéniához szükséges kiegészítőkkel együtt a BABY born számos további kiegészítőt hoz új otthonába, amelyek segítségére lesznek kilenc funkciójában.

SIMBA NBB Baba néger kisbaba 30 cm
6 190 Ft 5 270 Ft

Néger kisbaba műanyag testecskével a New Born Baby sorozatból, „iszik és pisil“ funkcióval. Ennek a funkciónak köszönhetően olyan, mintha élne. Nem csak a kis anyukáknak ideális ajándék.

Baby Annabell My First Annabell 30 cm
6 680 Ft

A népszerű Baby Annabell baba a legelterjedtebb babatevékenységet mutatja a képen. Egy aranyos, 30 cm-es puha testű baba. Amior a babát a hátára fektetjük becsukja kék szemeitígy nem kell számolnia a juhokat! Természetesen a napozás mellett a palackból történő ivás szintén napirenden van. Ezért hozza Baby Annabell az otthonodbaezt a rózsaszín palackot.

BABY born Négerke Soft touch, 43 cm
21 790 Ft 17 370 Ft

Helló, BABY born® baba, de puha és kellemes tested van! És tényleg… Most először a BABY born® sokkal puhább – egyszerűen egy ideális barátnő az ölelgetéshez. Puhább és lágyabb teste van az összes funkciójával, amelyek ráadásul elemek nélkül működnek, és olyan könnyű játszani vele. Mostantól a BABY born®-nek még jobban mozognak a karjai, ezért a BABY born® öltöztetése játék lesz.

Baby Annabell Beteg Milly

Baby Annabell Beteg Milly

Értékelés: 5
17 172 Ft 14 540 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Baby Annabell a kis rugdalózójában úgy néz ki és úgy viselkedik, mint egy igazi beteg kisbaba. A gomb megnyomása után kipirosodik a baba arca és sírni kezd. Egy kiskanál orvosságra van szüksége. Azután jobban fogja magát érezni, és újra nevetni fog. A lázmérő, gyógyszeres doboz és az injekciók segítettek. Már jobban érzi magát, és újra nevetni fog.

BABY born for babies Alvó baba, 30 cm
6 390 Ft 5 780 Ft

Az aranyos alvó baba örökké viselni szeretné az éjszakai sapkáját. Amikor a baba fáradt, egyszerűen húzd az arcára a hímzett csukott szemmel ellátott sapkát. A rózsaszín rugdalózót is gyönyörű hímzés díszíti. A baba puha vinil fejjel rendelkezik.

BABY born Surprise Állatkák

BABY born Surprise Állatkák

Értékelés: 4,8
4 090 Ft 3 720 Ft

A gólya ezúttal állatkerti gondozóként dolgozik. Ugyanis új állati kölyköket hozott, amelyeknél annyi mindent fel lehet fedezni! Az egyik meglepetés a másik után. Először csomagold ki a törölközőt, majd nézd mge, milyen az állatka.

Cry Babies Magic Tears Magic Tears 2. sorozat
6 790 Ft 4 750 Ft

Fedezd fel a Cry Babies magic Tears- varázslatos könnyek mini babák világát! Egy csomagolásban található egy baba és kiegészítők, a csomagolás házként is használható. A Cry Babies valódi könnyeket hullat!

BABY born Surprise Baba káddal
14 490 Ft 12 990 Ft

A gólya életmentővé vált! A baba, amelyet hozott, világos rózsaszín kádban van. A türkiz pelenkázó alátét törölközőként is szolgál. Nedvesítsd be a törölközőt és töröld meg a baba szemeit, amik még be vannak csukva. Ezt követően megtudhatod, milyen színű a baba szeme. És folytatódhat a felfedezés.

Bayer Design Interaktív baba 38 cm
12 290 Ft
+ ingyen szállítás

Ez az interaktív baba egy elbűvölő, 38 cm-es játékbaba puha testtel. Gyönyörű arca és szőke haja van. Ha elalszik, behunyja a szemét és úgy néz ki, akár egy tökéletes kisangyal.

BABY born Surprise 4

BABY born Surprise 4

Értékelés: 4,7
5 490 Ft 5 010 Ft

No de ilyet! Most a gólya a virágok babáit is hordja Fedd fel a titkaikat szépen egyenként. A csecsemők el vannak rejtve vannak a rügyek belsejében, amik sok meglepetést rejtegetnek. Először bontsd ki a pólyát és nézd meg, milyen lábzsákban van a baba.

Lamps Nagy baba - kisfiú

Lamps Nagy baba - kisfiú

Értékelés: 4,7
4 620 Ft

Gyönyörű fiú baba, puha testű, melyeg őszi ruhában, amely levehető. A baba mérete 55 cm. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

BABY born Soft Touch Little fiú, 36 cm
15 290 Ft 12 350 Ft

Ugyan a kisfiú sokat gyakorolja az egyedül evést a nyuszi formájú tányérjában, még nem képes egyedül enni. Néha annyira frusztrált lesz ettől, hogy elsírja magát. Azonban ha megkapja üvegét, azonnal mindent elfelejt. Aki sokat iszik, annak gyakran kell bilire mennie, ellenkező esetben belepisil a pelenkába. A kis anyuka felemeli a baba kezét, tornáztatja lábait, vagy oldalról oldalra forgatja fejét. A bab máris alhat. Becsukja a kék szemet, és álmodik egy szép napról.

Baby Annabell For babies Aludj szépen, 30 cm
9 090 Ft 7 090 Ft

Az „Aludj szépen” csak egyetlen a számos dologból, amelyet a puha testű baba mondani képes a testével. A baba testében lévő hangmodulus lehetővé teszi 5 percnyi hang felvételét – altatódalok vagy esti mese, esetleg a kedvenc állatka hangját.

Bayer Design Piccolina Love Baba, 38 cm
11 190 Ft

Bayer Design Piccolina Love Baba minden kislány álma. Puha plüss rugdalozójában és sapkájában tündéri arcával egy igazi kisbaba élményét nyújtja. Tartozik hozzá egy cumi és egy cumisüveg, amit ha elveszünk tőle, elkezd könnyezni.

Lamps Nagy baba - kislány

Lamps Nagy baba - kislány

Értékelés: 3,8
4 240 Ft

Aranyos kislány baba puha testtel, szép téli ruhában, amely levehtő. A lány mérete 55 cm. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

SIMBA NBB Baby Care baba 30 cm

SIMBA NBB Baby Care baba 30 cm

Értékelés: 4,6
7 163 Ft 6 430 Ft

Minden kis mama kipróbálhatja, milyen az egy igazi babáról gondoskodni ezzel a New Baby Born babával, amely iszik és pisil. A készlet bilit, üveget és étkészletet tartalmaz.

Bayer Design Első szavaim baba 38 cm
7 200 Ft

Gyönyörű ajándék egy kislánynak, akinek nincs még saját babája. Az Első szavaim baba 38 cm magas, puha testű, pislog és 4 funkcióval rendelkezik. Ha a pociját nyomja meg felnevet vagy felsír és kisbaba hangokat ad ki.

BABY born for babies Kiskedvenc 26 cm
4 912 Ft 4 490 Ft

Egy puha és barátságos kiskedvenc Baby born 26 cm-es méretben, a szülők is élvezhetik a nyugodt éjszakai alvást. Puha testű, lila babaa bölcsőbe vagy a kiságyba helyezheted. – A csörgő belseje ösztönzi a gyerekeket, hogy felfedezzék és megnyugodjanak.

Baby Annabell Little Annabell 36 cm
8 236 Ft 7 200 Ft

„nyissa ki a szemét vagy aludjon egész nap!“ Csinos baba kék szemekkel olyan, mint egy alvó szépség, ő is szeret aludni. Azonban ahogyan szeret csukott szemmel a hátán feküdni, azt is szereti mikor nyitva van a szeme felfedezni a világot. És annyi felfedezhető dolog van a világon! Példáulkönnyen kinyitható rögzítő elemeket kifejezetten kis kezek számára tervezték. És mivan a vicces mintákkal –juhok a városban A színes sapka jól illeszkedik a környezetebe. Azok, akik mindig szeretnének valamit felfedezni és hamar szomjasak is Annabellegy rózsaszín palackot hoz magával. A palackból való ivás után ideje aludni.

SIMBA NBB Baba kisbaba 30 cm

SIMBA NBB Baba kisbaba 30 cm

Értékelés: 4,5
6 190 Ft 5 400 Ft

Kisbaba műanyag testecskével a New Born Baby sorozatból, „iszik és pisil“ funkcióval. Ennek a funkciónak köszönhetően olyan, mintha élne. Nem csak a kis „anyukáknak“ ideális ajándék.

Baby Annabell My First Szeszélyes Annabell 30 cm
9 090 Ft 7 190 Ft

Amikor a 30 cm-es Szeszélyes Annabell Babának megnyomod a hasát, megjelenik a narancssárga cumi. Annyira vicces ez számára, hogy azonnal nevetni kezd. Hosszas játszás után a kis humorzsák elfárad. Mikor a baba a hátára fekszik, becsukja a szemeit.

BABY born for babies Ragyog a sötétben 30 cm
8 236 Ft 6 430 Ft

Az imádnivaló 30 cm-es baba nagyszerű társa a legfiatalabb gyerekeknek. A bölcsőbe vagy a kiságyba helyezheted. Párnázott testrésszel és kellemes plüss cipővel rendelkezik. A baba fejét egy aranyos, mintázott sapka védi. A szívecske finom megnyomásával, ami a hasán található aktiválod az éjjeli világítást kacsa képpel és megnyugtató dallammal. Segíti a gyerek alvását.

SIMBA Laura Baby Doll Baba 30 cm
4 090 Ft 3 490 Ft

A Laura baba puha testecskével és becsukódó szemeivel minden kis anyukának tetszeni fog. Gondoskodj a babáról és mindig tartsd magad mellett.

Lamps Nagylány baba kabátban szívekkel 52 cm
5 990 Ft 4 370 Ft

Aranyos kislány baba puha testtel, szép rózsaszín ruhában, amely levehető. A baba mérete 52 cm. Ideális ajándék minden kis hölgynek, aki a saját babájáról szeretne gondoskodni.

Bayer Design First words baby játékbaba, 28 cm
4 290 Ft

A First Words Baby egy játékbaba 12 funkcióval és elbűvölő arcocskával. Ha hozzáérsz a pocakjához, a baba nevet, sír, kimondja, hogy mama vagy apa és különböző gyermekhangokat ad ki. Méretei révén kisebb gyermekeknek is alkalmas.

Lamps Nagylány baba kockás mellényben 52 cm
5 990 Ft 4 240 Ft

Aranyos kislány baba puha testtel, szép rózsaszínes-fehér ruhában, amely levehető. A baba mérete 52 cm. Ideális ajándék minden kis hölgynek, aki a saját babájáról szeretne gondoskodni.

Baby Annabell Mia „Édes álmok“, 43 cm
13 290 Ft 10 670 Ft

Úgy tűnik, hogy egy juh aki egy virágágyassal táncol. Öltözete egy rózsaszín szoknya és hosszú ujjú fehér póló báránnyal. A szettet kiegészíti a színes rózsás nadrág az aranyos rózsaszín sötét rózsaszín csillaggal és szívvel ellátott csizma. Mia sapkája egy koronával díszített, és így Mia álmát egy álomzár védi.

Baby Annabell Babáknak, szívverés funkcióval, 30 cm
8 236 Ft 7 460 Ft

A Baby Annabell baba szívveréssel alszik el. Ha megnyomja a baba szívét, meghallja a szívverést és a csendes légzésnek a hangjait. Tudományosan bebizonyított, hogy amikor a gyerekek lélegző hangokat hallják, békésebben alszanak, és jobban érzik magukat.. A hangot 20 perces időtartamra lehet beállítani. A szövetbaba 30 cm méretű, rózsaszín ruhát, sálat és pöttyös sapkát visel. A baba feje puha, a teste kellemesen puha, így a gyerekek imádni fogják a babát.

Cry Babies Panda

Cry Babies Panda

Értékelés: 3,7
16 190 Ft 13 120 Ft

A szép Pandy babának a Cry Babies kollekcióból szüksége van valakire, aki gondoskodik róla! Bújj oda hozzá, adj neki cumit és máris megnyugszik. A Cry Babies valódi könnyeket hullajt, és sírós hangot ad ki közben.

BABY born Surprise 3

BABY born Surprise 3

Értékelés: 5
5 490 Ft 4 990 Ft

Már harmadik alkalommal gólya érkezett hozzánk. Új csecsemőket hozott, amelyeket apránként felfedezhetsz. Csodálatos batyuk sok meglepetést rejtegetnek. Először bontsd ki a pólyát és nézd meg, milyen a baba lábzsákja.