BABY born Surprise

BABY born Surprise

Értékelés: 5
5 700 Ft

Nézd meg, mit hozott a gólya! Csodás kisbaba, amelyet darabról darabra fedezhetsz fel. Az örömmel teli csodás csomó számos meglepetést tartogat. Először bontsd ki az anyagot és nézd meg, milyen a baba pólyája majd folytasd tovább a felfedezést.


Baby Annabell Interaktív baba kiegészítőkkel, 43 cm
17 990 Ft

16 700 Ft

A csodaszép, bájos babát kékbe öltöztették, s mindezeken túl valóban úgy viselkedik, mint egy igazi kisbaba. Baby Annabell számos életfunkcióval rendelkezik. A babát könnyű elaltatni, elég, ha az ember az ölében ringatja és rövid időn belül behunyja szemét, és elégedetten elalszik. Ha valami nem tetszik neki, elkezd sírni. Orcáján valódi könnycseppek gördülnek le. A baba etetésére szolgál BABY Annabell kedvenc kis cumisüvege. De vigyázat, BABY Annabell pisilni is tud! Arca gyengéd cirógatását vidám gügyögéssel hálálja meg.


Llorens Miminka 30004 játékbaba
16 190 Ft

11 300 Ft

Gyermeked játékbabája puha ruhácskába öltöztetve érkezik. A mellkas összenyomása után a baba „mama“ valamint „papa“ szavakat mondja, ezenkívül igazi sírás hangot képes kiadni. A baba 30 cm hosszú, és 3 éves korú gyermekek számára ajánlott.


SIMBA NBB Baba néger kisbaba 30 cm
6 190 Ft

4 690 Ft

Néger kisbaba műanyag testecskével a New Born Baby sorozatból, „iszik és pisil“ funkcióval. Ennek a funkciónak köszönhetően olyan, mintha élne. Nem csak a kis anyukáknak ideális ajándék.


Baby Annabell Zapf Creation Interaktív baba kiegészítőkkel, 43 cm
19 340 Ft
+ ingyen szállítás

A csodaszép, bájos babát rózsaszínbe öltöztették, s mindezeken túl valóban úgy viselkedik, mint egy igazi kisbaba. Baby Annabell számos életfunkcióval rendelkezik. A babát könnyű elaltatni, elég, ha az ember az ölében ringatja és rövid időn belül behunyja szemét, és elégedetten elalszik. Ha valami nem tetszik neki, elkezd sírni. Orcáján valódi könnycseppek gördülnek le. A baba etetésére szolgál BABY Annabell kedvenc kis cumisüvege. De vigyázat, BABY Annabell pisilni is tud! Arca gyengéd cirógatását vidám gügyögéssel hálálja meg.


Vtech Beszélő Játékbaba, Rózsaszín
19 990 Ft

17 770 Ft

Vtech Little Love beszélő játékbaba minden kislány szobájában elengedhetetlen játék. A baba több mint 300 különböző kifejezést és mondatot tud, mellyel segíti gyermeke fejlődését. Az elragadó rózsaszín ruhácskában lévő játékbaba mellett a csomaghoz egy cumi, cumisüveg, 3 db kis mesekönyv, illetve 2 db AA elem is tartozik.


Nines Golosinas Fiú baba

Nines Golosinas Fiú baba

Értékelés: 4
6 240 Ft

Nines Golosinas egy igazi élethű kisfiú baba , mely rengeteg örömet tartogat az újdonsült anyukák számára. Élethű kialakításának köszönhetően tökéletes választás a kislányoknak. A babához kapunk egy kék ruhácskát, egy cumit, és természetesen egy párnát is, így minden alapvető kiegészítő megtalálható a csomagban amire a babának szüksége van.


Llorens New Born kisfiú 26269
11 420 Ft

fiú kisbabák tökéletes másolata – olyan amilyet, minden anya kívánhatna. Teste lenyűgöző részletességgel lett kidolgozva, minden kis apró ránc látszik rajta. A baba mérete 26 cm.


BABY born First Love 30cm
6 340 Ft

**BABY born First Love ** a legokosabb baba, amit el tudsz képzelni. Puha és sima teste van, ideális barát az ölelésre és a játékra. Rózsaszínű bársony öltönyt visel.


Baby Annabell Beteg Milly
17 172 Ft

14 540 Ft

Baby Annabell a kis rugdalózójában úgy néz ki és úgy viselkedik, mint egy igazi beteg kisbaba. A gomb megnyomása után kipirosodik a baba arca és sírni kezd. Egy kiskanál orvosságra van szüksége. Azután jobban fogja magát érezni, és újra nevetni fog. A lázmérő, gyógyszeres doboz és az injekciók segítettek. Már jobban érzi magát, és újra nevetni fog.


Nines 30410 úszó baba 37cm

Nines 30410 úszó baba 37cm

Értékelés: 4,5
12 310 Ft

Úszó baba – a baba nadrágot, pólót és zoknit visel. A fején sapka van. Cumi és puha takaró tartozékok.


TM Toys Cry Babies Nala
18 990 Ft

11 470 Ft

A szép Nala babának a Cry Babies kollekcióból szüksége van valakire, aki gondoskodik róla! Bújj oda hozzá, adj neki cumit és máris megnyugszik. A Cry Babies valódi könnyeket sír, és sírós hangot ad ki közben.


Bayer Design First Words Baba, Rózsaszín, 38 cm
7 610 Ft

A 24 funkciós Bayer Design First Words baba nevet és sír, mint egy igazi bébi. A puha, élethű babával való játék a szórakozáson felül elősegíti az empátia és felelősségérzet fejlődését. A csomag tartalmazza első ruháját, cumiját és a működéséhez szükséges elemeket.


Baby Annabell Babáknak, szívverés funkcióval, 30 cm
8 236 Ft

7 490 Ft

A Baby Annabell baba szívveréssel alszik el. Ha megnyomja a baba szívét, meghallja a szívverést és a csendes légzésnek a hangjait. Tudományosan bebizonyított, hogy amikor a gyerekek lélegző hangokat hallják, békésebben alszanak, és jobban érzik magukat.. A hangot 20 perces időtartamra lehet beállítani. A szövetbaba 30 cm méretű, rózsaszín ruhát, sálat és pöttyös sapkát visel. A baba feje puha, a teste kellemesen puha, így a gyerekek imádni fogják a babát.


SIMBA Laura First Baby Doll baba
5 090 Ft

4 180 Ft

Laura baba puha testecskéjével és becsukódó szemeivel minden kis anyukának tetszeni fog. Ez a kedves baba aranyos mackós ruházatban örömet okoz szinte minden kislánynak. 2 variánst kínálunk (rózsaszín, lila).


Llorens New Born 63630
20 162 Ft

14 910 Ft

Beszélő papa puha anyag testtel kezeslábasban sapkával. A mellkasa megnyomása után a baba elkezdi mondani „mama“, „papa“ és igazi sírás hangot ad ki. A csomag szintén tartalmaz egy praktikus sokoldalú táskát a babára és cumira.


Llorens New Born kislány 26268
12 597 Ft

9 770 Ft

A New Born kisbaba- kislány baba nagyon részletesen van kidolgozva. Rózsaszín pelenkát és sapkát visel. A csomagban van egy pokróc, amelyből ágyat rakhatsz össze.


Bayer Design First Words Masnis baba, Rózsaszín, 38 cm
6 778 Ft

5 570 Ft

A 24 funkciós Bayer Design First Words masnis baba nevet és sír, mint egy igazi bébi. A puha, élethű babával való játék a szórakozáson felül elősegíti az empátia és felelősségérzet fejlődését. A csomag tartalmazza első ruháját, cumiját és a működéséhez szükséges elemeket.


BABY born First Love Cutie baba
4 990 Ft

4 180 Ft

Babyborn First Love Cutie baba teste finom anyagból készült. Kedves arcával, szőke hajával, barátságos szemével és mosolyával egy ölelnivaló kedves kis barát. A First Love Cutie baba nagyszerű első társa lehet gyermekének.


BABY born First Love Világít a sötétben
8 590 Ft

6 340 Ft

BABY born First Love Világít a sötétben az imádni-való első baba a legkisebbeknek és nagyszerű barátjukká válik a bölcsőben, vagy a kiságyban. Puha párnázott teste van. Baba világít a sötétben bársony rózsaszín rugdalózóba és sapkába van öltözve.


Lamps Nagy baba - kislány

Lamps Nagy baba - kislány

Értékelés: 4
4 240 Ft

Aranyos kislány baba puha testtel, szép téli ruhában, amely levehtő. A lány mérete 55 cm. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Baby Annabell Little Alexander 36 cm
8 219 Ft

7 350 Ft

„Többet, többet Alexi?“ Aranyos baba fiú, barna szeme, szeret aludni. Azonban ahogyan szeret csukott szemmel a hátán feküdni, azt is szereti mikor nyitva van a szeme felfedezni a világot. És annyi felfedezhető dolog van a világon! Például az ő kék, könnyen kinyítható kapcsai kifejezetten kis kezekre van tervezve. És mivan a vicces mintákkal –juhok a városban A színes sapka jól illeszkedik a környezetebe. Azok, akik mindig szeretnének valamit felfedezni és hamar szomjasak is Annabellegy rózsaszín palackot hoz magával. A palackból való ivás után ideje aludni.


Baby Annabell Little Annabell + ruházat 36 cm
9 836 Ft

8 240 Ft

A My Firs Baby Annabell által viselt ruhák a legszebb rózsával vannak díszítve. Vidám, mosolygós egyszerre két ruhával rendelkezik. Színházba és az ünnepléshez külön rakott ruha „báránykák tea öttől“ felirattal és hosszú tüll réteggel díszített szoknyával. Rózsaszín szandál és rózsaszín sapka is található rajta. A babáknak kényelmes babája lehet. Ez a készlet kiváló választás a legkisebb gazdik számára.


Baby Annabell Mia 2018
12 180 Ft

A Baby Annabell baba kistestvére, Mia egyszerűen imádnivaló. Amint ránézel, beleszeretsz. Gyönyörű barátságos szemei és természetes arckifejezése van. Kényelmes, pontokkal kiegészített rózsaszín ujjú rugdalózóba van öltöztetve, melyen szivárványos bárány található. Mindemellett színben megfelelő sapkát és cipőt visel.


Baby Annabell Mia „Édes álmok“
11 437 Ft

10 150 Ft

Úgy tűnik, hogy egy juh aki egyx virágágyással táncol. És egy kis balerina táncol Miino ingén. Mia öltözete rózsaszín szoknya és fehér hosszú ujjú póló. Kiegészíti színes nadrágot rózsákkal és aranyos rózsaszín cipővel, sötét rózsaszín csillaggal és szívvel. Miina a kupak koronával van díszítve, és Mia álmait egy álomzár védi. Mielőtt lefeküdne, egy palackból kedveli a tejet. És amikor cumi van a szájában, az álomvilágba kerül. Az alvás mellett népszerű az aranyos puha testű baba játszik. Édes álmok!


Baby Annabell My First Annabell 30 cm
6 512 Ft

5 700 Ft

A népszerű Baby Annabell baba a legelterjedtebb babatevékenységet mutatja a képen. Egy aranyos, 30 cm-es puha testű baba. Amior a babát a hátára fektetjük becsukja kék szemeitígy nem kell számolnia a juhokat! Természetesen a napozás mellett a palackból történő ivás szintén napirenden van. Ezért hozza Baby Annabell az otthonodbaezt a rózsaszín palackot.


Baby Annabell Newborn szívdobogással
9 009 Ft

8 130 Ft

Baby Annabell Newborn szívdobogással az alvásból játékot csinál. Ha megnyomod a baba hasán lévő szívecskét, meghallod a szív dobogást és a nyugodt légzést. Tudományosan be van bizonyítva, ha a gyerekeknél van légzés hangjával rendelkező játék, könnyebben elalusznak, nyugodtabban alusznak és biztonságban érzik magukat.


Baby Annabell Newborn újszülött, 22 cm
3 889 Ft
3 800 Ft

Baby Annabell Newborn puha baba lágy rugdalódzóban és sapkában. 22cm-es baba puha rongy testtel és vinil fejével csodálatos barát a legkisebb 0 – 12 hónapos anyukák számára, és tökéletes ajándék az újszülötteknek.


Baby Annabell Sweetie For babies 22 cm menta szín
3 800 Ft

Kicsi, de jól megformált… mit értesz az alatt, hogy „de“? Kicsi, de tökéletesen megformált! Ezen felül a „jól megformált“ azt is jelenti, hogy kiváló és kifogástalan. A 22 cm nagyságú rongybaba plüss anyagú és puha, a vinyl fejecskéje kellemesen sima. Ideális baba a kis gyerek kezecskékbe, kiságyban is elhelyezhető a legkisebb gyermekek részére. Ezt a babát nyugodtan kimoshatod: kézközt 30 fokon ajánlott És most csak az utolsó fontos kérdésre kell válaszolnod: menta vagy a rózsaszínű finom csillagmintás sapkájú babát választod?


Baby Annabell Sweetie For babies 22 cm rózsaszín
3 663 Ft
3 510 Ft

Kicsi, de jól megformált… mit értesz az alatt, hogy „de“? Kicsi, de tökéletesen megformált! Ezen felül a „jól megformált“ azt is jelenti, hogy kiváló és kifogástalan. A 22 cm nagyságú rongybaba plüss anyagú és puha, a vinyl fejecskéje kellemesen sima. Ideális baba a kis gyerek kezecskékbe, kiságyban is elhelyezhető a legkisebb gyermekek részére. Ezt a babát nyugodtan kimoshatod: kézközt 30 fokon ajánlott És most csak az utolsó fontos kérdésre kell válaszolnod: rózsaszín vagy menta színű finom csillagmintás sapkájú babát választod?


Baby Annabell Ünnepi nap - baba
25 390 Ft
+ ingyen szállítás

Baba Baby Annabell egy különleges, korlátozott kiadásban Én ünnepi napom. Csíkos ruhába van felöltözve, kis tortákkal díszítve. A babának rengeteg olyan funkciója van, amely a baba-mama játékot még élvezetesebbé és realisztikusabbá teszi.


BABY born for babies Angyal 18 cm menta
3 540 Ft

„Mint egy védőangyal… “ Elbűvölő 18 cm-es baba törődően figyel, hogy mi történik a babák világában. Felakasztható a hordozható ülésre vagy az ágyra, a sapkára erősített holdacska vagy csillag segítségével. A rongybaba egy menta színű plüss ruhát visel, és a vinyl arca kellemesen puha. Ez a kis angyal díszíti a kisbabák kiságyát. Sárga szárny, puha test és szép hímzés a hason ösztönzi a gyermeket a tapintásra és a dolgok felfedezésére. A legkisebbek kezei is meg tudják rázni a kis barátait, így hallgathatják a csörgő hangját.


BABY born for babies Angyal 18 cm rózsaszín
3 418 Ft

3 000 Ft

„Mint egy védőangyal… “ Elbűvölő 18 cm-es baba törődően figyel, hogy mi történik a babák világában. Felakasztható a hordozható ülésre vagy az ágyra, a sapkára erősített holdacska vagy csillag segítségével. A rongybaba egy rózsaszín színű plüss ruhát visel, és a vinyl arca kellemesen puha. Ez a kis angyal díszíti a kisbabák kiságyát. Sárga szárny, puha test és szép hímzés a hason ösztönzi a gyermeket a tapintásra és a dolgok felfedezésére. A legkisebbek kezei is meg tudják rázni a kis barátait, így hallgathatják a csörgő hangját.


BABY born for babies Kiskedvenc 18 cm
3 312 Ft

3 040 Ft

Olyan apró, olyan puha, olyan aranyos. 18 cm-es kiskedvenc BABY born ideális, nagyszerűkicsi gyerekek kezébe. Ezt a rózsaszín kisállatot a bölcsőbe vagy a kiságyba helyezheted. Puha test rész, puha fej rész és puha ruha – A csörgő belseje ösztönzi a gyerekeket, hogy felfedezzék és megnyugtassák.


BABY born for babies Kiskedvenc 26 cm
4 912 Ft

3 800 Ft

Egy puha és barátságos kiskedvenc Baby born 26 cm-es méretben, a szülők is élvezhetik a nyugodt éjszakai alvást. Puha testű, lila babaa bölcsőbe vagy a kiságyba helyezheted. – A csörgő belseje ösztönzi a gyerekeket, hogy felfedezzék és megnyugodjanak.


BABY born for babies Ragyog a sötétben 30 cm
8 236 Ft

6 720 Ft

Az imádnivaló 30 cm-es baba nagyszerű társa a legfiatalabb gyerekeknek. A bölcsőbe vagy a kiságyba helyezheted. Párnázott testrésszel és kellemes plüss cipővel rendelkezik. A baba fejét egy aranyos, mintázott sapka védi. A szívecske finom megnyomásával, ami a hasán található aktiválod az éjjeli világítást kacsa képpel és megnyugtató dallammal. Segíti a gyerek alvását.


BABY born Fürdő baba

BABY born Fürdő baba

Értékelés: 3
8 390 Ft

6 840 Ft

My Little BABY born egy igazi vízi baba, aki szeret úszni. A rózsaszín fürdőruhájában leginkább a pezsgőfürdőbe szeret menni. Hiszen a buborékok annyira szórakoztatóak. De óvatosnak kell lennie, hogy ne ússzon el a gumi kacsája.


BABY born First Love Mini Cutie
3 490 Ft

2 720 Ft

A 18 cm-es Babyborn First Love Mini Cutie baba nagyszerű első társa lehet gyermekének. A legkisebbeknek is tökéletes méretű. Kedves arcával, bájos szőke hajával, barátságos szemével és a mosolyával egy ölelnivaló kedves kis barát.


Bayer Design Beszélő baba babaruhában
9 395 Ft
9 260 Ft

„Első szavak“ baba a kis anyukák egyik legkedveltebb babája. Puha testtel és becsukódó szemekkel. Ha a babának megnyomod a hasát, hangokat ad ki.


Bayer Design Első szavaim baba 38 cm
7 870 Ft

Gyönyörű ajándék egy kislánynak, akinek nincs még saját babája. Az Első szavaim baba 38 cm magas, puha testű, pislog és 4 funkcióval rendelkezik. Ha a pociját nyomja meg felnevet vagy felsír és kisbaba hangokat ad ki.


Bayer Design First Words Baby baba, 38 cm
7 870 Ft

First Words Baby 24 funkcióval rendelkező gyönyörű arcú baba. Ha megérinti a pociját, a baba felnevet vagy felsír, azt mondja mama vagy papa és különböző gyerekhangokat hallat. A First Words baba teste puha.


Bayer Design First Words Baby baba, 38 cm
7 870 Ft

First Words Baby 24 funkcióval rendelkező gyönyörű arcú baba. Ha megérinti a pociját, a baba felnevet vagy felsír, azt mondja mama vagy papa és különböző gyerekhangokat hallat. A babához cumi is tartozik.


Bayer Design First Words Baby baba, 46 cm
7 860 Ft

First Words Baby 24 funkcióval rendelkező gyönyörű arcú baba. Ha megérinti a pociját, a baba felnevet vagy felsír, azt mondja mama vagy papa és különböző gyerekhangokat hallat. A babához cumi is tartozik.


Bayer Design First words baby játékbaba, 28 cm
3 710 Ft

A First Words Baby egy játékbaba 12 funkcióval és elbűvölő arcocskával. Ha hozzáérsz a pocakjához, a baba nevet, sír, kimondja, hogy mama vagy apa és különböző gyermekhangokat ad ki. Méretei révén kisebb gyermekeknek is alkalmas.


Bayer Design Hello Baby baba, 46 cm
11 120 Ft

Hello Baby egy 45 cm-es baba, amely hercegnő képével ellátott minőségi rugdalózóban és sapkában van. Ha inni adsz neki a cumisüvegből, szája mozogni fog és vidáman fog cumizni. Ha megnyomod bal kezét, azt fogja mondani Apa.


Bayer Design Piccolina síró baba
23 387 Ft

17 770 Ft

Gyönyörű Piccolina síró baba egyforma színű rugdalózóban és sapkában. Puha testtel. Kislányod a vele való játékot rögtön megkedveli. A baba olyan, mint egy igazi, sír, üvegből iszik és olyan hangokat ad ki, mint egy igazi kisbaba.


Bayer Design Piccolina újszülött baba
12 452 Ft

7 610 Ft

Újszülött Piccolina baba, egy gyönyörű 40 cm baba. Tedd le az ágyba és becsukja a szemét. Amint a baba iszik az üvegből, tedd a bilire, hogy kipisilhesse magát.