Cry Babies MAGIC TEARS varázslatos könnyek rózsaszín kiadás

Cry Babies MAGIC TEARS varázslatos könnyek rózsaszín kiadás

Száma: 26968000
Közvetlenül partnerünktől
Új sorozat Cry Babies Magic Tears babák, rózsaszín kiadás. Rózsaszín könnycsepp alakú házikók eredeti babákkal, rózsaszín kiegészítőkkel, 9 különböző babával a gyűjteményhez. További információ
12 150 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: TvFit.cz
6 990 Ft -tól

Partnerünk által szállítva

2023.6.14 személyes átvétel Budapesten várhatóan
 
2023.6.14 - 2023.6.16 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: TvFit.cz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 26968000

Leírás

Új sorozat Cry Babies Magic Tears babák, rózsaszín kiadás. Rózsaszín könnycsepp alakú házikók eredeti babákkal, rózsaszín kiegészítőkkel, 9 különböző babával a gyűjteményhez. A babának van egy lyuk a fején, amin keresztül vizet lehet önteni, a vizet egy palackkal is feltöltheted, és megöntözheted a babát. Ha megszorítod a pocakját, a baba rózsaszín könnyeket hullat. A könnyek színe addig korlátozódik, amíg a baba fejében található színező tabletta ki nem merül. A ház kinyitása után a kiegészítők el vannak rejtve (9 darab) – az egyes dobozok kinyitásával láthatod, hogy ezúttal mi van a babánál.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.