Sassy Finom fésű és ecset, 0m +

Sassy Finom fésű és ecset, 0m +

Száma: 100040265007
Közvetlenül partnerünktől
Gyönyörű színes szett a gyermek hajának fésüléséhez. Ezzel a készlettel bevonhatja őt a hajának ápolásába. További információ
1 710 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2021.8.04 - 2021.8.06 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100040265007

Leírás

Puha haj, praktikus. A kefe puha sörtéi & nbsp; & nbsp; tökéletes a gyermek fejéhez. & Nbsp; Az ergonomikus formájú fogantyúk kényelmesen kezelhetők. nemcsak felnőtteknek, hanem fiatalabb gyermekeknek is, akik megtanulják fésülni a hajukat. & nbsp; Tanítsa meg gyermekét, hogy vigyázzon az igényeire. & nbsp; Hogyan vigyázhatok a baba hajára? Fésülnie kell a haját, miközben a baba pihenni és kényelmes helyzetben ül. Adjon gyermekének ecsetet vagy fésűt, amikor a tükör előtt áll, és azonnal elragad a szórakoztató tevékenység. A szórakoztató tevékenység megnyugtatja a gyermeket. Mikor koncentrál egy gyermek valamilyen szórakoztató tevékenységre, & nbsp; boldogabb. Mindig próbáld meg finoman megfésülni a hajvégeket, hogy elkerüld a húzást vagy a túlzott szakadást.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.