Vitammy FINO Tejfésűk és darabok halmaza, sárga / zöld

Vitammy FINO Tejfésűk és darabok halmaza, sárga / zöld

Száma: 100040265005
Közvetlenül partnerünktől
A Vitammy Fino eszköz a tetvek elírására, vény nélkül. A tetvek apró rovarok, amelyek a hajban és a fej tetején élnek. További információ
1 905 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2023.6.13 - 2023.6.15 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100040265005

Leírás

<FONT size = 4> Mik a tetvek és a gabonák?
A tetvek apró rovarok, amelyek a hajban és a fej tetején élnek. mm. Húzó & nbsp; egy parazita, amely a gazda vérében táplálkozik, és amely csak az embereket képes parazitizálni. A nőstények tojást napi 3–4 tojást (nits) fektetnek a hajszálhoz szilárd, gyakorlatilag oldhatatlan gitttel. & Nbsp;
<FONT size = 4> FINO vitamin.
<FONT size = 3> A tetvek és a tetvek elválasztására speciális fésű készült, karcsú, sűrűn elhelyezett fésűfogakkal. nits a hajból. A fogak körbevágása a fésűben megkönnyíti a fésülést, és nem károsítja a hajat.
<FONT size = 4> Hogyan lehet megszabadulni a tetűtől?
Rendszeresen fésülje meg a haját & nbsp; egy fésűvel, hogy megkönnyítse a fésülést ezzel a vastag fésűvel a tetvek számára. A hajnak száraznak kell lennie. Óvatosan fésülje meg a haját a szálak mentén, és figyelmesen figyelje meg, hogy vannak-e olyan helyek, ahol a tetvek és a hasok elrejtődhetnek. A beépített nagyító lehetővé teszi a legkisebb tetvek megszabadulását és az összes hely alapos ellenőrzését. Ha szükséges, ismételje meg a kezelést többször, különösen a fertőzés ideje alatt vagy óvintézkedésként.
<FONT size = 4> Természetes és ökológiai & nbsp; módszer.
A Fino vitamin egy természetes, mechanikus és teljesen ökológiai módszer a haj parazitáinak megszabadulására & nbsp; – ideális allergiások és gyermekek számára. Hatékonyabb, mint a tetvek elleni küzdelem más módjai, amelyek ritkán érik el a 100% -os hatékonyságot. A Fino-t kifejezetten minden típusú frizurához és hajhoz fejlesztették ki, a tetvek és a fészek fésülésére.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.