Vitammy UFO Elektronikus fésű tetvekre és szemekre, mész

Vitammy UFO Elektronikus fésű tetvekre és szemekre, mész

Száma: 100040264999
Közvetlenül partnerünktől
Elektromos fésű Vitamin UFO, tetvekre és mészre, lime színben. A haját fésülve biztonságosan, csendesen és hatékonyan szabaduljon meg a tetvektől. A különféle vegyszerektől és az irritáló samponoktól eltérően az ufo-vitamin nem rendelkezik kellemetlen szaggal, amely allergiát okoz, és nem irritá További információ
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.
6 370 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Partnerünk által szállítva

2022.2.04 - 2022.2.07 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100040264999

Leírás

– Biztosítsa a tetveket biztonságosan, csendesen és hatékonyan a fésülés során, a Vitamma UFO elektromos fésűnek köszönhetően. – A vegyi anyagoktól és az irritáló samponoktól eltérően az ufo-vitamin nem rendelkezik kellemetlen szaggal, amely allergiát okoz, és nem irritálja a bőrt. Az UFO kis villamos sokkkal elpusztítja a felnőtt tetveket, teljesen biztonságos az emberek számára. – Könnyen használható LED-lámpával, hogy megkönnyítse a tetvek megjelenését. – Száraz haj fésülésekor az eszköz kis elektromos töltést küld a fésű fémfogainak. Amikor a gerinc érintkezésbe kerül a parazita – tetvekkel, egy elektromos töltés megöli. A narancssárga tejérzékelés riasztás jelzőfénye akkor világít, ha tetűt észlelnek, megöli és elkapja a fésűben. Távolítsa el az összes elpusztult tetűt, és folytassa a haját. -Vitammy UFO megöli az összes felnőtt tetőt. Elősegíti a nits eltávolítását, de nem pusztítja el az összes tojást, amelyek közül néhány a hajon maradhat. Ajánlatos az eszközt 2–3 naponként, 16 napig használni, hogy a tetvek eltávolításra kerüljenek. – Vidám színekben: korall, türkiz és sárga. – A csomagban található: nagyító, kefe, AAA elem.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.