Babymoov Bébiőr EXPERT CARE DIGITAL GREEN

Babymoov Bébiőr EXPERT CARE DIGITAL GREEN

Száma: 1395113
Az EXPERT CARE DIGITAL GREEN bébiőr akár 1000m hatótávval. A Babymoov audio bébiőrök modern Digital Green Technology technológiával felszereltek – védi a gyermekeket a rádiófrekvenciákkal szemben. Éjszakai világítással. További információ
37 990 Ft
Forgalmazó: MALL
Ingyen szállítás

Raktáron 5 db

2024.4.04 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.4.04 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 1395113

Leírás

A Babymoov 20 éves tapasztalatára és a szülők tapasztalataira támaszkodik. Minden Babymoov audio bébiőr modern Digital Green Technology technológiával felszerelt. Ez az innovatív technológia csökkenti a rádióhullám-szinteket, miközben biztosítja a leghosszabb hatótávot a piacon. Ennek hála te gondoskodhatsz háztartási házimunkáidról, hobbijaidról és kikapcsolódásodról anélkül, hogy felhagynám a gyermeked ellenőrzésével.

Babymoov Expert Care minden bébiőr alapvető funkciót magába foglal, amelyeket hosszú hatótávval kombinál. Ideális, ha házban élsz.

  • Digital Green Technology technológia: alacsony frekvenciájú átviteli teljesítmény és nagy hatótávolság akár 1000 m-ig
  • egyirányú átvitel
  • tiszta hang interferencia nélkül
  • éjszakai fény funkció
  • aktiválás hanggal (VOX mód)
  • automatikus csatornahangolás
  • 3 riasztás: hallható, vizuális vagy rezgő
  • állítható hangerő
  • gyenge/lemerült akkumulátor jelzés
  • övcsipesz a szülőegységen
  • hatótáv akár 1000 méter szabad téren
  • gyermek egység: micro-USB kábellel (tartozék) elemekkel (nem tartozék) működik
  • szülői egység: lítium elem, amely mikro-USB kábellel (tartozék) rátölthető fel újra
  • teljesítmény: 2,99 mW
  • frekvencia: 865 MHz

Az Expert Care egyesíti a tiszta, interferenciamentes hangot számos más funkcióval. VOX módban a szülői egység kizárólag akkor aktiválódik, amikor a baba felébred vagy sírni kezd. Lehetőség van csak optikai értesítés beállítására, hogy a csecsemő sír, vagy a csecsemőtől származó hangok továbbítása. A VOX mód energiatakarékos és meghosszabbítja a szülőegység lítium akkumulátorának élettartamát. Az Expert Care rezgő jelzéssel is ellátott. A rezgések diszkrét módon értesítenek, ogy a gyermek felkelt vagy sír. A bébiőrök éjszakai megvilágítással rendelkeznek a gyermek egységen, amely halvány és nyugtató fényt terjeszt a baba szobájában. A bébiőrök kompakt méretűek, ennek hála sosem lesznek terhedre és bárhová magaddal viheted őket. A Babymoov megbízható partnereddé válik. Védd gyermekeidet az elektromágneses szmogtól: A bébiőrök (a gyermek és a szülői egység) elektromágneses hullámok segítségével kommunikálnak egymással. A gyermekek egészsége prioritás mindannyiunk számára, ezért 2012-ben a Babymoov kifejlesztette a „„Digital Green Technology“ technológiát a csecsemő szobájának elektromágneses hullámkibocsátásának csökkentése érdekében. Megvédi a kisgyermekeket a rádiófrekvenciáktól, amelyek esetleges káros hatással lehetnek kognitív funkcióikra és jólétükre*. Az összes innovatív Babymoov bébimonitor fel van szerelve ezzel az innovatív és egészségbarát technológiával. *A rádiófrekvenciák és a gyermekek egészségének kitettsége: az ANSES (Francia Egészségügyi, Élelmezési és Biztonsági Ügynökség) véleménye – összefoglaló jelentés – 2016. június. Védjük bolygónkat: A Babymoov elkötelezett amellett, hogy csökkentse a műanyagok felhasználását. Ezért az új audio bébiőrök csak 2 mikro-USB kábellel vannak ellátva, aljzat nélkül. Bizonyára már van több micro-USB töltőd is van otthon a többi elektronikus eszközhöz, ezért miért terhelnéd otthonodat továbbiakkal. Mindkét egységet micro-USB kábellel csatlakoztathatod a telefon töltőjéhez vagy más USB aljzathoz/csatlakozóhoz. Ha boldog szülő akarsz lenni, biztosítsd gyermeked biztonságát, óvd meg egészségét, és ezzel egyidejűleg védd a környezetet a Babymoov audio bébiőrökkel! Psssssst: és ha nincs otthon micro-USB töltőd, az nem számít, külön kompatibilis aljzatot kínálunk. Ezen felül az új Babymoov audió bébiőr 100% -ban újrahasznosított kartonból készült".

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.