Bino Fa babaház bútorral, 17 db
30 590 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Bino 3 emeletes babaház lesz gyerekei játékbábáinak álomotthona! Ideális helyszín számos szerepjáték számára. A babaház 3 emeletes, beépített lépcsőházzal és számos szobával rendelkezik, mint a nappali és a fürdőszoba, a konyha és az étkező, valamint a hálószoba a tetőtérben. Gyerekei élvezhetik a szobák be- és újrarendezését a készlet bútoraival, saját ízlésüknek megfelelő játékot kitalálva. Ezzel a babaházzal gyerekei létrehozhatják babáik számára a saját varázsvilágukat.

Woody Rózsaszín ház felvonóval "Malibu"
35 990 Ft
+ ingyen szállítás

A cseh tervezők által készített nagy méretű, jó minőségű háromszintes ház fa/magas minőségű farostlemez kombinációjából készül. A Barbie babaházat kiegészítőkkel szállítjuk. A ház lifttel ellátott. A ház nem tartalmaz babákat!

Disney Jégvarázs 2 Arendelle kastély
57 190 Ft

Akció

A lenyűgöző Arendelle kastély elengedhetetlen darab minden Jégvarázs 2 rajzfilm rajongó számára. A kastély 152 cm magas és 122 cm széles. A gyerekek imádni fogják a kastély pompáját és eleganciáját. A kastélyt Elsa és Anna hercegnők otthona inspirálja a Jégvarázs 2 meseből. A kastély gyönyörű jégkapukkal rendelkezik. Ezen kapuk kinyitása után 7 csodálatos szobát és egy tornyot találsz számos kiegészítővel, például egy tea asztallal, trónnal, fésülködő asztallal vagy kanapéval. A babák kristály erkély segítségével mozoghatnak a padlók között.

Woody Emeletes babaház lifttel
29 990 Ft

Akció

Woody emeletes, lifttel felszerelt babaház remek időtöltést ígér a kislányoknak. A Woody termékek kitűnő minőségűek és biztonságosak, segítik a gyermeket a fejlődésben. A bútorok különböző anyagok kombinációja.

Disney Jégvarázs 2 Nyíló kastély
16 790 Ft
+ ingyen szállítás

Ezt a gyönyörű és elegáns kastélyt a népszerű Jégvarázs mese második része ihlette. A kastélyhoz több kiegészítő tartozik, amelyek beleférnek a kastélyba az egyszerű tárolás érdekében. Nyisd ki a kastélyt és játssz, a kastély második emelete kibővíthető, és jeges dekorációval díszített. A gyerekednek nagyobb élményt nyújt, hogy a Jégvarázs 2 által inspirált játékkal játszhat.

Mattel Barbie Álomház csúszdával és felvonóval
120 000 Ft
+ ingyen szállítás

Csatlakozz Barbie® babához és fedezd fel az álomházat! A ház több, mint 90 centiméter magas, 120 centiméter széles és megannyi érdekes történet gazdája. A 3 emeleten 8 helység található, köztük dolgozószoba, csúszdás medence, terasz az autónak, vagy funkcionális felvonó, amely 4 babát is elbír, vagy Barbie® babát kerekesszékben.

Bino Babaház Natalie

Bino Babaház Natalie

Értékelés: 4,9
18 650 Ft

A lánybaba és a fiúbaba végre kényelmesen élhetnek. Nagy faház babáknak egy ízléses játék, amelyet a gyerekek nem unnak meg. A babaház balkonnal és sok szükséges kiegészítővel rendelkezik.

Mattel Barbie Malibu ház FXG57
33 320 Ft

Nem tudsz mit csinálni a szünetben? Mi lenne, ha meglátogatnád a Malibu-i hordozható házat? Ez a kétszintes ház érdekességes egé sorát rejti. A házban 6 szoba és több mint 25 kiegéítő található.

Aga4Kids babaház ELEN

Aga4Kids babaház ELEN

Értékelés: 5
35 500 Ft

Az új modell a gyermek fából készült babaház Elena az Aga4Kids gyártótól, célja minden kislány és a barátok részére.

Aga4Kids babaház LISA

Aga4Kids babaház LISA

Értékelés: 5
16 700 Ft 10 300 Ft

Az új fából készült LISA babaház az Aga4Kids gyártótól ideális ajándék bármilyen alkalomra.

Aga4Kids babaház ARMANI

Aga4Kids babaház ARMANI

Értékelés: 3,3
13 700 Ft

Az új modell a gyermekek fából készült baba ház ARMANI, az Aga4Kids gyártótól, célja minden kislány és a barátok játszására.

Aga4Kids babaház BECKY

Aga4Kids babaház BECKY

Értékelés: 5
23 600 Ft

Az Aga4Kids gyerek faházának új modellje, ahol a lányok játszhatnak babákkal.

Woody Villa Anna-Marie

Woody Villa Anna-Marie

Értékelés: 4,3
14 750 Ft 13 290 Ft

Akció

Villa Anne-Marie egy pontosan kidolgozott termék, rengeteg dizájnos és működőképes elemmel. Levehető mágneses balkonnal, variábilis lépcsőkkel, működő pántos ajtóval. A nyitott tereknek köszönhetően könnyű megközelíteni minden szobát. -A csomagolásban 2 figura és tartozékok találhatók.

Wader Babaház

Wader Babaház

Értékelés: 4,5
8 200 Ft 8 090 Ft

Wader Babaház biztonságos, tartós műanyagból készült. A színes ház nemcsak kialakításában élethű, de berendezésében is. Hálószobával, fürdőszobával és nappalival biztosítja a felhőtlen szórakozást. A házikó minden sarka könnyedén elérhető és bebútorozható, így nagyszerű játékélményt nyújt kislányunknak, valamint fejleszti kreativitását.

Aga4Kids babaház kastély CASTLE
17 700 Ft

A kislányok imádnak hercegnőset játszani. Ezzel afából készült Aga4Kids Castle kastéllyal kezdődhet a hetedhét országra szóló szórakozás.

Bino Babaház 5

Bino Babaház 5

Értékelés: 4,4
32 160 Ft 30 590 Ft

Akció

Ez a tágas teljesen felszerelt ház minden kislány babájának megálmodott otthona. A három emeleten minden helyiség egy igazihoz hasonlít, a ház erkéllyel és lifttel rendelkezik.

Disney Frozen 2 Játékkészlet díszlettel - piac
5 090 Ft

A Jégvarázs 2 rajzfilm által ihletett kicsi játékkészlet. A kulcs segítségével kinyitod kedvenc minihercegnőidnek varázslatos szobájuk ajtaját vagy a rajzfilmjelenetet. Tematikus díszlet is a készlet részét alkotja. A babák ikonikus öltözéküket viselik, amelyet a Disney Jégvarázs 2 ihletett.

Woody Kétemeletes házikó erkéllyel
15 580 Ft 14 690 Ft

Akció

Dizájnos házikó műanyag erkéllyel és nagy terasszal a felső emeleten kihangsúlyozza az első köztársasági városi villák eleganciáját. A nyitott tereknek köszönhetően könnyű megközelíteni minden szobát.

Aga4Kids babaház LESLIE

Aga4Kids babaház LESLIE

Értékelés: 5
23 600 Ft

Az új modell a gyermekek fából készült baba ház LESLIE, az Aga4Kids gyártótól, célja minden kislány és a barátok játszására.

Hape Nagy családi ház garázzsal
52 920 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Ez a gyönyörű háromemeletes ház biztosan minden lánynak örömet szerez. A gyönyörű kivitelezésnek, mozgatható lámpáknak és az ajtócsengőnek hála a lakás igazán élethű. A ház két terasszal, garázzsal és medencés kerttel rendelkezik.

Bayer Chic Faházikó 3-emeletes 29301
46 520 Ft 43 790 Ft
+ ingyen szállítás

Gyönyörű háromemeletes házikó babák részére, fából készült nagy játékkészlet lányoknak. A házikó gazdag kellékekkel együtt van kiszállítva. A házikóban 5 szoba és egy tetőablak van

Bino Baba házikó

Bino Baba házikó

Értékelés: 5
13 190 Ft

A babalányoknak és babafiúknak végre kényelmes lakhelye lesz. A nagy fa babaház egy ízléses játék, amit gyermeke sohase fog megunni. A babaháznak terasza és 14 darab tartozéka is van.

Aga4Kids babaház MOLLY

Aga4Kids babaház MOLLY

Értékelés: 5
25 100 Ft

Az új fából készült Molly babaház az Aga4Kids gyártótól ideális ajándék bármilyen alkalomra.

Aga4Kids babaház GLORIA
11 700 Ft 11 230 Ft

Akció

A családi házikó minden szobájával úgy lett megtervezve, hogy kreatív, egyedi és interaktív szerepjátékra inspirálja a gyerekeket.

Hape Színes emeletes ház

Hape Színes emeletes ház

Értékelés: 5
39 990 Ft
+ ingyen szállítás

Gyönyörű színes ház, amely játékra hív! Gyere költözz be a családoddal, hozd minden bútorod, és alakíts ki egy szép és hangulatos otthont.

Aga4Kids babaház TRACY

Aga4Kids babaház TRACY

Értékelés: 4,5
26 400 Ft

Az új modell a gyermekek fából készült baba ház Tracy, az Aga4Kids gyártótól, célja minden kislány és a barátok játszásár

Lamps Babaház, 106 cm
12 610 Ft 11 090 Ft

Ez a gyönyörű emeletes házikó minden kislányt elvarázsol. A ház négy szobával rendelkezik, amikben a lányok gyönyörű környezetet teremthetnek a babákkal való játékhoz. A szobák saját felszereléssel vannak ellátva.

Aga4Kids babaház NAOMI
30 900 Ft

Az új fából készült Naomi babaház az Aga4Kids gyártótól ideális ajándék bármilyen alkalomra.

Aga4Kids babaház HILARY

Aga4Kids babaház HILARY

Értékelés: 5
39 900 Ft

Az új modell a gyermekek fából készült baba ház HILARY, az Aga4Kids gyártótól, célja minden kislány és a barátok kedvére.

Aga4Kids babaház MADISON

Aga4Kids babaház MADISON

Értékelés: 2
28 800 Ft

Ez egy új modell gyerekeknek a fából készült MADISON babaház az AGA4kids gyártótól.

Plan Toys Kreatív babaház
50 690 Ft
+ ingyen szállítás

Válj építésszé és építsd meg a babaházat a saját elképzeléseid szerint. A ház három részből áll, amiket a saját ötleted szerint állíthatsz össze. Akár 10 különböző házat is felépíthetsz belőlük. A ház egy mozgatható lépcsővel, két tetőelemmel és napelemekkel rendelkezik.

Plan Toys Kreatív babaház kislányok számára
52 690 Ft
+ ingyen szállítás

Állítsd össze a babaházat kislányok számára az ötleteid alapján. A ház három egységből áll, amelyeket különböző módon lehet elhelyezni a váltással és beállítással. Tartalmaz: összesen 20 darabot.

Plan Toys Modern babaház
72 130 Ft 60 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Készítsd el a legszebb babák királyságot ebből a csodálatos, kétszintes házból. A házat úgy tervezték, hogy könnyen mozgatható a felállítható falakkal, és hogy a gyermekek számára is legyen elegendő hely a bútorok és az azt követő játékok számára.

Woody Wisteria babaház

Woody Wisteria babaház

Értékelés: 3,5
21 390 Ft

Viktoriánus stílusú babaház, melynek minden emelete be van rendezve bútorral. A ház részét képezi két baba is, amelyek a házban laknak. A ház minden része elérhető, nyitható szárnyasajtaja és mozgólépcsője van.

Woody "Provence" nagy ház

Woody "Provence" nagy ház

Értékelés: 5
36 080 Ft 34 990 Ft

Cseh tervezőktől származó kiváló minőségű, nagy, háromemeletes ház, mely fa/kiváló minőségű tartós faforgácslap kombinációjából készült. A modern design lágy romantikus színekkel kiegészített. A ház Barbie babáknak alkalmas, az ábrázolt kellékek tartozékok.

Woody Ház, kicsi, tartozékokkal
8 120 Ft

A babaház aprólékosan kidolgozott. Sok aprólékosan átgondolt elemet tartalmaz. A nyitott tereknek köszönhetően könnyű megközelíteni minden szobát, bútorozott. Egyszerű szerelés 10 csavarral.

Lamps Háromemeletes babaház

Lamps Háromemeletes babaház

Értékelés: 4,8
35 780 Ft 33 390 Ft

A gyönyörű babaház műanyagból készült, kivitelezése a legapróbb részletekig kidolgozott. A ház 3 emeletes és minden szoba saját felszereléssel rendelkezik. A ház minden szintje alkalmas a játékra.

Disney Jégvarázs 2 Kis kastély
10 650 Ft

Egy kis játékkészlet, amit a Frozen 2 ihlettett. A kulcs segítségével a kedvenc kis hercegnődnek kinyithatod a kedvenc kis házikóját. A szett tartalmát képezik a Jégvarázs kettő elbűvölő szereplői. Még az egyes szobák berendezése sem hiányzik.

Disney Frozen 2 Játékkészlet díszlettel - varázserdő
5 490 Ft

A Jégvarázs 2 rajzfilm által ihletett kicsi játékkészlet. A kulcs segítségével kinyitod kedvenc minihercegnőidnek varázslatos szobájuk ajtaját vagy a rajzfilmjelenetet. Tematikus díszlet is a készlet részét alkotja. A babák ikonikus öltözéküket viselik, amelyet a Disney Jégvarázs 2 ihletett.

Disney Frozen 2 Játékkészlet díszlettel - hálószoba
5 050 Ft

A Jégvarázs 2 rajzfilm által ihletett kicsi játékkészlet. A kulcs segítségével kinyitod kedvenc minihercegnőidnek varázslatos szobájuk ajtaját vagy a rajzfilmjelenetet. Tematikus díszlet is a készlet részét alkotja. A babák ikonikus öltözéküket viselik, amelyet a Disney Jégvarázs 2 ihletett.

Melissa & Doug Ház harangokkal és zárakkal
14 790 Ft 13 990 Ft

Szórakozz a faházak négy különböző ajtajának zárjaival, négy különböző csengőszóval. Belül fából készült hajlékony figurákat, négy egyedi kulcsos zárat és négy elektronikus csengőhangot találsz.