Woody Emeletes babaház lifttel
31 990 Ft

28 070 Ft
+ ingyen szállítás

Woody emeletes, lifttel felszerelt babaház remek időtöltést ígér a kislányoknak. A Woody termékek kitűnő minőségűek és biztonságosak, segítik a gyermeket a fejlődésben. A bútorok különböző anyagok kombinációja.


Woody Wisteria babaház

Woody Wisteria babaház

Értékelés: 3
23 990 Ft
23 740 Ft
+ ingyen szállítás

Viktoriánus stílusú babaház, melynek minden emelete be van rendezve bútorral. A ház részét képezi két baba is, amelyek a házban laknak. A ház minden része elérhető, nyitható szárnyasajtaja és mozgólépcsője van.


Woody Modern villa - kocka
13 920 Ft

11 640 Ft

Modern tégla babaház északi stílusban. Sok aprólékosan átgondolt elemet tartalmaz. A nyitott tereknek köszönhetően könnyű megközelíteni minden szobát. Egyszerű szerelés 8 fa csavarral.


Wader Babaház

Wader Babaház

Értékelés: 5
7 950 Ft

Wader Babaház biztonságos, tartós műanyagból készült. A színes ház nemcsak kialakításában élethű, de berendezésében is. Hálószobával, fürdőszobával és nappalival biztosítja a felhőtlen szórakozást. A házikó minden sarka könnyedén elérhető és bebútorozható, így nagyszerű játékélményt nyújt kislányunknak, valamint fejleszti kreativitását.


BINO Baba házikó
13 090 Ft

11 840 Ft

A babalányoknak és babafiúknak végre kényelmes lakhelye lesz. A nagy fa babaház egy ízléses játék, amit gyermeke sohase fog megunni. A babaháznak terasza és 14 darab tartozéka is van.


BINO Fa babaház bútorral, 17 db
44 990 Ft

28 570 Ft
+ ingyen szállítás

Bino 3 emeletes babaház lesz gyerekei játékbábáinak álomotthona! Ideális helyszín számos szerepjáték számára. A babaház 3 emeletes, beépített lépcsőházzal és számos szobával rendelkezik, mint a nappali és a fürdőszoba, a konyha és az étkező, valamint a hálószoba a tetőtérben. Gyerekei élvezhetik a szobák be- és újrarendezését a készlet bútoraival, saját ízlésüknek megfelelő játékot kitalálva. Ezzel a babaházzal gyerekei létrehozhatják babáik számára a saját varázsvilágukat.


Lamps Babaház
21 220 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A gyönyörű babaház műanyagból készült, kivitelezése a legapróbb részletekig kidolgozott. A ház 2 szintes, mindkét kis szoba saját felszereléssel rendelkezik. A csomagolás továbbá egy 29 cm magas babát tartalmaz. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Lamps Háromemeletes babaház
38 534 Ft

32 090 Ft
+ ingyen szállítás

A gyönyörű babaház műanyagból készült, kivitelezése a legapróbb részletekig kidolgozott. A ház 3 emeletes és minden szoba saját felszereléssel rendelkezik. A ház minden szintje alkalmas a játékra.


Teddies Iskola kiegészítőkkel
11 282 Ft

9 050 Ft

Az iskolát és kiegészítőket tartalmazó színes játék készlet magába foglalja az osztályterem és játszótér kiegészítőit, valamint 3darab figurát is, amelyek gyermekeket ábrázolnak. A készlet egyszerűen egy dobozban tárolható, mely fogantyúval ellátott, így a gyerekek ezt a játékot otthon és az utazás során is használhatják.


Woody Baba család, 6 db babával
3 930 Ft

Woody Baba család hat tagú, így a három generáció, papa-mama-gyerekek és nagyszülők együtt élhetnek egy kedves mesevilágban. A fából készült babák végtagjai mozgathatók, így ülni, térdelni is tudnak, még élménydúsabbá varázsolva ezzel gyermekünk játékélményét. A hat karakternek egyedi formája és jópofa öltözéke a régi idők játékainak emlékét idézi, ha valami értékeset szeretnénk csemeténknek adni, a Woody család szépen megmunkált játékai tökéletes választás.


Woody Baba család, 4 db babával
2 840 Ft

Woody Baba család két szülőből és két gyermekből áll. Szépen kidolgozott ruhákban, fából és minőségi anyagokból készültek. Babaházak remek kiegészítői, velük válik a játék teljessé.


Woody Hálószoba bútorok

Woody Hálószoba bútorok

Értékelés: 5
3 970 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Woody Hálószoba bútorok kiváló minőségi fa anyagokból készültek a narancssárga és természetes színek kombinációjában. A játékot teljessé és élethűvé teszik. A készlet a szekrénytől kezdve az ágyon át az asztali lámpáig minden lényeges darabot tartalmaz.


Woody "Provence" nagy ház

Woody "Provence" nagy ház

Értékelés: 5
36 528 Ft

33 480 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Cseh tervezőktől származó kiváló minőségű, nagy, háromemeletes ház, mely fa/kiváló minőségű tartós faforgácslap kombinációjából készült. A modern design lágy romantikus színekkel kiegészített. A ház Barbie babáknak alkalmas, az ábrázolt kellékek tartozékok.


Hape Színes emeletes ház
53 490 Ft

34 520 Ft
+ ingyen szállítás

Gyönyörű színes ház, amely játékra hív! Gyere költözz be a családoddal, hozd minden bútorod, és alakíts ki egy szép és hangulatos otthont.


Woody Babaház bútorok, Konyha
3 910 Ft

Woody Babaház bútorai tökéletesen alkalmasak egy szép, takaros konyha berendezéséhez. A szett tartalmaz egy nagyobb, kerek asztalt négy székkel, tűzhelyet, páraelszívót és kisszekrényt az ételeknek. A bútorok kiváló minőségű hársfából készültek. Ha szeretnénk fejleszteni gyermekünk kreativitását, lakberendező vénáját, ez a bútorszett tökéletes választás. Nem csak igazi élményt nyújt, de a régi idők természetes játékainak emlékét is idézi.


Woody Fürdőszoba babaház kiegészítő
3 790 Ft

3 210 Ft

Woody Fürdőszoba babaház kiegészítő nem hiányozhat egyetlen babaházból sem, ahol újszülöttek is vannak. A kis család mindent megtalál a kényemles berendezési tárgyak között, amire a bébinek szüksége lehet. A készlet tartalmaz egy mosdót, kádat, WC-t és egy széket. A bútorok minőségi hársfából készültek, kék színre festettek.


Woody Játszószoba babaház kiegészítő
3 970 Ft

A Woody Játszóház babaház kiegészítő nem hiányozhat egyetlen babaházból sem, ahol újszülöttek is vannak. A kis család mindent megtalál a kényemles berendezési tárgyak között, amire a bébinek szüksége lehet. A készlet tartalmaz egygyermekágyat, étkezőszéket, babakocsit és egy emeletes ágyat. A bútorok minőségi hársfából készültek.


Woody Villa Anna-Marie

Woody Villa Anna-Marie

Értékelés: 3
14 480 Ft
14 310 Ft

Villa Anne-Marie egy pontosan kidolgozott termék, rengeteg dizájnos és működőképes elemmel. Levehető mágneses balkonnal, variábilis lépcsőkkel, működő pántos ajtóval. A nyitott tereknek köszönhetően könnyű megközelíteni minden szobát. -A csomagolásban 2 figura és tartozékok találhatók.


Woody Kétemeletes házikó erkéllyel
17 086 Ft

15 100 Ft

Dizájnos házikó műanyag erkéllyel és nagy terasszal a felső emeleten kihangsúlyozza az első köztársasági városi villák eleganciáját. A nyitott tereknek köszönhetően könnyű megközelíteni minden szobát.


Woody Ház Britta tartozékokkal
30 385 Ft

27 850 Ft
+ ingyen szállítás

Masszív babaház, nagyon tágas és szellős. Robusztus kialakítású, és minden sarkában könnyen hozzáférhető. Sok aprólékosan átgondolt elemet tartalmaz.


Woody Ház, kicsi, tartozékokkal
9 487 Ft

7 840 Ft

A babaház aprólékosan kidolgozott. Sok aprólékosan átgondolt elemet tartalmaz. A nyitott tereknek köszönhetően könnyű megközelíteni minden szobát, bútorozott. Egyszerű szerelés 10 csavarral.