Disney Jégvarázs 2 Nyíló kastély-29%
22 390 Ft 15 690 Ft

Kiárusítás

Ezt a gyönyörű és elegáns kastélyt a népszerű Jégvarázs mese második része ihlette. A kastélyhoz több kiegészítő tartozik, amelyek beleférnek a kastélyba az egyszerű tárolás érdekében. Nyisd ki a kastélyt és játssz, a kastély második emelete kibővíthető, és jeges dekorációval díszített. A gyerekednek nagyobb élményt nyújt, hogy a Jégvarázs 2 által inspirált játékkal játszhat.

Bino Babaház 5-51%

Bino Babaház 5

Értékelés: 4,5
53 690 Ft 26 090 Ft

Kiárusítás

Ez a tágas teljesen felszerelt ház minden kislány babájának megálmodott otthona. A három emeleten minden helyiség egy igazihoz hasonlít, a ház erkéllyel és lifttel rendelkezik.

Lamps Babaház-52%

Lamps Babaház

Értékelés: 5
35 590 Ft 16 990 Ft

Kiárusítás

Szép babaház, amely műanyag és karton szerkezetű. A ház kétemeletes, kialakítása a legkisebb részletekig kidolgozott. A csomagolás tartalma bútor, felszereltség és további kiegészítők.

Bino Babaház Natalie-58%

Bino Babaház Natalie

Értékelés: 5
30 190 Ft 12 490 Ft

Kiárusítás

A lánybaba és a fiúbaba végre kényelmesen élhetnek. Nagy faház babáknak egy ízléses játék, amelyet a gyerekek nem unnak meg. A babaház balkonnal és sok szükséges kiegészítővel rendelkezik.

Woody Villa Anna-Marie-22%

Woody Villa Anna-Marie

Értékelés: 4,5
14 480 Ft 11 190 Ft

Kiárusítás

Villa Anne-Marie egy pontosan kidolgozott termék, rengeteg dizájnos és működőképes elemmel. Levehető mágneses balkonnal, variábilis lépcsőkkel, működő pántos ajtóval. A nyitott tereknek köszönhetően könnyű megközelíteni minden szobát. -A csomagolásban 2 figura és tartozékok találhatók.

Mattel Barbie Malibu ház FXG57
38 090 Ft 28 620 Ft

Nem tudsz mit csinálni a szünetben? Mi lenne, ha meglátogatnád a Malibu-i hordozható házat? Ez a kétszintes ház érdekességes egé sorát rejti. A házban 6 szoba és több mint 25 kiegéítő található.

Bayer Chic Faházikó 3-emeletes 29301
43 290 Ft 41 670 Ft
+ ingyen szállítás

Gyönyörű háromemeletes házikó babák részére, fából készült nagy játékkészlet lányoknak. A házikó gazdag kellékekkel együtt van kiszállítva. A házikóban 5 szoba és egy tetőablak van

Bino Baba házikó-20%

Bino Baba házikó

Értékelés: 5
13 090 Ft 10 390 Ft

Kiárusítás

A babalányoknak és babafiúknak végre kényelmes lakhelye lesz. A nagy fa babaház egy ízléses játék, amit gyermeke sohase fog megunni. A babaháznak terasza és 14 darab tartozéka is van.

Hape Nagy családi ház garázzsal-31%
57 390 Ft 39 090 Ft

Kiárusítás

Ez a gyönyörű háromemeletes ház biztosan minden lánynak örömet szerez. A gyönyörű kivitelezésnek, mozgatható lámpáknak és az ajtócsengőnek hála a lakás igazán élethű. A ház két terasszal, garázzsal és medencés kerttel rendelkezik.

Woody Modern villa - kocka-44%

Woody Modern villa - kocka

Értékelés: 1
13 920 Ft 7 790 Ft

Kiárusítás

Modern tégla babaház északi stílusban. Sok aprólékosan átgondolt elemet tartalmaz. A nyitott tereknek köszönhetően könnyű megközelíteni minden szobát. Egyszerű szerelés 8 fa csavarral.

Wader Babaház-35%

Wader Babaház

Értékelés: 4,5
9 990 Ft 6 490 Ft

Kiárusítás

Wader Babaház biztonságos, tartós műanyagból készült. A színes ház nemcsak kialakításában élethű, de berendezésében is. Hálószobával, fürdőszobával és nappalival biztosítja a felhőtlen szórakozást. A házikó minden sarka könnyedén elérhető és bebútorozható, így nagyszerű játékélményt nyújt kislányunknak, valamint fejleszti kreativitását.

Aga4Kids babaház ARMANI + Kerti szett INGYEN
12 500 Ft
+ ingyen szállítás

Az új modell a gyermekek fából készült baba ház ARMANI, az Aga4Kids gyártótól, célja minden kislány és a barátok játszására.

Aga4Kids babaház ELEN

Aga4Kids babaház ELEN

Értékelés: 5
32 700 Ft
+ ingyen szállítás

Az új modell a gyermek fából készült babaház Elena az Aga4Kids gyártótól, célja minden kislány és a barátok részére.

Aga4Kids babaház MOLLY
23 200 Ft
+ ingyen szállítás

Az új fából készült Molly babaház az Aga4Kids gyártótól ideális ajándék bármilyen alkalomra.

Aga4Kids babaház LESLIE

Aga4Kids babaház LESLIE

Értékelés: 5
21 000 Ft
+ ingyen szállítás

Az új modell a gyermekek fából készült baba ház LESLIE, az Aga4Kids gyártótól, célja minden kislány és a barátok játszására.

Aga4Kids babaház NAOMI
28 500 Ft
+ ingyen szállítás

Az új fából készült Naomi babaház az Aga4Kids gyártótól ideális ajándék bármilyen alkalomra.

Aga4Kids babaház TRACY

Aga4Kids babaház TRACY

Értékelés: 4,5
27 100 Ft
+ ingyen szállítás

Az új modell a gyermekek fából készült baba ház Tracy, az Aga4Kids gyártótól, célja minden kislány és a barátok játszásár

Aga4Kids babaház BECKY
21 800 Ft
+ ingyen szállítás

Az Aga4Kids gyerek faházának új modellje, ahol a lányok játszhatnak babákkal.

Aga4Kids babaház HILARY

Aga4Kids babaház HILARY

Értékelés: 5
36 800 Ft
+ ingyen szállítás

Az új modell a gyermekek fából készült baba ház HILARY, az Aga4Kids gyártótól, célja minden kislány és a barátok kedvére.

Aga4Kids babaház MADISON

Aga4Kids babaház MADISON

Értékelés: 2
26 600 Ft
+ ingyen szállítás

Ez egy új modell gyerekeknek a fából készült MADISON babaház az AGA4kids gyártótól.

Aga4Kids babaház kastély CASTLE
16 500 Ft
+ ingyen szállítás

A kislányok imádnak hercegnőset játszani. Ezzel afából készült Aga4Kids Castle kastéllyal kezdődhet a hetedhét országra szóló szórakozás.

Woody Ház, kicsi, tartozékokkal
9 487 Ft 8 640 Ft

A babaház aprólékosan kidolgozott. Sok aprólékosan átgondolt elemet tartalmaz. A nyitott tereknek köszönhetően könnyű megközelíteni minden szobát, bútorozott. Egyszerű szerelés 10 csavarral.

Disney Jégvarázs 2 Kis kastély
11 190 Ft 10 640 Ft

Egy kis játékkészlet, amit a Frozen 2 ihlettett. A kulcs segítségével a kedvenc kis hercegnődnek kinyithatod a kedvenc kis házikóját. A szett tartalmát képezik a Jégvarázs kettő elbűvölő szereplői. Még az egyes szobák berendezése sem hiányzik.

Plan Toys Kreatív babaház kislányok számára
52 450 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Állítsd össze a babaházat kislányok számára az ötleteid alapján. A ház három egységből áll, amelyeket különböző módon lehet elhelyezni a váltással és beállítással. Tartalmaz: összesen 20 darabot.

Woody Emeletes babaház lifttel
31 990 Ft 30 610 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Woody emeletes, lifttel felszerelt babaház remek időtöltést ígér a kislányoknak. A Woody termékek kitűnő minőségűek és biztonságosak, segítik a gyermeket a fejlődésben. A bútorok különböző anyagok kombinációja.

Bino Fa babaház bútorral, 17 db
44 990 Ft 29 280 Ft

Bino 3 emeletes babaház lesz gyerekei játékbábáinak álomotthona! Ideális helyszín számos szerepjáték számára. A babaház 3 emeletes, beépített lépcsőházzal és számos szobával rendelkezik, mint a nappali és a fürdőszoba, a konyha és az étkező, valamint a hálószoba a tetőtérben. Gyerekei élvezhetik a szobák be- és újrarendezését a készlet bútoraival, saját ízlésüknek megfelelő játékot kitalálva. Ezzel a babaházzal gyerekei létrehozhatják babáik számára a saját varázsvilágukat.

Plan Toys Kreatív babaház
45 260 Ft
+ ingyen szállítás

Válj építésszé és építsd meg a babaházat a saját elképzeléseid szerint. A ház három részből áll, amiket a saját ötleted szerint állíthatsz össze. Akár 10 különböző házat is felépíthetsz belőlük. A ház egy mozgatható lépcsővel, két tetőelemmel és napelemekkel rendelkezik.

Lamps Háromemeletes babaház
38 534 Ft 22 620 Ft
+ ingyen szállítás

A gyönyörű babaház műanyagból készült, kivitelezése a legapróbb részletekig kidolgozott. A ház 3 emeletes és minden szoba saját felszereléssel rendelkezik. A ház minden szintje alkalmas a játékra.

Disney Jégvarázs 2 Arendelle kastély
74 590 Ft 59 910 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

A lenyűgöző Arendelle kastély elengedhetetlen darab minden Jégvarázs 2 rajzfilm rajongó számára. A kastély 152 cm magas és 122 cm széles. A gyerekek imádni fogják a kastély pompáját és eleganciáját. A kastélyt Elsa és Anna hercegnők otthona inspirálja a Jégvarázs 2 meseből. A kastély gyönyörű jégkapukkal rendelkezik. Ezen kapuk kinyitása után 7 csodálatos szobát és egy tornyot találsz számos kiegészítővel, például egy tea asztallal, trónnal, fésülködő asztallal vagy kanapéval. A babák kristály erkély segítségével mozoghatnak a padlók között.

Woody Rózsaszín ház felvonóval "Malibu"
40 190 Ft 35 940 Ft

A cseh tervezők által készített nagy méretű, jó minőségű háromszintes ház fa/magas minőségű farostlemez kombinációjából készül. A Barbie babaházat kiegészítőkkel szállítjuk. A ház lifttel ellátott. A ház nem tartalmaz babákat!

Woody Wisteria babaház

Woody Wisteria babaház

Értékelés: 3,5
23 990 Ft 21 290 Ft

Viktoriánus stílusú babaház, melynek minden emelete be van rendezve bútorral. A ház részét képezi két baba is, amelyek a házban laknak. A ház minden része elérhető, nyitható szárnyasajtaja és mozgólépcsője van.

Lamps Babaház

Lamps Babaház

Értékelés: 4
38 290 Ft 10 640 Ft

A gyönyörű babaház műanyagból készült, kivitelezése a legapróbb részletekig kidolgozott. A ház 2 szintes, mindkét kis szoba saját felszereléssel rendelkezik. A csomagolás továbbá egy 29 cm magas babát tartalmaz. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Woody Kétemeletes házikó erkéllyel
17 086 Ft 15 700 Ft

Kiárusítás

Dizájnos házikó műanyag erkéllyel és nagy terasszal a felső emeleten kihangsúlyozza az első köztársasági városi villák eleganciáját. A nyitott tereknek köszönhetően könnyű megközelíteni minden szobát.

Hape Színes emeletes ház

Hape Színes emeletes ház

Értékelés: 5
53 490 Ft 39 940 Ft

Gyönyörű színes ház, amely játékra hív! Gyere költözz be a családoddal, hozd minden bútorod, és alakíts ki egy szép és hangulatos otthont.

Woody "Provence" nagy ház

Woody "Provence" nagy ház

Értékelés: 5
37 140 Ft

Cseh tervezőktől származó kiváló minőségű, nagy, háromemeletes ház, mely fa/kiváló minőségű tartós faforgácslap kombinációjából készült. A modern design lágy romantikus színekkel kiegészített. A ház Barbie babáknak alkalmas, az ábrázolt kellékek tartozékok.