Woody Játszószoba babaház kiegészítő
3 990 Ft

A Woody Játszóház babaház kiegészítő nem hiányozhat egyetlen babaházból sem, ahol újszülöttek is vannak. A kis család mindent megtalál a kényemles berendezési tárgyak között, amire a bébinek szüksége lehet. A készlet tartalmaz egygyermekágyat, étkezőszéket, babakocsit és egy emeletes ágyat. A bútorok minőségi hársfából készültek.

Woody Fürdőszoba babaház kiegészítő
3 290 Ft

Woody Fürdőszoba babaház kiegészítő nem hiányozhat egyetlen babaházból sem, ahol újszülöttek is vannak. A kis család mindent megtalál a kényemles berendezési tárgyak között, amire a bébinek szüksége lehet. A készlet tartalmaz egy mosdót, kádat, WC-t és egy széket. A bútorok minőségi hársfából készültek, kék színre festettek.

Woody Babaház bútorok, Konyha
4 290 Ft

Woody Babaház bútorai tökéletesen alkalmasak egy szép, takaros konyha berendezéséhez. A szett tartalmaz egy nagyobb, kerek asztalt négy székkel, tűzhelyet, páraelszívót és kisszekrényt az ételeknek. A bútorok kiváló minőségű hársfából készültek. Ha szeretnénk fejleszteni gyermekünk kreativitását, lakberendező vénáját, ez a bútorszett tökéletes választás. Nem csak igazi élményt nyújt, de a régi idők természetes játékainak emlékét is idézi.

Woody Hálószoba bútorok

Woody Hálószoba bútorok

Értékelés: 4,8
3 890 Ft

Woody Hálószoba bútorok kiváló minőségi fa anyagokból készültek a narancssárga és természetes színek kombinációjában. A játékot teljessé és élethűvé teszik. A készlet a szekrénytől kezdve az ágyon át az asztali lámpáig minden lényeges darabot tartalmaz.

Plan Toys Babák a "Család" babaházba
7 390 Ft 6 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egy babaháznak sem hiányozhatnak a lakói. Ez a babakészlet 4 babából áll – anyu, apu, kislány és kisfiú. A babák lábai mozgathatók, hogy természetes legyen a mozgásuk.

Woody Baba család, 6 db babával
3 830 Ft

Woody Baba család hat tagú, így a három generáció, papa-mama-gyerekek és nagyszülők együtt élhetnek egy kedves mesevilágban. A fából készült babák végtagjai mozgathatók, így ülni, térdelni is tudnak, még élménydúsabbá varázsolva ezzel gyermekünk játékélményét. A hat karakternek egyedi formája és jópofa öltözéke a régi idők játékainak emlékét idézi, ha valami értékeset szeretnénk csemeténknek adni, a Woody család szépen megmunkált játékai tökéletes választás.

Viga Fa bútor - nappali
4 540 Ft 3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a fa bútor babáknak minden babaházba csodás kiegészítő lesz. A csomagolás ülőgarnitúrát, fotelt, asztalt, televíziót, szekrényt és egyéb kiegészítőket tartalmaz. Rendezd be házadat saját ízlésed szerint.

Viga Fa bútor - konyha és étkező
4 540 Ft 3 990 Ft

Ez a fa bútor babáknak minden babaházba csodás kiegészítő lesz. A csomagolás konyhapultot, asztalt, székeket, hűtőt és egyéb kiegészítőket tartalmaz. Rendezd be házadat saját ízlésed szerint.

Viga Fa bútor - gyerekszoba
4 940 Ft 4 290 Ft

Ez a fa bútor babáknak minden babaházba csodás kiegészítő lesz. A csomagolás emeletes ágyat, kiságyat, íróasztalt és további kiegészítőket tartalmaz. Rendezd be házadat saját ízlésed szerint.

Viga Fa bútor - hálószoba
4 940 Ft 4 190 Ft

2 év garancia

Ez a fa bútor babáknak minden babaházba csodás kiegészítő lesz. A csomagolás ágyat, szekrényt, éjjeliszekrényt, lámpát és egyéb kiegészítőket tartalmaz. Rendezd be házadat saját ízlésed szerint.

Viga Fa bútor - fürdőszoba
4 410 Ft 3 890 Ft

Ez a fa bútor babáknak minden babaházba csodás kiegészítő lesz. A csomagolás kádat, zuhanyzósarkat, mosdót, toalettet és egyéb kiegészítőket tartalmaz. Rendezd be házadat saját ízlésed szerint.

Woody Baba család, 4 db babával
3 280 Ft

Woody Baba család két szülőből és két gyermekből áll. Szépen kidolgozott ruhákban, fából és minőségi anyagokból készültek. Babaházak remek kiegészítői, velük válik a játék teljessé.