Bright Starts Tigris Babahordozóra csatolható játék
5 150 Ft

Bright Starts Tigris Babahordozóra csatolható játék nagyszerű útitárs a babának. A barátságos műanyag figurás játék könnyedén rögzíthető a babahordozó fogantyújára. A zebra átlátszó hasában az apró gyöngyök zörgetése, a tigris kezei között forgatható elemek és egy zsiráfos tükör nyújt szórakozást utazás közben. A tigris az orr megnyomásával négy különböző dallamot tud lejátszani. Fejleszti a baba kéz- és szemkoordinációját.


Bo Jungle Plüss elefánt & zsiráf spirál
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű puha spirál Elefánt & zsiráf nagy puha frottír anyagból három lógó játékkal, mely a kocsi fogantyújára rögzíthető, vagy otthon az ágyra, és a gyermeked mindig maga mellett tudhatja.


Bo Jungle Plüss oroszlán és a majom spirál
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szép puha spirál oroszlán és a majom három felfüggesztett játék frottír anyagból, felakasztható babakocsira vagy kiságyra, hogy gyermeked mindig maga mellett tudhassa.


K´s Kids Happy Trio játék szett
6 520 Ft

K's Kids Happy Trio játék szett babakocsira. Kedves, színes játékok, a kicsik örömére. A tépőzáras kialakításnak köszönhetően könnyedén feltehető. A kormánykereket forgathatják, a kutyus orrával pedig dudálhatnak a gyermekek. A pillangó farkinácáját kihúza rezegve fog visszamenni a helyére. A telefont akár a kezükre is feltépőzárazhatják.


LAMAZE Activity kígyóspirál
6 400 Ft

Lamaze Activity kihúzható kígyóspirál feltehető kiságyra, autóülésre és babakocsira egyaránt, hogy menet közben is szórakoztassa a kicsit. Az éles kontrasztok, és az élénk színek fejlesztik a gyerek vizuális képességeit. A rajta lévő csörgők felkeltik az érdeklődését, ha elkezdi húzni, tekerni, az izmait fejlesztheti vele.


Nuk Forest Fun Mackós spirál csörgő
4 170 Ft

NUK Forest mackós spirál csörgő egy kismamák által több, mint fél évszázada kedvelt gyártó terméke. Adható egészen a születéstől gyermekeknek, így lehet ez az játékuk is akár. Különböző lógókból és puha részekből áll. A spirállal, rögzítheti a játékot, ahová szeretné.


Playgro My First Tinkle Trio
3 720 Ft

Playgro My First Tinkle Trio rögzíthető babajáték. Ideális babakocsira, babahordozóra, kiságyra. A különböző színű és tapintású anyagok segítenek fejleszteni a baba kéz- és szemkoordinációját. Kiváló minőségű babajáték, PVC-t nem tartalmaz.


Taf Toys Zenélő játékhíd

Taf Toys Zenélő játékhíd

Értékelés: 4,5
10 580 Ft

Taf Toys Zenélő játékhíd könnyen felszerelhető a babakocsira vagy babahordozóra, de ez csak egyik számos előnye közül. A zene és a villogó csillagok fényjátéka már a gyengéd érintésre is aktiválódnak, így javítja a babák motorikus képességeit. Nem beszélve jótékony hatásáról, melyet gyermeke gondolkodásának serkentésében fejt ki azzal, hogy megtanítja neki az ok-okozati összeföggéseket.


Tiny Love Tiny Princess Pack & Go Mini Mobile lógó játék
4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tiny Love Tiny Princess Pack & Go Mini körforgó tökéletes játék gyermekünk számára utazások alkalmával, hiszen praktikus kialakításának köszönhetően könnyen összecsukható és bárhová felrakható. Vidám színei, a csörgő és a műanyag gyűrűk mind felkeltik a kisgyerekek figyelmét. A körforgó fejleszti a gyerekek koordinációs képességeit, a szem-kéz mozgást, valamint a finommotoros képességeket.


Taf Toys All In 1 Car Autós Játék
12 830 Ft

Taf Toys All In 1 Car Autós Játék az autó menetiránynak háttal utazó babák részére különleges bababiztonsági autós játék. A szülők a visszapillantó tükörből figyelhetik, és a baba vezetés közben remekül elszórakoztatja magát, nem fog unatkozni az utazáson. Lábbal mozgatható, 3 lógó figurával, babatükörrel rendelkezik. Könnyen rögzíthető az első ülés fejtámlájára.


Nuk Pool Party Lógós játékfigura, Elefánt, Spirálos
4 690 Ft

3 550 Ft

NUK Pool Party egy nagy méretű, kiságy fölé való plüss játékfigura spirálos rögzítéssel. Aranyos elefánt kinézete és 5 féle, a gyermek érzékeit nyugtató színe segíti gyermekét az elalvásban, akár utazás közben is. Lefoglalja a hosszú utazások során is a csecsemőt, hiszen autóban is könnyen rögzíthető.


K´s Kids Happy Trio

K´s Kids Happy Trio

Értékelés: 5
6 520 Ft

K'S Kids Happy Trio egy kifejezetten kisbabáknak tervezett foglalkoztató játék. A vidám kis figurákat tépőzár segítségével tudjuk rögzíteni. A rögzítés történhet számos helyre, babakocsira, biztonsági övre, babaágyra vagy akár gyermekünk csuklójára is, így mindig vele lehetnek kedvenc játékai. Rendkívüli módon képes lekötni a kicsik figyelmét, így soha egy pillanatra sem fognak unatkozni.


Nattou Spirál kiságyra AB
6 990 Ft

Spirál tele puha játékokkal kék színű kivitelben a Nattou márka termékei közül. A kiságyhoz vagy autósüléshez való egyszerű rögzítésnek köszönhetően gyermeke elszórakozik és kellemesen puha tapintású játékokkal játszik.


Nattou Spirál kiságyra NJL
6 990 Ft

Spirál tele puha játékokkal rózsaszín kivitelben a Nattou márka termékei közül. A kiságyhoz vagy autósüléshez való egyszerű rögzítésnek köszönhetően gyermeke elszórakozik és kellemesen puha tapintású játékokkal játszik.