BAYO BAZÁR Gyerek zenélő fejlesztő babatornáztató állvány Bayo

Márka: BAYO Katalógus száma: 100043771242

Közvetlenül partnerünktől

BAYO BAZÁR Gyerek zenélő fejlesztő babatornáztató állvány Bayo

ÉS NEM AD HANGOT, VAN EGY KIS HORZSOLÁSA, A CSOMAGOLÁS SÉRÜLT Gyerek hordozható babatornáztató állvány színes csörgőkkel és játékokkal. A felső panel különböző dallamokat játszik és 3 lógó csörgő játékot tartalmaz. Az állványról lógó színes játékok azonnal felkeltik a pici figyelmét További információ

6722

6 722 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100043771242

Leírás

Termékleírás

ÉS NEM AD HANGOT, VAN EGY KIS HORZSOLÁSA, A CSOMAGOLÁS SÉRÜLT Gyerek hordozható babatornáztató állvány színes csörgőkkel és játékokkal. A felső panel különböző dallamokat játszik és 3 lógó csörgő játékot tartalmaz. Az állványról lógó színes játékok azonnal felkeltik a pici figyelmét. 3-hónapos kortól ajánlott. A játék különféle lecsatolhatós csörgőket tartalmaz, amelyek akár külön játékként is használhatók. A használat előtt ellenőrizze, hogy minden része megfelelően van rögzítve. Ne hagyja felügyelet nélkül a gyermeket a játék során. 3×AA elemekre működik, az elemek nem a csomagolás része.
magasság: kb. 55 cm
szélesség: kb. 40 cm


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.