Talált termékek száma: 9

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Babymoov Aquascale Babakád
27 397 Ft
26 490 Ft

Babymoov Aquascale Babakád egyedülálló kombinációja a babakádnak a mérlegnek és egy víz hőmérőnek. A tálca ergonomikusan van kialakítva, amin kijelző található. A babákat születésüktől fogva lehet benne fürdetni.


Badabulle Felfújható kádacska LAGON
6 082 Ft

LAGON Badabulle felfújható kád ideális otthoni vagy útközbeni használatra. A felfújható belsőnek köszönhetően nagyon komfortos és kényelmes. Gyermekek számára 0–12 hónapos korig (legfeljebb 9 kg). Használható úszómedencének is.


Bebe-jou Click Termo kád
13 590 Ft

Bebe-jou Click Termo kád – luxus és kényelmes gyermek termikus kád 83,5 cm hosszúsággal. A víz hőmérsékletének megfigyelésével és automatikus szappan, valamint sampon adagolóval. Biztonsági tanúsítvány, különleges kiengedő rendszer, ergonomikus és csúszásgátló alj.


ThermoBaby Baba fürdőkád Lagoon, 2017
5 942 Ft

Thermobaby baba fürdőkád Lagoon, 2017 gyerek fürdőkád praktikus és szép. A fürdőkád súlya. 2,2 kg. Dugóval a víz kivezetéséhez és egy praktikus tálcával a baba kozmetikumoknak. – Franciaországban készült.


Babymoov Aquanest fürdőkád
18 390 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Babymoov Aquanest babafürdőkád egészen újszülött kortól használható, remek tulajdonsága közé tartozik, hogy Warm Diffuser System technológiája a fürdővizet megfelelő hőfokon tartja. A vízleeresztő lyuk segítségével könnyedén ki lehet üríteni a kádból a vizet. Praktikussága abban rejlik, hogy a baba mindenkét oldalról fürdethető, egyikről 0–6 hónapos korig fektethető, másikról ültethető.


Babymoov Felfújható fürdőkád, Kék
8 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Babymoov felfújható fürdőkádja praktikus választás lehet utazások alkalmával. A leengedett fürdőkád kis helyen is egyszerűen tárolható, így minden probléma nélkül könnyen magunkkal vihetjük. A babakád kényelméről a felfújható kanapé gondoskodik, ami tetszés szerint akár el is távolítható. A víz leengedését a kád alján elhelyezett szelep teszi egyszerűvé.


ThermoBaby Lagoon Ergonomikus babakád
5 690 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Thermobaby Lagoon Ergonomikus babakádban fürdetheti a kisbabáját az első hónapoktól kezdve. A kisbabák és a kisgyermekek testformáját figyelembe tartva kialakított kádban fekvő helyzetben is fürdetheti gyermekét, vagy ha már elég nagy az üléshez, ideális játszó pózban, ülve is kényelmes. Jó minőségű műanyagból készült, 1 éves korig ajánlott.