ABC Design Pelenka táska tartó black 2019

ABC Design Pelenka táska tartó black 2019

Száma: 1312710
ABC DESIGN táskatartó 2019 A tépőzárnak és a rögzítőhorgoknak köszönhetően ezt az univerzális tartót majdnem az összes kocsin és pelenka táskán használható. További információ
2 490 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1312710

Leírás

Ha kint vagy a gyermekeddel, a pelenka táska egy elengedhetetlen kellék. A táska megfelelő mérete ugyan olyan fontos mint a gyors és biztonságos rögzítés folytonos csúszkálás nélkül. Ha a babakocsid nincs felszerelve beépített tartozék-rögzítő rendszerrel (a 2017-es gyűjteménytől kapható), akkor biztonságosan rögzítheti a táskát a fogantyúra ezekkel a tartókkal. A tépőzárnak és a rögzítőhorgoknak köszönhetően ezt az univerzális tartót majdnem az összes kocsin és pelenka táskán használható.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.