MÚ BRNO Kisvakond kézbáb PLüss figura, 20cm
4 770 Ft

MU Brno Kisvakond kézbáb segítségével sok érdekes kalandot élhetünk át. A Kisvakond meséket nem csak a TV-ben hanem az otthonunkban is feleleveníthejük. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy egyszerű otthoni játékról. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat.


Disney Micimackó kesztyűbáb - Szamár
5 044 Ft

2 250 Ft

Aranyos szeretni való kesztyűbáb a népszerű Disney Micimackó meséből. A figura finom jó minőségi plüssből készült. Szamárral játszd el a mesebeli jeleneteket vagy találd ki és játszd el a saját meséd vele.


Disney Micimackó plüssfigura
5 190 Ft

2 250 Ft

Az aranyos szeretni való figura a népszerű Disney Micimackó meséből. A figura finom jó minőségi plüssből készült. Játszd el Micimackóval a mesebeli jeleneteket vagy találd ki és játszd el a saját mesédet vele.


MÚ BRNO Kisvakond Plüss Bábfigura, 27 cm
5 170 Ft

Ez a 27cm-es Kisvakond báb rengeteg mókát ígér gyermeke számára. Tökéletes szereplője egy erdei bábszínház játéknak, vagy bármilyen otthoni mesejátéknak. Minőségi alapanyagokból készült, így tartossága garantált.


MÚ BRNO Beszélő kisvakond 25 cm, piros sapka
7 053 Ft

6 230 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Plüss kézbáb hang modullal. Helyezd fel a kezedre, nyomd meg és hallgasd meg a 13 hozzáadott hangok egyikét. Elevenítsd fel az ismert mesét az elektronikus játék segítségével.


MÚ BRNO Egér báb 40 cm

MÚ BRNO Egér báb 40 cm

Értékelés: 4
5 220 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a 40cm-es egér báb a Kisvakond estimese szereplője. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy egyszerű otthoni játékról. Minőségi alapanyagi és precíziós gyártási technológiája garantálja a tartósságot.


MÚ BRNO Kesztyűbáb szett Királyi család
9 690 Ft

Mesélj történeteket a Királyi családról. Bármit eltudsz mesélni a királyi szülőkkel, herceggel és hercegnővel a saját otthonodban ezekkel a kesztyűbábokkal.


MÚ BRNO Nyuszi báb Figura, 37 cm
5 260 Ft

Ez a 37cm-es nyuszi báb a népszerű Kisvakond estimese szereplője. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy csak egyszerű otthoni játékról. Minőségi alapanyagai és precíziós gyártási technológiája garantálja a tartósságot.


MÚ BRNO Béka báb, 37 cm

MÚ BRNO Béka báb, 37 cm

Értékelés: 4,5
5 300 Ft

Az MU Brno Béka báb rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy egyszerű otthoni játékról. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat.


MÚ BRNO Kesztyűbáb Plüssfigura, 40 cm
4 890 Ft

3 870 Ft

MÚ Brno kesztyűbáb bármilyen életkorú gyerekeknek szórakoztató időtöltést jelent. A puha plüssfigurával nagyszerű játszótárs lehet, akár saját bábszínházat is alakíthatnak a gyerekek, ahol kedvenc meséiket előadhatják. A báb mérete 40 × 23 cm.


MÚ BRNO Kisvakond téli sapkában
6 260 Ft

Az MU Brno által gyártott Kisvakond plüss figura most egy piros téli sapkában várja a közös játékot. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy egyszerű otthoni játékról. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat. Gyermekünknek nem lesz nehéz barátságot kötnie vele, mert már a TV-ből ismeri.


MÚ BRNO Moha 30 cm, báb

MÚ BRNO Moha 30 cm, báb

Értékelés: 5
4 690 Ft

3 870 Ft

MU Brno Moha 30cm báb kellemes tapintású plüssből készült. Moha, a Moha és Páfrány csehszlovák mese sorozat egyik főszereplője. Akit ezen báb segítségével magunk is megeleveníthetünk.


MÚ BRNO Reed Plüss figura, 43 cm
5 660 Ft

Az MU Brno Reed 43 centiméteres gyerek plüss játék a népszerű rajfilmsorozatból. Anyaga pihe-puha, finom tapintású plüss. A mosolygós Brno igazán ért a gyerekek felvidításához – ahogy azt a rajzfilmben is láthattuk. Kiváló alapanyagainak köszönhetően tartóssága garantált.


MÚ BRNO Süni báb, 23 cm, Kék
4 290 Ft

Aki szereti a Kisvakondot és barátait, annak gyűjteményéből nem hiányozhat ez a Süni báb. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy csak egyszerű otthoni játékról. Minőségi alapanyagai és precíziós gyártási technológiája garantálja a tartósságot.


SIMBA Mása és a medve - Mása báb 28 cm
3 970 Ft

Élj át rengeteg szórakozást a puha és könnyű Mása kislány bábbal a népszerű orosz gyermek animációs sorozatból. Már várja a közös kalandjaitokat.


SIMBA Mása és a medve - Misa medve báb 28 cm
3 934 Ft

3 260 Ft

Rengeteg szórakozást élj át a puha Misa medve bábbal. Legjobb barátja a Mása kislánynak a népszerű orosz gyerek animációs sorozatból és már várja a következő közös kalandot.