Teddies Plüss bohóc kesztyűbáb 27 cm
4 650 Ft

Ki ne ismerné a bohócot, a tréfamester, akinek van valami a „sapkája alatt“ és szinte minden mesében megjelenik a királlyal? A kesztyűbábbal eljátszhatod kedvenc mesédet, vagy saját történetet is kitalálhatsz. A bohócot elegendő felhúzni a kezedre és máris életre kel, ezen felül a minőségi, puha anyag kellemes a bőrnek.

MÚ BRNO Kisvakond kézbáb PLüss figura, 20cm
5 320 Ft 4 930 Ft

MU Brno Kisvakond kézbáb segítségével sok érdekes kalandot élhetünk át. A Kisvakond meséket nem csak a TV-ben hanem az otthonunkban is feleleveníthejük. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy egyszerű otthoni játékról. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat.

MÚ BRNO Kisvakond Plüss Bábfigura, 27 cm
5 970 Ft 5 200 Ft

Ez a 27cm-es Kisvakond báb rengeteg mókát ígér gyermeke számára. Tökéletes szereplője egy erdei bábszínház játéknak, vagy bármilyen otthoni mesejátéknak. Minőségi alapanyagokból készült, így tartossága garantált.

Lumpin Kesztyűbáb Ticky kisegér
3 280 Ft

A Ticky kisegér kesztyűbáb egy kitűnő plüssjáték, ami mindig újabb és újabb történetek kitalálására ösztönzi majd a kicsiket. A kesztyűbáb egy játék, amivel különböző játékokat játszhattok a kicsivel, akár a babakocsiban is.

Melissa & Doug Báb készlet - háziállatok
12 390 Ft
+ ingyen szállítás

Keltsd életre a bábokat. Hat báb, háziállatok képében, melyek jól illeszkednek a gyermek kezére vagy egy kisebb felnőtt kézre. Kialakíthattok a gyerekekkel közösen egy történetet vagy eljátszhatsz egy darabot a gyönyörű bábszínházban.

MÚ BRNO A három kismalac és a farkas plüssbáb-készlet
11 650 Ft

A három kismalac édesanyjukkal élt. Egy napon az édesanyjuk így szólt hozzájuk: „Most már elég nagyok vagytok ahhoz, hogy neki vágjatok a nagyvilágnak és saját házikót építsetek magatoknak“… A három kismalacról szóló mesét ennek a plüssbáb-készletnek köszönhetően most otthon is életre keltheted.

MÚ BRNO Egér báb 40 cm

MÚ BRNO Egér báb 40 cm

Értékelés: 4,6
6 020 Ft

Ez a 40cm-es egér báb a Kisvakond estimese szereplője. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy egyszerű otthoni játékról. Minőségi alapanyagi és precíziós gyártási technológiája garantálja a tartósságot.

MÚ BRNO Béka báb, 37 cm

MÚ BRNO Béka báb, 37 cm

Értékelés: 4,6
4 930 Ft

Az MU Brno Béka báb rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy egyszerű otthoni játékról. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat.

Fiesta Crafts Nagy kesztyűbáb - Csibész kacsa
8 990 Ft

Ha felhúzod a kesztyűbábot a kezedre a figura életre kel, ezáltal fejleszti a gyermekek fantáziáját és ösztönzi őket a saját színházuk vagy történetük eljátszására. A kesztyűbáb teljesen interaktív. A keze és a szája is mozog, ezáltal nagyszerű szórakozást biztosít a gyerekeknek.

Lumpin Kesztyűbáb Olivia bárányka
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Olivia bárányka kesztyűbáb egy kitűnő plüssjáték, ami mindig újabb és újabb történetek kitalálására ösztönzi majd a kicsiket. A kesztyűbáb egy játék, amivel különböző játékokat játszhattok a kicsivel, akár a babakocsiban is.

Melissa & Doug Bábok - Mese
7 670 Ft

Ezekkel a bábokkal a gyermekekkel együtt játszhatsz el történeteket, vagy a bábokat használhatod egy gyönyörű színházban is. A bábok kiváló minőségűek és kellemes tapintású anyagból készültek.

MÚ BRNO Beszélő kisvakond 25 cm, piros sapka
6 820 Ft 6 440 Ft

Plüss kézbáb hang modullal. Helyezd fel a kezedre, nyomd meg és hallgasd meg a 13 hozzáadott hangok egyikét. Elevenítsd fel az ismert mesét az elektronikus játék segítségével.

MÚ BRNO Nyuszi báb Figura, 37 cm
6 850 Ft

Ez a 37cm-es nyuszi báb a népszerű Kisvakond estimese szereplője. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy csak egyszerű otthoni játékról. Minőségi alapanyagai és precíziós gyártási technológiája garantálja a tartósságot.

MÚ BRNO Kesztyűbáb Plüssfigura, 40 cm
4 690 Ft

MÚ Brno kesztyűbáb bármilyen életkorú gyerekeknek szórakoztató időtöltést jelent. A puha plüssfigurával nagyszerű játszótárs lehet, akár saját bábszínházat is alakíthatnak a gyerekek, ahol kedvenc meséiket előadhatják. A báb mérete 40 × 23 cm.

MÚ BRNO Reed Plüss figura, 43 cm
6 890 Ft

Az MU Brno Reed 43 centiméteres gyerek plüss játék a népszerű rajfilmsorozatból. Anyaga pihe-puha, finom tapintású plüss. A mosolygós Brno igazán ért a gyerekek felvidításához – ahogy azt a rajzfilmben is láthattuk. Kiváló alapanyagainak köszönhetően tartóssága garantált.

MÚ BRNO Kesztyűbáb szett Királyi család
12 050 Ft 11 380 Ft

Mesélj történeteket a Királyi családról. Bármit eltudsz mesélni a királyi szülőkkel, herceggel és hercegnővel a saját otthonodban ezekkel a kesztyűbábokkal.

Fiesta Crafts Nagy kesztyűbáb - Rosszcsont Emil
10 530 Ft 8 910 Ft

Ha felhúzod a kesztyűbábot a kezedre a figura életre kel, ezáltal fejleszti a gyermekek fantáziáját és ösztönzi őket a saját színházuk vagy történetük eljátszására. A kesztyűbáb teljesen interaktív. A keze és a szája is mozog, ezáltal nagyszerű szórakozást biztosít a gyerekeknek.

Lumpin Kesztyűbáb Angelique cica
3 420 Ft

Az Angelique cica kesztyűbáb egy kitűnő plüssjáték, ami mindig újabb és újabb történetek kitalálására ösztönzi majd a kicsiket. A kesztyűbáb egy játék, amivel különböző játékokat játszhattok a kicsivel, akár a babakocsiban is.

Fiesta Crafts Nagy kesztyűbáb - Majom
7 260 Ft

Ha felhúzod a kesztyűbábot a kezedre az állatka életre kel, ezáltal fejleszti a gyermekek fantáziáját és ösztönzi őket a saját színházuk vagy történetük eljátszására. A kesztyűbáb teljesen interaktív. A keze és a szája is mozog, ezáltal nagyszerű szórakozást biztosít a gyerekeknek.

MÚ BRNO Süni báb, 23 cm, Kék
6 020 Ft

Aki szereti a Kisvakondot és barátait, annak gyűjteményéből nem hiányozhat ez a Süni báb. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy csak egyszerű otthoni játékról. Minőségi alapanyagai és precíziós gyártási technológiája garantálja a tartósságot.

Fiesta Crafts Nagy báb nyitott szájjal - Kalóz
7 090 Ft 6 850 Ft

bábok támogatják a gyerekek képzelőerejét. A báb teljesen interaktív. A szája és a keze mozog, és tökéletesen szórakoztathatja a gyereket. A fej és a lábak pontosan kidolgozottak részletes kialakításának köszönhetően a bábok nagyon reálisak

Fiesta Crafts Nagy báb nyitott szájjal - Varázsló
7 090 Ft 6 850 Ft

bábok támogatják a gyerekek képzelőerejét. A báb teljesen interaktív. A szája és a keze mozog, és tökéletesen szórakoztathatja a gyereket. A fej és a lábak pontosan kidolgozottak részletes kialakításásnak köszönhetően a bábok nagyon reálisak

Melissa & Doug Báb készlet - haszonállatok
12 340 Ft
+ ingyen szállítás

Ezekkel a bábokkal a gyermekekkel együtt játszhatsz el történeteket, vagy a bábokat használhatod egy gyönyörű színházban is. A bábok kiváló minőségűek és kellemes tapintású anyagból készültek.

Melissa & Doug Báb készlet - szafari
12 340 Ft
+ ingyen szállítás

Keltsd életre a bábokat. Hat báb, szafari állatok képében, melyek jól illeszkednek a gyermek kezére vagy egy kisebb felnőtt kézre. Kialakíthattok a gyerekekkel közösen egy történetet vagy eljátszhatsz egy darabot a gyönyörű bábszínházban.