SIMBA Mása és a medve - Misa medve báb 28 cm
3 934 Ft 3 050 Ft

Rengeteg szórakozást élj át a puha Misa medve bábbal. Legjobb barátja a Mása kislánynak a népszerű orosz gyerek animációs sorozatból és már várja a következő közös kalandot.

MÚ BRNO Kisvakond kézbáb PLüss figura, 20cm
5 180 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

MU Brno Kisvakond kézbáb segítségével sok érdekes kalandot élhetünk át. A Kisvakond meséket nem csak a TV-ben hanem az otthonunkban is feleleveníthejük. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy egyszerű otthoni játékról. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat.

MÚ BRNO Nyuszi báb Figura, 37 cm
5 850 Ft

Ez a 37cm-es nyuszi báb a népszerű Kisvakond estimese szereplője. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy csak egyszerű otthoni játékról. Minőségi alapanyagai és precíziós gyártási technológiája garantálja a tartósságot.

MÚ BRNO Egér báb 40 cm

MÚ BRNO Egér báb 40 cm

Értékelés: 4,5
5 290 Ft

Ez a 40cm-es egér báb a Kisvakond estimese szereplője. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy egyszerű otthoni játékról. Minőségi alapanyagi és precíziós gyártási technológiája garantálja a tartósságot.

MÚ BRNO Kesztyűbáb Plüssfigura, 40 cm
4 890 Ft 3 990 Ft

MÚ Brno kesztyűbáb bármilyen életkorú gyerekeknek szórakoztató időtöltést jelent. A puha plüssfigurával nagyszerű játszótárs lehet, akár saját bábszínházat is alakíthatnak a gyerekek, ahol kedvenc meséiket előadhatják. A báb mérete 40 × 23 cm.

MÚ BRNO Moha 30 cm, báb

MÚ BRNO Moha 30 cm, báb

Értékelés: 4,5
4 690 Ft 3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

MU Brno Moha 30cm báb kellemes tapintású plüssből készült. Moha, a Moha és Páfrány csehszlovák mese sorozat egyik főszereplője. Akit ezen báb segítségével magunk is megeleveníthetünk.

Teddies Plüss bohóc kesztyűbáb 27 cm
2 990 Ft 2 250 Ft

Ki ne ismerné a bohócot, a tréfamester, akinek van valami a „sapkája alatt“ és szinte minden mesében megjelenik a királlyal? A kesztyűbábbal eljátszhatod kedvenc mesédet, vagy saját történetet is kitalálhatsz. A bohócot elegendő felhúzni a kezedre és máris életre kel, ezen felül a minőségi, puha anyag kellemes a bőrnek.

MÚ BRNO Kisvakond Plüss Bábfigura, 27 cm
5 980 Ft

Ez a 27cm-es Kisvakond báb rengeteg mókát ígér gyermeke számára. Tökéletes szereplője egy erdei bábszínház játéknak, vagy bármilyen otthoni mesejátéknak. Minőségi alapanyagokból készült, így tartossága garantált.

MÚ BRNO Süni báb, 23 cm, Kék
7 180 Ft

Aki szereti a Kisvakondot és barátait, annak gyűjteményéből nem hiányozhat ez a Süni báb. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy csak egyszerű otthoni játékról. Minőségi alapanyagai és precíziós gyártási technológiája garantálja a tartósságot.

MÚ BRNO Beszélő kisvakond 25 cm, piros sapka
7 053 Ft 5 710 Ft

Plüss kézbáb hang modullal. Helyezd fel a kezedre, nyomd meg és hallgasd meg a 13 hozzáadott hangok egyikét. Elevenítsd fel az ismert mesét az elektronikus játék segítségével.

MÚ BRNO Kesztyűbáb szett Királyi család
9 710 Ft

Mesélj történeteket a Királyi családról. Bármit eltudsz mesélni a királyi szülőkkel, herceggel és hercegnővel a saját otthonodban ezekkel a kesztyűbábokkal.

MÚ BRNO A három kismalac és a farkas plüssbáb-készlet
11 310 Ft

A három kismalac édesanyjukkal élt. Egy napon az édesanyjuk így szólt hozzájuk: „Most már elég nagyok vagytok ahhoz, hogy neki vágjatok a nagyvilágnak és saját házikót építsetek magatoknak“… A három kismalacról szóló mesét ennek a plüssbáb-készletnek köszönhetően most otthon is életre keltheted.

MÚ BRNO Kisvakond téli sapkában
5 580 Ft

Az MU Brno által gyártott Kisvakond plüss figura most egy piros téli sapkában várja a közös játékot. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy egyszerű otthoni játékról. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat. Gyermekünknek nem lesz nehéz barátságot kötnie vele, mert már a TV-ből ismeri.

Fiesta Crafts Nagy kesztyűbáb - Csibész kacsa
10 640 Ft

Ha felhúzod a kesztyűbábot a kezedre a figura életre kel, ezáltal fejleszti a gyermekek fantáziáját és ösztönzi őket a saját színházuk vagy történetük eljátszására. A kesztyűbáb teljesen interaktív. A keze és a szája is mozog, ezáltal nagyszerű szórakozást biztosít a gyerekeknek.

Lumpin Kesztyűbáb Ticky kisegér
3 990 Ft

A Ticky kisegér kesztyűbáb egy kitűnő plüssjáték, ami mindig újabb és újabb történetek kitalálására ösztönzi majd a kicsiket. A kesztyűbáb egy játék, amivel különböző játékokat játszhattok a kicsivel, akár a babakocsiban is.

MÚ BRNO Béka báb, 37 cm

MÚ BRNO Béka báb, 37 cm

Értékelés: 4,5
5 310 Ft

Az MU Brno Béka báb rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy egyszerű otthoni játékról. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat.

Fiesta Crafts Nagy kesztyűbáb - Rosszcsont Emil
10 640 Ft

Ha felhúzod a kesztyűbábot a kezedre a figura életre kel, ezáltal fejleszti a gyermekek fantáziáját és ösztönzi őket a saját színházuk vagy történetük eljátszására. A kesztyűbáb teljesen interaktív. A keze és a szája is mozog, ezáltal nagyszerű szórakozást biztosít a gyerekeknek.

MÚ BRNO Reed Plüss figura, 43 cm
6 490 Ft

Az MU Brno Reed 43 centiméteres gyerek plüss játék a népszerű rajfilmsorozatból. Anyaga pihe-puha, finom tapintású plüss. A mosolygós Brno igazán ért a gyerekek felvidításához – ahogy azt a rajzfilmben is láthattuk. Kiváló alapanyagainak köszönhetően tartóssága garantált.

Disney Micimackó kesztyűbáb - Szamár
5 044 Ft 2 650 Ft

Aranyos szeretni való kesztyűbáb a népszerű Disney Micimackó meséből. A figura finom jó minőségi plüssből készült. Szamárral játszd el a mesebeli jeleneteket vagy találd ki és játszd el a saját meséd vele.

Disney Micimackó plüssfigura

Disney Micimackó plüssfigura

Értékelés: 4,5
5 190 Ft 3 180 Ft

Az aranyos szeretni való figura a népszerű Disney Micimackó meséből. A figura finom jó minőségi plüssből készült. Játszd el Micimackóval a mesebeli jeleneteket vagy találd ki és játszd el a saját mesédet vele.

Lumpin Kesztyűbáb Angelique cica
3 690 Ft 3 090 Ft

Az Angelique cica kesztyűbáb egy kitűnő plüssjáték, ami mindig újabb és újabb történetek kitalálására ösztönzi majd a kicsiket. A kesztyűbáb egy játék, amivel különböző játékokat játszhattok a kicsivel, akár a babakocsiban is.

Fiesta Crafts Nagy kesztyűbáb - Majom
6 590 Ft

Ha felhúzod a kesztyűbábot a kezedre az állatka életre kel, ezáltal fejleszti a gyermekek fantáziáját és ösztönzi őket a saját színházuk vagy történetük eljátszására. A kesztyűbáb teljesen interaktív. A keze és a szája is mozog, ezáltal nagyszerű szórakozást biztosít a gyerekeknek.

Lumpin Kesztyűbáb Olivia bárányka
3 690 Ft 3 590 Ft

Az Olivia bárányka kesztyűbáb egy kitűnő plüssjáték, ami mindig újabb és újabb történetek kitalálására ösztönzi majd a kicsiket. A kesztyűbáb egy játék, amivel különböző játékokat játszhattok a kicsivel, akár a babakocsiban is.