XKKO BIO pamut frottír kendők Organic 21x21cm - Silver
2 190 Ft

A BIO pamut forttír kendők kiváló minőségű anyagból készültek, amely egyedi puhaságot és extrém nedvszívó képességet biztosít. A kendők kíméletesek a gyermek bőrével, nem okoznak allergiás reakciót és higiénikusak.

Skip hop Moby 2 az 1-ben fürdőszivacs
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Skip Hop szilikon fürdőszivacs masszírozd a baba testébe, miközben fürdik, a fejétől elkezdve egészen a lábujjakig megfürdetheted. A szivacs természetesen penész ellenálló, könnyen tisztítható és mosogatógépben is biztonságosan mosható. A lágy szilikon sörték pozitív hatással vannak a száraz bőr megnyugtatására.

Bebe-jou Muszlin arctörlő kendő, 3 db
3 590 Ft

Bébé-jou arctörlő kendője finom hidrofil anyagból készül magas arányú bambuszszövet-tartalommal. Ezért rendkívül puha, nélkülözhetetlen kisbabád finom bőrének mosása során.

Bebe-jou Muszlin arctörlő kendő, 3 db Fabulous
2 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hidrofil anyagból készült arctisztító kendő készlet bambusz rostokkal. Többször használható, így nagyon ökologikus. Nagyon puha, gyengéd a kicsi bőréhez. A Bebe-jou Muszlin arctörlő kendő, 3 db Fabulous vékonyabb, mint egy törülköző.

Bebe-jou Muszlin arctörlő kendő, 3 db Leopard
2 890 Ft

Hidrofil anyagból készült arctisztító kendő készlet bambusz rostokkal. Többször használható, így nagyon ökologikus. Nagyon puha, gyengéd a kicsi bőréhez. A Bebe-jou Muszlin arctörlő kendő, 3 db Leopard vékonyabb, mint egy törülköző.

T-tomi Bambusz fürdető kesztyű
2 690 Ft

T-tomi bambusz fürdető kesztyű magas nedvszívó képességű és finom bambusz frottírból gyártották, amely a gyermek érzékeny bőréhez nagyon kellemes. A kesztyű nemcsak fürdetéskor használható, de törölgetéskor is, valamint további széles felhasználási körökben. Ez a bambusz fürdető szett kesztyű kivitelezésben használatra nagyon praktikus.

T-tomi Bambusz mosdókesztyű 4 db
2 990 Ft

T-tomi bambusz mosdókesztyű sokkal puhább, mint a többi hagyományos pamut mosdószivacs, így bátran használhatjuk újszülött gyermekeknél, vagy érzékeny bőrüeknél.

Tinéo Fürdőgarnitúra
3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Két fürdetőkesztyűből és szemvédőből álló garnitúra: egy fürdetőkesztyű a szülőnek a másik pedig a gyermeknek, így a fürdés szórakozássá válik. Mindenkinek megvan a sajátja. Nem kerül többé sampon a szembe! A szemvédő védi a gyermek szemét fürdés és hajmosás közben.

Lodger Handy Solid
2 690 Ft

Újdonság

Handy Solid gyermek mosdókesztyű a Lodger márkától, amely nagyon puha hidrofil pamutból készült, a közkedvelt fürdőzés során a gyermekek kényelmet élvezhetnek. A mosdókesztyű kiváló szabású, tökéletesen ül a kézen. Eredeti motívum, amely egyetlen fürdőszobában sem veszik el.

Bebe-jou Bambusz muszlin törlőkendő Lou-Lou 3 db
2 090 Ft

A hidrofil muszlin törlőkendők egy kicsit vékonyabbak, mint a 100 % -os frottír, de ugyanolyan puhák, mint amire a baba életének első hónapjaiban szükség van. Egy egyedülálló anyagból készült, magas tartalmú bambusz viszkózzal, amely ismert, a nagyobb ellenállásának (60–70 % a pamuthoz képest) a baktériumok ellen.

Bebe-jou Frottír ruhák

Bebe-jou Frottír ruhák

Értékelés: 5
2 118 Ft 2 090 Ft

Bébé-jou frottír ruhákat minden kisbaba bőre imádni fogja. A ruha puha és nagyon kellemes a bőr számára, az első fürdés után a baba már nem akar mással fürdeni. Ez egy jó kiegészítő a kapucnis törülközőhöz.