Mattel Barbie Chelsea vonattal
8 790 Ft

4 370 Ft

Ugrás a vonatra és indulj el a Chelsea™ babával, kiskutyával és cicával ezen a kalandos úton! A színes vonat valóban mozog és két lecsatolható vagonnal rendelkezik.


Mattel Barbie mini Kocsimosó játékkonzol
9 714 Ft

8 880 Ft

Indulj el a Barbie babával az autómosóba megmosatni a csodálatos kabrióját. A mosó két kefével ellátott, melyek biztosítják, hogy az autón egyetlen folt se maradjon! Amint elhagyod az autómosót, ne felejts el fizetni a kapunál.


Mattel Barbie Vőlegény Ken

Mattel Barbie Vőlegény Ken

Értékelés: 3,5
5 690 Ft
5 480 Ft

Mondj „Igen!”-t Kennek. Vőlegény Ken készen áll minden esküvői történetre. Ken tökéletesen elegáns a fekete szmokingjában. A kinézetét kiemelik a csodálatos tartozékok – fekete cipő és egy rózsaszín csokornyakkendő!


Mattel Barbie álom lova
28 990 Ft

27 850 Ft
+ ingyen szállítás

Éld át Barbie babával és álmai lovával a szórakozást a lovaglásnál. Ez a csodálatos ló tud mozogni, hangokat kiadni, ráadásul reagál rád és együttműködik veled a hang és érintőszenzorok segítségével .


Mattel Barbie cukrász játékszett
9 790 Ft

6 100 Ft

A kis ínyencek szórakoztató meséket süthetnek ki a Barbie cukrász játékszettel, amely sütőt és a témához illő darabokat tartalmaz. A játékszett vicces, működő elemei egyszerre okoznak meglepetést és szórakoztatók:  az egyensúlysüti „feljön“, a cupcake-ek „feljönnek“ és megváltoztatják a színüket, a sütő pedig „csönget“. A történetmesélés további hozzávalói: tál, habzsák, torta mix, edények és edényfogó kesztyű. Barbie baba az ízletes finomságokat édes szerelésben szolgálja fel: cupcake-matricás pólóban és színes kötényben.


Mattel Barbie klinika kerekeken
22 690 Ft

20 690 Ft
+ ingyen szállítás

Aktiváld a gomb segítségével a szirénát és indulj a betegeidhez. Az autó hátuljában lévő kar segítségével a mentőautó egyszerűen klinikává változik. Belül orvosi felszereléseket találsz a sürgős esetekhez és a rendszeres szűrésekhez.


Mattel Barbie mini Pouť herní set
9 714 Ft

9 210 Ft

Barbie baba és az ő pónija rengeteget szórakoznak a vidámparkban. Építs fel egy óriáskerékkel ellátott játékkészletet, és csatlakozz hozzájuk. Találj ki új módszereket és kombinációkat, indulj a pónival a vidámpark felfedezésére mindkét oldalról.


Mattel Menyasszony Baba

Mattel Menyasszony Baba

Értékelés: 4
8 990 Ft

7 680 Ft

Barbie menyasszonyként ragyogni fog az esküvője napján. Egyedi rószaszín ruháját csipke díszíti, amely tökéletesen illik a vőlegényéhez. Légy részese Barbie örömének!


Mattel Barbie hercegnő szivárvány hintával-24%
9 790 Ft

7 390 Ft

Akció

Barbie baba erről a különleges, fantasztikusan szórakoztató trónról irányíthatja Szivárvány-öbölbeli birodalmát – hintaként is használható, egy kivehető fésűt rejt magában, és tartozik hozzá egy kis kedvenc. A szivárványelemekkel díszített, színpompás trónon található egy csíptető, amely a babát rögzíti az ülésben, amíg előre-hátra hintázik. A rejtett fésű segítségével könnyen formázhatod Barbie baba haját. Szivárványszínű hercegnő ruhát visel; a pálca és a fejdísz királynői kiegészítők, kiskutyája pedig olyan cuki koronával a fején. Mindenféle történetet eljátszhatsz Barbie-val, a trónnal /hintával és a kiegészítőkkel, mert ha belépsz Dreamtopiába Barbie-val és húgával, Chelsea-vel, olyan világban ébredsz, ahol az álmok valósággá válnak!


Mattel Barbie álom karaván
35 190 Ft

33 920 Ft
+ ingyen szállítás

Kelj útra ** Barbieval** és az ő parádés új karavánnal és éljetek át együtt felejthetetlen kalandokat! Ez a luxus lakókocsi sokkal több meglepetést rejt magában, mint ahogy azt első ránézésre gondolnánk. A karaván jellegzetes rózsaszín színben pompázik és szabadonfutó kerekein kívül még számos más extrával rendelkezik.


Mattel Barbie Az idő csapdájában Mrs. Which - Oprah (Black Label)
27 990 Ft

23 870 Ft
+ ingyen szállítás

Ismerkedj meg az új Barbie babával és fedezd fel ezt a kollekciót, amelyet az Az idő csapdájában c. rajzfilm ihletett. Mindegyik babát a film kulcsfontosságú hősnője ihlette és a részletekig kidolgozott, hogy a lehető legjobban hasonlítson az eredetihez..


Mattel Barbie Zenész szőke
9 390 Ft

8 760 Ft

Zenész Barbie és játék készlet, mely két hangszert tartalmaz – billentyűzetet és gitárt!


Mattel Rózsaszín ruhás Barbie baba
5 960 Ft

Népszerű Barbie baba rózsaszín virágmintás ruhában. Egészítsd ki a gyűjteményed ezzel az ikonikus divat babával. A csomagolás tartalmazza a szemüveget, melyet Barbie a hajába tűzve hord. A baba mérete 30 cm.


Mattel Tündér Barbie és mesés ruhák
10 190 Ft

8 570 Ft

Hagyd, hogy a képzeleted szabadon szárnyaljon és indulj kalandokra a gyönyörű Barbie® babával és mesés ruháival szárazföldön, a tengeren és a levegőben is. Cserélj, kombinálj és hozd létre a tökéletes ruhát a Barbie® babának, ami a te történetedhez lesz teremtve.


Mattel Barbie Az első szakma - barna hajú tudós
4 500 Ft

Segítsetek Barbie – nak, a tudósnak a laboratóriumi kísérleteivel. A baba lombikjában ismeretlen anyag található, amelyet meg kell vizsgálni. A szemein biztonsági szemüveg.


Mattel Barbie Az idő csapdájában Mrs. Who Mindy Kaling - (Black Label)
27 950 Ft

24 320 Ft
+ ingyen szállítás

Ismerkedj meg az új Barbie babával és fedezd fel ezt a kollekciót, amelyet az Az idő csapdájában c. rajzfilm ihletett. Mindegyik babát a film kulcsfontosságú hősnője ihlette és a részletekig kidolgozott, hogy a lehető legjobban hasonlítson az eredetihez..


Mattel Barbie balett-táncosnő 2018
11 074 Ft

9 400 Ft

A gyönyörű balett-táncosnő réteges tütü szoknyába és szatén ruhába öltöztetve, virágos részletekkel díszítve. A baba szenzációsan befont hajú, melyet egy trendi csillogós korona is kiegészít. A lábán klasszikus balettcipőt visel szalaggal, mely kecsesebbé teszi tökéletes külalakját!


Mattel Barbie bébiszitter játékkészlet - baba kék pólóban
10 185 Ft

7 830 Ft

Próbáld ki a bébiszitter szerepét és élvezd a szórakozást a Barbie® babával gyermekgondozás közben. A játékkészletben megtalálható a Barbie® baba, és egy kisgyermek baba valamint egy nagy tematikus játékrész, kisebb tartozékokkal.


Mattel Barbie Chelsea és faház
9 714 Ft

9 200 Ft

Chelsea™ baba és az ő kiskutyája szeretnék a príma faházukban fogadni barátaikat. Elég kinyitni a bejárati ajtót és belépni. Nagyon sok lehetőség és tevékenység van itt!


Mattel Barbie Chelsea kerti játék szett
8 790 Ft

7 540 Ft

Csatlakozz Chelsea babához™ és termesszetek együtt saját zöldséget! A Chelsea kertészeti játék készletben vár rád a Chelsea baba, almafa nyílásokkal az almának, zöldséges stand, agyagprés, kertészeti szerszámok és két különböző színű tészta.


Mattel Barbie Chelsea pónival
7 590 Ft

7 020 Ft

Menj el lovagolni Chelsea™ babával és pónijával! A babának és a póninak is színes lovas kiegészítői vannak. A póninak hosszú barna sörénye és farka van, kényelmes nyerge és gyeplője, melyek tökéletesen illeszkednek a helyükre.


Mattel Barbie Dreamtopia pillangószárnyú tündér
7 190 Ft
7 110 Ft

A képzelet igazán szárnyra kelhet ezekkel a mesés, repülő szárnyú Barbie tündérbabákkal, mert ha belépsz Dreamtopiába Barbie-val és húgával, Chelsea-vel, olyan világban ébredsz, ahol az álmok valósággá válnak!  Először is, rácsatolhatod a színpompás szárnyat Barbie baba hátára – pillangószárny alakú és mintázatú.  Aztán háromszor meghúzhatod az öve elejébe rejtett zsinórt. Ha felkészültél a lélegzetelállító pillanatra, megnyomhatod a gombot a nyakláncán, és figyelheted, amint a szárnyai az égbe röpítik.  Annyira menő, és annyira mókás újra és újra megismételni!  Barbie baba színpompás tündérszerelést visel, amelyet Szivárvány-öbölbeli birodalma ihletett.  Tartalma: divatos ruhát és kiegészítőket viselő Barbie baba, repülő szárnyakkal.


Mattel Barbie hercegnő - sárga hajpánt-56%
6 127 Ft

2 690 Ft

Akció

Engedd szabadjára fantáziádat és kezdj bele egy mesés kalandba Barbie® hercegnővel. Válassz egyet a különböző királyságokból érkezett gyönyörű hercegnők közül és fedezzétek fel együtt Dreamtopia varázslatos világát, ahol az álmok valóra válnak!


Mattel Barbie mérnök lila hajjal
6 390 Ft

5 800 Ft

Segíts Barbienak, aki robotmérők a munkafeladatával robot összerakása darabokból. Minden fontos gondolatát és jegyzetét, Barbie a saját laptopjába írta le, így biztos lesz a játék!


Mattel Barbie mini Lóversenypálya játékkonzol
8 498 Ft

7 290 Ft

Akció

A Barbie® baba kiváló lovas, teljesen egyedül tud lovagolni a póniján. Mozgó feje még több eseményt és szórakozást biztosít. Az úton 6 kiegészítő található, melyek aktiválódnak, amennyiben a lovas és a póni átfutnak rajtuk, ez viszont csak tőled függ, hogy mikor és hol fog megvalósulni.


Mattel Barbie mini Posta játékkonzol
8 498 Ft

7 030 Ft

Barbie babának két csomagja van, amelyeket még ma postáznia kell! Építsd fel saját fantáziád alapján a játékkonzolt, és segíts neki eljutni robogójával a postára, hogy postázni tudja a küldeményeket.


Mattel Barbie robogó
6 580 Ft

Körberoboghatod a várost, miközben szárnyal a fantáziád, Barbie imádnivaló robogóján, kiskutyája társaságában! A pink-sárga „festésű“, ezüst díszítésű, stílusos robogó túl gyors ahhoz, hogy divatosan elkéssen bárhonnan is. A „működő“ kosár, amelyben a kutyus utazik, a forgó kerekek és a Barbie-t (külön megvásárolható)a nyeregbe rögzítő csíptető azt jelzi, a legjobb pajtások készen állnak rá, hogy együtt utazzanak mindenhová. A kitámasztó segítségével pedig jöhet a játék- vagy biliszünet. Bababukósisakot is tartalmaz.


Mattel Barbie ruhában - kék, nyomtatással
3 534 Ft

3 090 Ft

A Barbie® baba mindig divatos és a rá jellemző stílusával egyszerűen tökéletes mindig és mindenhol. Divatos kék ruhát visel nyomtatással és fel van készülve bármilyen történetre, amelyet csak el tudsz képzelni.


Mattel Barbie ruhában - narancssárga, nyomtatással
3 534 Ft

3 090 Ft

A Barbie® baba mindig divatos és a rá jellemző stílusával egyszerűen tökéletes mindig és mindenhol. Divatos narancssárga ruhát visel nyomtatással és fel van készülve bármilyen történetre, amelyet csak el tudsz képzelni.


Mattel Barbie ruhában - türkiz, nyomtatással
3 534 Ft

3 090 Ft

A Barbie® baba mindig divatos és a rá jellemző stílusával egyszerűen tökéletes mindig és mindenhol. Divatos türkiz ruhát visel nyomtatással és fel van készülve bármilyen történetre, amelyet csak el tudsz képzelni.


Mattel Barbie Stacie reggeli készlet
9 280 Ft

A reggeli a nap legfontosabb étkezése és a Stacie babának és az ő reggeli készletének hála már soha többé nem maradsz le róla. A készletben konyhai pult, felszolgáló eszközök, gofrisütő és tejszínhab készítő gép várnak rád. Mindkét gép ráadásul valóban működik is!


Mattel Barbie szivárványvár
17 590 Ft

15 250 Ft

Ez a szivárványvár rengeteg fantasztikus funkcióval és kiegészítővel van ellátva. A Barbie® hercegnő trónja kényelmes ágyra cserélhető, a lifttel Honey, a kölyökkutya felmehet a tetőre, ahonnan lecsúszhat játszóterére. A szekrény mögött toalettasztal rejtőzik parfümökkel és ékszerekkel.


Mattel Barbie tündér kék-46%

Mattel Barbie tündér kék

Értékelés: 5
6 127 Ft

3 290 Ft

Akció

Engedd szabadjára fantáziádat és repülj a fellegekig a repülő tündér Barbie-val. Válassz egyet a különböző királyságokból érkezett tündérek közül és fedezzétek fel együtt Dreamtopia varázslatos világát, ahol az álmok valóra válnak!


Mattel Barbie tündér világos rózsaszín
6 127 Ft

5 180 Ft

Engedd szabadjára fantáziádat és repülj a fellegekig a repülő tündér Barbie-val. Válassz egyet a különböző királyságokból érkezett tündérek közül és fedezzétek fel együtt Dreamtopia varázslatos világát, ahol az álmok valóra válnak!


Mattel Monster High Tündér Treesa-25%
14 072 Ft

10 490 Ft

Akció

A Monster High™ Garden Ghouls™ csaknem 37 cm magas babája, Treesa Thornwillow™ tényleg képes növekedni. Akár egy igazi fa, szétágazik és terebélyesedik. A baba lábát takaró fatörzset kinyithatod, Treesát így kiszabadíthatod, és magában is játszhatsz vele.


Mattel Szőke Barbie ünnepi ruhában
21 190 Ft

18 170 Ft
+ ingyen szállítás

Ünnepeljék együtt Barbie babával a gyönyörű ruháját . Barbie baba tündöklő csillaggal van feldíszítve, amely azt a sok szép emléket eleveníti fel.“


Mattel Szupermarket Barbie játék szett
12 590 Ft

10 440 Ft

Élj át sok kalandot Barbie® babával vásárlás közben a szupermarketben! A játékszettben található egy állvány három polccal, pénztárgéppel és futószalaggal bankkártyával történő fizetés alkalmas gép és más rengeteg kiegészítő.


Mattel Barbie Adventi naptár DMM61
10 390 Ft

7 740 Ft

Barbie a Szentestére való várakozás lerövidítéséért egy kiváló adventi naptárat készített tele sok-sok ajándékkal.. Minden nap egy kiegészítőt találsz a Barbie babád számára.


Mattel Barbie magas szőke hosszú hajú baba
12 690 Ft

10 620 Ft

Ennek a 43 cm magas Barbie® hercegnőnek az Aranyhaj és a nagy gubanc királyságból gyönyörű hosszú szőke haja van, amellyel a szórakozás végtelen! A babának saját fésűje van, amely könnyen kinyitható és belerakható a többi hajkellék.


Mattel Kék ruhás Barbie baba.
4 397 Ft
4 230 Ft

Népszerű Barbie baba egyszerű kék virágmintás ruhában. Egészítsd ki a gyűjteményed ezzel az ikonikus divat babával. A csomagolás tartalmazza a szemüveget, melyet Barbie a hajába tűzve hord. A baba mérete 30 cm.


Mattel Barbie - Álom konyha
18 890 Ft

17 010 Ft

Süsd ki Barbie® babával a legízletesebb történeteket álmai konyhájában! A készletben Barbie® főszakács és egy teljesen felszerelt konyha várnak rád – konyhaszekrény, konyhai kisgépeket, főzéshez és tálaláshoz szükséges eszközök és öt különböző színű tészta, amelyből könnyedén megfőzheted a legjobb finomságokat.


Mattel Barbie pizzasütő szett babával
14 590 Ft

12 580 Ft

A kis ínyencek szórakoztató meséket süthetnek ki Pizza készítő Barbie-val. Elkészítheted saját pizzáidat a piros, fehér és barna nyerstészta segítségével:  egy pizzanyomó valósághű tésztalyukakat készít, egy feltétkészítő eszköz forgatásával pedig sajtszerű pizzafeltét jön létre. A pizzát mozgó futószalagon küldheted egy tepsiben (egy- vagy kétszemélyes) a „sütőbe“; a széles lapáttal kiveheted onnan; felvághatod a „szeletelővel“; végül felszolgálhatod a széles lapáttal. Innivaló teszi teljessé az étkezést, a pizzás dobozzal pedig elvitelre is lehet rendelni.  Barbie baba kockás szoknyájában és rózsaszín napellenzőjében készen áll az ízletes ételek felszolgálására.


Mattel Barbie Eper hercegnő

Mattel Barbie Eper hercegnő

Értékelés: 4,5
9 990 Ft

9 220 Ft

Gyönyörű, varázslatos Eper hercegnő. Húzd meg a Barbie baba pálcáját és elkezd szólni egy a négy melódiából és felvillannak a kísérő fények, melyek megvilágítják gyönyörű ruháját."


Mattel Barbie fashion model collection
27 950 Ft

26 530 Ft
+ ingyen szállítás

Ezt a babát az arany Haute Couture korszak ihlette (Párizsban méretre varrt ruha). Barbie® babán kétrészes ruha van, gyönyörű rózsa nyomtatással. A kalapja, kesztyűje és ékszerei kiemelik a történelmi korszakot és a Barbie® babák kifinomult stílusát.