Mattel Barbie Álomház csúszdával
112 195 Ft

90 090 Ft

1000 meglepetés akció! Használd az 1000MEGLEPETES kuponkódot 2019. október 7.-20. között és vásárold meg a terméket most 10% kedvezménnyel szeretteidnek!
A Barbie® baba álomház a család és a barátok előtt mindig nyitva áll. Ebben a háromemeletes villában 8 helyiség található, valamint külső térség, tetőtéri medence és csúszda, működő felvonó, és több mint 70 kiegészítő és érdekesség!

Mattel Barbie álom karaván
35 190 Ft

32 800 Ft

Kelj útra ** Barbieval** és az ő parádés új karavánnal és éljetek át együtt felejthetetlen kalandokat! Ez a luxus lakókocsi sokkal több meglepetést rejt magában, mint ahogy azt első ránézésre gondolnánk. A karaván jellegzetes rózsaszín színben pompázik és szabadonfutó kerekein kívül még számos más extrával rendelkezik.


Mattel Barbie baba lóval
10 110 Ft

1000 meglepetés akció! Használd az 1000MEGLEPETES kuponkódot 2019. október 7.-20. között és vásárold meg a terméket most 10% kedvezménnyel szeretteidnek!
Indulj el egy hosszú kirándulásra Barbie® babával és lovacskájával. A baba a kiruccanásra kényelmes ruhába öltözik, amely egy divatos topból, rózsaszín nadrágból és hosszú szárú lovaglócsizmából áll. Természetesen nem hiányzik a a lovaglósisak sem.

Mattel Barbie Álomrepülő
31 790 Ft

27 030 Ft

Repülj a fellegekbe és nézd meg a világot madártávlatból ezzel a klassz álomrepülővel. Lépj be a fedélzetre és kezdődhet a kalandokhoz vezető utazás. Nyisd fel a repülő tetejét és oldalát, hogy felfedezhesd a három baba ülőhelyét. Helyezd őket kényelembe az üléseken, amelyek előrebillenthetők, hogy poggyászukat is elhelyezhesd.


Mattel Barbie Varázslatos egyszarvú és baba
22 890 Ft

20 620 Ft

Készülj a kiruccanásra és élj át rengeteg szórakozást Barbie™-val Dreamtopiából és annak varázslatos egyszarvújával. Ez a kedves egyszarvú gyönyörű rózsaszín, hosszú sörénnyel és farokkal. Érintsd meg a szarvát vagy a testét és élvezd a remek hangokat és fényeket.


Mattel Barbie Dreamtopia játékkészlet sellővel
11 520 Ft

1000 meglepetés akció! Használd az 1000MEGLEPETES kuponkódot 2019. október 7.-20. között és vásárold meg a terméket most 10% kedvezménnyel szeretteidnek!
Segíts Barbie® sellőnek gondoskodni a kisbabáról és a sellőgyerekről. Mindhármuk színes felső és hátsó felső résszel és valódi sellőfarokkal rendelkeznek. Élj át sok szórakozást miközben a szivárványos csúszdán csúszdázol és a hintán hintázol. Amikor ideje pihenni, tedd a babát a bölcsőbe, a kis sellőgyereket pedig a kagylóhéj alakú kiságyba.

Mattel Barbie Malibu ház FXG57
38 090 Ft

29 720 Ft

Nem tudsz mit csinálni a szünetben? Mi lenne, ha meglátogatnád a Malibu-i hordozható házat? Ez a kétszintes ház érdekességes egé sorát rejti. A házban 6 szoba és több mint 25 kiegéítő található.


Mattel Barbie Játék készlet lovakkal FXH15
22 890 Ft

19 470 Ft

A lovakat kedvelők lelkesedni fognak a Barbie® játék készlettől, amelyben egy ló és egy póni vár rájuk. Mindkét új barát puha sörénnyel és farokkal rendelkezik. Menjünk egy kört velük és nézzük meg ahogyan a fejükre lépnek.


Mattel Barbie klinika kerekeken
22 690 Ft

19 980 Ft

Aktiváld a gomb segítségével a szirénát és indulj a betegeidhez. Az autó hátuljában lévő kar segítségével a mentőautó egyszerűen klinikává változik. Belül orvosi felszereléseket találsz a sürgős esetekhez és a rendszeres szűrésekhez.


Mattel Barbie Vőlegény Ken
5 750 Ft

Mondj „Igen!”-t Kennek. Vőlegény Ken készen áll minden esküvői történetre. Ken tökéletesen elegáns a fekete szmokingjában. A kinézetét kiemelik a csodálatos tartozékok – fekete cipő és egy rózsaszín csokornyakkendő!


Mattel Menyasszony Baba

Mattel Menyasszony Baba

Értékelés: 4
8 990 Ft

6 650 Ft

Barbie menyasszonyként ragyogni fog az esküvője napján. Egyedi rószaszín ruháját csipke díszíti, amely tökéletesen illik a vőlegényéhez. Légy részese Barbie örömének!


Mattel Barbie Hercegnő a királyi bálon
7 590 Ft
7 290 Ft

Élj át sok szórakozást tele gyönyörű ruhákkal és előkelőségekkel Barbie hercegnő társaságában! A baba gyönyörű báli ruhába van öltözve lógó csipke ujjakkal. A bolyhos színes szoknya szivárványra hasonlít, és a csillagos nyomatott mintájának köszönhetően úgy csillog, mint az éjszakai égbolt. Segíts a Barbie® hercegnőnek kiválasztani a megfelelő kiegéítőket a következő királyi bálba.


Mattel Barbie hableány GGG58
6 400 Ft

Merülj el a felszín alatti világban és élvezd a rengeteg szórakozást ezzel a sellő Barbie®-val. Mindegyik hableány csodaszép díszített farokúszóval rendelkezik, ráadásul varázserővel is bír. Elég egy kis víz és a baba mellényének színe azonnal megváltozik. Töltsd meg a kis bálnát vízzel, célozz a baba mellényére és nyomd meg.


Mattel Barbie Adventi naptár GFF61
15 370 Ft

A karácsonyi várakozás végtelennek tűnik. A Barbie® baba nagyszerű adventi naptárt készített neked, rengeteg ajándékkal, amelyek kellemesebbé teszik a várakozást, és amelyet minden évben biztosan fel fogsz használni.


Mattel Barbie Ház
12 455 Ft

11 010 Ft

Kényelmes Barbie® ház ideális hétvégi pihenésre. Része egy konyha, hálószoba fürdőszobával és egy medence. A ház könnyen szétszedhető és összerakható, a praktikus fogantyúnak köszönhetően bárhová magaddal viheted.


Mattel Barbie Chelsea lakókocsi
12 690 Ft

11 010 Ft

A Chelsea™ baba és kiskutya készen áll a kocsijával menni egy olyan helyre, amely sok kalandot rejt. Ha megérkezik, egyszerűen nyisd ki a lakókocsit, és a lakókocsi egyben nagyszerű tábor is lesz. Amikor itt az ideje, hogy újra útra kelj, kapcsold a lakókocsit a kabrió mögé, és indulj új kalandra.


Mattel Barbie hullámos hajjal
8 890 Ft

7 930 Ft

Próbáld ki a fodrász szerepét, és vigyázz a gyönyörű hajára. A Barbie® baba hullámos hajat akar. Kétféle lehetősége van a Barbie® babáknak a hosszú haj göndörítésére. Használj hajsütővasat vagy hajcsavarót a meleg levegő általi szárításra, hogy a hajad ne sérüljön meg. Egyszerűen tekerd a baba haját a göndörvasra vagy hajcsavaróra, tartsd egy ideig, engedd el, és kész.


Mattel Entomológus Barbie national geographic játékszett
12 690 Ft

11 140 Ft

Mi leszel, ha nagy leszel? Ne félj nagyokat álmodni, és próbálj ki különféle szakmákat ezzel a Barbie kollekcióval készült Barbie® babákkal. Ebben a nagyszerű játékkészletben számos nagyobb kiegéítő és sok kisebb kiegéítő vár rád, amelyeknek köszönhetően különféle történeteket tudsz kitalálni, ahogy neked tetszik.


Mattel Barbie Teresa hableány
6 390 Ft

5 370 Ft

Merülj el a felszín alatti világban és élvezd a rengeteg szórakozást ezzel a sellő Barbie®-val. Mindegyik hableány csodaszép díszített farokúszóval rendelkezik, ráadásul varázserővel is bír. Elég egy kis víz és a baba mellényének színe azonnal megváltozik. Töltsd meg a kis bálnát vízzel, célozz a baba mellényére és nyomd meg.


Mattel Barbie cukrász játékszett
9 790 Ft

7 930 Ft

A kis ínyencek szórakoztató meséket süthetnek ki a Barbie cukrász játékszettel, amely sütőt és a témához illő darabokat tartalmaz. A játékszett vicces, működő elemei egyszerre okoznak meglepetést és szórakoztatók:  az egyensúlysüti „feljön“, a cupcake-ek „feljönnek“ és megváltoztatják a színüket, a sütő pedig „csönget“. A történetmesélés további hozzávalói: tál, habzsák, torta mix, edények és edényfogó kesztyű. Barbie baba az ízletes finomságokat édes szerelésben szolgálja fel: cupcake-matricás pólóban és színes kötényben.


Mattel Barbie hercegnő szivárvány hintával
9 790 Ft

7 680 Ft

Barbie baba erről a különleges, fantasztikusan szórakoztató trónról irányíthatja Szivárvány-öbölbeli birodalmát – hintaként is használható, egy kivehető fésűt rejt magában, és tartozik hozzá egy kis kedvenc. A szivárványelemekkel díszített, színpompás trónon található egy csíptető, amely a babát rögzíti az ülésben, amíg előre-hátra hintázik. A rejtett fésű segítségével könnyen formázhatod Barbie baba haját. Szivárványszínű hercegnő ruhát visel; a pálca és a fejdísz királynői kiegészítők, kiskutyája pedig olyan cuki koronával a fején. Mindenféle történetet eljátszhatsz Barbie-val, a trónnal /hintával és a kiegészítőkkel, mert ha belépsz Dreamtopiába Barbie-val és húgával, Chelsea-vel, olyan világban ébredsz, ahol az álmok valósággá válnak!


Mattel Tündér Barbie és mesés ruhák
10 190 Ft

8 450 Ft

Hagyd, hogy a képzeleted szabadon szárnyaljon és indulj kalandokra a gyönyörű Barbie® babával és mesés ruháival szárazföldön, a tengeren és a levegőben is. Cserélj, kombinálj és hozd létre a tökéletes ruhát a Barbie® babának, ami a te történetedhez lesz teremtve.


Mattel Barbie Dreamtopia hercegnő mágikus fésűvel
9 090 Ft

6 140 Ft

Eljött a varázslatos fodrászkodás ideje ezzel a Barbie hercegnő babával, akinek a fűzője világít és hangokat ad ki, amikor extra hosszú haját fésülöd a hozzá tartozó mágneses kefével, mert ha belépsz Dreamtopiába Barbie-val és húgával, Chelsea-vel, olyan világban ébredsz, ahol az álmok valósággá válnak!  Barbie baba hercegnő ruháját a Szivárvány-öbölbeli birodalma ihlette: rózsaszín fűzőt és szivárványmintás, hosszú szoknyát visel. A csinos, rózsaszín kefe tökéletesen illik a kinézetéhez. Segítségével könnyedén formázhatod Barbie 18 cm hosszú haját – fésülgetés közben a mágneses technikának köszönhetően fények és hangok aktiválódnak. Ahogy a fűzője világítani kezd, menő minta jelenik meg rajta, az egyik felcsendülő dallam pedig a Barbie Dreamtopia főcímdala. Igazán mókás pillanat!


Mattel Barbie Játék szett gyerekszoba GFL38
11 520 Ft

Próbáld ki a tenyészetet és segíts Skippernek gondoskodni a kis ikrekről. Ebben a játék készletben mindent megtalálsz, amire egy kisbabáról való gondoskodásnál szükséged lesz. Csatlakozz Skipper™ babához, aki szabadidő ruhába és sportcipőbe öltözött, és élj át vele rengeteg szórakozást.


Mattel Barbie Csodás születésnap
14 949 Ft

11 910 Ft

Boldog születésnapot! Barbie® baba a Csodás születésnap kollekcióból már alig várja, hogy megünnepelhesse veled a nagy napodat. Barbie® erre a jeles napra gyönyörű virágmintás ruhába öltözött fodros ujjal.


Mattel Barbie kerekesszékben
8 890 Ft
8 700 Ft

A Barbie® Fashionistas ™ babák legújabb kollekciója különböző testtípusokat, bőr- és szemszíneket, hajszíneket és frizurákat kínál. A stílusok, ruhák, cipők és kiegéítők sokfélesége és változatossága minden kis divat szerelmese számára még több lehetőséget kínál arra, hogy fantáziájuk szerint különféle történeteket találjanak ki.


Mattel Barbie Farmer Szakma játékkészlet babával
11 390 Ft

10 500 Ft

Fedezd fel Barbie® babával és ezzel a játékkészlettel a szakmai világot . Minden Barbie® baba kész megmutatni a saját szakmáját! Legyél te is farmer. Csak rajtad áll, hogy mi leszel!


Mattel Barbie Dreamtopia pillangószárnyú tündér
8 190 Ft

6 140 Ft

A képzelet igazán szárnyra kelhet ezekkel a mesés, repülő szárnyú Barbie tündérbabákkal, mert ha belépsz Dreamtopiába Barbie-val és húgával, Chelsea-vel, olyan világban ébredsz, ahol az álmok valósággá válnak!  Először is, rácsatolhatod a színpompás szárnyat Barbie baba hátára – pillangószárny alakú és mintázatú.  Aztán háromszor meghúzhatod az öve elejébe rejtett zsinórt. Ha felkészültél a lélegzetelállító pillanatra, megnyomhatod a gombot a nyakláncán, és figyelheted, amint a szárnyai az égbe röpítik.  Annyira menő, és annyira mókás újra és újra megismételni!  Barbie baba színpompás tündérszerelést visel, amelyet Szivárvány-öbölbeli birodalma ihletett.  Tartalma: divatos ruhát és kiegészítőket viselő Barbie baba, repülő szárnyakkal.


Mattel Barbie szivárványvár
17 590 Ft

13 960 Ft

Ez a szivárványvár rengeteg fantasztikus funkcióval és kiegészítővel van ellátva. A Barbie® hercegnő trónja kényelmes ágyra cserélhető, a lifttel Honey, a kölyökkutya felmehet a tetőre, ahonnan lecsúszhat játszóterére. A szekrény mögött toalettasztal rejtőzik parfümökkel és ékszerekkel.


Mattel Barbie Chelsea és faház
9 714 Ft

8 830 Ft

Chelsea™ baba és az ő kiskutyája szeretnék a príma faházukban fogadni barátaikat. Elég kinyitni a bejárati ajtót és belépni. Nagyon sok lehetőség és tevékenység van itt!


Mattel Barbie Kétrészes ruhakészlet FXJ64
6 290 Ft

5 500 Ft

Barbie® tudja, hogy minden álmodat valóra válthatod! A Barbie® babáknak fontos, hogy a ruhatára olyan sokszínű legyen, mint ő maga. Ezek a Barbie® babához tartozó divatos készletek a mai divatot tükrözik.


Mattel Ajándék Barbie
12 455 Ft

9 090 Ft

Ajándékon töröd a fejed, mellyel örömet okozol és barátságodat fejezheted ki? Az Ajándék Barbie® pontosan az, amit keresel! Ennek a Barbie® babának köszönhetően kifejezi feléd a másik ember azt, mit érez irántad, öltözése és kiegészítői univerzális barátság szimbólummal van kiegészítve: piros szívecske


Mattel Barbie karrierista baba 60. évforduló Pilóta
4 490 Ft

4 090 Ft

A Barbie baba a szakmájukkal kapcsolatos ruhájukba jön a lányodhoz Nem hagyja el a varázsát és az elegáns ruháit. Találkozz a lányokkal és a jövőbeli szakmákkal játék formájában!


Mattel Barbie Mágikus sellő FXT09
3 830 Ft

Hagyd magad elvarázsolni a Barbie sellőkkel® Dreamtopia Szivárvány, Édes és csillogó királyságból. Ezek a sellők gyönyörű színes farokkal és mozgatható derékrésszel rendelkeznek, aminek köszönhetően élethűen mozoghatnak előre és hátra!


Mattel Barbie karrierista baba 60. évforduló focista
4 390 Ft

3 830 Ft

A Barbie baba a szakmájukkal kapcsolatos ruhájukba jön a lányodhoz Nem hagyja el a varázsát és az elegáns ruháit. Találkozz a lányokkal és a jövőbeli szakmákkal játék formájában!


Mattel Barbie Ken Foglalkozások Tűzoltó
4 490 Ft

3 830 Ft

Mi leszel, ha nagy leszel? Még nem döntötted el? Ne félj nagyokat álmodni és hagyd, hogy Ken inspiráljon, aki nem fél megragadni a lehetőséget és követni az álmait.


Mattel Barbie Mágikus tündér
3 728 Ft

3 190 Ft

Ismerkedj meg a csodálatos mágikus tündérrel az édes Dreamtopia királyságból. Ez a Barbie® tündér büszkélkedhet a gyönyörű szárnyaival, amelyek egyedi színes nyomatokkal vannak lefedve és gyönyörű ruhába ragyogó színekben van öltöztetve.


Mattel Barbie Tengeri Ken
3 728 Ft

3 190 Ft

Készülj a vizes szórakozásra az új Tengeri Kennel, aki a színes uszonyával úgy tud mozogni a mozgatható derékrészének köszönhetően, mintha tényleg a tengerben úszna!


Mattel Barbie Modell 111
4 390 Ft

3 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Modell kollekcióba tartozó összes Barbie® baba különleges kinézettel és stílussal rendelkezik. A babák minden stílust bemutatnak a lazától, a retrón és a hippin át egészen a country-ig. Minden outfit a legújabb divat által ihletett!


Mattel Barbie Mágikus sellő FXT11
3 830 Ft

Hagyd magad elvarázsolni a Barbie sellőkkel® Dreamtopia Szivárvány, Édes és csillogó királyságból. Ezek a sellők gyönyörű színes farokkal és mozgatható derékrésszel rendelkeznek, aminek köszönhetően élethűen mozoghatnak előre és hátra!


Lamps Bútor funkciókkal
6 910 Ft

Szerezd be babádnak a modern és teljesen felszerelt konyhát, amely számos kiávló funkcióval rendelkezik. A kenéyrpirítóból a kenyér kiugrik, a sütő hang- és fényhatásokat ad ki.


Mattel Barbie baba 60. évforduló szőke lány
3 790 Ft

3 190 Ft

60. évfordulós Barbie baba kollekcióból egy eredeti babát vásárolhatsz, amely olyan, mint egy valódi modell. Szépségét a klasszikus fekete-fehér ruha és a hagyományos 1959-es divat garantálja.


Mattel Barbie Gyűjtemény puma
37 689 Ft

33 310 Ft
+ ingyen szállítás

Barbie® baba a Puma kollekcióból divatos és sportos minden helyzetben. Sportruházatba öltözött a Puma Athleisure kollekcióból, amelyek a nagy rózsaszín és fekete Puma pöttyök emelnek ki.


Mattel Barbie farmer játék szett
12 455 Ft

10 240 Ft

Barbie® farmer babának gondoskodnia kell egy egész állatcsaládról: két kiscsibéről, kecskéről, tehénkéről és csirkéről. A farmról a baba piros traktorjával és utánfutójával gondoskodik.


Mattel Barbie 60. születésnapját ünnepli
24 923 Ft

20 620 Ft

Barbie® baba már hosszú utat tett meg, és ezalatt az idő alatt nem egy kislány szívét rabolta el. Ünnepeld meg együtt Barbie® babával a divattal és szórakozással teli hatvan évet!


Mattel Barbie Helikopter

Mattel Barbie Helikopter

Értékelés: 5
11 208 Ft

9 090 Ft

Repülj fel egészen az egekig ezzel a remek Barbie® helikopterrel és élvezd a nem hétköznapi kalandot! Végre megnézheted Barbie® babáddal azokat a helyeket, amelyekről eddig nem is álmodhattál!