Mattel Barbie baba Dreamhouse Adventures
4 910 Ft

Élj át felhőtlen szórakozást és kalandot a Barbie® babával, aki a Barbie™ Dreamhouse Adventures kalandos sorozat inspirált. Barbie® mindig stílusos, és kalandjaihoz divatos farmerruhát viselt, amelyet rózsaszín-fehér övvel és megfelelő cipővel kiegészített.

Mattel Barbie Princess Adventure Teresa barátnő-27%
8 030 Ft 5 790 Ft

Akció

Csatlakozz Teresához ,Barbie® baba legjobb barátjához, és éljetek át együtt sok-sok mókát és kalandot. A baba a közkedvelt Princess Adventure film álltal inspirált kollekció darabja, ami a népszerű Barbie™ Dreamhouse Adventures sorozat motívumai alapján készült.

Mattel Barbie Princess Adventure Renee barátnő-27%
8 030 Ft 5 790 Ft

Akció

Csatlakozz Reneehez, Barbie® baba legjobb barátjához, és éljetek át együtt sok-sok mókát és kalandot. A baba a közkedvelt Princess Adventure film álltal inspirált kollekció darabja, ami a népszerű Barbie™ Dreamhouse Adventures sorozat motívumai alapján készült.

Mattel Barbie Princess Adventure Daisy hercegnő-32%
10 710 Ft 7 190 Ft

Akció

Csatlakozz Barbie ® babához és barátjához, Daisy-hez. Éljetek meg együtt a rengeteg izgalmas királyi kalandot. Ezt a baba gyűjteményt a közkedvelt Princess Adventure film ihlette, amely a népszerű Barbie™ Dreamhouse Adventures sorozat alapján készült.

Mattel Barbie Princess Adventure Nikki barátnő
8 030 Ft 6 970 Ft

Csatlakozz Nikkihez, Barbie® baba legjobb barátjához, és éljetek át együtt sok-sok mókát és kalandot. A baba a közkedvelt Princess Adventure film álltal inspirált kollekció darabja, ami a népszerű Barbie™ Dreamhouse Adventures sorozat motívumai alapján készült.

Mattel Barbie Chelsea és sötétbarna póniló
7 380 Ft

A Chelsea™ baba és a pónija már alig bírják kivárni, hogy együtt menjetek lovagolni! Ültesd a Chelsea™ babát bele a sugárzó nyeregbe, és kezdődhet a móka. Ne feledkezzél meg a rózsaszín sisakról, a biztonság fontos! A rugalmas térdnek köszönhetően a Chelsea™ babát könnyen beleültetheted a nyeregbe, és a lábait rögzítheted a kengyelben.