Mattel Barbie BMR1959 Barbie baba rövidnadrágban, divatos delux övtáskával
12 390 Ft 9 970 Ft

Abszolút elegáns Barbie® a divatos deluxe kollekcióból, amely a legújabb divat trendeket követi retro mánia vonásával a divat ifjú és tapasztalt szerelmeseinek! Hagyd, hogy elkápráztasson a melegítő pulcsis és rövidnadrágos baba divatos övtáskával. Az egész outfit-et az ékszerek és a cipő egészíti ki.

Mattel Barbie BMR1959 Barbie zokni sportcipőben, deluxe
12 390 Ft 9 850 Ft

Abszolút elegáns Barbie® a divatos deluxe kollekcióból, amely a legújabb divat trendeket követi retro mánia vonásával a divat ifjú és tapasztalt szerelmeseinek! Hagyd, hogy elkápráztasson a melegítő pulcsis és rövidnadrágos baba divatos övtáskával. A ruhát csodálatos zokni-cipő és zöld sapka egészítik ki.

Mattel Barbie BMR1959 Barbie vinyl kabátban, divatos, deluxe
12 390 Ft 9 210 Ft

Abszolút elegáns Barbie® a divatos deluxe kollekcióból, amely a legújabb divat trendeket követi retro mánia vonásával a divat ifjú és tapasztalt szerelmeseinek! Hagyd, hogy magával ragadjon a virágos ruhába és fehér kabátba bújt baba. Az öltözetét csodás arany cipő, szemüveg és fülbevaló egészíti ki.

Mattel Barbie a Mattel 75. évfordulója
35 490 Ft 22 390 Ft

Barbie® a Mattel társaság 75. évfordulóját ünnepli, ebből az alkalmomból a legendás baba egyedi reprodukcióját mutatja be, amely ikonikus ruházattal büszkélkedhet, beleértve a csuklóján lévő Barbie® baba eredetiséget igazoló címkét. Ez a baba egyedi szépségével minden gyűjtemény éke lesz.

Mattel Barbie Gyönyörű balerina
13 790 Ft 10 870 Ft

Ez a gyönyörű balerina Barbie® magába foglalja a szépséget, az eleganciát és a kifinomultságot. A gyönyörű rózsaszín ruha és a lélegzetelállító kiegészítők teszik a Barbie®-t minden fellépés csillagává. Csak ülj le és figyeld, hogy milyen ügyes a balerina.

Mattel Barbie Születésnapi Barbie
16 490 Ft 13 180 Ft

A születésnapi Barbie® gyönyörű ruhákba van öltözve, amelyeket kiegészítik az elegáns kiegészítők. Ez a baba lesz a születésnapi partiknak, vagy bármilyen más ünnepségeknek a csillaga Csak hívd meg, és hagyd, hogy úgy ragyogjon a vendégek körében, mint egy drága ékszer.

Mattel Barbie Négerbaba 40. évforduló
32 690 Ft 20 860 Ft
+ ingyen szállítás

Barbie® rubint évfordulót ünnepel, ennek alkalmából mindenkinek aki kedveli ezeket a babákat egy sötétbőrű gyűjtői Barbie® babával érkezik, elegáns piros ruhában arany kiegészítőkkel. Ez a baba egyedi szépségével minden gyűjtemény éke lesz.

Mattel Barbie BMR1959 Ken zöld hajja, divatos, deluxe
12 390 Ft 9 210 Ft

Abszolút elegáns Ken® a divatos deluxe kollekcióból, amely a legújabb divat trendeket követi retro mánia vonásával a divat ifjú és tapasztalt szerelmeseinek! Hagyd, hogy Ken® elvarázsoljon neon zöld rövidnadrágjával és kék kabátjával. Egész öltözetét naracssárga cipője, nyaklánca és szemüvege egészítik ki.

Mattel Barbie divatikon Best in Black
49 190 Ft 37 370 Ft
+ ingyen szállítás

A Barbie® kollekció Divat Ikon a magas szintű szabásra összpontosít. Ezeknek a gyűjthető babáknak a ruháit az elegancia, a luxus divat és a lélegzetelállító vörös szőnyege kollekciói ihlették. A gyűjtemény 20. évfordulójára a Barbie® bemutatta az elegáns babát, amely bezárja a kollekciót.

Mattel Ajándék Barbie
12 455 Ft 10 230 Ft

Ajándékon töröd a fejed, mellyel örömet okozol és barátságodat fejezheted ki? Az Ajándék Barbie® pontosan az, amit keresel! Ennek a Barbie® babának köszönhetően kifejezi feléd a másik ember azt, mit érez irántad, öltözése és kiegészítői univerzális barátság szimbólummal van kiegészítve: piros szívecske

Mattel Barbie BMR1959 Barbie farmer kabátban, divatos, deluxe
12 390 Ft 8 950 Ft

Abszolút elegáns Barbie® a divatos deluxe kollekcióból, amely a legújabb divat trendeket követi retro mánia vonásával a divat ifjú és tapasztalt szerelmeseinek! Hagyd, hogy magával ragadjon a jellegzetes BMR1959 logóval ellátott kabátba neon színű ruhába öltözött baba. Az öltözetét csodás platformos cipő, svájcisapka és fülbevaló egészítik ki.

Mattel Barbie BMR1959 Ken oldaltáskával, deluxe
12 390 Ft 10 490 Ft

Abszolút elegáns Ken® a divatos deluxe kollekcióból, amely a legújabb divat trendeket követi retro mánia vonásával a divat ifjú és tapasztalt szerelmeseinek! Hagyd, hogy elbűvöljön Kenem® a színes melegítő felsőjében, és kék rövidnadrágjával. A ruhát szandál, övtáska és szemüveg egészíti ki.