Mattel Barbie BMR1959 Ken oldaltáskával, deluxe
11 240 Ft

Abszolút elegáns Ken® a divatos deluxe kollekcióból, amely a legújabb divat trendeket követi retro mánia vonásával a divat ifjú és tapasztalt szerelmeseinek! Hagyd, hogy elbűvöljön Kenem® a színes melegítő felsőjében, és kék rövidnadrágjával. A ruhát szandál, övtáska és szemüveg egészíti ki.

Mattel Barbie BMR1959 Barbie piros kalappal
12 340 Ft

Tökéletesen stílulusos Barbie® a divatos deluxe kollekcióból, aki a legújabb divat trendeket követi retro mániával a divat szerelmeseinek ajánlott! Hagyd hogy elkápráztasson téged a baba egy necc pólóban és hosszú nadrágban. A teljes outfit-et csodálatos zöld csizma és egy piros kalap egészíti ki.

Mattel Barbie BMR1959 Barbie baba rövidnadrágban, divatos delux övtáskával
9 800 Ft 8 490 Ft

Akció

Abszolút elegáns Barbie® a divatos deluxe kollekcióból, amely a legújabb divat trendeket követi retro mánia vonásával a divat ifjú és tapasztalt szerelmeseinek! Hagyd, hogy elkápráztasson a melegítő pulcsis és rövidnadrágos baba divatos övtáskával. Az egész outfit-et az ékszerek és a cipő egészíti ki.

Mattel Barbie a Mattel 75. évfordulója
27 300 Ft
+ ingyen szállítás

Barbie® a Mattel társaság 75. évfordulóját ünnepli, ebből az alkalmomból a legendás baba egyedi reprodukcióját mutatja be, amely ikonikus ruházattal büszkélkedhet, beleértve a csuklóján lévő Barbie® baba eredetiséget igazoló címkét. Ez a baba egyedi szépségével minden gyűjtemény éke lesz.

Mattel Barbie BMR1959 Barbie zakóban
12 050 Ft 10 420 Ft

Abszolút stílusos Barbie® a divatos deluxe kollekcióból, amely a legújabb divat trendeket követi retro mánia vonásával a divat ifjú és tapasztalt szerelmeseinek! Hagyd, hogy magával ragadjon a naracssárga topba, szoknyába és zakóba bújt baba. Az öltözetét csodálatos sárga cipők és élénk fülbevalók egészítik ki.

Mattel Barbie BMR1959 Barbie farmer kabátban, divatos, deluxe
12 390 Ft 10 690 Ft

Abszolút elegáns Barbie® a divatos deluxe kollekcióból, amely a legújabb divat trendeket követi retro mánia vonásával a divat ifjú és tapasztalt szerelmeseinek! Hagyd, hogy magával ragadjon a jellegzetes BMR1959 logóval ellátott kabátba neon színű ruhába öltözött baba. Az öltözetét csodás platformos cipő, svájcisapka és fülbevaló egészítik ki.

Mattel Barbie Négerbaba 40. évforduló-26%
27 730 Ft 20 290 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Barbie® rubint évfordulót ünnepel, ennek alkalmából mindenkinek aki kedveli ezeket a babákat egy sötétbőrű gyűjtői Barbie® babával érkezik, elegáns piros ruhában arany kiegészítőkkel. Ez a baba egyedi szépségével minden gyűjtemény éke lesz.

Mattel Barbie BMR1959 Barbie zokni sportcipőben, deluxe-18%
10 440 Ft 8 490 Ft

Akció

Abszolút elegáns Barbie® a divatos deluxe kollekcióból, amely a legújabb divat trendeket követi retro mánia vonásával a divat ifjú és tapasztalt szerelmeseinek! Hagyd, hogy elkápráztasson a melegítő pulcsis és rövidnadrágos baba divatos övtáskával. A ruhát csodálatos zokni-cipő és zöld sapka egészítik ki.

Mattel Barbie BMR1959 Ken zöld hajja, divatos, deluxe-15%
10 090 Ft 8 490 Ft

Akció

Abszolút elegáns Ken® a divatos deluxe kollekcióból, amely a legújabb divat trendeket követi retro mánia vonásával a divat ifjú és tapasztalt szerelmeseinek! Hagyd, hogy Ken® elvarázsoljon neon zöld rövidnadrágjával és kék kabátjával. Egész öltözetét naracssárga cipője, nyaklánca és szemüvege egészítik ki.

Mattel Barbie Star Wars - Rei
64 400 Ft 50 990 Ft

Star Wars™ x Barbie® kollekció újból bemutatja a népszerű Csillagok háborújában szereplő kultikus karaktereket, amelyekben nem hiányzik a Barbie babák jellegzetes stílusa™. Az Első Rend és az Ellenállás közötti konfliktusba bevonva, az Erő titokzatos pártja kiküldi Rey™ -t az útjára, hogy felfedezze saját sorsát. Abban az időben, amikor a Jedi Rend gyakorlatilag kihalt.

Mattel Barbie BMR1959 Barbie vinyl kabátban, divatos, deluxe-17%
10 280 Ft 8 490 Ft

Akció

Abszolút elegáns Barbie® a divatos deluxe kollekcióból, amely a legújabb divat trendeket követi retro mánia vonásával a divat ifjú és tapasztalt szerelmeseinek! Hagyd, hogy magával ragadjon a virágos ruhába és fehér kabátba bújt baba. Az öltözetét csodás arany cipő, szemüveg és fülbevaló egészíti ki.

Mattel Barbie Inspiratív nők: Ella Fitzgerald
22 450 Ft 18 690 Ft

Barbie® Világhírű nők kollekció a történelem sikeres hölgyeinek tiszteleg. Azoknak a nőknek, akik nem féltek kockáztatni, legyőzni az akadályokat, és akik tetteik révén lehetővé tették a lányok további generációi számára, hogy valóra válthassák álmaikat. És pontosan az ilyen hölgyek egyike Ella Fitzgerald jazzénekesnő is.

Mattel Barbie divatikon Best in Black-32%
39 800 Ft 26 990 Ft

Akció

A Barbie® kollekció Divat Ikon a magas szintű szabásra összpontosít. Ezeknek a gyűjthető babáknak a ruháit az elegancia, a luxus divat és a lélegzetelállító vörös szőnyege kollekciói ihlették. A gyűjtemény 20. évfordulójára a Barbie® bemutatta az elegáns babát, amely bezárja a kollekciót.

Mattel Ajándék Barbie

Mattel Ajándék Barbie

Értékelés: 4,5
12 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ajándékon töröd a fejed, mellyel örömet okozol és barátságodat fejezheted ki? Az Ajándék Barbie® pontosan az, amit keresel! Ennek a Barbie® babának köszönhetően kifejezi feléd a másik ember azt, mit érez irántad, öltözése és kiegészítői univerzális barátság szimbólummal van kiegészítve: piros szívecske

Mattel Szőke hajú karácsonyi Barbie
19 340 Ft

Ünnepeld a különleges pillanatokat, és hozz létre emlékeket, amelyeket örökre szeretnél megőrizni a Karácsonyi Barbie™ baba 2020 segítségével. A baba lenyűgöző ünnepi öltözetben pompázik, amely elegáns ruhából és válogatott kiegészítőkből áll.

Mattel Barbie Születésnapi Barbie
14 410 Ft 13 850 Ft

A születésnapi Barbie® gyönyörű ruhákba van öltözve, amelyeket kiegészítik az elegáns kiegészítők. Ez a baba lesz a születésnapi partiknak, vagy bármilyen más ünnepségeknek a csillaga Csak hívd meg, és hagyd, hogy úgy ragyogjon a vendégek körében, mint egy drága ékszer.

Mattel Fekete bőrű karácsonyi Barbie
20 090 Ft 18 190 Ft

Ünnepeld a különleges pillanatokat, és hozz létre emlékeket, amelyeket örökre szeretnél megőrizni a Karácsonyi Barbie™ baba 2020 segítségével. A baba lenyűgöző ünnepi öltözetben pompázik, amely elegáns ruhából és válogatott kiegészítőkből áll.

Mattel Barbie Gyönyörű balerina
13 570 Ft

Ez a gyönyörű balerina Barbie® magába foglalja a szépséget, az eleganciát és a kifinomultságot. A gyönyörű rózsaszín ruha és a lélegzetelállító kiegészítők teszik a Barbie®-t minden fellépés csillagává. Csak ülj le és figyeld, hogy milyen ügyes a balerina.