Mattel Barbie büfékocsi-43%

Mattel Barbie büfékocsi

Értékelés: 4,5
25 800 Ft 14 490 Ft

Akció

A városba érkezett Barbie® baba a saját büfékocsijával! Ebben a nagyszerű játékkészletben egy büfékocsi vár rád, színes nyomtatással, amely becsalogatja az éhesszájú vendégeket a környékről. Élvezd az ételek elkészítése és tálalása okozta élményt.

Mattel Barbie szépségszalon játékkészlet szőke babával-27%
16 290 Ft 11 790 Ft

Akció

Csatlakozz a Barbie® babához és kölyökkutyájához, és hagyd magad kényeztetni a szépségszalonban. Ebben a játékkészletben mindent megtalálsz a játékhoz, mint egy igazi szalonban, és nem hiányzik a több mint 15 kiegészítő sem. A Barbie® felveszi a fürdőköpenyt és papucsot, és készen áll arra, hogy élvezze az egész napos kényeztetést.

Mattel Jóga Barbie 5 meditáció
12 210 Ft 10 390 Ft

Akció

A Barbie® baba tudja, hogy fontos a lélek rendszeres ápolása és a pihenés. Ismerd meg a baba egyik kedvenc relaxációs módszerét. Ebben a játékkészletben Barbie® baba, a kölyökkutya és négy hangulatjel-felhő vár rád. Készen állsz kipróbálni a meditációs gyakorlatokat?

Mattel Barbie baba és ázsiai étterem-27%
12 050 Ft 8 790 Ft

Akció

Gondoltál már arra, hogy szakácsnő leszel? Mit szólnál, ha szakácsnő lennél egy ázsiai étteremben? Csatlakozzál a Chelsea™ babához, és élvezd vele a sok szórakozást az ázsiai specialitások főzésnél. Ebben a játékkészletben munkaterület található formákkal és szerszámokkal, amelyekkel te készítheted el messzemenőleg a legjobb tésztát zöldségekkel. Mnyami, ilyen finomság!

Mattel Barbie Úszó-25%

Mattel Barbie Úszó

Értékelés: 5
10 860 Ft 8 090 Ft

Akció

Sportolni akarsz a medencében? Mi lenne, ha kioróbálnád az úszást vagy a vízilabdát? Csatlakozz a Barbie® babahoz, és élvezd a kalandot, amelyet a Barbie™ Dreamhouse Adventures ihletett, felhőtlen szórakozásban lehet részed a ezekben a közkedvelt sportokban. A Barbie® baba egyrészes, stílusos, csíkos fürdőruhát visel, amely csillogós részletekkel kiegészített.

Mattel Barbie Chelsea Fotbalistka játék szett-19%
10 860 Ft 8 790 Ft

Akció

A Chelsea™ céloz a kapura, rúg, és góóól! Chelsea™ baba, amelyet a Barbie™ Dreamhouse Adventures sorozat ihlette, kész uralni a pályát. A Chelsea™ játékkészletben egy futballista Chelsea™ baba vár rád két imádnivaló kiskutyával. Élvezd a Chelsea™ baba edzését, vagy szervezz meg egy labdarúgó mérkőzést.

Mattel Barbie Első szakma - Vadőr-33%
5 080 Ft 3 390 Ft

Akció

A baba a Barbie® kollekcióból segít a gyermekeknek megálmodni az álmaikat, és nem félni követni azokat! Szereted a kalandokat a természetben, a különféle állatokat és nem félsz semmilyen feladattól? Fedezd fel a vadon élő állatokat, és segíts a Barbie® babának a park gondozásában!

Mattel Barbie foci edzőnő babával játék szett szőke hajú edzőnővel-17%
10 580 Ft 8 690 Ft

Akció

Élvezd a sok mókát ezzel a nagyszerű Barbie® Football edzőnő játékkészlettel. Csatlakozzál a Barbie® babához, és segítsél neki felkészíteni egy kis labdarúgót az első mérkőzésére. Mindkét baba sportruházatba öltözött és már nem bírják kivárni, hogy együtt kezdjenek edzeni!

Mattel Barbie foci edzőnő babával játék szett barna hajú edzőnővel
10 580 Ft 9 320 Ft

Élvezd a sok mókát ezzel a nagyszerű Barbie® Football edzőnő játékkészlettel. Csatlakozzál a Barbie® babához, és segítsél neki felkészíteni egy kis labdarúgót az első mérkőzésére. Mindkét baba sportruházatba öltözött és már nem bírják kivárni, hogy együtt kezdjenek edzeni!

Mattel Barbie Kávézó babával
13 710 Ft

kávézóban végzett munka nem csak kemény munka, hanem szórakozás is! Csatlakozz a Barbie® babához, és segíts neki kávét és más italokat készíteni a kávézójában. Ebben a nagyszerű játékkészletben egy Barbie® baba vár rád egy aranyos fekete-fehér csíkos ingben, egy rózsaszín kötényben, a „Friss kávé 1959 óta” logóval, haja pedig kontyba fésülve.

Mattel Barbie karrier babák - orvos
4 510 Ft

A Barbie® karrier babák arra inspirálják a gyerekeket, hogy legyenek nagy álmaik és hogy valósítsák meg ezeket! Minden baba maga egy megvalósult álom a karrier témájú ruhájával és kiegészítőivel, mellyel eljátszhatók élete legfontosabb pillanatai. A lehetőségek végtelenek.

Mattel Barbie Ken Foglalkozások Focista
4 790 Ft

Mi leszel, ha nagy leszel? Még nem döntötted el? Ne félj nagyokat álmodni és hagyd, hogy Ken inspiráljon, aki nem fél megragadni a lehetőséget és követni az álmait.

Mattel Barbie Ruházat szakmának megfelelően meglepetéssel
5 330 Ft 5 200 Ft

Fedezz fel mindenféle szakmát a Barbie® segítségével! Mindegyik szettben nagy meglepetés vár, két témájú professzionális öltözék és kiegészítő és kiegészítő formájában, amelyek elárulják, milyen szakmákat fogsz kipróbálni a Barbie® babával.

Mattel Barbie baba és szakma meglepetéssel
9 590 Ft

Mi leszel, ha nagy leszel? Kutasd át a különféle szakmákat a Barbie® játékkészlettel, ahol vár rád egy Barbie® baba tematikus ruhákkal és kiegészítőkkel, két rejtélyes foglalkozás számára. Az nem átlátszó csomagolásnak köszönhetően az utolsó pillanatig nem fogod tudni, hogy mely két szakmát fogsz kipróbálni.

Mattel Barbie Ken Foglalkozások Tűzoltó
4 790 Ft

Mi leszel, ha nagy leszel? Még nem döntötted el? Ne félj nagyokat álmodni és hagyd, hogy Ken inspiráljon, aki nem fél megragadni a lehetőséget és követni az álmait.

Mattel Sportoló Barbie - Kosárlabda
7 260 Ft

Barbie® baba fiatalabb húga már alig bírja kivárni, hogy végre együtt élvezhessétek a sportolás közbeni szórakozást! A Stacie™ baba mozgatható ízületekkel rendelkezik, amiknek köszönhetően könnyedén különböző pozíciókba állítható. Emellett szeret kosárlabdázni és a mérkőzéseihez éppen partnert keres.