Mattel Barbie Chelsea Fotbalistka játék szett
14 090 Ft 10 290 Ft

A Chelsea™ céloz a kapura, rúg, és góóól! Chelsea™ baba, amelyet a Barbie™ Dreamhouse Adventures sorozat ihlette, kész uralni a pályát. A Chelsea™ játékkészletben egy futballista Chelsea™ baba vár rád két imádnivaló kiskutyával. Élvezd a Chelsea™ baba edzését, vagy szervezz meg egy labdarúgó mérkőzést.

Mattel Barbie Wellness baba a fürdőben játékkészlet
14 090 Ft 10 290 Ft

Csatlakozz a Barbie® babához és a kiskutyákához és élvezd a pihenéssel töltött napot a wellnessben. Töltsd meg a kádat vízzel, helyezd a kádba a babát és egy csillogós illatos hab zacskót és hagyd, hogy a Barbie® pihenhessen ebben a luxus habfürdőben. Helyezz a kádba egy széket és polcokat, így szélesítve ki a játékteret

Mattel Barbie baba lóval

Mattel Barbie baba lóval

Értékelés: 4,7
8 715 Ft 7 480 Ft

Indulj el egy hosszú kirándulásra Barbie® babával és lovacskájával. A baba a kiruccanásra kényelmes ruhába öltözik, amely egy divatos topból, rózsaszín nadrágból és hosszú szárú lovaglócsizmából áll. Természetesen nem hiányzik a a lovaglósisak sem.

Mattel Barbie klinika kerekeken
22 690 Ft 20 910 Ft

Aktiváld a gomb segítségével a szirénát és indulj a betegeidhez. Az autó hátuljában lévő kar segítségével a mentőautó egyszerűen klinikává változik. Belül orvosi felszereléseket találsz a sürgős esetekhez és a rendszeres szűrésekhez.

Mattel Barbie - Álom konyha

Mattel Barbie - Álom konyha

Értékelés: 4,9
18 890 Ft 16 650 Ft
+ ingyen szállítás

Süsd ki Barbie® babával a legízletesebb történeteket álmai konyhájában! A készletben Barbie® főszakács és egy teljesen felszerelt konyha várnak rád – konyhaszekrény, konyhai kisgépeket, főzéshez és tálaláshoz szükséges eszközök és öt különböző színű tészta, amelyből könnyedén megfőzheted a legjobb finomságokat.

Mattel Barbie Álomrepülő

Mattel Barbie Álomrepülő

Értékelés: 4,7
31 790 Ft 28 660 Ft

Repülj a fellegekbe és nézd meg a világot madártávlatból ezzel a klassz álomrepülővel. Lépj be a fedélzetre és kezdődhet a kalandokhoz vezető utazás. Nyisd fel a repülő tetejét és oldalát, hogy felfedezhesd a három baba ülőhelyét. Helyezd őket kényelembe az üléseken, amelyek előrebillenthetők, hogy poggyászukat is elhelyezhesd.

Mattel Entomológus Barbie national geographic játékszett
12 690 Ft 10 970 Ft

Mi leszel, ha nagy leszel? Ne félj nagyokat álmodni, és próbálj ki különféle szakmákat ezzel a Barbie kollekcióval készült Barbie® babákkal. Ebben a nagyszerű játékkészletben számos nagyobb kiegéítő és sok kisebb kiegéítő vár rád, amelyeknek köszönhetően különféle történeteket tudsz kitalálni, ahogy neked tetszik.

Mattel Barbie cukrász játékszett
9 790 Ft 8 380 Ft

A kis ínyencek szórakoztató meséket süthetnek ki a Barbie cukrász játékszettel, amely sütőt és a témához illő darabokat tartalmaz. A játékszett vicces, működő elemei egyszerre okoznak meglepetést és szórakoztatók:  az egyensúlysüti „feljön“, a cupcake-ek „feljönnek“ és megváltoztatják a színüket, a sütő pedig „csönget“. A történetmesélés további hozzávalói: tál, habzsák, torta mix, edények és edényfogó kesztyű. Barbie baba az ízletes finomságokat édes szerelésben szolgálja fel: cupcake-matricás pólóban és színes kötényben.

Mattel Sellő Barbie és csillogó slime
12 690 Ft 9 540 Ft

Élvezd a rengeteg szórakozást ezzel a különleges sellő Barbie®-val, melynek puha farokúszója van. A csomagolásban található két tasak színes, csillogó slime, hogy a kalandjaid még szórakoztatóbbak legyenek. Engedd szabadjára képzeletedet, mert ahogy belépsz Dreamtopie-ba, egy olyan világban találod magadat, amelyben az álmok valóra válnak!

Mattel Barbie baba és mesés kiegészítők
12 690 Ft 9 420 Ft

Add át magad a képzeletednek, és élvezd a nagyon szórakoztató mesés öltöztetést a Barbie® babával. Remek ruhák várnak rád, melyeket sugárzó színek,színes lenyomatok és fantasztikus részletek díszítenek. Válaszd ki, kombináld és meséld el a történedeidet.

Mattel Barbie gondoskodás a kölyökkutyákról
9 962 Ft 8 380 Ft

Ismerkedj meg Barbie® babával és 4 kiskutyusával, és rengeteg szórakozásban lesz részed. A kiskutyák között tálász olyat, amelyik valóban pisil, és olyat is, amelyik valóban kakil, így kiváló alkalmad van nyílik kipróbálni, mivel jár a kutyasétáltatás és a valódi kutyusokról való gondoskodás.

Mattel Barbie baba Dreamhouse Adventures
6 390 Ft 5 790 Ft

Élj át felhőtlen szórakozást és kalandot a Barbie® babával, aki a Barbie™ Dreamhouse Adventures kalandos sorozat inspirált. Barbie® mindig stílusos, és kalandjaihoz divatos farmerruhát viselt, amelyet rózsaszín-fehér övvel és megfelelő cipővel kiegészített.

Mattel Barbie Ken és foglalkozása játékkészlet Ken kutyakiképző
12 790 Ft 10 090 Ft

Csatlakozz Kenhez és élvezzétek együtt a sok mókát. Ez a Ken játékkészlet foglalkozások kollekció lehetőséget ad a fiatal szakembereknek, hogy kipróbálhassanak több szakmát, és megtudják, mik szeretnének lenni felnőttkorukban. Te is kutyakiképző szeretnél lenni, mint Ken?

Mattel Barbie Strand kabrió
12 690 Ft 9 930 Ft

Vidd el a Barbie® babát egy körre ebben a gyönyörű strand kabrióban, amely könnyen megbirkózik még a nehéz tereppel is. Stílusos lila szín, élénk részletek, Barbie® logó és kerekek, amelyek valóban forognak, ez az autó egy nagyszerű választás bármilyen kalandhoz

Mattel Barbie baba és szakma meglepetéssel
10 590 Ft 7 690 Ft

Mi leszel, ha nagy leszel? Kutasd át a különféle szakmákat a Barbie® játékkészlettel, ahol vár rád egy Barbie® baba tematikus ruhákkal és kiegészítőkkel, két rejtélyes foglalkozás számára. Az nem átlátszó csomagolásnak köszönhetően az utolsó pillanatig nem fogod tudni, hogy mely két szakmát fogsz kipróbálni.

Mattel Barbie Ken baba mosdó bútorral
10 090 Ft 8 590 Ft

Fedezd fel a számos szórakozási lehetőséget a Ken számára készített új bútorszettekkel. Állítsd össze és kombináld a különféle kiegészítőket, valósíts meg számos szórakoztató történetet. Több tematikus készlet közül választhatsz – próbáld ki ezt egy mosdó bútorral.

Mattel Barbie játékkészlet - úszás
10 790 Ft 7 870 Ft

Próbáld ki egy dajka szerepét, és érezd jól magad egy Barbie® babával a gyermekfelügyelet közben. A játékkészletben Barbie® babát és egy kisbabát találsz és fürdési kiegészítők találhatók ezenkívül a dobozban.

Mattel Barbie baba és medence
8 490 Ft 7 090 Ft

Csatlakozzál a Barbie® babához, és élvezzétek együtt a forró nyári napokat a medencéjénél. Ez a nagyszerű kék medence méretei ép a Barbie® baba és a nővérei számára alkalmas. Töltsd fel vízzel, keverjél frissítő italokat az elkészített poharakba, és helyezd őket a beépített asztalra, ahol a babák számára mindig könnyen elérhetők lesznek.

Mattel Barbie foglalkozás meglepetéssel
9 490 Ft 7 090 Ft

Mi leszel, ha nagy leszel? Ne félj nagyokat álmodni, és próbálj ki különféle szakmákat ezzel a Barbie kollekcióval készült Barbie® babákkal. A babán kívül ebben acsomagolásban két ruházatot és kiegészítőket is találsz két különböző foglalkozás számára.

Mattel Barbie Álomrepülő pilótával
46 290 Ft 36 800 Ft
+ ingyen szállítás

Repülj a fellegekbe és nézd meg a világot madártávlatból ezzel a klassz Barbie® álomrepülővel. Tehát mire vársz? Lépj be a fedélzetre és kezdődhet a kalandokhoz vezető utazás! Nyisd fel a repülő tetejét és oldalát, hogy felfedezhesd a három baba ülőhelyét. Kényelmesen ülj az ülésekben, amelyek még lehajthatók is, vidd fel a bőröndöd a fedélzetre és repülj el!

Mattel Hosszú hajú Barbie fésűvel
3 728 Ft 3 490 Ft

Élvezd a fodrászati szórakozást a Barbie hercegnővel gyönyörű rózsaszínű hosszú hajjal, amelyből frizurát készíthetsz a saját fantáziád szerint. – A csomagolás rózsaszín fésűt is tartalmaz.

Mattel Barbie SUV

Mattel Barbie SUV

Értékelés: 5
11 090 Ft

Kapcsold be az öved és induljon egy vad utazásra ezzel az SUV-val! Az autó lila, a belső tere pedig barna színű. Az SUV kerekei forognak, a belterében pedig elég hely van, így egyszerre akár négy babát is beiltethetsz bele.

Mattel Barbie bútorok és kiegészítők: Grill
5 090 Ft 4 290 Ft

Élvezd a meleg napsütéses napot ezzel a Barbie® kültéri bútorgyűjteménnyel és háziállatokkal. Értékelni fogod a szettben található kiegészítőket, amikor történetet találsz ki Készítsd el és kombináld a különféle kiegészítőket, hozz létre számos szórakoztató történetet.

Mattel Barbie Ken és foglalkozása játékkészlet Ken állatorvos
12 790 Ft 10 190 Ft

Csatlakozz Kenhez és élvezzétek együtt a sok mókát. Ez a Ken játékkészlet foglalkozások kollekció lehetőséget ad a fiatal szakembereknek, hogy kipróbálhassanak több szakmát, és megtudják, mik szeretnének lenni felnőttkorukban. Te is állatorvos szeretnél lenni, mint Ken?

Mattel Barbie Helikopter

Mattel Barbie Helikopter

Értékelés: 4,1
11 208 Ft 9 540 Ft

Repülj fel egészen az egekig ezzel a remek Barbie® helikopterrel és élvezd a nem hétköznapi kalandot! Végre megnézheted Barbie® babáddal azokat a helyeket, amelyekről eddig nem is álmodhattál!

Mattel Barbie Játékkészlet Baba káddal
5 690 Ft 5 190 Ft

Próbáld ki egy dajka szerepét, és érezd jól magad a Skipper™ babával, miközben gondoskodsz a kisbabáról. Válassz a különféle játékkészletek közül, és nézd meg, hogy mit takar a dajka szerep. Mindegyik készlet kidolgozott a legkisebb részletékig, és nem hiányoznak az olyan szórakoztató elemek sem, amik a babáról való gondoskodást még élvezetesebbé és szórakoztatóbbá teszik.

Mattel Barbie baba és ázsiai étterem
14 090 Ft 10 290 Ft

Gondoltál már arra, hogy szakácsnő leszel? Mit szólnál, ha szakácsnő lennél egy ázsiai étteremben? Csatlakozzál a Chelsea™ babához, és élvezd vele a sok szórakozást az ázsiai specialitások főzésnél. Ebben a játékkészletben munkaterület található formákkal és szerszámokkal, amelyekkel te készítheted el messzemenőleg a legjobb tésztát zöldségekkel. Mnyami, ilyen finomság!

Mattel Barbie bútorok és kiegészítők: medence készlet
5 090 Ft 4 490 Ft

Élvezd a meleg napsütéses napot ezzel a Barbie® kültéri bútorgyűjteménnyel és háziállatokkal. Értékelni fogod a szettben található kiegészítőket, amikor történetet találsz ki Készítsd el és kombináld a különféle kiegészítőket, hozz létre számos szórakoztató történetet.

Mattel Barbie Chelsea hercegnő és egyszarvú kiscsikó
7 090 Ft 5 790 Ft

Chelsea™ hercegnő készen áll a királyi eseményre, aminek alkalmából csodaszép ruhát öltött fel díszített vállpántokkal, valamint nyomtatott szívecskemintás és fodros szoknyával. Haját korona díszíti, amely a két bájos egyszarvúhoz fűződő barátságát tükrözi.

Mattel Barbie Hercegnő hintóval és mesebeli ló
19 690 Ft 13 890 Ft

Élj át rengeteg szórakozást és remek kalandot Barbie® hercegnővel. Induljatok el együtt egy kocsikázásra a színes hintóján, melyet egy gyönyörű szárnyas ló húz, amely tényleg mozog!

Mattel Barbie Játékkészlet Baba játékhíddal
5 690 Ft 4 390 Ft

Próbáld ki egy dajka szerepét, és érezd jól magad a Skipper™ babával, miközben gondoskodsz a kisbabáról. Válassz a különféle játékkészletek közül, és nézd meg, hogy mit takar a dajka szerep. Mindegyik készlet kidolgozott a legkisebb részletékig, és nem hiányoznak az olyan szórakoztató elemek sem, amik a babáról való gondoskodást még élvezetesebbé és szórakoztatóbbá teszik.

Mattel Barbie Játékkészlet Baba pelenkázótáskával
5 690 Ft 4 290 Ft

Próbáld ki egy dajka szerepét, és érezd jól magad a Skipper™ babával, miközben gondoskodsz a kisbabáról. Válassz a különféle játékkészletek közül, és nézd meg, hogy mit takar a dajka szerep. Mindegyik készlet kidolgozott a legkisebb részletékig, és nem hiányoznak az olyan szórakoztató elemek sem, amik a babáról való gondoskodást még élvezetesebbé és szórakoztatóbbá teszik.

Mattel Barbie Mese játékkészlet Hercegnő baba hosszú szoknyával
12 890 Ft 9 590 Ft

Élvezd a szórakozást és a különféle történetet a Barbie® babával és ezzel a remek játékkészlettel, amellyel elképesztő mesés kalandok várnak rád. Gondoskodj az állat barátaidról és hozz létre számukra egy erdei bölcsődét, ahol mindenkinek megvan a maga speciális hely.

Mattel Barbie Natonal Geographic karrierbaba, ökológus és majom
6 790 Ft 5 090 Ft

Mi leszel, ha nagy leszel? Ez a baba egy ökológus. Kényelmes ruhákba, hosszú ujjú ingbe és hosszú nadrágba öltözve. Ez az ökológus nyilvántartást vezet a veszélyeztetett állatokról. E mellett, pedig egy kis majom barátja is van.

Mattel Barbie foci edzőnő babával játék szett barna hajú edzőnővel
12 790 Ft 9 090 Ft

Élvezd a sok mókát ezzel a nagyszerű Barbie® Football edzőnő játékkészlettel. Csatlakozzál a Barbie® babához, és segítsél neki felkészíteni egy kis labdarúgót az első mérkőzésére. Mindkét baba sportruházatba öltözött és már nem bírják kivárni, hogy együtt kezdjenek edzeni!

Mattel Barbie foci edzőnő babával játék szett szőke hajú edzőnővel
12 790 Ft 9 090 Ft

Élvezd a sok mókát ezzel a nagyszerű Barbie® Football edzőnő játékkészlettel. Csatlakozzál a Barbie® babához, és segítsél neki felkészíteni egy kis labdarúgót az első mérkőzésére. Mindkét baba sportruházatba öltözött és már nem bírják kivárni, hogy együtt kezdjenek edzeni!

Mattel Barbie Mese játékkészlet Szárnyas tündérbabával
12 890 Ft 9 590 Ft

Élvezd a szórakozást és a különféle történetet a Barbie® babával és ezzel a remek játékkészlettel, amellyel elképesztő mesés kalandok várnak rád. Hívd meg a nyuszit és a kis tündér barátnődet egy teára, és élj át egy varázslatos délutánt a kellemes társaságukban.

Mattel Barbie Stacie reggeli készlet
8 790 Ft 8 090 Ft

A reggeli a nap legfontosabb étkezése és a Stacie babának és az ő reggeli készletének hála már soha többé nem maradsz le róla. A készletben konyhai pult, felszolgáló eszközök, gofrisütő és tejszínhab készítő gép várnak rád. Mindkét gép ráadásul valóban működik is!

Mattel Barbie álom karaván

Mattel Barbie álom karaván

Értékelés: 4,7
35 190 Ft 33 570 Ft

Kelj útra ** Barbieval** és az ő parádés új karavánnal és éljetek át együtt felejthetetlen kalandokat! Ez a luxus lakókocsi sokkal több meglepetést rejt magában, mint ahogy azt első ránézésre gondolnánk. A karaván jellegzetes rózsaszín színben pompázik és szabadonfutó kerekein kívül még számos más extrával rendelkezik.

Mattel Barbie Dreamtopia játékkészlet sellővel
11 490 Ft 10 320 Ft

Segíts Barbie® sellőnek gondoskodni a kisbabáról és a sellőgyerekről. Mindhármuk színes felső és hátsó felső résszel és valódi sellőfarokkal rendelkeznek. Élj át sok szórakozást miközben a szivárványos csúszdán csúszdázol és a hintán hintázol. Amikor ideje pihenni, tedd a babát a bölcsőbe, a kis sellőgyereket pedig a kagylóhéj alakú kiságyba.

Mattel Barbie Tornázó játékkészlet
15 490 Ft 10 970 Ft

Csatlakozzál a Barbie® babához és szórakozzatok együtt tornaórán. Ebben a játékkészletben egy speciális klip található, amely a babának a derekához tudsz rögzíteni. Ennek a klipnek köszönhetően a baba jól fog tartani, miközben közösen végzitek a gyakorlatokat a gerendán. A Barbie® baba keményen edz, hogy a gyakorlatban ne legyen hiba.

Mattel Barbie bútorok és kiegészítők: Piknik
5 090 Ft 4 290 Ft

Élvezd a meleg napsütéses napot ezzel a Barbie® kültéri bútorgyűjteménnyel és háziállatokkal. Értékelni fogod a szettben található kiegészítőket, amikor történetet találsz ki Készítsd el és kombináld a különféle kiegészítőket, hozz létre számos szórakoztató történetet.

Mattel Barbie Chelsea Iskolás játék szett
12 690 Ft 8 990 Ft

Csatlakozz Chelsea babához™ és győződj meg róla, hogy az iskolapadban is sok szórakozást és váratlan kalandot élhetsz át. Ebben a remek játék szettben egy osztály formájában mindent megtalálsz, mint egy igazi osztályban. A baba a közös iskolai napra csillogó ruhát vett fel, amelyet szivárvány motívum díszít, és már alig bírja kivárni a közös élményeket.