Mattel Barbie Chelsea ház a fa tetején Játékkészlet

Mattel Barbie Chelsea ház a fa tetején Játékkészlet

Száma: 2811682
Meríts ihletet a mesék elbeszélésével a Barbie™ Dreamtopia Chelsea játékkészleteivel! A Chelsea™ babák varázslatos játszóterét színes dizájn és fantasztikus részletek jellemzik, amelyek abba az irányba engedik folyni a történetet, ahová a gyerekek fantáziája vezet. További információ
8 890 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 2811682

Leírás

  • Segíts a Chelsea™ babának és kiskutya háziállatának felmászni a fantasztikus faházba, majd átcsúszni a felhők között, felváltva használni a függőágyat, és együtt hintázni a szirmokból készült hintán.
  • Mennyi szórakozás!
  • Ennek a mesés Chelsea™ játékkészletnek a segítségével könnyű utat engedni az álmoknak, mind a valós, mind a képzeletbeli álmoknak, mert amikor belépsz a Dreamtopia-ba, egy olyan világban találod magad, ahol az álmok valóra válnak.
  • Gyermekek számára 3 éves kortól alkalmas.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.