Mattel Barbie Étterem babával Játékkészlet

Mattel Barbie Étterem babával Játékkészlet

Száma: 3044516
A kis ínyencek sok mókát és történetet élvezhetnek a Barbie® Étterem babával játékkészlettel! Ez egy gyorsétterem játék modern és színes kialakítással, hat játéktérrel és összesen több mint 30 kiegészítővel. Szikrát gyújt a gyerekekben a végtelen, fantáziával teli szórakozás. További információ
30 590 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2022.9.27 személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2022.9.28 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 3044516

Leírás

  • Barbie® baba készen áll egy napnyi munkára és játékra ruhában, aranyos rózsaszín kötényben és szakácssapkában.
  • A gyerekek segíthetnek neki felvenni a rendeléseket a szervizablakban, vagy leülhetnek legfeljebb négy vendégnek a beltéri ülőhelyen a pultnál vagy a kerti asztalhoz.
  • Utána elindulhatnak a konyhába, hogy megfordítsák a hamburgereket a forgó grillen, elrendezzék a süteményeket a forgó desszertpulton, vagy betegyék a pizzát a sütőbe, és nézzék, ahogy megváltozik a színe amint „megsült“!
  • Az összesen több mint 30 kiegészítőnek és a sok mesélési lehetőségnek köszönhetően a gyerekek együtt játszhatnak a Barbie® babával szakácsként, pincérnőként, vásárlóként vagy mindháromként!
  • Méretei: 78 × 41 cm (Szé x Ma).
  • Ideális ajándék 3 éves kor feletti gyerekek számára.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.