Mattel Barbie Vadonvezető

Mattel Barbie Vadonvezető

Száma: 2818302
Fedezd fel a vadvilág szórakozásának világát a Barbie® Vadonvezető játékkészlettel! Valahányszor egy kislány Barbie® babával játszik, elképzeli azt, hogy mi minden lehetne, és ha szereted az állatokat, az oktatást és a vadvilági kirándulásokat, akkor akár vadonvezető is lehetsz! További információ
12 290 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2022.10.04 személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2022.10.05 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 2818302

Leírás

  • Ez a játékkészlet szabadtéri környezetet tartalmaz, fát, hídutat, barlangot és egy gyönyörű szivárványt a feje fölött.
  • tíz állat (róka, őz, 2 medvebocs, bűzös borz, 2 madár, 2 nyuszi és egy mókus) pihenhet, elrejtőzhet és felfedezheti ezt a szórakoztató interaktív környezetet!
  • A Barbie® Vadonvezető baba sportmellényt és rövidnadrágot visel, távcsővel rendelkezik, hogy a élen járhasson!
  • játékkészlet vadvilági környezetet, 10 állatfigurát és egy gyönyörű ruhába öltözött Barbie® Vadonvezető babát tartalmaz.
  • A baba mérete: 30,4 cm.
  • Gyermekek számára 3 éves kortól alkalmas.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.