Astrid CC krém minden egy 20 közeg Perfect Skin 40 ml
1 310 Ft

CC krém minden 1 20 (közepes árnyalatú) Perfect Skin hozza meg a megfelelő ellátást a bőrét. Ez hidratáló krém tonizáló oka, hogy a fény összetétele könnyen és egyenletesen alkalmazzuk. Hidratálja a bőrt, akár 24 órán át, és védi az UV sugárzás, világosítja és egységesíti a bőr színárnyalatát.


Garnier BB Cream (krém) 50 ml
2 580 Ft

A legújabb kozmetikai titkait Garnier nevezzük BB krém Miracle Skin Perfector! Multifunkcionális krém egy tökéletes napi kezelés segítségével a hibátlan bőrt. A legnagyobb kozmetikai legutóbbi hit, BB krém, az utóbbi években nagy népszerűségnek örvendenek, különösen Ázsiában.


La Roche - Posay BB krém SPF 20 (Hydreane BB Creme) 40 ml
5 490 Ft

Az első BB krém a La Roche Posay márkától, amely  egységesíti az arcbőr árnyalatát, hidratál, üde és hibátlan bőrt eredményez.  Egy lépésben hidratálja, nyugtatja és védi a bőrt. Az ásványi pigmetek azonnal a bőrbe olvadnak és kiegyenlítik azt.


MAC BB krém Prep + Prime SPF 35 (Beauty Balm) 40 ml
11 250 Ft

10 460 Ft

Akció

BB krém Prep + Prime BB krém javítja a bőr textúráját, maszkolja a bőr tökéletlenségeit, simítja és azonnal egyensúlyba hozza a bőr tónusát – mindezt UV-sugarakkal védve. Tartalmaz magas SPF 35 védelmet és hidratáló összetevőket, amelyek táplálékot biztosítanak a bőrnek.


Weleda BB krém ásványi pigmentekkel minden bőrtípusra 5 az 1-ben 30 ml
4 620 Ft

BB krém a bőrt könnyedén tonizálja, és eltakarja kisebb hibáit, például a vörös foltokat. Ugyanakkor  hidratálja a bőrt és erősíti a bőr természetes védő funkcióját. Bársonyos textúrájú, és a BIO minőségű jojobaolaj és a Shea vaj minőségének köszönhetően jól elkenhető, nem tömíti el a pórusokat.