Bright Starts Giggling Safari bébikomp, 6 hó+, 11 kg-ig-23%
18 090 Ft 13 790 Ft

Akció

A Giggling Safari bébikomp kiváló barát a világ felfedezéséhez, mielőtt gyermeked megtenné első önálló lépéseit. A játékpult gondoskodik a szórakozásról és ráadásul segít a gyermek motorikus képességeinek fejlesztésében. A biztonságot és stabilitást a robusztus váz biztosítja.

Bright Starts Zig Zag Zebra bébikomp, 6 hó+, 11 kg-ig-23%
19 490 Ft 14 890 Ft

Akció

A Bright Starts márka Zig Zag Zebra bébikompjával gyermeked gyakorolhatja első lépéseit, és így felfedezhet mindent, ami csak érdekli őt. Ebben kiváló társai lesznek a Szafari állatai, amelyek segítenek a motorikus képességek fejlesztésében. A levehető játékpulton lévő volán csak úgy csalogat a játékba.

Buddy Toys Járóka, 5in1

Buddy Toys Járóka, 5in1

Értékelés: 5
15 490 Ft

Buddy Toys Járóka, 5in1 különböző módokon segíti a baba fejlődését. Tartalmaz fekvő tornázót, levehető játék panelt, ülő babáknak alkalmas műszerfalas játékot és járókát is. Stabil lábak és lezárható kerekek gondoskodnak a gyermekek biztonságáról.

Hauck Player 2020 járóka, jungle fun
14 990 Ft

Hauck Player 2019 még a nem járó, de már ülő gyerekek számára készült kb. 6 hónapos kortól 12 kg-os súlyig. Levehető játékpult több funkcióval a játékhoz. A puha párnázású ülőrész 27 cm magas párnázott háttámlával rendelkezik, ami megtámasztja a kicsi hátát.

BOMIMI TANO járóka-32%

BOMIMI TANO járóka

Értékelés: 4,5
18 390 Ft 12 490 Ft

Kiárusítás

TANO járóka 6 hónapos kortól 12 kg-os súlyig. A járóka részét képezi egy zenélő játékpult is, amely fejleszti a kicsi hallását, tapintását és koordinációs képességét

Buddy Toys Járóka zongorával
13 875 Ft 10 590 Ft

A járást segítő Buddy Toys zongorával ellátott járóka kimeríthetetlen forrása a szórakozásnak. Villogó fényekkel ellátott levehető billentyűs zongorával, levehető mobiltelefonnal, állati hangokkal és különböző dallamokkal ellátott gombokkal felszerelt.

DOLU Hintázó baba járóka hangokkal
23 090 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Hintázó baba járóka hangokkal ami segíti a gyermek stabilitását a járás közben. Járóka és hinta az egyben gyermekek számára 6 hónapos kortól. Kínálatunkban megtalálható rózsaszínben lányok számára és kékben a fiúknak.

Bright Starts JuneBerry Delight Bébikomp
23 490 Ft 20 890 Ft
+ ingyen szállítás

Bright Starts JuneBerry Delight bébikomp ***6 hónapos kortól** szórakoztató és kényelmes módja lehet a járásra szoktatásnak. Elektronikus kiegészítőkkel és cserélhető játékokkal biztosítja a baba figyelmének lekötését. Maximális teherbírása 12 kg, magassága háromféle szintre állítható. Minden része egyszerűen tisztítható, az ülőke mosható.

Blue Box Járássegítő, 3in1
17 890 Ft

2 év garancia

Blue Box Járássegítő, 3in1 egy változatos játék dallamokkal, hangokkal, a gyermek érzékeinek fejlesztésével, a felfedezés lehetőségeivel. Használható járássegítőként, asztalként vagy akár lefektetve is. 12 hónapos kortól ajánlott.

Chicco Activity Járássegítő-19%
15 590 Ft 12 490 Ft

Kiárusítás

Chicco Activity Járássegítő játék vidám, élénk színű figurákkal, formákkal díszített járást segítő kiskocsi, amely nagy segítség lehet az első lépéseknél. Kétféleképp használható: egyrészt támogatja gyermekét a járás tanulásában, másrészt a sok kiegészítővel ellátott eszközzel remekül leköti a gyermeket. Használata közben gyermeke megismeri a különböző színeket, formákat, és fejleszti térérzékét, kézügyességét és koordinációs képességeit. A zenélő játék praktikus fogantyúval és stabilitást nyújtó kerekekkel van felszerelve.

DOLU Baba járóka hangokkal
17 290 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

A hangokkal ellátott baba járóka, 6 hónapos korú gyermekek számára készült. A játszóasztal szórakoztató elemekkel szórakoztatja majd a gyereked Kínálatunkban megtalálható rózsaszínben lányok számára és kékben a fiúknak.

Bright Starts Ajtóba alkalmas ugráló, Zig Zag Zebra 6m+-18%
16 890 Ft 13 690 Ft

Akció

Bright Starts Zig Zag Zebra ajtóba alkalmas ugráló. A pántok magassága állítható a baba magasságának megfelelően, így 6-tól 12 hónapos korig alkalmas. Felszereléséhez nem szükséges szerszám – az ugráló egy kapcssal kerül szállításra, mellyel biztonságosan rögzíthető az ajtókeretre.

Skip hop 3 az 1-ben Silver Linig Cloud 4 hónapos kortól
52 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Skip Hop modern központ gyermekorvossal együttműködve fejlesztették ki. Bevonja a gyerek teljes testét a játékba és a tanulásba. A játékokat bárhová könnyen el lehet helyezni, mivel a központ 360°-ban forgatható üléssel van felszerelve. Az Active Center gyermekeddel növekszik, amíg egy fix asztallá nem válik a festéshez és a játékhoz.

BOMIMI TOMI bébikomp

BOMIMI TOMI bébikomp

Értékelés: 5
21 290 Ft
+ ingyen szállítás

BOMIMI Tomi kerekes bébikomp a zenélő játékpultnak köszönhetően minden kisgyermek érdeklődését felkelti és egyben fejleszti a hallást, tapintást és koordinációs képességet.

Weina Interaktív járássegítő támasztókerékkel
15 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Weina interaktív járássegítő nem csak a járás talulásában támogatja gyermekét, de interaktív készségfejlesztő játékként is használható. A vidám, élénk színű formákkal díszített járássegítő kiskocsi nagy segítség az első lépéseknél. Másrészt a sok kiegészítővel való játék közben gyermeke megismeri a különböző színeket, formákat, és fejleszti térérzékét, kézügyességét és koordinációs képességeit. A járássegítő támasztókerekeinek köszönhetően igazán stabil. Fény- és hangeffektekkel ösztönzi gyermekét a tanulásra.

Safety 1st Kamino járóka
39 290 Ft 36 990 Ft
+ ingyen szállítás

Safety 1st Kamino járóka és hinta egyben, hogy alkalmazkodni tudjon a gyermek magasságához és korához. 6 hónapos gyermekek számára készült. A járóka 3 magassági pozícióba állítható, és az ülés nagyobb gyerekek számára eltávolítható. Cserélhető játékasztal fény és hangok segítségével.

Safety 1st Bolid járóka

Safety 1st Bolid járóka

Értékelés: 1
14 990 Ft

2 év garancia

Amikor a gyermek maga kezd ülni, beültetheted ebbe a kényelmes Bolid járókába. A járóka kiválóan szórakoztatja az összes gyermeket, a játszópult interaktív játékainak köszönhetően.

Top Mark SENNA járóka autó
24 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SENNA járóka autó egy luxus kiadás a legkisebb versenyzők számára. Gyermeked egy pillanat alatt James Bonddá változik, és 007 ügynökként az első missziójára indulhat.

Weina Járóka

Weina Járóka

Értékelés: 5
15 400 Ft

Weine Interaktív járássegítőnek köszönhetően játékossá válik a tanulás gyermeke számára. Vidám, élénk színű formákkal ellátott járóka gondoskodik gyermeke megfelelő koordinációs képességének, valamint kézügyességének a fejlődéséről. Fény- és hangeffektek garantálják a maximális elégedettséget. A járóka összecsukható, ezért tárolása egyszerűen megoldható.

Weina Járóka világítós játékkonzollal
24 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Weine járóka segítségével játékosan fejleszthetőek gyermekek koordinációs képességei, mindemellett garantált a jókedv. A járóka ülése 3 pozícióban állítható, a váz pedig összecsukható, így tárolása könnyed és egyszerű. A járókán található játékkonzol leszerelhető, amely hang- és fényhatásokkal biztosítja gyermeke nyugalmát az éjszakai órákban.

Hauck Jump Around 2020 hearts
22 490 Ft

Újdonság

Hauck Jump Around 2019 zenei és játékközpont. A kicsi maga döntheti el, hogy melyik szórakozás tetszik neki jobban. Lehetősége van kiválasztani, hogy felugrik, vagy megfordul. Hogyha a kicsi elrugaszkodik a földtől, akkor föl és le is gumi szalagok segítik. Emellett megerősíti a lábait az úszáshoz és a sétához is.

Bright Starts Roaming Safari Bébikomp
23 490 Ft 17 090 Ft

Bright Starts Roaming Safari bébikomp 6 hónapos kortól szórakoztató és kényelmes módja lehet a járásra szoktatásnak. Elektronikus kiegészítőkkel és cserélhető játékokkal biztosítja a baba figyelmének lekötését. Maximális teherbírása 12 kg, magassága háromféle szintre állítható. Minden része egyszerűen tisztítható, az ülőke mosható.

Hauck Jump 2020 ugrálóhinta, hearts
9 690 Ft

Hauck Hauck Jump 2019 ugrálóhinta, hearts kellemes, színes ajtóhinta 5–15 hónapos (6–10 kg) gyermekek számára. Puha párnázat, lehúzható huzat, 100% poliészter. Ha szeretne valamit elvégezni, gyermekét ezzel könnyedén elszórakoztathatja.

Bright Starts Pattern Pals Walker Bébikomp
16 990 Ft 14 990 Ft

A gyönyörű Bright Starts Pattern Pals Walker Bébikomp segít gyermekének biztonságosan megtenni az első lépéseket. Nagy háttámlájának köszönhetően stabil támasztékot és kényelmet biztosít a baba számára.

Hauck Jump ugráló hinta 2020, Jungle Fun
11 990 Ft

HAUCK Jump ugráló hinta 2019, Jungle Fun kellemes, színes ajtóhinta 5–15 hónapos (6–10 kg) gyermekek számára. Puha párnázat, lehúzható huzat, 100% poliészter. Ha szeretne valamit elvégezni, gyermekét ilyen könnyedén elszórakoztathatja.

Hauck Ride On 123 2020 bébikomp, hearts
22 490 Ft

Újdonság

Hauck Ride On 123 2019 egy mobil játékközpont, bébikomp és járóka egyben. A kicsi először játékhoz bébikompnak később mozgó autónak, majd járókának használhatja. A ride on 1–2–3-ban a kicsik már 6 hónapos koruktól kezdhetik a járást.

Bright Starts Járóka Floral Friends 6m+, max. 11kg-23%
18 090 Ft 13 790 Ft

Akció

Rózsaszín járóka Floral Friends 6m+ a Bright Starts-tól a kíváncsi hölgyek számára, akik még az első lépéseiket egyedül nem tudják megtenni, de mégis fel szeretnék fedezni a világot. A játszópult számtalan játékot kínál fel, melyek segítenek fejleszteni a gyerek motoros képességeit. Alkalmas gyerekeknek 6m+ kortól.

Baby Einstein Sea&Explore Járóka
20 490 Ft

Baby Einstein Sea&Explore Járóka segítségével gyermeke játékosan fedezheti fel az óceán világát. A vidám színekkel ellátott járóka tökéletes szórakozást nyújt a kicsiknek, a beépített játék kormánykerék, a villogó fények, az óceán hangját utánzó effektek és a levehető játékpanel garantáltan nagy sikert fog aratni. Az elliptikus keret és a kényelmes, puha háttámla biztonságos keretek közt tartja a babát, így gyerekjáték lesz a járás!

Bright Starts 3 az 1-ben járóka, Ford F-150
29 990 Ft

2 év garancia

3 az 1-ben járóka, Ford F-150, piros, 6 hónapos kortól,11 kg-ig Várod a babád első lépéseit, vagy már otthon tapasztaltan megy? Vagy akár mindkettő? A 3 az 1-ben Ford F-150 járókával sok családi szórakozásban részt vehet, amely lehetővé teszi a baba lépéseinek segítését. Három felhasználás. Három játékmód teszi a 3 az 1-ben Ford F-150 játókát egyedivé. Ez a három mód lehetővé teszi, hogy a járóka együtt nőjön gyermekeddel és segítsen neki járni minden szakaszban. A 3 az 1-ben a Ford F-150 járókával akár két gyermek is játszhat és fejlesztheti képességeit egyszerre. Alapmódban könnyedén mehet ezzel a z elegáns autóval, ami fejleszti a motoros készségeket, de akik már tapasztaltabbak a járásban, használhatják a push and walk módot is! A magas háttámla támogatást és kényelmet nyújt a gyermeknek a testtartás stabilizálásához, valamint a mozgás és az egyensúly javításához. Nem csak egy elegáns autó megjelenése lepi meg gyermeked, hanem fanatáziadús elektronikus autó hang is.

Weina Járóka

Weina Járóka

Értékelés: 4,5
22 490 Ft

Weina Járóka egy vidám, szórakoztató bébikomp, amellyel gyermeke biztonságosan játszhat a lakás bármely pontján. Segítségével kiválóan fejleszthető a gyerekek koordinációs képességei, a játékpanel pedig egyéb készségek fejlesztésére szolgál. A járóka első kerekei mozgathatók, így a könnyed mozgás biztosított. A bébikomp ülése három pozícióba állítható, és a váza összecsukható, így igazán praktikus szerkezet.

Bright Starts Ford Mustang Pink 3az1-ben bébikomp, 6 hó+, 11 kg-ig-21%
30 890 Ft 24 290 Ft

Akció

Bright Starts Ford Mustang Pink 3az1-ben bébikomp minden bátor kis hölgynek. Segít, hogy első lépéseiket tökéletese magabiztosan és eleganciával tegyék meg. A stílusos közlekedés során ráadásul a gyermekek motorikus képességeiket is fejleszthetik. Ez egyszerűen egy lehetőségekkel teli, ötletes autó.

Weina Interaktív járássegítő
17 199 Ft 16 990 Ft

Weina interaktív járássegítő interaktív készségfejlesztő játék és a járástanulásban hasznos eszköz egyben. A vidám, élénk színű formákkal díszített járássegítő kiskocsi nagy segítség az első lépéseknél, különösképp praktikus, kényelmes fogantyújának köszönhetően. Emellett a sok kiegészítővel való játék közben gyermeke megismeri a különböző színeket, formákat, és fejleszti térérzékét, kézügyességét és koordinációs képességeit. A járássegítő támasztókerekeinek köszönhetően igazán stabil. Fény- és hangeffektekkel, állathangokkal ösztönzi gyermekét a tanulásra.

Bright Starts 2 az 1-ben Walking Wild Bébikomp
24 990 Ft 21 990 Ft

A ** Walking Wild Bébikomp**pal a járás szórakoztatóbb, mint valaha. Egyedi elipszis alakú vázzal készült. A fények, hangok és dallamok lekötik a bbabák figyelmét, és segítenek a járni tanulásban.

Disney baba Ugrálóhinta Tigger Door
16 890 Ft

Ugráló hinta Tigger Door alkalmas gyerekek számára 6 hónapos kortól 12 kg-ig. Ezzel az ugrálóval a gyerek rengeteg szórakozást és vidámságot élhet át Robosztus ajtókeret rögzítő segítségével rögzül.

Bright Starts Finding Nemo hinta és ugrálóka
24 890 Ft

BRIGHT STARTS Finding Nemo hinta és ugrálóka

Végtelen szórakozás és a tenger alatti világ megismerése, Nemoval és barátaival. Ajtókerethez rögzíthető ugráló/hinta a BrightStarts Disney kollekciójából. A termék 6 hónapos kortól 12 kg használható.

HMStudio Járássegítő
14 490 Ft

HMStudio járássegítő biztos támaszt nyújt az első léöpések idején, míg a kicsi felfedezi a járás örömeit. Segítségével a gyermek ismerkedhet a formákkal, színekkel míg a járást segítő funkciónak köszönhetően segít a kisgyermeknek felállni és elindulni. Elősegíti az gyensúly megtartását, ezzel garantálva a biztos lépteket. Használata hat hónapos kortól ajánlott.

Top Mark NICKY járóka

Top Mark NICKY járóka

Értékelés: 2,5
18 490 Ft

NICKY járóka 4 kerékkel, gumis fékek, stabil keret és ülőke, amely beállítható 3 magasságba. Az ülés magas háttámlával rendelkezik a gyermek hátának megtámasztására. A része egy leszedhető játék panel.

Weina Walker Járóka

Weina Walker Járóka

Értékelés: 4,5
23 990 Ft

A Weina Walker Járóka segítségével könnyedén fejleszthető gyermeke járásképessége. Kényelmes, párnázott üléssel rendelkezik, mely háromféle pozícióban állítható. A járóka első kerekei forgathatóak, ezáltal a könnyed mozgás biztosított. Összecsukható vázának köszönhetően a tárolása egyszerűen megoldható.