Baby Einstein Sea&Explore Járóka
20 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Baby Einstein Sea&Explore Járóka segítségével gyermeke játékosan fedezheti fel az óceán világát. A vidám színekkel ellátott járóka tökéletes szórakozást nyújt a kicsiknek, a beépített játék kormánykerék, a villogó fények, az óceán hangját utánzó effektek és a levehető játékpanel garantáltan nagy sikert fog aratni. Az elliptikus keret és a kényelmes, puha háttámla biztonságos keretek közt tartja a babát, így gyerekjáték lesz a járás!


Blue Box Járássegítő, 3in1
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Blue Box Járássegítő, 3in1 egy változatos játék dallamokkal, hangokkal, a gyermek érzékeinek fejlesztésével, a felfedezés lehetőségeivel. Használható járássegítőként, asztalként vagy akár lefektetve is. 12 hónapos kortól ajánlott.


BOMIMI TOMI bébikomp

BOMIMI TOMI bébikomp

Értékelés: 5
21 290 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

BOMIMI Tomi kerekes bébikomp a zenélő játékpultnak köszönhetően minden kisgyermek érdeklődését felkelti és egyben fejleszti a hallást, tapintást és koordinációs képességet.


Bright Starts Járóka Pack Of Pals 6m+, 11kg-31%
22 804 Ft

15 590 Ft

Akció

Járóka 3 féle állítható magassággal, szórakoztató játékokkal és magas ülőkével a gyermek kényelméért és támasztásáért. Biztonsági okokból gumírozott lábakkal rendelkezik, amelyek fékeznek, ha a gyerek közel kerül a nem egyenletes felületekhez. Gyermekek számára 6 hónapos kortól 11 éves korig.


Bright Starts 2 az 1-ben Walking Wild Bébikomp
24 990 Ft

21 990 Ft
+ ingyen szállítás

A ** Walking Wild Bébikomp**pal a járás szórakoztatóbb, mint valaha. Egyedi elipszis alakú vázzal készült. A fények, hangok és dallamok lekötik a bbabák figyelmét, és segítenek a járni tanulásban.


Bright Starts Pattern Pals Walker Bébikomp
16 990 Ft

14 750 Ft

A gyönyörű Bright Starts Pattern Pals Walker Bébikomp segít gyermekének biztonságosan megtenni az első lépéseket. Nagy háttámlájának köszönhetően stabil támasztékot és kényelmet biztosít a baba számára.


Bright Starts Roaming Safari Bébikomp
22 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bright Starts Roaming Safari bébikomp 6 hónapos kortól szórakoztató és kényelmes módja lehet a járásra szoktatásnak. Elektronikus kiegészítőkkel és cserélhető játékokkal biztosítja a baba figyelmének lekötését. Maximális teherbírása 12 kg, magassága háromféle szintre állítható. Minden része egyszerűen tisztítható, az ülőke mosható.


Buddy Toys Járóka, 5in1

Buddy Toys Járóka, 5in1

Értékelés: 4,5
15 690 Ft

Buddy Toys Járóka, 5in1 különböző módokon segíti a baba fejlődését. Tartalmaz fekvő tornázót, levehető játék panelt, ülő babáknak alkalmas műszerfalas játékot és járókát is. Stabil lábak és lezárható kerekek gondoskodnak a gyermekek biztonságáról.


Buddy Toys Járóka zongorával
13 875 Ft

10 590 Ft

A járást segítő Buddy Toys zongorával ellátott járóka kimeríthetetlen forrása a szórakozásnak. Villogó fényekkel ellátott levehető billentyűs zongorával, levehető mobiltelefonnal, állati hangokkal és különböző dallamokkal ellátott gombokkal felszerelt.


Disney baba Ugrálóhinta Tigger Door
16 890 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Ugráló hinta Tigger Door alkalmas gyerekek számára 6 hónapos kortól 12 kg-ig. Ezzel az ugrálóval a gyerek rengeteg szórakozást és vidámságot élhet át Robosztus ajtókeret rögzítő segítségével rögzül.


Bright Starts Finding Nemo hinta és ugrálóka
20 480 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

BRIGHT STARTS Finding Nemo hinta és ugrálóka

Végtelen szórakozás és a tenger alatti világ megismerése, Nemoval és barátaival. Ajtókerethez rögzíthető ugráló/hinta a BrightStarts Disney kollekciójából. A termék 6 hónapos kortól 12 kg használható.


Hauck Jump ugráló hinta 2019, Jungle Fun
11 990 Ft

HAUCK Jump ugráló hinta 2019, Jungle Fun kellemes, színes ajtóhinta 5–15 hónapos (6–10 kg) gyermekek számára. Puha párnázat, lehúzható huzat, 100% poliészter. Ha szeretne valamit elvégezni, gyermekét ilyen könnyedén elszórakoztathatja.


Safety 1st Bolid járóka
14 980 Ft

Amikor a gyermek maga kezd ülni, beültetheted ebbe a kényelmes Bolid járókába. A járóka kiválóan szórakoztatja az összes gyermeket, a játszópult interaktív játékainak köszönhetően.


Safety 1st Kamino járóka
39 290 Ft

36 890 Ft
+ ingyen szállítás

Safety 1st Kamino járóka és hinta egyben, hogy alkalmazkodni tudjon a gyermek magasságához és korához. 6 hónapos gyermekek számára készült. A járóka 3 magassági pozícióba állítható, és az ülés nagyobb gyerekek számára eltávolítható. Cserélhető játékasztal fény és hangok segítségével.


Teddies BABY Járássegítő, 45 cm
9 990 Ft

Teddies BABY Járássegítő, 45 cm fejleszti a gyerekek képességeit és fejlődését. Nagyméretű gombjainak és könnyű kezelhetőségének köszönhetően könnyen elnyeri a kicsik tetszését. 12 hónapos kortól ajánlott.


Top Mark SENNA járóka autó
24 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SENNA járóka autó egy luxus kiadás a legkisebb versenyzők számára. Gyermeked egy pillanat alatt James Bonddá változik, és 007 ügynökként az első missziójára indulhat.


Weina Interaktív járássegítő
17 200 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Weina interaktív járássegítő interaktív készségfejlesztő játék és a járástanulásban hasznos eszköz egyben. A vidám, élénk színű formákkal díszített járássegítő kiskocsi nagy segítség az első lépéseknél, különösképp praktikus, kényelmes fogantyújának köszönhetően. Emellett a sok kiegészítővel való játék közben gyermeke megismeri a különböző színeket, formákat, és fejleszti térérzékét, kézügyességét és koordinációs képességeit. A járássegítő támasztókerekeinek köszönhetően igazán stabil. Fény- és hangeffektekkel, állathangokkal ösztönzi gyermekét a tanulásra.


Weina Interaktív járássegítő támasztókerékkel
15 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Weina interaktív járássegítő nem csak a járás talulásában támogatja gyermekét, de interaktív készségfejlesztő játékként is használható. A vidám, élénk színű formákkal díszített járássegítő kiskocsi nagy segítség az első lépéseknél. Másrészt a sok kiegészítővel való játék közben gyermeke megismeri a különböző színeket, formákat, és fejleszti térérzékét, kézügyességét és koordinációs képességeit. A járássegítő támasztókerekeinek köszönhetően igazán stabil. Fény- és hangeffektekkel ösztönzi gyermekét a tanulásra.


Weina Járóka

Weina Járóka

Értékelés: 5
15 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Weine Interaktív járássegítőnek köszönhetően játékossá válik a tanulás gyermeke számára. Vidám, élénk színű formákkal ellátott járóka gondoskodik gyermeke megfelelő koordinációs képességének, valamint kézügyességének a fejlődéséről. Fény- és hangeffektek garantálják a maximális elégedettséget. A járóka összecsukható, ezért tárolása egyszerűen megoldható.


Weina Járóka

Weina Járóka

Értékelés: 4,5
23 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Weina Járóka egy vidám, szórakoztató bébikomp, amellyel gyermeke biztonságosan játszhat a lakás bármely pontján. Segítségével kiválóan fejleszthető a gyerekek koordinációs képességei, a játékpanel pedig egyéb készségek fejlesztésére szolgál. A járóka első kerekei mozgathatók, így a könnyed mozgás biztosított. A bébikomp ülése három pozícióba állítható, és a váza összecsukható, így igazán praktikus szerkezet.


Weina Járóka világítós játékkonzollal
24 790 Ft

Weine járóka segítségével játékosan fejleszthetőek gyermekek koordinációs képességei, mindemellett garantált a jókedv. A járóka ülése 3 pozícióban állítható, a váz pedig összecsukható, így tárolása könnyed és egyszerű. A járókán található játékkonzol leszerelhető, amely hang- és fényhatásokkal biztosítja gyermeke nyugalmát az éjszakai órákban.


Bright Starts JuneBerry Delight Bébikomp
20 890 Ft
+ ingyen szállítás

Bright Starts JuneBerry Delight bébikomp ***6 hónapos kortól** szórakoztató és kényelmes módja lehet a járásra szoktatásnak. Elektronikus kiegészítőkkel és cserélhető játékokkal biztosítja a baba figyelmének lekötését. Maximális teherbírása 12 kg, magassága háromféle szintre állítható. Minden része egyszerűen tisztítható, az ülőke mosható.


Hauck Jump 2019 ugrálóhinta, hearts
9 690 Ft

Hauck Hauck Jump 2019 ugrálóhinta, hearts kellemes, színes ajtóhinta 5–15 hónapos (6–10 kg) gyermekek számára. Puha párnázat, lehúzható huzat, 100% poliészter. Ha szeretne valamit elvégezni, gyermekét ezzel könnyedén elszórakoztathatja.


HMStudio Járássegítő
14 700 Ft

HMStudio járássegítő biztos támaszt nyújt az első léöpések idején, míg a kicsi felfedezi a járás örömeit. Segítségével a gyermek ismerkedhet a formákkal, színekkel míg a járást segítő funkciónak köszönhetően segít a kisgyermeknek felállni és elindulni. Elősegíti az gyensúly megtartását, ezzel garantálva a biztos lépteket. Használata hat hónapos kortól ajánlott.


Weina Walker Járóka

Weina Walker Járóka

Értékelés: 4,5
23 800 Ft

A Weina Walker Járóka segítségével könnyedén fejleszthető gyermeke járásképessége. Kényelmes, párnázott üléssel rendelkezik, mely háromféle pozícióban állítható. A járóka első kerekei forgathatóak, ezáltal a könnyed mozgás biztosított. Összecsukható vázának köszönhetően a tárolása egyszerűen megoldható.