Babymoov YOO-SEE bébiőr

Babymoov YOO-SEE bébiőr

Értékelés: 3,5
46 990 Ft
+ ingyen szállítás

YOO-SEE kifejezetten olyan szülőknek lett tervezve, akik praktikus, könnyen kezelhető bébiőrt keresnek a mindennapi használathoz szükséges alapvető funkciókkal. „Egy gomb = egy funkció“ vezérlésű, intuitív és könnyen használható. A YOO-SEE 2,4“ digitális képernyővel, VOX móddal, kettős hang- és optikai riasztóval, kettős zoom-mal, kiváló éjszakai látással rendelkezik, a kiváló éjszakai látás akár 250 méter távolságig lát (szabad térben).

TrueLife NannyWatch A15

TrueLife NannyWatch A15

Értékelés: 3,8
56 990 Ft

2 év garancia

órába helyezett digitális bébiőr áttekinthető 1,5hüvelykes LCD kijelzővel, szobahőmérővel, ébresztővel, automatikus éjjeli móddal – beleértve a VOX módot, valamint magas minőségű hang- és képátvitellel 300 méteres hatótávval.

TrueLife NannyCam H32

TrueLife NannyCam H32

Értékelés: 4,6
33 990 Ft

TrueLife NannyCam H32 digitális videó baba monitor átlátható színes 3,2 átmérőjű LCD kijelzővel, szobahőmérővel, automatikus éjszakai móddal. A hang és kép továbbítására magas minőségű, mind a nappal és éjszaka. Nyugalomban és biztos lehetsz abban, hogy a közeliekkel, minden rendben van, mivel a felhasznált digitális technológia 2.4Ghz-es frekvencián biztosítja a biztonságos és stabil jelet.

BAYBY BBM 7005 Digitális audio bébiőr
10 490 Ft 9 890 Ft

Akció

A gyermek folytonos megfigyelése számos szülő életét megkönnyíti. Amikor épp nem tarthatod szemmel gyerekedet, segítségedre lehet a BBM 7005 Digitális audio bébiőr, amely a kétirányú kommunikációnak hála nem csupán azt teszi lehetővé, hogy halld a gyermek sírását, hanem az anya nyugtató hangját is eljuttatja a gyermekig. Ezen felül legfőképpen az éjszaka folyamán olyan érzést biztosít a baba számára, hogy nincs egyedül a szobában. Mindez az éjszakai fénynek köszönhető, amely a gyermek egységen van elhelyezve, amelyet az anyuka egyszerűen irányíthat saját szobájából, és a gyermek vizuális ellenőrzésére is használhatja. A BBM 7005 digitális audio bébiőr hangjelzéssel és LED jelzéssel figyelmeztet a jel kiesésére, ezen felül vizuálisan figyelmeztet az elem lemerülésekor, így a szülő informálva lesz a bébiőr hatótávolságáról és állapotáról.

MOTOROLA Comfort 60 Connect
81 290 Ft

2 év garancia

Babafigyelő Comfort 60 Connect a Motorola márkától megkönnyíti a gyerek megőrzését bárhol és bármikor. A babafigyelő a nagy 5” kijelzőjének köszönehtően látja, mi történik a gyerekszobában, és kétirányú kommunikáció segítségével megnyugtathatod a babát.

MOTOROLA MBP 21
13 990 Ft

2 év garancia

A Motorola MBP 21 bébiőr a modern DECT technológiát használja, amelyet nem zavar semmilyen otthoni Wi-Fi technológia. A bébiőr hatótávolsága akár 300 méter, amely gyenge akkumulátor esetében figyelmeztetést küld.

TrueLife NannyTone VM1

TrueLife NannyTone VM1

Értékelés: 4,2
17 990 Ft

2 év garancia

NannyTone VM1 digitális audio bébiszitter a Truelife márkától kétirányú hangátvitelt tesz lehetővé, a beépített hőmérőnek köszönhetően a helyiség hőmérsékletének ellenőrzését is, éjszakai lámpafénnyel ellátva. Az bébiszittert mikro USB kábellel, és útjaidon powerbankkal is csatlakoztathatod.

MOTOROLA MBP 24

MOTOROLA MBP 24

Értékelés: 4
18 190 Ft 17 990 Ft

2 év garancia

A Motorola MBP 24 bébiőr a modern DECT technológiát használja, amelyet nem zavar semmilyen otthoni Wi-Fi technológia. A bébiőr segítségével távolról megnyugtathatod gyermeked, a kétirányú kommunikációnak köszönhetően.

Philips Avent SCD713/00

Philips Avent SCD713/00

Értékelés: 4,8
36 790 Ft

2 év garancia

Bébi monitor DECT technológiával akár 330 m hatótávval. Philips Avent SCD713/00 kiemelkedik a a tökéletes működési idővel éjszakai megfigyelésre, és nem hiányzik a Smart ECO mód sem vagy a funkció, hogy kommunikálni tudj a gyermekkel a távolból is. 5 nyugtató dallam és csendes éjszakai fény megbízhatóan megnyugtatja a gyerekek.

MOTOROLA Peekaboo

MOTOROLA Peekaboo

Értékelés: 4,7
36 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A praktikus Peekaboo babamonitor a Motorola márkától lehetővé teszi a felvételkészítést távolról és a video streaming funkciót. A döntés és a nagyítás funkcióknak köszönhetően semmi sem kerülheti el a figyelmét. A kétirányú kommunikáció lehetővé teszi a baba megnyugtatását távolról is.

Canpol babies Elektronikus babamonitor, EasyStart
28 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az elektronikus babamonitor hatótávolsága akár 300 méter is lehet. Optikai és hangjelzésekkel rendelkezik, amikor a csecsemő felsír, és a kapcsolat elveszik. Canpol babies csecsemők Az EasyStart elektronikus csecsemőmonitor opciója teljesen eltompít, amikor a LED kigyullad, és amikor egy gyermek zajt hall vagy sír.

Canpol babies Elektronikus babamonitor, EasyStartPlus
36 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az elektronikus babamonitor hatótávolsága akár 300 méter is lehet. Optikai és hangjelzésekkel rendelkezik, amikor a csecsemő felsír, és a kapcsolat elveszik. Canpol babies Az EasyStart Plus elektronikus babamonitor opciója teljesen eltompít, amikor a LED kigyullad, és amikor egy gyermek zajt hall vagy sír.

MOTOROLA Comfort 40 Connect
66 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Babafigyelő Comfort 40 Connect a Motorola márkától megkönnyíti a gyerek megőrzését a 2,8” kijelzőnek köszönhetően bárhol és bármikor. A megnyugtatásához használd a kétirányú kommunikációt, vagy játszd le a 10 előre telepített természethang és altatódal egyikét.

MOTOROLA Comfort 45 Connect
78 490 Ft

Babafigyelő Comfort 45 Connect a Motorola márkától megkönnyíti a gyerek megőrzését, esetleg megnyugtatását bárhol és bármikor. A babafigyelő a nagy 2,8” kijelzőjének köszönhetően látja, mi történik a gyerekszobában, és kétirányú kommunikáció segítségével megnyugtathatod a babát.

MOTOROLA Comfort 50

MOTOROLA Comfort 50

Értékelés: 5
61 490 Ft

Babafigyelő Comfort 50 Motorola márkától megkönnyíti a gyerek megőrzését a 5” (127 mm) köszönhetően bárhol és bármikor. A tiszta kétirányú hangzás lehetővé teszi, hogy nagyon tisztán kommunikálj gyermekeddel, mintha ugyanabban a szobában lennél.

MOTOROLA MBP 169
29 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Motorola MBP169 gyerek bébiőr lehetővé teszi, hogy megfigyeld gyermekedet, valamint informál a fontos napi teendőkről. A praktikus beépített időzítő lehetővé teszi a szülők számára, hogy jelzéseket állítsanak be az etetés idejére, az átcsomagolásra, valamint az alvásra.

MOTOROLA MBP 483 bébiőr

MOTOROLA MBP 483 bébiőr

Értékelés: 4,5
41 990 Ft

2 év garancia

Az MBP 483 egy digitális bébiőr a Motorolától. A digitális technológia biztonságos kommunikációt biztosít, tehát senki sem hallgathat le, ezen felül magas minőségű kép- és hangátvitelt biztosít a szülői egység és a gyermek egység közt. Az invraförös éjszakai látásnak hála a digitális zoom-mal ellátott 2,8" (7,1 cm) színes kijelzőjü kamera még sötétben is garantálja az átvitelt. A Motorola MBP 483 bébiőrrel nézheted, hogyan alszik gyermeked.

Lionelo Babyline 2.1

Lionelo Babyline 2.1

Értékelés: 4,2
11 790 Ft

2 év garancia

Lionelo Babyline 2.1. bébiőr azoknak a szülőknek, akik szeretnék a kisbabájukat biztonságban tudni már az első naptól. Egyszerű és intuitív irányítású, a zavarás mentes digitális technológiának (zárt rendszer) köszönhetően otthon és a kertben is használható.

TrueLife NannyCam V24

TrueLife NannyCam V24

Értékelés: 4,5
26 090 Ft

A TrueLife NannyCam V24 egy digitális videó bébicsősz, színes, áttekinthető 2,4 hüvelykes LCD kijelzővel, szoba hőmérővel, ébresztővel, automatikus éjszakai móddal a VOX rendszerrel egyben és nagyon jó minőségű hang és képátvitellel, akár 300 m hatótávolsággal.

MOTOROLA MBP 8 Digitális bébiőr
10 490 Ft

2 év garancia

Motorola MBP 8 Digitális bébiőr egy audio babafigyelő készülék. A DECT-technológiának köszönhetően a digitális átvitel feltétlen biztosított, így a szülők azonnal megkapják a készülék visszajelzéseit, mely a baba minden rezzenését felfogja és továbbítja. A legfeljebb 300 méteres hatótávolságnak köszönhetően a bébifont tetszés szerint helyezheti el, az egyetlen feltétel, hogy hálózati dugaszoló aljzatra van szüksége.

Vtech Vtech BM1000 egyirányú bébiőr
12 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vtech BM1000 egyirányú bébiőr DECT digitális technológiával készült, amely teljesen interferencia mentes. Vezeték nélküli adatátvitellel működik, amely jó minőségű hangátvitelre képes. 300 méteres hatótávolságával kényelmesen használható a lakásban, a szülői egységet az övre is lehet csíptetni így könnyed mozgást tesz lehetővé használat közben is. Ha túl távol kerül egymástól a két egység figyelmeztet a készülék.

MOTOROLA MBP 161T Audió bébiőr időzítővel
17 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Motorola MBP161T Időzítős audió bébiőr digitális DECT technológiának köszönhetően biztosítja a kristálytiszta hangot és képes a kétirányú kommunikáció megteremtésére is, így az anyukák bármikor meg tudják nyugtatni a síró kisbabát. A magas érzékenységű mikrofon által minden apró mozzanatot hallani fog. Időzítő funkcióval van ellátva, 3 aktivitás időzíthető előre: etetés, pelenkacsere és altatás. A beépített éjszakai fény és altatódal lejátszó megnyugtatja a babát és segíti az elalvásban, ezen felül beállítható rajta a hangerő a kívánt szintre és bekapcsolható a szobahőmérséklet figyelő is, így mindig pontos információja lesz a babaszobában lévő hőmérsékletről.

Vtech Bébiőr Projektorral BM2200
26 190 Ft

Vtech BM2200 Bébiőr segíti babád az elalvásban. A projektor vidám csillagos vetítéssel szórakoztatja. Az akkumulátor élettartama akár 14 óra. Rezgő jelzéssel, 300 méteres hatótávolsággal.

Babysense Légzésfigyelő Babysense 2 Pro
35 390 Ft

2 év garancia

BABYSENSE 2 Pro egy modern érintés nélküli légzésfigyelő, amely két szenzorpaddal, időtlen attraktív dizájnnal, hang és vizuális riasztással rendelkezik. A légzésfigyelő jelenleg az egyetlen hatékony segédeszköz a SIDS bölcsőhalál szindróma elleni harcban a baba első életévében.

Babysense Légzésfigyelő Babysense 7
34 090 Ft

BABYSENSE 7 egy modern érintés nélküli légzésfigyelő, amely két szenzorpaddal, időtlen attraktív dizájnnal, hang és vizuális riasztással rendelkezik.

MOTOROLA MBP 50

MOTOROLA MBP 50

Értékelés: 3,4
74 790 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az MBP 50 videó bébiőr 5,0"-os színes LCD kijelzővel és távolról is forgatható, dönthető kamerával, zoom funkcióval ellátott és infravörös éjjellátóval felszerelt a gyenge fényviszonyok melletti őrködés érdekében. A kristálytiszta kétirányú hangátvitel lehetővé teszi a tiszta kommunikációt.

MOTOROLA MBP55

MOTOROLA MBP55

Értékelés: 4,5
74 790 Ft

döntésnek, a távoli felvételkészítésnek, valamint a tölthető hordozható elemnek hála tökéletesen láthatod gyermekedet. A kristálytiszta kétirányú hang lehetővé teszi a tiszta kommunikációt épp úgy, mintha egy helyiségben lennél gyermekeddel.

MOTOROLA MBP 482

MOTOROLA MBP 482

Értékelés: 4,1
37 990 Ft

Motorola MBP482 egy digitális bébiőrző, melynek köszönhetően a gyermeked mindig elérhető távolságban lesz a számodra. A kontrollt a gyermek felett nem veszíted el este sem, az éjszakai látás funkciónak köszönhetően.

Baby Control Digital Légzésfigyelő ikreknek 4 érzékelőlappal
69 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Baby Control Digital légzésfigyelő 4 db nagyméretű érzékelőlappal rendelkezik, így ikerbabáknál is kiváló. Könnyen kezelhető, az ágy teljes felületét figyeli, így semmilyen eseményről nem marad le. 9 fokozatú érzékenysége, sötétben is látható kijelzője, biztonsági szirénája mind a kényelmes, biztonságos kezelést teszik lehetővé.

MOTOROLA MBP 481 Bébiőr

MOTOROLA MBP 481 Bébiőr

Értékelés: 3,7
32 790 Ft

Motorola MBP 481 bébiőrrel kisbabája a legnagyobb biztonságban lehet, hála ennek a modern technikai eszköznek. 2"-os, színes, LCD kijelzővel rendelkezik, így nemcsak hallja, hanem látja is a kisbabát. A távoli zoom és az infravörös éjjellátó tartja szemmel a babát sötétben is. Vezeték nélküli technológia, biztonsági titkosítás és hangerőszabályozás jellemzi ezt a hasznos készüléket.

Badabulle Baby Online 300m

Badabulle Baby Online 300m

Értékelés: 4,3
15 590 Ft
+ ingyen szállítás

Badabulle Baby Online 300m-es hatótávolság és éjszakai fénnyel. A gyermek- és szülői egység vezeték nélkül használható. A baba sírásására hangos és vizuális riasztással is figyelmeztet.

Babymoov YOO-MOOV bébiőr

Babymoov YOO-MOOV bébiőr

Értékelés: 4,6
73 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

YOO-MOOV azoknak a szülőknek ajánlott, akik innovatív, könnyen kezelhető, megfelelő teljesítménnyel rendelkező terméket keresnek, hogy gyermekük életének minden pillanatát kiélvezhessék. A YOO-MOOV egy motorizált kamerás bébiőr. A gyerekszobában elhelyezett fordítható kamerát a kijelzővel ellátott szülő-egység segítségével távolról irányíthatod. A kamera fel/le, illetve 360°-os tartományban ballra/jobbra mozog!

Babysense Babysense 1 Pro légzésfigyelő
32 390 Ft

BABYSENSE 1 Pro érintés nélküli légzésfigyelő el van látva érzékelős alátéttel és időfeletti kivitelű atratktív kontroll egységgel hang és vizuális vészjelzővel. A légzésfigyelő jelenleg az egyetlen hasznos segédeszköz a SIDS bölcsőhalál szindróma elleni harcban a baba első életévében.

MOTOROLA FOCUS 72 HD kültéri kamera
37 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Motorola FOCUS 72 HD egy kültéri kamera, amellyel megfigyelheti mindazt, ami fontos. A Motorola FOCUS kamerák a Hubble biztonságos felhőszolgáltatásán keresztül működnek.

Philips Avent SCD723/26

Philips Avent SCD723/26

Értékelés: 4,9
49 990 Ft

Bébi monitor DECT technológiával akár 330 m hatótávval. SCD723/26 Philips Avent kiemelkedik a a tökéletes működési idővel éjszakai megfigyelésre, és nem hiányzik az Smart ECO mód sem vagy a funkció, hogy kommunikálni tudj a gyermekkel a távolból is. 5 nyugtató dallam és csendes éjszakai fény megbízhatóan megnyugtatja a gyerekek.

BAYBY BBM 7000 Digitális bébiőr
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bayby BBM 7000 digitális babaőr gondoskodik róla, hogy Ön mindig vigyázhasson babájára. Az eszköz hatótávolsága akár 300 méter, az átvitel titkosítása pedig távol tartja a kíváncsiskodó füleket. A babaőr egyirányú (baba-szülő) kommunikációt tesz lehetővé.

BEURER BY 33 Bébiőr

BEURER BY 33 Bébiőr

Értékelés: 4
16 990 Ft

Beurer BY 33 Babafigyelő extra hosszú – 300 m – hatótávolságának köszönhetően mindig figyelhet a babára. A digitális, vezeték nélküli technológiával készült babafigyelő kiváló hangminőséget biztosít. A készülék egy bizonyos határ elérése után aktiválódik.

BEURER BY 88 Bébiőr

BEURER BY 88 Bébiőr

Értékelés: 3,5
45 990 Ft

Beuer By 88 Babaőr készülék használata egyszerű, segítségével biztonságban tudhatja gyermekét, még akkor is, ha nem tartózkodnak egy helyiségben. Legyen a lakásban bárhol, a Beuer BY 88 Babaőr készüléknek köszönhetően mindig figyelhet a babára. A babaőr egyirányú (baba-szülő) kommunikációt tesz lehetővé. Csatlakoztathatja okostelefonhoz, táblagéphez vagy PC-hez.

Vtech BM4300 video bébiőrző, Bagoly
53 690 Ft

2 év garancia

VTech BM4300 egy bagoly formájú video bébiőrző extra nagy 4,3" színes kijelzővel, mely nagy felbontású, néhányszoros zoommal, szobahőmérővel, éjszakai móddal, és akár 300 m-es hatótávval. A bébiőrző emellett lehetővé teszi a gyermekkel való kommunikációt a minőségi hang és a kétoldalú kommunikáció segítségével, így hozzájárulhatunk a gyermek nyugodt alvásához.

Vtech BM4600 video bébiőrző 4,3", Bagoly XL
71 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

VTech BM4600 egy video bébiőrző extra nagy 4,3" színes kijelzővel, mely nagy felbontású, forgó kamerával (PTZ széles látómezővel) és néhányszoros zoommal, szobahőmérővel, éjszakai móddal, és akár 300 m-es hatótávval. A bébiőrző emellett lehetővé teszi a gyermekkel való kommunikációt a minőségi hang és a kétoldalú kommunikáció segítségével, így hozzájárulhatunk a gyermek nyugodt alvásához.

Baby Control Digital BC200 Légzésfigyelő Készülék 2 Érzékelőlappal
39 490 Ft

2 év garancia

Baby Control BC200 Légzésfigyelő Készülék a legújabb hazai fejlesztésű és gyártású orvosi műszer-család a hirtelen bölcsőhalál megelőzésére. A készülék egy nagyméretű érzékelőkkel rendelkezik, amely kiválóan érzékeli az oldalirányú mozgást is, szükség esetén a készülék további érzékelőkkel bővíthető.

Badabulle Baby Online 500m

Badabulle Baby Online 500m

Értékelés: 3,8
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Badabulle Baby Online 500m-es hatótávolság és éjszakai fénnyel. A gyermek- és szülői egység vezeték nélkül használható. A baba sírásására hangos és vizuális riasztással is figyelmeztet.

BAYBY BBM 7010 Digitális bébiőr
25 490 Ft
+ ingyen szállítás

Bayby BBM 7010 digitális babaőr gondoskodik róla, hogy Ön mindig vigyázhasson babájára. Az eszköz hatótávolsága akár 300 méter, az átvitel titkosítása pedig távol tartja a kíváncsiskodó füleket. A babaőr egyirányú (baba-szülő) kommunikációt tesz lehetővé.

CAPiDi Baba monitor BabyAlarm
32 790 Ft
+ ingyen szállítás

Modern Baby monitor a CAPiDi márkától, Svédországban lett kifejlesztve az egyszerűségre, a biztonságra és a tervezésre összpontosítva. Hatótáv: akár 800m. A Baby monitor kiemelkedik az egyszerű használatával és a cserélhető elülső lapnak köszönhetően a kedvedhez és stílusodhoz alakíthatod. A Baby monitor így az enteriőr szép, designos kiegészítőjévé válik. Például, ha összeültök a barátaiddal, akik ugyan azt a baba monitort használják, könnyen felismerd a sajátodat.

Neonate Bébiőr BC-6500D

Neonate Bébiőr BC-6500D

Értékelés: 4,9
45 090 Ft
+ ingyen szállítás

Neonate BC-6500D egy 800 méter hatótávolságú bébiőr. Kétirányú hangátvitellel. Újratölthető akkumulátorral működik.

Neonate Bébiőr BC-4600D

Neonate Bébiőr BC-4600D

Értékelés: 4,4
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Bébiőr BC-4600D akár 800 méteres hatótávval, leginkább az alacsony szintű sugárzás kibocsátásával tűnik ki, ezzel védve az agy fejlődését. 2 típusú riasztás – hang, kép. Mindkét egység elemre is működik.

Nuk ECO Control Audio 500 Bébiőr
32 490 Ft
+ ingyen szállítás

A modern dizájnú NUK Eco Control Audio 500 digitális bébiőr lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt. Ezen felül értékelni fogja az Eco-mode funkciót is, amely csökkenti sugárzott energia szintjét a szobában. A rugalmasságot a hordozható szülői egység garantálja, amely vezeték nélkül is működik.

Nuk ECO Control Video Display 550VD babafigyelő
78 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

NUK Eco Control Video Display 550VD digitális babfigyelő Eco-Mode funkcióval, videó funkcióval és Full Eco-Control funkcióval. Rugalmasságot, hanem egyfajta biztonságot is garantál. Ha időről-időre a csecsemő aludni szeretne, a babafigyelő 4 különböző altatódalt vagy nyugtató hangot tud lejátszani a természetből.