TrueLife NannyWatch A15

TrueLife NannyWatch A15

Száma: 1405831
órába helyezett digitális bébiőr áttekinthető 1,5hüvelykes LCD kijelzővel, szobahőmérővel, ébresztővel, automatikus éjjeli móddal – beleértve a VOX módot, valamint magas minőségű hang- és képátvitellel 300 méteres hatótávval. További információ
Forgalmazó: MALL
56 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Ingyen szállítás

Raktáron 5-nél több db

2022.5.20 személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2022.5.23 prémium szállítással várhatóan
 
2022.5.24 - 2022.5.26 standard szállítással várhatóan
Száma: 1405831

Leírás

TrueLife NannyCam A15- bébiőr az órában.

  • TrueLife NannyCam A15 forradalmi bébiőr mindig kéznél, azaz a kezeden lehet. A vevő ugyanis be van építve az órába, amelyet hagyományos módon a csuklódra rögzíthetsz. A babánál elhelyezett jeladó stabil jellel rendelkezik, amely hatótávolsága akár 300 m. Az olyan funkcióknak hála, mint az éjjellátás vagy a környezeti hőmérséklet figyelése a baba tökéletesen a felügyeleted alatt lehet, és semmi sem kerülheti el a figyelmedet.

Kiváló kiegészítő a babagondozáshoz

  • A vezeték nélküli bébiőrök teljesen normálisak manapság, azonban az óra formájú innovatív TrueLife NannyCam A15 praktikusabb kivitelezésű. Elegendő a csuklódra pillantani és máris tudni fogod, mi van a babával.
  • Szabad kezek – A karon lévő szülőegységet gyorsan meg fogod szokni. Mindig nálad lehet és a lakásban történő mozgás során sosem fog megtörténni, hogy valahol ottfelejted. Hatótávolsága akár 300 méter, így sosem téveszted figyelem elől, hogy mi van a babával.
  • Áttekinthető kijelző – A vevő megfelelő méretű és jól olvasható kijelzővel ellátott, amely könnyen vezérelhető. Minden pillanatban hallod és látod, ha gyermeked alszik, forgolódik vagy sír. Elegendő az órát ellenőrizni.

Ikonleírások

Megbízható kapcsolat akár 300 méterig – A bébiőr ádóvevőjét helyezd a babához és az óra formájú vevőt pedig rögzítsd a kezedre. A bébiőr megbízhatóan viszi át a hangot és a képet akár 300 méterig, így aggodalmak nélkül mehetsz a kertbe, a teraszra vagy bármit csinálhatsz otthon, amit csak szeretnél.

Szobahőmérő – A megfelelő szobahőmérséklet rendkívül fontos a kisgyermekek számára. Az aktuális szobahőmérsékleti információk megjelennek az órák kijelzőjén.

Minőségi kép még sötétben is – Kevesebb fénynél az óra automatikusan éjszakai látásmódba kapcsol. Éjszaka sem veszíted el a kontrollt.

Kétirányú hangátvitel – A bébiőrt nem csak hallhatod, hanem segítségével a hangoddal meg is nyugtathatod babádat.

Hosszú akkumulátor élettartam – Az órában lévő szülőegységgel egész nap nyugodt lehetsz, ugyanis az akkumulátor megfelelő üzemidővel rendelkezik. Még az aljzat elérhetetlensége sem korlátozhat – A bébiőrrel bátran mehetsz a természetbe. Az adóegységet csatlakoztasd powerbankhoz és nyugodtan üldögélhetsz a tűznél, míg a baba a sátorban vagy a kocsiban alszik.

Altatódalok– Amellett, hogy beszélhetsz vagy dalolhatsz a babának a bébiőrrel, altatódalokat is lejátszhatsz neki, amelyeket feljátszhatsz a bébiőrre.

Folyamatos áttekintés – A kezeden lévő bébiőr nem korlátoz, így te bármikor ellenőrizheted a babát – épp úgy, mintha az órát néznéd meg.

Idő az evésre – A feed alarm funkcióval automatikusan beállíthatod az időt, amikor a babát meg kell etetni.

A VOX mód energiát takarít meg, mégis aktív marad – A takarékos VOX mód aktívan hagyja a bébiőrt, mégis energiát takarít meg, a kijelző korlátozza a hangátvitelt. Sírásnál vagy egyéb hangnál a kijelző bekapcsol és az óra rezegni kezd.

Könnyű kezelhetőség magyar nyelven – A felhasználói felület elérhető magyar nyelven, így nem kell attól tartanod, hogy nem fogod tudni kezelni.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.