Talált termékek száma: 5

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Gorenje GI67260 Beépíthető mosogatógép
229 622 Ft

177 990 Ft

3 év garancia

Gorenje GI67260 Beépíthető mosogatógép számos funkciójával könnyíti meg a hétköznapjainkat. A gép vezérlése még soha nem volt ilyen egyszerű, az összes vezérlőgomb ergonomikus pozícióban helyezkedik el a működés logikáját követve balról jobbra. A fejlett IonTech technológia az ionizáció természetes folyamatának elvén működik, amely természetes módon szünteti meg a szagokat és tartja a mosogatógépet frissen, még ha piszkos edényekkel teli is. A mosogatási ciklus után a mosogatógép ajtaja automatikusan kinyílik, de épp csak annyira, hogy kiengedje a felesleges gőzt. SpeedWash funkcióval kombinálva mindössze 15 perc alatt elmosogathatja edényeidet. Három kosár teszi lehetővé akár 16 terítéknyi étkészlet egyidejű elmosogatását is. A teljes mértékben alakítható belső tér különböző berakodási lehetőségeket biztosít.


CANDY CDI 3615 Beépíthető Mosogatógép, A+
95 100 Ft

86 990 Ft

5 év garancia

Most +4 év extra garancia jár a megvásárolt Candy beépíthető termékekre az 1 éves gyári garanciaidőn túl! Ennek egyetlen feltétele a megvásárolt készülék regisztrációja az alábbi linken: www.candy.hu 

*Az ajánlat visszavonásig érvényes. A Candy CDI 3615 Beépíthető mosogatógép tökéletes kiegészítője lehet konyhájának. A készülékben egyszerre akár 16 terítéket is elmoshatunk, ennek köszönhetően tökéletes választás nagyobb családok számára is. Amellett, hogy A+ energiaosztállyal rendelkezik, számtalan funkcióval segíti a mindennapokat. A mosogatógép szárítási és mosási hatékonysága A osztályba tartozik. A készülék 9 mosási programmal rendelkezik, mérete 82×60×57 cm.


CANDY CDI 6015 WIFI
139 990 Ft

5 év garancia

CANDY CDI 6015 WIFI beépíthető mosogatógép WiFi vezérléssel (mobiltelefonos aplikáció segítségével is vezérelhető), nagy 16 terítékes belsővel, öntisztító szűrőrendszerrel és számos praktikus funckióval hívja fel magára a figyelmet.


CANDY CDIM 3DS62D Beépíthető mosogatógép
113 990 Ft

2 év garancia

CANDY CDIM 3DS62D beépíthető mosogatógép egy 16 terítékes, A+++ energiaosztályú mosogatógép. Fehér színének köszönhetően minden konyhába egyaránt beleillik.


Gorenje GV 67260 Beépíthető mosogatógép
187 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Gorenje GV 67260 16 terítékes beépíthető mosogatógép 5 különböző mosogatási programmal. A nagy kapacitásának köszönhetően egészen nagy családok számára vagy akár kisebb rendezvényeken is megfelelő teljesítményt nyújt. Egyszerűen kezelhető, számos extra funkcióval rendelkező mosogatógép, mely a hatékonyság mellett a kényelmi szempontoknak is kiválóan megfelel, emellett energiatakarékos, A+++ enegiaosztály besorolású.