EXCELLENT Sötétben világító függöny 132x241 - lila

EXCELLENT Sötétben világító függöny 132x241 - lila

Száma: 41047135
Közvetlenül partnerünktől
A világos lila darabos függöny tökéletes kiegészítője egy gyermekszobának. A függöny foszforeszkáló elemekkel rendelkezik, amelyek világítanak a sötétben. Este, amikor lekapcsolod a villanyt, ablakodon apró csillagok ragyognak majd, és a csillagok ragyogása mesebeli hangulatot varázsol a szobába. További információ
9 590 Ft
Partnerünktől: Bontex s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2024.6.28 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.6.28 - 2024.7.01 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Bontex s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 41047135

Leírás

A világos lila darabos függöny tökéletes kiegészítője egy gyermekszobának. A függöny foszforeszkáló elemekkel rendelkezik, amelyek világítanak a sötétben. Este, amikor lekapcsolod a villanyt, ablakodon apró csillagok ragyognak majd, és a csillagok ragyogása mesebeli hangulatot varázsol a szobába. Hagyja a szobát legalább 10 percig kivilágítva, akkor a függöny világítani fog a sötétben. A függöny már készen is van, csak fel kell akasztani.

– Varázslatos dekoráció gyerekszobákba
- Mosható: csak kézzel mosható
- Anyaga: 100% poliészter
- Méretek: 132×241 cm.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.