Waspper MOSÓMOTOR VÍZSZIVATTYÚ WP20-P

Waspper MOSÓMOTOR VÍZSZIVATTYÚ WP20-P

Száma: 100057437576
Közvetlenül partnerünktől
A Waspper WP20-P motoros vízpumpa kiegészítőkészletet tartalmaz a csomaghoz, amelynek köszönhetően a szállítás napján elkezdheti a szivattyúzást. Erőteljes és tartós négyütemű benzinmotorral, OHV Peggy. A motor teljesítménye 3,8 kW, és tiszta szolgálati víz szivattyúzására alkalmas. További információ
Partnerünktől: WASPPER HUNGARY
138 950 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
112 550 Ft
-18%

Partnerünk által szállítva

2022.2.02 - 2022.2.03 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: WASPPER HUNGARY

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100057437576

Leírás

A Waspper WP20-P motoros vízpumpa kiegészítőkészletet tartalmaz a csomaghoz, amelynek köszönhetően a szállítás napján elkezdheti a szivattyúzást.

Erőteljes és tartós négyütemű benzinmotorral, OHV Peggy. A motor teljesítménye 3,8 kW, és tiszta háztartási víz szivattyúzására alkalmas.

Darázs mottója: „egy wapka, egy életre“.

Darázs nem támogatja a fogyasztói társadalmat és a felelőtlen magatartást. A Waspper drágább, de kiváló minőségű benzinnyomásos tisztítószereket kínál, könnyű szervizeléssel és alkatrészek széles választékával.

Mi vagyunk a legnagyobb benzin wapiek és kiegészítők eladója. Első helyen állunk a jótállás utáni szervizben. Mondjuk, hogy a Waspper wapka = wapka egy életre. Esetenként cserélnie kell egy szivattyút vagy fúvókát. Minden alkatrészünk raktáron van. Könnyű csere. Ha nem ismeri a tanácsot, akkor tanácsot adunk.

A Waspper új márka Európában. Szeretettel dolgozunk. Minimális energiával tudjuk, hogyan lehet maximális eredményt elérni. Darázs tudja, hogy mire számít az ügyfél. Tapasztalat, szenvedély és pozitív hozzáállás nemcsak a termékekhez. Darázs örömet okoz a munkának.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.