Bevásárlókosár és bevásárlótáska

BRILANZ Rattan táska, Krém
8x

BRILANZ Rattan táska

5 690 Ft

Brilanz Rattan táska műanyagból készült, rattan mintázata és poliészter füle teszi különlegessé megjelenését. Jó választás mindennapi használatra, vállon és kézben is hordható. Vásárlás, piknik vagy strandolás alkalmával is jó szolgálatot tehet.

Forgalmazó: MALL
Vetro-Plus Hűtőtáska NICE, dots, 20 l
9x

Vetro-Plus Hűtőtáska NICE, dots, 20 l

4 390 Ft

Praktikus vállon átvethető táska, amely a PE anyag belső rétegének köszönhetően lehetővé teszi a kedvenc ételeid és italaid tárolását a hirtelen forróságban is. Kiváló a nyári piknikezéshez, sétára az erdőben, vagy a vízhez. Vetro-Plus Hűtőtáska NICE, dots, 20 l kontrasztos pöttyökkel, elegendő mennyiségű ételt tud befogadni az együtt töltött pillanatok kellemesebbé tételére.

Forgalmazó: MALL
Vetro-Plus Hűtőtáska GOIA, STR 25 l
2x

Vetro-Plus Hűtőtáska GOIA, STR 25 l

5 990 Ft

Piknik vállon átvethető táska, amely a PE anyag belső rétegének köszönhetően lehetővé teszi a kedvenc ételeid és italaid tárolását a hirtelen forróságban is. Kiváló a nyári piknikezéshez, sétára az erdőben, vagy a vízhez. Vetro-Plus Hűtőtáska GOIA, STR 25 l kontrasztos pöttyökkel, elegendő mennyiségű ételt tud befogadni az együtt töltött pillanatok kellemesebbé tételére.

Forgalmazó: MALL
Vetro-Plus Hűtőtáska DELIA, dots, 8 l
2x

Vetro-Plus Hűtőtáska DELIA, dots, 8 l

3 790 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Piknik vállon átvethető táska, amely a PE anyag belső rétegének köszönhetően lehetővé teszi a kedvenc ételeid és italaid tárolását a hirtelen forróságban is. Kiváló a nyári piknikezéshez, sétára az erdőben, vagy a vízhez. Vetro-Plus Hűtőtáska DELIA, dots, 8 l kontrasztos pöttyökkel, elegendő mennyiségű ételt tud befogadni az együtt töltött pillanatok kellemesebbé tételére.

Forgalmazó: MALL
Kesper Bevásárlókosár textil betéttel

Kesper Bevásárlókosár textil betéttel

12 490 Ft

Bevásárlókosár textil betéttel a Kesper márkától, ami kényelmesen vihető a két fülének köszönhetően. Minden bizonnyal értékelni fogod a kivehető textil betétet, ami mosógépben mosható. A kosár szép kialakítású, mivel fonott fűzfavesszőkből készült.

Forgalmazó: MALL