Reisenthel bevásárló hátizsák, Fekete és piros, ötvenes évek motívumával citycruiser táska

Márka: Reisenthel Katalógus száma: 100022170012

Közvetlenül partnerünktől

Reisenthel bevásárló hátizsák, Fekete és piros, ötvenes évek motívumával citycruiser táska

Fekete és piros ötven motívummal – modern bevásárló hátizsák Citycruiser táska, készítette: Reisenthel
További információ

14481

21 063 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
14 481 Ft
-31%

Katalógus száma: 100022170012

Leírás

Termékleírás

A Reisenthel által készített modern bevásárló hátizsák Citycruiser táska nagy helyet foglal el , több mint négy belső zsebbel a cipzár számára, amelyek < b> teljes mértékben használja ki a lehetőséget. Ezenkívül van egy elülső és oldal zseb, valamint egy tartó egy esernyőhöz.
Ha nem akarja a Citycruiser -et vállán hordozni, akkor rögzítheti a Citycruiserhez tartót kerekekkel (amelyeket külön lehet használni). vásárolni), amellyel varázspálca hullámaként vásárol .
<span id = „result_box“ class = "" lang = „hu“> Méretek ( W x <span class = ""> H x D) <span class = " „>: 34 <span class =“ „> x 60 x <span class =“ „> 24 <span class =“ „> cm. </ span >
<span id = "result_box“ class = "" lang = „cs“> <span class = ""> Anyag : <span class = ""> </ span> <span class = ""> <span class = ""> poliészter <span class = ""> víztaszító.
<span id = „result_box“ class = "" lang = „cs“> Mennyiség : <span class = ""> 45 l.
A termék teljes csomagolt méretei: szélesség: 367mm, magasság: 562mm, hosszúság: 63mm
A teljes termék tömege: 1.19 Kg


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.