Singing Rock Versa Packet készlet
18 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Singing Rock Versa Packet készlet alkalmas a kezdőktől egészen a tapasztalt hegymászók számára. Használható mesterséges és természetes falakon is. Különösen alkalmas hegymászó tanfolyamokra.


Singing Rock Garnet beülő
18 390 Ft

Univerzális beülő Singing Rock Garnet állítható alsóval Tökéletes választás az olyan mászóknak, akik egy beülőt szeretnének használni különböző tevékenységekhez.


Beal Rookie Kid gyerekhám
17 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Beal Rookie Kid hegymászó gyerekhám fejlett Web-Core technológiával készült, az állítható láb- és derékpántok pedig még kényelmesebb viseletet biztosítanak a kicsik számára.


Singing Rock Lady Packet Mászófelszerelés
26 990 Ft

25 590 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Singing Rock Lady hegymászó szett nők számára ideális, ha magas csúcsokat akarunk meghódítani. A csomag tartalma a Singing Rock Nara II beülő, Singing Rock Shuttle biztosítóeszköz, Singing Rock Hypnos HMS csavaros karabiner és Singing Rock Comic táska a magnéziának.


Petzl Simba Heveder

Petzl Simba Heveder

Értékelés: 4,5
16 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Petzl Simba hevedert kifejezetten kalandpályákra tervezeték. Könnyen fel- és levehető és széles mérettartományban állítható heveder. Öt és tíz éves kor között, 40 kg-ig használható.


Petzl Corax Hám
19 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Petzl Corax hám kiváló minőségű, biztonságos és kényelmes viseletet, mely tökéletes választás hegymászáshoz, főként nők számára. A hámon található állítható pántok segítségével könnyen fel- és levehetjük. Kiváló minősége révén igazán ellenálló a különböző szélsőséges éghajlati viszonyokkal szemben.


Beal Bambi II gyerekhám
11 190 Ft

Beal Bambi II egy egyszerű és praktikus kialakítású hám, 40 kg és 130 cm alatti gyerekek számára. Biztonságosan tartja a vállakat és a lábakat, kialakításának köszönhetően tökéletesen passzol minden testalkathoz.


Beal Rise Up gyerekhám
11 990 Ft

6 290 Ft

Beal Rise Up gyerekhámja, ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes a hegymászás szerelmeseinek gyermekei számára és kiváló tartást is biztosít.


Singing Rock Complete Beülő
16 290 Ft
+ ingyen szállítás

Singing Rock Complete egy teljes testre tervezett beülő, amely kiválóan megfelel kezdő sziklamászóknak, vagy via ferrata mászáshoz. Az egész felsőtestet biztosítja, így az esések során mépg jobban csökken a gerincsérülés veszélye, mivel megakadályozza, hogy a mászó fejjel lefelé forduljon. Biztonságot és kényelmet is nyújt egyben, hiszen a Rock & Lock kapcsokkal könnyedén a megfelelő méretre igazíthatjuk.


Singing Rock Pearl beülő

Singing Rock Pearl beülő

Értékelés: 5
16 390 Ft

Univerzális ülőke Singing Rock Pearl kifejezetten a női alakra tervezett, speciálisan formázott derékheveder és hosszabb biztonsági szem.


Singing Rock TOP Padded Beülő
11 990 Ft
11 690 Ft

A Singing Rock Top Padded beülőt elsősorban férfiak számára tervezték. Mérete tág határok közt állítható, így szinte lefedi a teljes méretskálát. Tökéletesen alkalmas mászófalakhoz, hegyekhez és gleccserekhez. Párnázott kialakításának köszöhetően rendkívül kényelmes a viselése több órán keresztül is.


Singing Rock Versa beülő

Singing Rock Versa beülő

Értékelés: 4,5
14 990 Ft
14 590 Ft

2 év garancia

Singing Rock Versa beülő alkalmas kalandparkokba és mászófalakra. Három, gyorsan, biztonságosan állítható csatjának köszönhetően könnyen fel- és levehető. Az élénk színű biztosítóhurok és a lábhurkok tartóhevederén kialakított szem csökkenti a hibás bekötés lehetőségét.


Singing Rock Aladin Mellkas heveder
7 990 Ft

5 690 Ft

Singing Rock Aladin mellkas heveder remek kiegészítő eszköz hegymászáshoz vagy túrázáshoz. Optimalizálja a test súlypontját mászó helyzetben. Az erős és széles nylon heveder nem akadályoz a mozgásban. Anatómiailag formált, kényelmes viselet túra közben.


Singing Rock TOP New beülő

Singing Rock TOP New beülő

Értékelés: 4,5
10 590 Ft

Singing Rock Top New beülő alkalmas via ferrata utakra, gleccsertúrára, hegymászásra vagy műfalakra. Könnyű, kétpontos biztonsági övvel és Rock & Lock csatokkal rendelkezik. Élénk színű biztosító hurokkal van ellátva, mely csökkenti a hibás bekötés lehetőségét.


Singing Rock Bala Gyerek beülő
14 990 Ft
14 790 Ft

Singing Rock Bala Gyerek beülő teljes testheveder a legkisebb mászóknak. 95–140 cm magas, legfeljebb 40 kg testsúlyú gyerekeknek. Egyszerűen állítható csatokkal szerelt teljes beülő, mely megfelel a kötél- és kalandparkok biztonsági normáinak.