Singing Rock Lady Packet Mászófelszerelés
27 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Singing Rock Lady hegymászó szett nők számára ideális, ha magas csúcsokat akarunk meghódítani. A csomag tartalma a Singing Rock Nara II beülő, Singing Rock Shuttle biztosítóeszköz, Singing Rock Hypnos HMS csavaros karabiner és Singing Rock Comic táska a magnéziának.

Ocun Twist Tech Beülő

Ocun Twist Tech Beülő

Értékelés: 5
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az Ocun Twist Tech beülőt mindenki imádni fogja, aki a via ferratákon akarja eltölteni a nyaralását aktív pihenéssel. Tervezése során a célszerűség volt a fő szempont, tökéletesen alkalmazkodik a felhasználó egyéni igényeihez. A párnázott derék tökéletes kényelmet tesz lehetővé ereszkedés közben is. A felszerelés rögzítéséhez négy extra hurkot találhat rajta.

Singing Rock TOP Padded Beülő
13 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Singing Rock Top Padded beülőt elsősorban férfiak számára tervezték. Mérete tág határok közt állítható, így szinte lefedi a teljes méretskálát. Tökéletesen alkalmas mászófalakhoz, hegyekhez és gleccserekhez. Párnázott kialakításának köszöhetően rendkívül kényelmes a viselése több órán keresztül is.

Singing Rock Complete Beülő
16 490 Ft 16 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Singing Rock Complete egy teljes testre tervezett beülő, amely kiválóan megfelel kezdő sziklamászóknak, vagy via ferrata mászáshoz. Az egész felsőtestet biztosítja, így az esések során mépg jobban csökken a gerincsérülés veszélye, mivel megakadályozza, hogy a mászó fejjel lefelé forduljon. Biztonságot és kényelmet is nyújt egyben, hiszen a Rock & Lock kapcsokkal könnyedén a megfelelő méretre igazíthatjuk.

Singing Rock Teljes test beülő Ropedancer II.
22 890 Ft 22 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Singing Rock Ropedancer II teljes test beülő. A hátsó textilháromszögnek köszönhetpen gyorsan és könnyen felismerhető a hám mérete: S – M/L = szürke, XL – XXL = sárga

Beal Rookie Kid gyerekhám
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Beal Rookie Kid hegymászó gyerekhám fejlett Web-Core technológiával készült, az állítható láb- és derékpántok pedig még kényelmesebb viseletet biztosítanak a kicsik számára.

Petzl Corax Hám
19 190 Ft 18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Petzl Corax hám kiváló minőségű, biztonságos és kényelmes viseletet, mely tökéletes választás hegymászáshoz, főként nők számára. A hámon található állítható pántok segítségével könnyen fel- és levehetjük. Kiváló minősége révén igazán ellenálló a különböző szélsőséges éghajlati viszonyokkal szemben.

Beal Bambi II gyerekhám
13 490 Ft

Beal Bambi II egy egyszerű és praktikus kialakítású hám, 40 kg és 130 cm alatti gyerekek számára. Biztonságosan tartja a vállakat és a lábakat, kialakításának köszönhetően tökéletesen passzol minden testalkathoz.

Beal Rise Up gyerekhám
9 490 Ft

Beal Rise Up gyerekhámja, ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes a hegymászás szerelmeseinek gyermekei számára és kiváló tartást is biztosít.

Ocun Newton

Ocun Newton

Értékelés: 4,7
9 390 Ft

Hegymászó beülő 2 hordozóval és 3 nemesacél gyorscsattal, amelyek lehetővé teszik a combhevederek kerületének beállítását. Fő előnyei közé tartozik a derékrészen lévő tologatható párnázás, az alacsony súly, a magas légáteresztő képesség és a kényelem. Az Ocún Newton kezdő mászóknak alkalmas.

Petzl Simba Heveder

Petzl Simba Heveder

Értékelés: 4,7
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Petzl Simba hevedert kifejezetten kalandpályákra tervezeték. Könnyen fel- és levehető és széles mérettartományban állítható heveder. Öt és tíz éves kor között, 40 kg-ig használható.

Singing Rock TOP New beülő

Singing Rock TOP New beülő

Értékelés: 4,7
12 990 Ft
+ ingyen szállítás

Singing Rock Top New beülő alkalmas via ferrata utakra, gleccsertúrára, hegymászásra vagy műfalakra. Könnyű, kétpontos biztonsági övvel és Rock & Lock csatokkal rendelkezik. Élénk színű biztosító hurokkal van ellátva, mely csökkenti a hibás bekötés lehetőségét.

Singing Rock Versa beülő

Singing Rock Versa beülő

Értékelés: 4,6
16 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Singing Rock Versa beülő alkalmas kalandparkokba és mászófalakra. Három, gyorsan, biztonságosan állítható csatjának köszönhetően könnyen fel- és levehető. Az élénk színű biztosítóhurok és a lábhurkok tartóhevederén kialakított szem csökkenti a hibás bekötés lehetőségét.

Ocun Bodyguard

Ocun Bodyguard

Értékelés: 4,4
14 490 Ft

2 év garancia

A 2 hordozós egész testes hegymászó beülő 4 nemesacél gyorscsattal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a combhevederek beállítását. Ellenáll az átfordulással szemben, lógva tartja a testet AZ Ocún Bodyguard kezdőknél alkalmazható a hegymászó központokban.

Ocun Mojo

Ocun Mojo

Értékelés: 5
13 490 Ft

Az 1 hordozós egész testes gyermek beülő 4 nemesacél gyorscsattal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a combhevederek beállítását. Védi a gerincet a károsodással szemben és véd attól, hogy a gyermek kényelmetlen helyzetben legyen. Az Ocún Mojo mászáshoz és hintázáshoz is alkalmas

Singing Rock Aladin Mellkas heveder
9 490 Ft

Singing Rock Aladin mellkas heveder remek kiegészítő eszköz hegymászáshoz vagy túrázáshoz. Optimalizálja a test súlypontját mászó helyzetben. Az erős és széles nylon heveder nem akadályoz a mozgásban. Anatómiailag formált, kényelmes viselet túra közben.

Singing Rock Aladin plus mellkasi heveder
14 985 Ft 13 990 Ft
+ ingyen szállítás

Mellkasi heveder Singing Rock Aladin plus beülővel használatos. Optimalizálja a testhelyzetet lógás és esés után

Singing Rock Ara beülő
15 690 Ft 15 490 Ft
+ ingyen szállítás

Beölő Singing Rock Ara állítható alsóval a kis hegymászó sztároknak.

Singing Rock Bala Gyerek beülő
17 990 Ft
+ ingyen szállítás

Singing Rock Bala Gyerek beülő teljes testheveder a legkisebb mászóknak. 95–140 cm magas, legfeljebb 40 kg testsúlyú gyerekeknek. Egyszerűen állítható csatokkal szerelt teljes beülő, mely megfelel a kötél- és kalandparkok biztonsági normáinak.

Singing Rock Garnet beülő
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Univerzális beülő Singing Rock Garnet állítható alsóval Tökéletes választás az olyan mászóknak, akik egy beülőt szeretnének használni különböző tevékenységekhez.

Singing Rock Pearl beülő

Singing Rock Pearl beülő

Értékelés: 5
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Univerzális ülőke Singing Rock Pearl kifejezetten a női alakra tervezett, speciálisan formázott derékheveder és hosszabb biztonsági szem.

Singing Rock Versa Packet készlet
23 850 Ft 22 490 Ft

Singing Rock Versa Packet készlet alkalmas a kezdőktől egészen a tapasztalt hegymászók számára. Használható mesterséges és természetes falakon is. Különösen alkalmas hegymászó tanfolyamokra.