COSING Szék-bili

COSING Szék-bili

Értékelés: 4,5
2 890 Ft

COSING Szék-bili egy műanyag, színes, mintás, kényelmes kialakítású, stabil, kisméretű gyermek bili, mely segít a WC használatának gyakorlásában. Kialakítása rendkívül kompakt és egyszerű. A magas háttámla és széles ülőrész kényelmes használatot biztosít. A belső bili rész kivehető és könnyen tisztítható. Kis súlyánál fogva könnyen hordozható. Ideális 18 hónapos és 4 éves kor közötti gyermekek számára.


keeeper Vízilovas WC Ülőke
2 190 Ft

Az Okt Vízilovas WC Ülőke magas hátsó részének és anatómiai kialakításának köszönhetően rendkívül kényelmes a kisgyerekek számára. Csúszásmentes alsó részének köszönhetően stabilan rátapad a WC-re. Sima műanyag felülete **könnyen tisztítható.


keeeper Micimackós WC szűkítő
2 000 Ft

Az OKT Micimackós WC szűkítő magasított hátsó részének és anatómiai kialakításának köszönhetően kényelmes használatot biztosít a kisgyermekeknek. A csúszásmentes alsó része garantálja a megfelelő stabilitást. Műanyag felületének köszönhetően könnyen tisztítható.


Bambinomio Bambinomio miopotty Bili
2 390 Ft

Bambinomio miopotty bili tökéletes a pelenka nélküli világutazáshoz. A bili speciális formája üléskor kényelmet biztosít és véd a környezetszennyezés ellen. A bili alján csúszásgátló perem is található, amely megakadályozza a bili elmozdulását, de mindenfajta padló összekarcolását is.


G-mini Kisvakond Bili

G-mini Kisvakond Bili

Értékelés: 4,5
2 490 Ft

G-Mini Kisvakond Bili ideális választás a vécét használni még nem tudó legkisebbek számára. Kényelmes, könnyen tisztítható, csúszásmentes kialakítású. Polipropilén anyagból készült.


Luma Gyermek WC-ülőke

Luma Gyermek WC-ülőke

Értékelés: 5
2 900 Ft

Luma WC-ülőke segít a kicsiknek hozzászokni a wc-használathoz. Az ülőke letisztult formája egyesíti a dizájnt a funkcionalitással: megjelenésének köszönhetően az ülőke bármelyik fürdő stílusos kiegészítője lehet, emellett igen könnyen tisztítható. Ergonomikus kialakítása lehetővé teszi, hogy a babák nemcsak teljes kényelemben, de tökéletes biztonságban szerezzék meg első wc-s tapasztalataikat. A kiváló minőségű műanyag garantálja a tarósságot.


keeeper Vízilovas Bili

keeeper Vízilovas Bili

Értékelés: 5
2 490 Ft

Az Okt Vízilovas mintájú bilije magas hátsó részének és anatómiai kialakításának köszönhetően rendkívül kényelmes a kisgyerekek számára. Speciális tervezésének köszönhetően megakadályozza az esetleges fröccsenéseket. Széles talpai gondoskodnak a stabilitásáról, sima felülete pedig könnyen tisztíthatóvá teszi


Babymoov WC Soft Ülőke

Babymoov WC Soft Ülőke

Értékelés: 4
5 590 Ft

Babymoov WC Soft ülőke jelentős segítséget jelent a babának, mikor a biliről a wc használatára kell átszoknia. Az oldalsó műanyag foganytúk és a négy csúszásmentes talp a nehezebben megoldható mozdulatoknál is teljes biztonságot garantál a kicsiknek. A Babymoov ötvözi a modern dizájnt a kiváló funkcionalitással, így a baba minden fontos eseményénél számíthatunk rá.


Bambinomio Bilire szoktató szett
7 100 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bambinomio Bilire szoktató szett, egy kényelmes, praktikus megoldás a szobatisztaság megkezdéséhez. A pelenkák kényelmesek, széles tépőzárak biztosítják a megfelelő és hosszantató rögzítést. A pelenka a hátsó derékrésznél és a comboknál gumírozott, így biztosítja a jó illeszkedést és megakadályozza a kellemetlen szivárgást. A készlethez tartozik két darab pelenka, vidám matricák, egy bili és útmutató a szobatisztasághoz.


Babybjörn Adaptér na WC

Babybjörn Adaptér na WC

Értékelés: 5
10 670 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Adaptér na WC od Babybjörn učiní chození na záchod vašemu dítěti o trochu jednodušší. Měkké ergonomické linie bez ostrých hran jsou pohodlné, a umožňují dítěti sedět správným způsobem. Snadno jej přizpůsobíte na své záchodové prkénko.


Badabulle WC adapter fogantyúval
4 630 Ft

Badabulle WC-ülőke megemelt háttámlával és a fogantyúkkal segít a legkisebbeknek is, akik nagyméretű toalettet használnak. Csúszásgátló módosítás. 24 hónapos gyermekek számára alkalmas.


Bambinomio Bilire szoktató csomag, 13-16 kg
7 100 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bambinomio bilire szoktató csomagja úgy lett kialakítva, hogy a szobatisztaságra szoktatás élmény legyen gyermekének. A csomag tartalmaz egy bilit, két darab mosható leszoktató bugyipelenkát, egy útmutatót, valamint a bilire ragasztható jutalommatricákat, melyekkel motiválhatja gyermekét a bilire való átszokás folyamatában.


Bambinomio Szék-bili
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kényelmes és kompakt szék formájú bili kiváló első lépés a pelenkák nélküli világba. A különleges emelt forma kényelmet biztosít a bilin való ülés során.


Bebe-jou Bili, ovális
2 690 Ft

Bebe-jou Ovális bili, kényelmes, praktikus és ergonómiai. A gyermek vécére szoktatásánál remek segítségként szolgál. A bili alsó részén a szélek csúszásmentes felületűek, nem csúszik odébb, és nem karcolja meg a padlót.


Bebe-jou Ovális bili

Bebe-jou Ovális bili

Értékelés: 3
2 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bebe-Jou egy kényelmes, praktikus és ergonomikus kialakítású bili. A csúszásmentes kialakításnak köszönhetően a gyermek stabilan tud ülni rajta és a váratlan mozdulatok sem okozhatnak gondot. Stabilan áll a padlón, köszönhetően a csúszásgátlóval ellátott talpainak. Minden gyermek számára eljön az idő, amikor le kell szoknia a pelenkáról, ebben nyújt nagy segítséget ez a mintás, ovális bili.


Bebe-jou Tanuló bili

Bebe-jou Tanuló bili

Értékelés: 4,5
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bébé-Jou Tanuló bili mind a legkisebbek, mind a nagyobbacskák számára ideális választás lehet: a belső rész kivehető, és fordítva visszahelyezve a bili mérete állítható, így teljes komfortérzetet nyújt már cseperedő babánknak is. Praktikus kialakításának köszönhetően tágas és kényelmes ülőhelyet biztosít. Csúszásmentes talpa és stabil szerkezete pedig garantálja, hogy babánk biztonságban lesz. A kiszedhető belső rész könnyen tisztatható.


Bebe-jou WC-ülőke

Bebe-jou WC-ülőke

Értékelés: 3,5
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Disney motívumos WC-ülőke állítható tengelycsappal felszerelt, ezért bármilyen toalettre felszerelhető. Gyermeke biztonságosan és kényelmesen fog ülni.


Fisher-Price Béka bili

Fisher-Price Béka bili

Értékelés: 5
6 097 Ft

5 490 Ft

A békás bili gyermeked ideális társa a szükségletei elvégzése során. Vidám kivitelezében és fogantyúkkal segít a felesleges félelem legyőzésében és megkönnyíti a tanulás folyamatát. A bili egy praktikus védelemmel, amely megakadályozza a kilöttyenést és biztosítja, hogy a bili körül mindig rend lesz.


Luma Bili

Luma Bili

Értékelés: 3,5
2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Luma Bili segít a gyermekeknek elhagyni a pelenkát. Letisztult formája és kivehető belső része könnyű karbantartást és egyszerű tisztítást tesz lehetővé. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a bili kényelmes ülést biztosít, stabil szerkezete pedig garantálja, hogy gyermeke biztonságban maradjon a váratlanabb mozdulatok esetén is.


Safety 1st Bili Fast & Finished
4 409 Ft

3 690 Ft

Safety 1st Bili Fast & Finished ergonomikusan lányoknak és fiúknak lett tervezve a wc szoktatás gyakorlására. A szülő nagyra értékeli majd a kivehető belső részét, valamint a kerek idomait, melyeknek köszönhetően könnyen tisztítható.


Safety 1st WC adapter white/lime
2 990 Ft

Komfortos ülőke – ideális gyermekek számára, akik még csak tanulják a WC használatot. Segíts a legkisebb családtagnak a valódi wc-re szokásban.


Tega Puha WC gyerek ülőke
3 090 Ft

Cosing univerzális WC gyerek ülőke kényelmet biztosít a PVC – vel bevont ülőkének köszönhetően. Ideális azon gyermekek számára, akik tanulják a WC használatát. Könnyedén csatlakoztatható a legtöbb WC ülőkéhez a csúszásmentes részeknek köszönhetően. Modern bevonási mód megakadályozza a kopást és károsodást.


ThermoBaby Bili Funny
2 390 Ft

Újdonság

Ez a Funny bili vidám és mindent lát. Mindenki több szín közül választhat. Nagyon érdekes a gyermekek számára – képzeletbeli állatok lábán állhatnak. Méretei: 31×31×21 cm.


ThermoBaby WC Kiddyloo szék
8 490 Ft

Újdonság

Thermobaby szék, WC Kiddyloo, nagyszerű eszköz gyerekeknek, a biztonságos hagyományos WC használathoz Szék és lépcsők egyben, könnyen összeszerelhető és hordozható. Állítható magasságú, Franciaországban gyártva. – Gyermekek számára 18 hónapos kortól megfelelő.


ThermoBaby WC Kiddyloo szék
7 200 Ft

Thermobaby szék, WC Kiddyloo, egy nagyszerű eszköz a gyerekek biztonságos WC-képzéséhez. Szék és lépcsők egyben, könnyen összeszerelhető és hordozható. Állítható magasságú, Franciaországban gyártva. Tömege kevesebb mint 2 kg. – Gyermekek számára 18 hónapos kortól megfelelő.


Fisher-Price Price Állítható bili, Zöld
13 980 Ft

Fisher Price állítható bili támlával és kartámasszal kényelmes és nyugodt ülést biztosít a gyermek számára, és segít a WC-re való átszokásban. Magassága állítható , így eltérő alkatú és korú gyermekekhez is testreszabható. Színe zöld, ezért kisfiúknak ajánljuk.


ThermoBaby Bili Anatomical
2 090 Ft

Újdonság

Az Anatomical egy anatómiai formájú és magasabb háttámlával rendelkező gyermek bili. Ez kényelmesebbé teszi a bilin való ülést. Méretei: 24×24×20 cm.


ThermoBaby WC szűkítő
2 190 Ft

Újdonság

WC ülőke több színvariánsban. A biliről a klasszikus WC-re való áttérés megkönnyítésére. A megnövekedett háttámla még kényelmesebb. Méret: 32,5 × 15 × 35 cm