Gyerek toalett
429x

DOLU Gyerek toalett

8 790 Ft

A DOLU tanító wc alakú bili játékos formában készíti fel gyermekét a wc használatára. Hiteles másolata a nagy toalettnek, öblítőszerkezettel és wc papír tartóval felszerelt, belső tartálya kivehető, tisztítható. Megkönnyíti a nehézkes átmenetet a bili és a wc használat között.

Forgalmazó: MALL
Bo Jungle Bili B-WHALE Grey
179x

Bo Jungle Bili B-WHALE

15 990 Ft

Gyerek bili aranyos bálna kivitelezésben kivehető tartállyal és csúszásgátló felületkezeléssel.

Forgalmazó: MALL
keeeper Gyermek bili "Stars", fehér
16x

keeeper Gyermek bili "Stars"

2 490 Ft

Gyermek bili Stars csillagokkal teli modern dizájnnal. A csúszásmentes felület biztosítja, hogy minden a helyén maradjon. Tanítsd meg gyermekeidnek az alapvető higiéniai szokásokat ezzel a praktikus segítővel.

Forgalmazó: MALL
keeeper WC szűkítő "Stars”, fehér
35x

keeeper WC szűkítő "Stars”

2 590 Ft

WC szűkítő Stars egy speciális segédeszköz azoknak a gyermekeknek, akik egyedül kezdenek mosdóba menni. Ez a klasszikus WC ülőke kicsinyített másolata, így megakadályozza, hogy a gyermek belecsússzon a WC kagylóba.

Forgalmazó: MALL
Gyermek WC, rózsaszín
73x

DOLU Gyermek WC

7 690 Ft

A gyermek WC egy igazi felnőtt WC másolata Ez egy nagyszerű választás azoknak a legfiatalabb gyerekeknek, akik a valódi fürdőszobába szeretnének menni, mint a felnőttek. Kínálatunkban megtalálható rózsaszínben lányok számára és kékben a fiúknak.

Forgalmazó: MALL
keeeper Puha Wc szűkítő "Frozen"
3x

keeeper Puha Wc szűkítő "Frozen"

4 890 Ft

Bemutatunk egy praktikus segítséget gyermekedhez, ez a Keeeper márkájú WC-szűkítő Frozen motívummal. A szűkítő az ülőke kicsinyített másolata, így megakadályozza a gyermek becsúszását a WC csészébe. Ideális kislányoknak. A Frozen motívumba a gyermeked azonnal beleszeret.

Forgalmazó: MALL
Bili - szék Bagoly, szürke

Tega Baby Bili - szék Bagoly, szürke

3 790 Ft
Újdonság

Bemutatjuk az univerzális bilit szürke színben a Tega márkától. A bili edzett, ártalmatlan műanyagból készült, amely székként is szolgál a baba számára. Olyan baglyos mintát kínál, amelyekbe a baba beleszeret.

Forgalmazó: MALL
WC Kiddyloo szék, Baby Blue
174x

ThermoBaby WC Kiddyloo szék

10 590 Ft

Thermobaby szék, WC Kiddyloo, nagyszerű eszköz gyerekeknek, a biztonságos hagyományos WC használathoz Szék és lépcsők egyben, könnyen összeszerelhető és hordozható. Állítható magasságú, Franciaországban gyártva. – Gyermekek számára 18 hónapos kortól megfelelő.

Forgalmazó: MALL
Babybjörn BB bili, karosszék, White/Grey
12x

Babybjörn BB bili, karosszék

12 690 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek bili a Babybjörn márkától, ami finoman lekerekített, hogy a kicsi kényelmesen ülhessen rajta. A bili kiváló minőségű és egészségre nem káros anyagokból készült – vagyis PVC, BPA, ftalát és kadmium mentes.

Forgalmazó: MALL
keeeper WC szűkítő "Winnie"
3x

keeeper WC szűkítő "Winnie"

4 490 Ft

A WC ülőke csúszásgátló réteggel van felszerelve, aminek köszönhetően a helyén marad. Az anatómiai kialakítás és a magas támogatás biztosítja a kényelmet a gyermek számára. A Keeeper ülőke megkönnyíti a gyermek számára az átmenetet a bili helyett a klasszikus WC-re. A gyerekeket minden bizonnyal érdekelni fogja Micimackó képe.

Forgalmazó: MALL
keeeper Puha Wc szűkítő "Winnie"

keeeper Puha Wc szűkítő "Winnie"

4 890 Ft

Bemutatunk egy praktikus segítséget gyermekedhez, ez a Keeeper márkájú WC-szűkítő Winnie motívummal fehér színben. A szűkítő az ülőke kicsinyített másolata, így megakadályozza a gyermek becsúszását a WC csészébe. A motívumba a gyermeked azonnal beleszeret.

Forgalmazó: MALL
BING WC bili csúszásgátlóval
9x

MALTEX BING WC bili csúszásgátlóval

3 590 Ft

A Maltex márkájú BING csúszásgátló bili ülőke edzett, ártalmatlan műanyagból készül, és garantálja a kényelmet és a biztonságot. A csúszásgátló rétegnek köszönhetően a bili ülőke is tökéletesen stabil. A gyerekeket biztosan magával ragadják a vidám karakterképek a BING meséből.

Forgalmazó: MALL