Buxton Vékony Irodai 2.4G Vezeték Nélküli Billentyűzet És Egér

Buxton Vékony Irodai 2.4G Vezeték Nélküli Billentyűzet És Egér

Száma: 29500001
Közvetlenül partnerünktől
2,4 GHz-es ultravékony vezeték nélküli asztali billentyűzet és egér. Kompakt méret és divatos kivitel. Nagyon vékony, nagyon finomnak tűnik az asztalon. Az egér az infravörös AVL technológiát alkalmazza, pontosabb, folyékonyabb. Az egér erős alkalmazkodó felületi képességgel . További információ
9 670 Ft
Termék ára
Partnerünktől: PROSPEROUS-MAYA Kft

Partnerünk által szállítva

2023.6.14 - 2023.6.15 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: PROSPEROUS-MAYA Kft

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 29500001

Leírás

2,4 GHz-es ultravékony vezeték nélküli asztali billentyűzet és egér. Kompakt méret és divatos kivitel. Nagyon vékony, nagyon finomnak tűnik az asztalon. Az egér az infravörös AVL technológiát alkalmazza, pontosabb, folyékonyabb. Az egér erős alkalmazkodó felületi képességgel rendelkezik.

A fejlett intelligens vezeték nélküli hálózati protokollt használja, a billentyűzetet és az egeret nem zavarják kölcsönösen. Minden egér- és billentyűzetkészlet rögzített hálózati azonosítóval rendelkezik. A frekvenciaugrás átviteli technológiáját alkalmazva egy irodában 32 berendezést támogathat anélkül, hogy egymást zavarnák. Az egér automatikusan megfelel az azonosítónak, nagyon kényelmes a használata. A billentyűzet üresjáratban automatikusan alvó állapotba kerülhet. 

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.