SteelSeries Apex 5, SteelSeries Hybrid Blue, US (64532)

Értékelés: 5 1 értékelés Márka: SteelSeries Katalógus száma: 1510119

SteelSeries Apex 5, SteelSeries Hybrid Blue, US (64532)

Vezetékes gamer billentyűzet US billentyűzetkiosztással. A SteelSeries Apex 5, SteelSeries Hybrid Blue, US (64532) hibrid Hybrid Blue mechanikus kapcsolókkal, kis méretű OLED kijelzővel és beállítható RGB háttérvilágítással rendelkezik. A mágneses csuklótámasz maximális kényelmet biztosít. Erős alumíniumszerkezet. További információ

44990
5 1

46 190 Ft Piaci ár ÁFA-val
44 990 Ft

Katalógus száma: 1510119

Leírás

Termékleírás

A SteelSeries Apex 5, SteelSeries Hybrid Blue, US (64532) főbb jellemzői

  • Hybrid Blue hibrid mechanikus kapcsolók
  • OLED kijelző
  • Programozható dinamikus RGB háttérvilágítás
  • Mágneses csuklótámasz
  • Anti-ghosting és N-key rollover
  • US billentyűzetkiosztás
gaming billentyűzet SteelSeries Apex 5, SteelSeries Hybrid Blue, US (64532) mechanikus RGB vízálló mágneses támasz komfort kiosztás US

SteelSeries Apex 5 gamer billentyűzet

Gamer billentyűzet, ami minden játékost feldob. Hybrid Blue hibrid mechanikus kapcsolókkal felszerelt. Ezen felül OLAD kijelzővel kiegészített, amely megjeleníti az általad kiválasztott fontos információkat. A billentyűzeten egyedi multimédia elemeket is találsz a hangerő és a média irányítására.

gaming billentyűzet SteelSeries Apex 5, SteelSeries Hybrid Blue, US (64532) mechanikus RGB OLED multimédia

RGB háttérvilágítás és kényelem

A epriféria csodás dinamikus RGB háttérvilágítással ellátott, amelyet saját igényeid szerint állíthatsz be. Mágneses csuklótámaszt is tartalmaz, amely maximális kényelmet biztosít a játékok során, ennek hála a játékra figyelhetsz.


gaming billentyűzet SteelSeries Apex 5, SteelSeries Hybrid Blue, US (64532) dinamikus, mágneses támasz

mechanikus kapcsolók gamer billentyűzet

Hibrid mechanikus gamer kapcsolók

Kombinálják a membránkapcsolók folyamatosságát és a kék mechanikus kapcsolók nagyobb tartósságát, teljesítményét és kielégítő érintkező kattintásait, így nem kell választanod az egyik vagy a másik közül.

OLED kijelző Apex 5 információk megjelenítése

Intelligens OLED kijelző

Az OLED kijelzős képernyőt saját ízlésed szerint szabhatod testre – adj hozzá GIF-eket, tekintsd meg a játékkal kapcsolatos információkat, a Discord bejövő üzeneteit, a beállításokat és még sok mást.

profilok mentés billentyűzet mechanikus

Öt elérhető profil

A szoftver nélküli testreszabás lehetővé teszi, hogy akár öt egyedi profilt tárolj közvetlenül a billentyűzeten. A beállításokat mindig tökéletesen testreszabhatod – a játékotól a mémekig – akár útközben is.


alumínium tartós szerkezet hosszú élettartam

Keret alumínium ötvözetből

A Series 5000 sorozat fém keretét úgy tervezték, hogy elpusztíthatatlan maradjon a billentyűzet élettartama alatt, és ez tökéletes modern fénypontja legyen minden modern játékterületnek.

RGB beállítható billentyűzet SteelSeries

Programozható dinamikus RGB háttérvilágítás

Az írás soráni több millió színváltozatnak és hatásnak tökéletes környezetet teremthetsz meg, szinkronizálva más SteelSeries berendezésekkel.

kényelem, csuklótámasz, millentyűzet apex 5

Csúcsminőségű mágneses csuklótámasz

Egy egyszerű és biztonságos mágneses kiegészítő, amely támogatja az egész csuklót. A puha felületnek köszönhetően maximális kényelmet élvezhetsz.


multimédia, egyszerű vezérlés, hangerő, média irányítása

Speciális multimédia billentyűk

A fém görgő kattintásos funkcióval és a médiavezérlő gombokkal lehetővé teszik a hangerő beállítását és menet közben történő beállítását – egyetlen gombnyomással.

kábelvezetés, steelseries apex 5

Háromoldalú kábelvezetés

A beépített kábelvezetők lehetővé teszik a kábelkimeneti pontok egyikének kiválasztását úgy, hogy az ne zavarjon az asztalodon.

anti ghosting, n-key rollover mechanikus billentyűzet

Anti-ghosting gamer osztály

A billentyűzet mostantól sosem fog kihagyni, még játék során sem. A billentyűzet egyetlen leütést sem fog kihagyni, még akkor sem, ha több billentyűt nyomsz meg egyszerre.

Műszaki adatok

Billentyűzetkiosztás US
Kialakítás Vezetékes
Csatlakozó USB
Háttérvilágítás RGB
Méretek 442,8 × 139,2 × 40,5 mm
Súly 925 g

Hasznos hivatkozások


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Billentyűzet nyelve US
Szín

Szín

fekete
Kivitel drótos
Gamer billentyűzet igen
Mechanikus billentyűzet igen
Csatlakozás USB
Háttérvilágítás RGB

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.