CEL-TEC dokkoló iOS Wifi GF

CEL-TEC dokkoló iOS Wifi GF

Száma: 10064662
Közvetlenül partnerünktől
Hálózat a folyamatos működéshez Az iPhone töltőállomás rejtett kamerája alapból a hálózatról kap áramot, így a nap 24 órájában működhet. A nap folyamán bármikor irányíthatja otthonát vagy irodáját anélkül, hogy. További információ
46 800 Ft
Termék ára
Partnerünktől: RICOM secure

Partnerünk által szállítva

2023.2.15 - 2023.2.17 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: RICOM secure

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 10064662

Leírás

acc-ac-outlet-power.png

Hálózat a folyamatos működéshez

Az iPhone töltőállomás rejtett kamerája alapból a hálózatról kap áramot, így a nap 24 órájában működhet. A nap folyamán bármikor irányíthatja otthonát vagy irodáját anélkül, hogy aggódnia kellene az akkumulátor élettartama miatt.

 


 

acc-video-icon.png

HD videó

A kiváló minőségű kameraérzékelő lehetővé teszi, hogy nagy HD felbontásban streameljen (közvetítsen online) és rögzítsen videókat, ami tökéletesen éles képet biztosít, így tisztán láthatja, mi történik távol.

 


 

acc-wifi-streaming.png

Online előnézet a WiFi -nek köszönhetően

A CEL-TEC dokkolóegység egyszerűen csatlakozik az otthoni vagy irodai meglévő WiFi hálózathoz (például laptophoz vagy telefonhoz), és azonnal megtekintheti az élő kamera képeit a világ bármely pontján okostelefonján.

 


 

acc-easy-simple-to-use.png

Könnyen kezelhető

A fényképezőgépet úgy tervezték, hogy minden felhasználó számára hozzáférhető legyen, fejlett számítógépes ismeretek nélkül. Csak annyit kell tudnia, hogy vezérelheti okostelefonját, ahol a cseh kézikönyvnek köszönhetően akár néhány perc alatt beállíthat mindent, amire szüksége van, ami még egyszerűbbé teszi a beállításokat az Ön számára.

 


 

acc-sd-card.png

Felvétel microSD kártyára

Az élő közvetítésen kívül a rejtett CEL-TEC dokkoló az eszköz alján található microSD-kártyára (legfeljebb 128 GB) is rögzíthet. Visszanézhet a szobában, akkor is, ha éppen nem volt online a telefonján. A felvételek a microSD -kártya behelyezése után megtekinthetők a telefon vagy az alkalmazás használatával.

 


 

acc-motion-detect.png

Mozgásérzékelés

A MicroSD felvétel manuálisan is elindítható a telefon egyik alkalmazásával, vagy automatikusan elindítható, ha mozgást észlel a kamera látómezejében. Ideális, ha nem tud élő képet nézni a kamerából, de például áttekintést szeretne kapni arról, hogy ki jött például az irodájába. Ezenkívül azonnal értesítést kap a rögzített mozgásról a telefonján, és esetleg egy e -mailben egy fotóval együtt.

 


 

acc-smartphone-iphone-android.png

IPhone / Android alkalmazás

A CEL-TEC dokkolóból származó élőkép megtekinthető a szabadon elérhető és ingyenes iPhone és Android IOTLiving alkalmazás használatával. Nincs havi megtekintési, streaming vagy feltöltési díj. Az alkalmazás használatával a kamera is könnyen beállítható.

 


 

acc-spy-covert-operation.png

Diszkrét kialakítás

Nincs jelzőlámpa, nincs hang és sípolás, csak semmi nem deríti ki, hogy a CEL-TEC dokkoló valójában egy rejtett kamera. Maga a kamera az állomás elején található, és tükörfóliával van borítva.

 


 

acc-time-and-date-bélyeg.png

Idő és dátum a képen

Ha bizonyítékként kell használni az iratokat, természetesen rendkívül fontos egyértelművé tenni, hogy mikor vették fel azokat. Ezért a rekordok sarkában bekapcsolhatja az aktuális dátum és idő megjelenítését.

 


 

acc-2-audio.png

Érzékeny mikrofon

A CEL-TEC dokkoló érzékeny mikrofonnal van felszerelve, például az események hallgatására a megfigyelt területen akár 5 m-ig.

 Lencse 3,6 mm-es tűlyuk, 90°-os látószög
Összpontosítás 50 cm-től a végtelenig
WiFi modul típus N / 2,4 Ghz, hatótávolság 100 m
Videó felbontás HD 720p
Tömörítés H.264
Filmkocka szám akár 30 fps
Mobilos alkalmazás LIZVIE Android és iOS rendszerhez
Rekord típusa fénykép, videó – kézikönyv, mozgásérzékelés
A csatlakoztatott kamerák maximális száma 16
Mozgásérzékelési riasztás igen (az alkalmazást be kell kapcsolni)
Tápegység 5 ~ 12 V DC / 300 mA
Anyag ABS műanyag
Használat belső
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.