Singing Rock Vision Karabiner szett
4 590 Ft

Singingrock Vision karabiner szett fejlett kialakításának köszönhetően ultrakönnyű, expressz eszköz. Egy hajlított drótnyelvű és egy egyenes Vision karabinerből áll. 11 mm széles varrott Dyneema hevederrel rendelkezik. Kiváló választás a gyors stílust kedvelő mászóknak.


Singing Rock Expressz Colt Drót Karabíner szett
4 990 Ft
4 890 Ft

A Singingrock Expressz Colt Drót karabíner szett többtávú alpesi, vagy jéghegy mászásra van kifejlesztve. Erősen megedzett, melegen kovácsolt, kiváló minőségű karabínerekből áll. Speciális formájájának köszönhetően, igazodik az egyszerű átkapcsoláshoz és a gyors haladáshoz.


Singing Rock Expressz Colt mix Karabíner szett
4 990 Ft

4 190 Ft

A Singingrock Expressz Colt mix karabíner szett univerzális, az egyszerű haladás és a drót karabíner előnyeit kombinálja. A karabiner nagyon könnyű, de mindamellett erős annyira, hogy kibírjon 11kN-os terhelést nyitott zárral. A készlet tökéletes választás hegymászóknak és a magaslati extrém sport szerelmeseinek.


Singing Rock Shot Karabiner szett
3 790 Ft

A Singing Rock Shot egy igazán biztonságos és praktikus karabiner szett. Ergonomikus kialakítás, fényes, vonzó design-os külső jellemzi. A karabinerek között lévő heveder 16 mm széles és 11 cm hosszú. Nélkülözhetetlen kiegészítőnk lehet beltéri vagy szabadban történő fal, illetve sziklamászás során. A zár még a leghidegebb időben sem tud befagyni vagy kinyílni. Felületét eloxálással készítették, mely megvédi a korróziótól.