SONY DVP-SR760H DVD lejátszó, USB csatlakozás, analóg technológia, fekete

SONY DVP-SR760H DVD lejátszó, USB csatlakozás, analóg technológia, fekete

Száma: 6633000
Közvetlenül partnerünktől
Garancia: 1 év XviD, MPEG-4 lejátszás Kompakt kialakítás USB bemenet További információ
Partnerünktől: Mall Partner HU
15 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val

Partnerünk által szállítva

2022.5.19 - 2022.5.20 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Mall Partner HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 6633000

Leírás

Termékinformációk:

Élvezze a tisztább, élesebb képet és hangot – A HDMI® kimenetnek köszönhetően HD minőséget megközelítő kép- és hangminőségben élvezheti DVD-it.

Játssza le vagy rögzítse USB-eszköz használatával kedvenc filmjeit, fényképeit és zeneszámait – Közvetlenül játszhat le tartalmat memory stick kártyáról vagy egy számítógép merevlemezéről, illetve rögzíthet DVD-ről USB-re.

Formátumok széles körét képes lejátszani – Sokféle forrásból játszhat le tartalmat, többek közt: CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL, JPEG, MP3, MPEG-4WMA, AAC, lineáris PCM és Xvid.

Válassza a gyors vagy lassú lejátszást hanggal – A normális sebesség megközelítőleg 1,5×-ösével játszhat le filmeket hanggal, valamint képeket. Tetszés szerint le is lassíthatja, hogy könnyebben követhesse a sporteseményeket.

Akár hat DVD-n képes megjegyezni a lejátszás leállításának helyét – Kezdje el a lejátszást pontosan ott, ahol abbahagyta. A lejátszó akár hat korábban játszott lemez folytatási pontját képes megjegyezni.

Vetítse le saját diasorozatát zenei aláfestéssel – A diavetítés képeit tetszése szerinti háttérzenével jelenítheti meg.

Élvezze zenéit ugyanolyan minőségben, mint a filmeket – Ha kedvenc CD-jét a házimozi-rendszeren játssza le, egyedülálló, az egész teret betöltő hangzásban lehet része. Ha a műsorszámokat USB-tárra menti, utazás közben is élvezheti őket.

Irányítsa lejátszóját és tv-készülékét egyetlen távvezérlővel – Indítsa el a lejátszást, vagy módosítsa a rendszer beállításait a tv távvezérlőjével, beleértve a be-és kikapcsolást, csatornaváltást és a hangerőt.

Helytakarékos, kompakt kialakítás – A mindössze 270 mm-es széles lejátszó rengeteg funkciót integrál egy kompakt, stílusos egységbe.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.