HAIER WS50GA

HAIER WS50GA

Száma: 683976
2 év garancia
Szabadon álló, egyzónás G-energiaosztályú borhűtő 167 l teljes űrtartalommal és 10 fa polccal 50 üvegre. A Haier WS50GA antivibrációs kompresszorral, elektronikus hőmérséklet beállítással, LED kijelzővel és automatikus leolvasztással rendelkezik. További információ
201 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 683976

Leírás

A Haier WS50GA fő jellemzői

  • Kompresszor antivibrációs rendszerrel
  • Aktívszén szűrő a szagok szabályozására
  • Üvegajtó UV szűrővel
  • Páratartalom-szabályozó rendszer
  • Alacsony energiafogyasztás az A energiaosztályban
  • Digitális vezérlőpanel
Borhűtő Haier WS50GA

Haier WS50GA – borhűtő, ami nem zavar

A borosüvegek érzékenyek a zajra és a vibrációra, amik befolyásolhatják a bor ízét. A Haier borhűtő kompresszora antivibrációs rendszerrel van felszerelve, ami ezeket a kellemetlen tulajdonságokat minimálisra csökkenti. Emellett értékelni fogod a csendes 42 decibel zajszintű működését

Borhűtő Haier WS53GDA vibrációgátló kompresszor

Az aktívszén-szűrő megvédi a bort a környezet szagától

Még a zárt borok is képesek úgymond ’’lélegezni’’. Ezért nagyon fontos, hogy tiszta levegő vegye körül őket. A borhűtő beépített aktívszén szűrővel rendelkezik, ami megakadályozza a külső szagok bejutását.

Borhűtő Haier WS50GA aktív szűrő

A borhűtőbe nem jutnak be a napsugarak

A Haier WS50GA borhűtő ajtaja biztonsági üvegből készült az ujjlenyomatok és a karcolások ellen. A beépített UV szűrő megvédi borgyűjteményed a napfénytől és az ultraibolya fénytől.

Borhűtő Haier WS50GA UV szűrő

A Haier WS50GA egyenletes hőmérsékletet és páratartalmat biztosít 

páratartalom-szabályozó rendszer folyamatosan egyenletes hőmérsékletet tart fenn a borhűtőben és nem engedi, hogy a páratartalom 50–80 %-on kívül essen. Ennek köszönhetően nem változik meg a bor aromája és az íze, illetve megőrzi a tiszta megjelenését.

Borhűtő Haier WS50GA páratartalom-szabályozás

Borhűtő Haier WS50GA A energiaosztály

Alacsony energiafogyasztás az G energiaosztályban

Biztosan értékelni fogja a kitűnő teljesítményét és az alacsony energiafogyasztását az G energiaosztálynak köszönhetően. Elhanyagolhatóan alacsony hatást gyakorol a környezetre.

Borhűtő Haier WS50GA digitális kijelző

Egyszerű beállítás

A belső digitális kijelző segítségével a hőmérséklet a Haier borhűtőben 6–18 °C közé állítható be anélkül, hogy ki kellene nyitnod. Mindez az intuitív kijelzővel felszerelt digitális irányítópanelnek köszönhetően.

Borhűtő Haier WS50GA UV világítás

A LED világítás nem befolyásolja a hőmérsékletet 

A Haier WS50GA borhűtő LED világítással van felszerelve a jó átláthatóság és láthatóság érdekében. Ez a típusú világítás kevesebb energiát igényel, mint a hagyományos.

Borhűtő Haier WS50GA polcok

Kiváló minőségű bükkfa polcok

bükkfa polcok könnyen tisztíthatók és nagyon jól tárolhatók rajta a borosüvegek. A fa rekeszekbe különféle méretű palackok helyezhetők el akár több sorban egymás fölé.


Haier borhűtő WS50GA funkciók

A Haier WS50GA egy igazi profí

A Haier borhűtők étteremben és bárokban is népszerűek, ami azt jelenti, hogy magas és professzionális színvonalat képviselnek. Szeretni fogod a alaposan megtervezett dizájnjukat és a fejlett funkcióikat. Ezeknek köszönhetően optimális körülményeket biztosít a kollekciód tárolására.

Haier borhűtő WS50GA gondoskodik a borokról

Hogyan gondoskodjunk a borokról

A borhűtő belseje sötét, a hőmérséklet 11 °C körül, a páratartalom pedig 65 % körül van, ami ideális a borok tárolására. A Haier WS50GA borhűtőben a gyűjteményed ugyan olyan biztonságban lesz, mint egy barlangban.

Haier borhűtő WS50GA tárolás

A borosüvegek helyes pozícióban való elhelyezése

A borok megfelelő tárolásához fontos, hogy a dugó mindig nedves legyen és megakadályozzuk a kiszáradását. A borosüvegeket mindig fekve kell tárolni, mivel kizárólag a folyamatosan nedves dugó akadályozza meg az oxigén behatolását az üvegbe és az azt követő oxidációt.

Tulajdonságok

  • Egyzónás borhűtő
  • LED kijelző külső vezérléssel
  • Elektronikus hőmérséklet beállítás
  • Antivibrációs kompresszor
  • Automatikus leolvasztás
  • UV védelem
  • Akusztikus riasztó
  • 6–18 °C között állítható hőmérséklet
  • Aktívszén szűrő
  • 10 fa polc
  • Belső világítás
  • Fekete dizájn

Műszaki adatok

Energiaosztály G
Energiafogyasztás 146 kWh/év
Palackok száma 50
Űrtartalom 167 l
Zajszint 42 dB
Magasság 127 cm
Szélesség 50 cm
Mélység 54 cm

Hivatkozások


*A felhasznált fényképek illusztrációként szolgálnak.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.