Karton P+P Despicable Me 3 Unicorn mintázatú bőrönd lamino 34 cm
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyermek bőrönd aranyos Despicable Me 3 Unicorn dizájnnal. A bőröndöt gyermeke használhatja iskolai segédeszközök tárolására az iskolában, de a játékok és kincsek tárolására is a szobájában.

Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Ló romantic
2 730 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek bőrönd modern designban, csodás lovas mintával. A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Karton P+P Bőrönd lamino, 25 cm, Dino
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek bőrönd modern dinoszaurusz mintával. A bőrönd gyermeked az iskolába szükséges művészeti kellékekre, játékokra és olyan kincseire használhatja, amiket el szeretne rejteni a szobájában.

Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Emoji
3 550 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Emoji mintás aranyos gyermek koffer. A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Foci
3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyermek bőrönd közkedvelt focis mintával A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, ISHA - Mini love Pet
2 790 Ft

Gyerek bőrönd modern designban, aranyos mopsszal. A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Karton P+P Laminált bőrönd négyzet alakú Futball
5 690 Ft

Gyerek bőrönd modern dizájnban labdarúgó mérkőzésről. A bőröndöt a kis iskolásod használhatja segédanyagokra a rajzórára, de akár a játékai, vagy kincsei tárolására, amelyeket el kell rejteni a szobájában.

Teddies Kisvakond Bőrönd II, Sárga
5 880 Ft 4 650 Ft

Teddies bőrönd a híres kisvakond mese szereplőivel díszített, így könnyen megszerethetik a kisgyerekek. Egyszerűen és kényelmesen lehet benne szállítani játékokat vagy akár iskolai felszereléseket is. A bőrönd 100%-ban újrahasznosítható anyagokból készült.

Karton P+P Koffer lamino 25 cm Autó
2 460 Ft

Modern kialakítású gyerek koffer autók. A koffert az iskolás kisfiú használhatja iskolai rajzórás segédeszközökre, valamint játékokhoz és kincsekhez, amelyeket a szobájában kell rejtegetnie.

Karton P+P Bőrönd lamino, 25 cm, Házikedvencek
2 460 Ft

Gyerek bőrönd modern varázslatos kölyökkutya és aranyos cica mintával. A bőrönd gyermeked az iskolába szükséges művészeti kellékekre, játékokra és olyan kincseire használhatja, amiket el szeretne rejteni a szobájában.

Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Pasztell
3 000 Ft

Ceruza mintás aranyos gyermek koffer. A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Karton P+P Laminált bőrönd 34 cm Így neveld a sárkányod 3
4 690 Ft

Gyermek bőrönd Így neveld a sárkányodat 3 motívummal. A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Karton P+P Bőrönd lamino, 25 cm, Egyszarvú
2 460 Ft

Gyerek bőrönd modern varázslatos egyszarvú mintával. A bőrönd gyermeked az iskolába szükséges művészeti kellékekre, játékokra és olyan kincseire használhatja, amiket el szeretne rejteni a szobájában.

Karton P+P Laminált bőrönd 34 cm, Dinó fajták
3 660 Ft 3 090 Ft

Gyermek bőrönd aranyos dinoszauruszos mintával A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Láma
2 940 Ft 2 730 Ft

Gyerek bőrönd modern designban, vidám lámás mintával. A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Párduc
2 790 Ft

Gyerek bőrönd modern designban, fekete párduc mintával. A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Tatra
2 790 Ft

Gyermek bőrönd modern dizájnban vörös Tatra tűzoltóautóval. A bőröndöt a kis iskolásod használhatja segédanyagokra a rajzórára, de akár a játékai, vagy kincsei tárolására, amelyeket el kell rejteni a szobájában.

Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Unicorn 1
2 790 Ft

Gyerek bőrönd modern dizájnban gyönyörű mítikus unikornissal. A bőröndöt a kis iskolásod használhatja segédanyagokra a rajzórára, de akár a játékai, vagy kincsei tárolására, amelyeket el kell rejteni a szobájában.

Karton P+P Laminált bőrönd négyzet alakú Dots colors
5 690 Ft

Gyerek bőrönd modern és színes dizájnban. A bőröndöt a kisiskolásod használhatja iskolai rajzórás segédeszközökre, valamint játékai és kincsei tárolására, amelyeket a szobájában kell rejtegetnie.

Karton P+P Lamino bőrönd 34 cm, Oxy Dots colors
3 090 Ft

Gyermek bőrönd modern designban, pöttyökkel. A koffert gyermeked iskolába szükséges művészeti kellékekre, játékokra és olyan kincseire használhatja, amelyeket el szeretne rejteni szobájában. Kiváló minőségű grafika és kivitelezés.

Teddies Játék bőrönd, Kisvakond és Elefánt
4 100 Ft

A Teddies Kisvakond és Elefántos játék bőrönd alkalmas játékok és füzetek, rajkészletek hordozására is. Gyermeke szívesen fogja magával vinni ezt a bőröndöt, hiszen a kedves Kisvakond és barátja, az Elefánt díszíti. A legszükségesebb dolgok beleférnek, mégsem lesz nehéz a csomag, hiszen nagyon könnyű papírból készült.

Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Flamingó
3 090 Ft

Gyerek bőrönd modern dizájnban flamingó motívummal. A bőröndöt a kis iskolásod használhatja segédanyagokra a rajzórára, de akár a játékai, vagy kincsei tárolására, amelyeket el kell rejteni a szobájában.