Karton P+P Laminált bőrönd 34 cm Gru 3 egyszarvú 2019
3 330 Ft

Gyermek bőrönd aranyos Gru 3 egyszarvú mintával A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Karton P+P Despicable Me 3 Unicorn mintázatú bőrönd lamino 34 cm
3 190 Ft 2 820 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyermek bőrönd aranyos Despicable Me 3 Unicorn dizájnnal. A bőröndöt gyermeke használhatja iskolai segédeszközök tárolására az iskolában, de a játékok és kincsek tárolására is a szobájában.

Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Lilly
2 560 Ft

Aranyos lány mintás gyermek koffer. A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Karton P+P Lamino bőrönd, 34 cm, Jurassic World 2
3 190 Ft 3 040 Ft

Gyermek bőrönd Jurassic World 2 motívummal. A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Teddies Kisvakond Bőrönd II, Sárga
5 650 Ft

Teddies bőrönd a híres kisvakond mese szereplőivel díszített, így könnyen megszerethetik a kisgyerekek. Egyszerűen és kényelmesen lehet benne szállítani játékokat vagy akár iskolai felszereléseket is. A bőrönd 100%-ban újrahasznosítható anyagokból készült.

Karton P+P Laminált bőrönd 34 cm, Dinó fajták
2 950 Ft

Gyermek bőrönd aranyos dinoszauruszos mintával A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Párduc
2 490 Ft 2 370 Ft

Gyerek bőrönd modern designban, fekete párduc mintával. A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Karton P+P Bőrönd lamino, 25 cm, Dino
2 490 Ft 2 300 Ft

Gyerek bőrönd modern dinoszaurusz mintával. A bőrönd gyermeked az iskolába szükséges művészeti kellékekre, játékokra és olyan kincseire használhatja, amiket el szeretne rejteni a szobájában.

Karton P+P Koffer lamino 25 cm Autó
2 490 Ft 2 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Modern kialakítású gyerek koffer autók. A koffert az iskolás kisfiú használhatja iskolai rajzórás segédeszközökre, valamint játékokhoz és kincsekhez, amelyeket a szobájában kell rejtegetnie.

Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Auto
2 490 Ft 2 370 Ft

Gyerek bőrönd modern designban, versenyautókkal. A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Emoji
3 290 Ft

Emoji mintás aranyos gyermek koffer. A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Flamingó
2 490 Ft 2 370 Ft

Gyerek bőrönd modern dizájnban flamingó motívummal. A bőröndöt a kis iskolásod használhatja segédanyagokra a rajzórára, de akár a játékai, vagy kincsei tárolására, amelyeket el kell rejteni a szobájában.

Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Foci
2 290 Ft

Gyermek bőrönd közkedvelt focis mintával A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Karton P+P Laminált bőrönd 34 cm Így neveld a sárkányod 3
3 190 Ft 3 040 Ft

Gyermek bőrönd Így neveld a sárkányodat 3 motívummal. A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, ISHA - Mini love Pet
2 490 Ft 2 370 Ft

Gyerek bőrönd modern designban, aranyos mopsszal. A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Láma
2 490 Ft 2 370 Ft

Gyerek bőrönd modern designban, vidám lámás mintával. A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Ló
2 490 Ft 2 370 Ft

Gyerek bőrönd modern designban, csodás lovas mintával. A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Ló romantic
2 490 Ft 2 370 Ft

Gyerek bőrönd modern designban, csodás lovas mintával. A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Pasztell
2 300 Ft

Ceruza mintás aranyos gyermek koffer. A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Tatra
2 490 Ft 2 370 Ft

Gyermek bőrönd modern dizájnban vörös Tatra tűzoltóautóval. A bőröndöt a kis iskolásod használhatja segédanyagokra a rajzórára, de akár a játékai, vagy kincsei tárolására, amelyeket el kell rejteni a szobájában.

Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Unicorn 1
2 490 Ft 2 370 Ft

Gyerek bőrönd modern dizájnban gyönyörű mítikus unikornissal. A bőröndöt a kis iskolásod használhatja segédanyagokra a rajzórára, de akár a játékai, vagy kincsei tárolására, amelyeket el kell rejteni a szobájában.

Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Unicorn iconic
2 490 Ft 2 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek bőrönd modern dizájnban gyönyörű mítikus unikornissal. A bőröndöt a kis iskolásod használhatja segédanyagokra a rajzórára, de akár a játékai, vagy kincsei tárolására, amelyeket el kell rejteni a szobájában.

Karton P+P Laminált bőrönd négyzet alakú Dino fajok
5 490 Ft 5 290 Ft

Gyerek bőrönd modern és színes dizájnban. A bőröndöt a kisiskolásod használhatja iskolai rajzórás segédeszközökre, valamint játékai és kincsei tárolására, amelyeket a szobájában kell rejtegetnie.

Karton P+P Laminált bőrönd négyzet alakú Futball
5 490 Ft 5 290 Ft

Gyerek bőrönd modern dizájnban labdarúgó mérkőzésről. A bőröndöt a kis iskolásod használhatja segédanyagokra a rajzórára, de akár a játékai, vagy kincsei tárolására, amelyeket el kell rejteni a szobájában.

Karton P+P Lamino bőrönd 34 cm, Oxy Dots colors
2 790 Ft

Gyermek bőrönd modern designban, pöttyökkel. A koffert gyermeked iskolába szükséges művészeti kellékekre, játékokra és olyan kincseire használhatja, amelyeket el szeretne rejteni szobájában. Kiváló minőségű grafika és kivitelezés.

Karton P+P Lamino bőrönd, 34 cm, Real Madrid 2019
3 290 Ft

Gyerek bőrönd a legendás Real Madrid CF focicsapat mintájával. A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Karton P+P Frozen mintázatú bőrönd lamino 34 cm
3 290 Ft 3 080 Ft

Gyermek bőrönd világhírű Frozen dizájnnal. A bőröndöt gyermeke használhatja iskolai segédeszközök tárolására az iskolában, de a játékok és kincsek tárolására is a szobájában.

Karton P+P Sugar and Spice bőrönd lamino 34 cm
4 290 Ft 3 330 Ft

Gyermek bőrönd mágikus Santoro dizájnnal. A bőröndöt gyermeke használhatja iskolai segédeszközök tárolására az iskolában, de a játékok és kincsek tárolására is a szobájában.

Teddies Játék bőrönd, Kisvakond és Elefánt
3 720 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Teddies Kisvakond és Elefántos játék bőrönd alkalmas játékok és füzetek, rajkészletek hordozására is. Gyermeke szívesen fogja magával vinni ezt a bőröndöt, hiszen a kedves Kisvakond és barátja, az Elefánt díszíti. A legszükségesebb dolgok beleférnek, mégsem lesz nehéz a csomag, hiszen nagyon könnyű papírból készült.

Karton P+P Bőrönd lamino, 25 cm, Egyszarvú
2 490 Ft 2 300 Ft

Gyerek bőrönd modern varázslatos egyszarvú mintával. A bőrönd gyermeked az iskolába szükséges művészeti kellékekre, játékokra és olyan kincseire használhatja, amiket el szeretne rejteni a szobájában.

Karton P+P Laminált bőrönd Sofia the First
3 026 Ft 2 560 Ft

Gyerek bőrönd aranyos motívummal Sofia az első. A koffert a kis iskolásod használhatja az iskolai művészeti segédanyagokra, játékokra és egyéb olyan kincsekre használható, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Karton P+P PantheR Papír bőrönd
2 690 Ft

A Karton P + P PantheR Gyerek bőrönd egy kisiskolások számára tervezett bőrönd. Alkalmas arra, hogy a gyerekek iskolai eszközöket, vagy akár játékokat is cipelhessenek benne. Kényelmesen hordozható, rendkívül minőségi kivitelezés.

Stil Butterfly koffer

Stil Butterfly koffer

Értékelés: 3
4 090 Ft

Butterfly mintás gyermek koffer. A koffer az iskolai művészeti segédanyagokra, játékokra és egyéb olyan kincsekre használható, amelyeket el kell rejteni a szobában. Kiváló minőségű grafika és kivitelezés.

Stil Candy koffer

Stil Candy koffer

Értékelés: 5
3 190 Ft 2 790 Ft

Candy mintás gyermek koffer. A koffer az iskolai művészeti segédanyagokra, játékokra és egyéb olyan kincsekre használható, amelyeket el kell rejteni a szobában. Kiváló minőségű grafika és kivitelezés.

Karton P+P Lamino Ló romantic bőrönd
2 300 Ft

Gyermek bőrönd Lovas mintával. A koffert gyermeked iskolába szükséges művészeti kellékekre, játékokra és olyan kincseire használhatja, amelyeket el szeretne rejteni szobájában. Kiváló minőségű grafika és kivitelezés.

Karton P+P Bőrönd lamino, 25 cm, Házikedvencek
2 490 Ft 2 300 Ft

Gyerek bőrönd modern varázslatos kölyökkutya és aranyos cica mintával. A bőrönd gyermeked az iskolába szükséges művészeti kellékekre, játékokra és olyan kincseire használhatja, amiket el szeretne rejteni a szobájában.

Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Cica
2 430 Ft

Cica mintás aranyos gyermek koffer. A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Forzen 2
3 190 Ft 3 040 Ft

Gyermek bőrönd Annát és Elsát ábrázoló modern designnal a Jégvarázs 2-ből. A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Karton P+P Laminált bőrönd 34 cm, Virágos
2 690 Ft

Növény mintás aranyos gyermek koffer. A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Karton P+P Lamino bőrönd, 34 cm, Rings
2 290 Ft

Gyermek bőrönd modern, színes designban. A koffert gyermeked iskolába szükséges művészeti kellékekre, játékokra és olyan kincseire használhatja, amelyeket el szeretne rejteni szobájában.