Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Cica
2 270 Ft

Cica mintás aranyos gyermek koffer. A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.


Karton P+P Lovas Papír bőrönd
2 290 Ft

2 080 Ft

A Karton P + P Lovas Papír bőrönd egy kisiskolások számára tervezett bőrönd. Alkalmas arra, hogy a gyerekek iskolai eszközöket, vagy akár játékokat is cipelhessenek benne. Kényelmesen hordozható, rendkívül minőségi kivitelezés.


Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Emoji
3 290 Ft

Emoji mintás aranyos gyermek koffer. A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.


Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Foci
2 270 Ft

Gyermek bőrönd közkedvelt focis mintával A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.


Karton P+P Laminált bőrönd 34 cm Gru 3 egyszarvú 2019
3 290 Ft

Gyermek bőrönd aranyos Gru 3 egyszarvú mintával A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.


Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Jégvarázs III
3 290 Ft

Gyermek bőrönd közkedvelt Jégvarázs licensszel A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.


Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Lilly
2 290 Ft

Aranyos lány mintás gyermek koffer. A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.


Karton P+P Laminált bőrönd, 34 cm, Pasztell
2 270 Ft

Ceruza mintás aranyos gyermek koffer. A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.


Karton P+P Laminált bőrönd 34 cm, Virágos
2 640 Ft

Növény mintás aranyos gyermek koffer. A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.


Karton P+P Lamino bőrönd, 34 cm, Farkas
2 242 Ft
2 180 Ft

Gyermek bőrönd a közkedvelt Star Wars licenciával. A koffert gyermeked iskolába szükséges művészeti kellékekre, játékokra és olyan kincseire használhatja, amelyeket el szeretne rejteni szobájában.


Karton P+P Lamino bőrönd 34 cm, Oxy Dots colors
2 270 Ft

Gyermek bőrönd modern designban, pöttyökkel. A koffert gyermeked iskolába szükséges művészeti kellékekre, játékokra és olyan kincseire használhatja, amelyeket el szeretne rejteni szobájában. Kiváló minőségű grafika és kivitelezés.


Karton P+P Lamino bőrönd, 34 cm, Real Madrid 2019
3 290 Ft

Gyerek bőrönd a legendás Real Madrid CF focicsapat mintájával. A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.


Karton P+P Lamino bőrönd, 34 cm, Rings
2 270 Ft

Gyermek bőrönd modern, színes designban. A koffert gyermeked iskolába szükséges művészeti kellékekre, játékokra és olyan kincseire használhatja, amelyeket el szeretne rejteni szobájában.


Karton P+P Lamino bőrönd, 34 cm Star Wars, Rebels
3 243 Ft

3 010 Ft

Gyermek bőrönd a közkedvelt Star Wars licenciával. A koffert gyermeked iskolába szükséges művészeti kellékekre, játékokra és olyan kincseire használhatja, amelyeket el szeretne rejteni szobájában.


Karton P+P Lamino bőrönd Ló háziállat
2 270 Ft

Gyermek bőrönd lovakat és kiskutyákat ábrázoló motívummal. A koffert gyermeked iskolába szükséges művészeti kellékekre, játékokra és olyan kincseire használhatja, amelyeket el szeretne rejteni szobájában. Kiváló minőségű grafika és kivitelezés.


Karton P+P Lamino Ló romantic bőrönd
2 270 Ft

Gyermek bőrönd Lovas mintával. A koffert gyermeked iskolába szükséges művészeti kellékekre, játékokra és olyan kincseire használhatja, amelyeket el szeretne rejteni szobájában. Kiváló minőségű grafika és kivitelezés.


Karton P+P Frozen mintázatú bőrönd lamino 34 cm
3 420 Ft

Gyermek bőrönd világhírű Frozen dizájnnal. A bőröndöt gyermeke használhatja iskolai segédeszközök tárolására az iskolában, de a játékok és kincsek tárolására is a szobájában.


Karton P+P Jurassic World bőrönd lamino 34 cm
3 290 Ft

2 760 Ft

Gyermek bőrönd a világhírű Jurassic World dizájnnal. A bőröndöt gyermeke használhatja iskolai segédeszközök tárolására az iskolában, de a játékok és kincsek tárolására is a szobájában.


Karton P+P Sugar and Spice bőrönd lamino 34 cm
4 290 Ft

3 160 Ft

Gyermek bőrönd mágikus Santoro dizájnnal. A bőröndöt gyermeke használhatja iskolai segédeszközök tárolására az iskolában, de a játékok és kincsek tárolására is a szobájában.


Karton P+P Unicorn mintázatú bőrönd lamino 34 cm
2 290 Ft

2 030 Ft

Gyerek bőrönd mágikus Unicorn dizájnnal. A bőröndöt gyermeke használhatja iskolai segédeszközök tárolására az iskolában, de a játékok és kincsek tárolására is a szobájában.


Karton P+P Waves mintázatú bőrönd lamino 34 cm
2 490 Ft

2 320 Ft

Gyerek bőrönd modern Waves dizájnnal. A bőröndöt gyermeke használhatja iskolai segédeszközök tárolására az iskolában, de a játékok és kincsek tárolására is a szobájában.


Karton P+P PantheR Papír bőrönd
2 270 Ft

A Karton P + P PantheR Gyerek bőrönd egy kisiskolások számára tervezett bőrönd. Alkalmas arra, hogy a gyerekek iskolai eszközöket, vagy akár játékokat is cipelhessenek benne. Kényelmesen hordozható, rendkívül minőségi kivitelezés.


Karton P+P Pets Kézi táska gyerekeknek
3 250 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kézi táska gyerkeknek a Kiskedvencek titkos élete című animációs film szereplőivel. Minden kisiskolás imádni fogja ezt a praktikus és divatos kis koffert, melyben minden szükséges felszerelés kényelmesen elfér.


Stil Butterfly koffer
3 160 Ft

Butterfly mintás gyermek koffer. A koffer az iskolai művészeti segédanyagokra, játékokra és egyéb olyan kincsekre használható, amelyeket el kell rejteni a szobában. Kiváló minőségű grafika és kivitelezés.


Stil Candy koffer
3 190 Ft

2 250 Ft

Candy mintás gyermek koffer. A koffer az iskolai művészeti segédanyagokra, játékokra és egyéb olyan kincsekre használható, amelyeket el kell rejteni a szobában. Kiváló minőségű grafika és kivitelezés.


Stil Funny koffer
3 190 Ft

2 860 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Funny modern designú gyermek koffer. A koffer az iskolai művészeti segédanyagokra, játékokra és egyéb olyan kincsekre használható, amelyeket el kell rejteni a szobában. Kiváló minőségű grafika és kivitelezés.


Stil Medvés koffer

Stil Medvés koffer

Értékelés: 4
3 190 Ft

2 370 Ft

Medvés mintás aranyos gyermek koffer. A koffer az iskolai művészeti segédanyagokra, játékokra és egyéb olyan kincsekre használható, amelyeket el kell rejteni a szobában. Kiváló minőségű grafika és kivitelezés.


Teddies Játék bőrönd, Kisvakond és Elefánt
3 200 Ft

A Teddies Kisvakond és Elefántos játék bőrönd alkalmas játékok és füzetek, rajkészletek hordozására is. Gyermeke szívesen fogja magával vinni ezt a bőröndöt, hiszen a kedves Kisvakond és barátja, az Elefánt díszíti. A legszükségesebb dolgok beleférnek, mégsem lesz nehéz a csomag, hiszen nagyon könnyű papírból készült.


Karton P+P Laminált bőrönd 34 cm Így neveld a sárkányod
3 290 Ft

Gyermek bőrönd közkedvelt Így neveld a sárkányod mintával A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.


Karton P+P Laminált bőrönd 34 cm, Dinó fajták
2 270 Ft

Gyermek bőrönd aranyos dinoszauruszos mintával A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.


Karton P+P Laminált bőrönd Sofia the First
3 060 Ft

Gyerek bőrönd aranyos motívummal Sofia az első. A koffert a kis iskolásod használhatja az iskolai művészeti segédanyagokra, játékokra és egyéb olyan kincsekre használható, amelyeket el kell rejteni a szobában.


Stil Lepkés koffer
3 190 Ft

2 070 Ft

Lepkés mintás aranyos gyermek koffer. A koffer az iskolai művészeti segédanyagokra, játékokra és egyéb olyan kincsekre használható, amelyeket el kell rejteni a szobában. Kiváló minőségű grafika és kivitelezés.


Stil Sweet Horse koffer
3 190 Ft

2 780 Ft

Sweet Horse aranyos mintájú gyermek koffer. A koffer az iskolai művészeti segédanyagokra, játékokra és egyéb olyan kincsekre használható, amelyeket el kell rejteni a szobában. Kiváló minőségű grafika és kivitelezés.


Teddies Kisvakond Bőrönd II, Sárga
4 180 Ft

Teddies bőrönd a híres kisvakond mese szereplőivel díszített, így könnyen megszerethetik a kisgyerekek. Egyszerűen és kényelmesen lehet benne szállítani játékokat vagy akár iskolai felszereléseket is. A bőrönd 100%-ban újrahasznosítható anyagokból készült.