American Tourister Soundbox 55 Bőrönd
39 993 Ft

36 390 Ft
+ ingyen szállítás

Soundbox szín kollekcióból származó American Tourister ** kis bőrönd bővítés után akár 41 l űrtartalmat kínál és a méretének köszönhetően kézi poggyászként használható bármilyen légitársaságnál. A 4 kerék, teleszkópos fogantyú, **TSA zár és a belső elrendezés kellemessé teszi a bőrönd használatát.


American Tourister Holiday Heat Spinner 55 bőrönd
28 737 Ft

23 290 Ft
+ ingyen szállítás

Holiday Heat kollekcióba tartozó American Tourister kis bőrönd ideális társ hétvégére vagy a repülőgép fedélzetére. 38 l térfogatú, 4 kerékkel, valamint teleszkópos fogantyúval ellátott, tartalmát integrált kódzár védi.


SuitSuit TR utazó bőrönd
50 890 Ft
+ ingyen szállítás

Rendkívül könnyű és tartós SUITSUIT S méretű bőrönd. Cipzárral zárható, amely fogói a süllyesztett TSA kódos zárba illeszthetők. Könnyű kihúzható rendszerrel és 4 db 360 ° – ban forgatható kerekekkel rendelkezik . ABS/PC minőségi anyagból készült. A bőrönd fedélzeti poggyászként is megfelel.


American Tourister Funshine 63,5 l bőrönd
41 638 Ft

23 690 Ft
+ ingyen szállítás

Modern megjelenésű könnyű utazó bőrönd, amely tartós poliészterből készült. Beépített számzáras lakattal, teleszkópos fogantyúval, 4 forgó kerékkel, és a belsejében cipzáras zsebbel ellátott.


American Tourister Utazótáska Aero Racer 68 cm
35 690 Ft

27 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utazótáska Aero Racer az American Tourister márkától, ABS műanyagból, amely ellenáll a sérüléseknek. Ideális utazótáska többnapos kirándulásra. Spinner modell sorozat 4 kerékkel, melynek köszönhetően könnyen manipulálhatsz vele. Hozzáerősített 3-számjegyű zár TSA-val lehetővé teszi a cipzár lezárását, és a koffer tartalmának biztosítását.


Samsonite S'Cure Spinner 55 Kabin bőrönd
44 990 Ft

42 990 Ft
+ ingyen szállítás

Teljes egészében Európában gyártott kollekció az S'CURE. Egy fiatalos formájú, divatos, szögletes vonalvezetésű, igen könnyű, egyszerű, de praktikus négykerekes bőröndcsalád. Különlegessége, hogy egy új, forradalmi összetételű polipropilén anyagból készül. Ennek köszönhető rugalmassága, ellenállósága, valamint elenyésző tömege. Szögletesebb, robosztus kinézetű, elején díszítőhornyokkal, apró kockákkal, középen elhelyezett logóval díszített, repülőgépre felvihető. Felső, oldalsó emelőfogói rugósan behajlanak, teljesen illeszkednek a bőröndhöz, nem akadnak be semmibe.


American Tourister Herolite 67 bőrönd
57 888 Ft

34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az American Tourister utazási bőrönd tartósságával és alacsony súlyával tűnik ki. 4 forgó kerékkel, húzókarral és lógó TSA zárral ellátott. Természetesen az apró dolgok tárolására szolgáló cipzáras zsebek sem hiányozhatnak.


Samsonite Utazótáska Popsoda 55 cm
47 990 Ft

39 890 Ft
+ ingyen szállítás

Samsonite márkájú utazótáska 55 cm magasságával fedélzeti utastáskaként is megfelel a legtöbb utazótársaságnál. Ideális utazótáska kétnapos kirándulásra. Spinner modell sorozat 4 kerékkel, melynek köszönhetően könnyen manipulálhatsz vele. Hozzáerősített TSA zár lehetővé teszi a cipzár egyszerű becipzározását, és a koffer tartalmának elvesztését.


American Tourister Holiday Heat Spinner 79 bőrönd
31 742 Ft

29 416 Ft
+ ingyen szállítás

Tágas American Tourister bőrönd a Holiday Heat kollekcióból 108 literes térfogatot kínál, melynek köszönhetően tökéletes társ minden kirándulásra. 4 kereke és teleszkópos fogantyúja könnyíti a használatát, tartalmát védi az integrált kódzár.


American Tourister Funshine 36 l bőrönd
34 138 Ft

17 390 Ft

A könnyű American Tourister bőrönd 36 l méretű, méreteinek hála kézipoggyászként is alkalmas, így például rövid üzleti utakhoz alkalmas. A bőrönd 4 forgó kerékkel, beépített számzáras lakattal és teleszkópos fogantyúval ellátott.


American Tourister Tracklite 55 cm
30 116 Ft

21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az American Tourister Tracklite 55 cm kézipoggyász négy dupla kerékkel ideális kétnapos kirándulásra, és biztosítja a könnyű célba érkezést. Ez a méret megfelelő utastéri poggyászként. Karcolással szemben ellenálló anyagból készült.


American Tourister Soundbox 67 Bőrönd
47 267 Ft

42 490 Ft
+ ingyen szállítás

Soundbox szín kollekcióból származó American Tourister ** tágas bőrönd bővítés után akár 81 l űrtartalmat kínál és a méretének köszönhetően segít összepakolni mindent, amire a kirándulás alatt szükséged lesz. A 4 kerék, teleszkópos fogantyú, **TSA zár és a belső elrendezés kellemessé teszi a bőrönd használatát.


Wenger LUMEN 20" utazó bőrönd
43 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Lumen bőrönd a Wenger márkától ami elkísér majd az üzleti útjaidon és a családi kirándulásokon is. A magasságának köszönhetően kabinpoggyászként is használható a légitársaságok többségénél. Elegendő belső tárolóhellyel rendelkezik a legfontosabb dolgaid tárolásához, és egy 3 számjegyű kóddal nyitható lakattal is el van látva. A kerekek segítik a mozgatását a talajon és az egyéb egyenetlen felületeken.


American Tourister Utazótáska Jet Glam 67 cm
40 590 Ft

32 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utazótáska Jet Glam az American Tourister márkától, kemény ABS műanyagból, amely ellenáll az ütéseknek. Ideális utazótáska többnapos kirándulásra. Spinner modell sorozat 4 kerékkel, melynek köszönhetően könnyen manipulálhatsz vele. A TSA zárnak köszönhetően nem kell félned, hogy a kofferből valami elveszik.


LittleLife Gyermek bőrönd, Katicás
17 890 Ft
17 490 Ft

Praktikus LittleLife gyermek bőrönd kerekekkel és teleszkópos fogantyúval, katicás mintával. A bőrönd tágas főrekesze mellett belső cipzáras zseb szolgál az apróságok tárolására. Kis mérete miatt ideális repülőgépen való utazáshoz.


Dakine Split Roller 110 l bőrönd
66 650 Ft

47 390 Ft
+ ingyen szállítás

Dakine Split Roller 110 l tágas utazó bőröndcserélhető uretán kerekekkel. Repülőgéppel való utazásra alkalmas, akár a tengerpartra mész, akár a hegyekbe.


American Tourister Tracklite 78 cm
36 393 Ft

32 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Nagy bőrönd American Tourister Tracklite 78 cm négy dupla kerékkel kiválóan alkalmas egy hét kiránduláshoz. ABS anyagból készült ellenálló a karcolásokkal szemben. A TSA zár fokozott biztonságot nyújt. A bőrönd szükség esetén bővíthető egészen 120 l térfogatra.


Samsonite S'Cure Spinner 69

Samsonite S'Cure Spinner 69

Értékelés: 5
71 638 Ft

52 390 Ft
+ ingyen szállítás

Hihetetlenül könnyű bőrönd a legkönnyebb S'Cure kollekcióból a Samsonite márkától. A forradalmi anyag, amelyből a bőrönd készült, nagyon alacsony súlyú, viszont ellenálló és kitartó. TSA zárral és teleszkópos nyéllel van ellátva és 79 literes űrtartalmú.


American Tourister Sunside 55 cm
38 944 Ft

26 390 Ft
+ ingyen szállítás

Elegáns kézipoggyász American Tourister Sunside 55 cm-es a négy dupla görgőkkel ideális kétnapos útra, és egy könnyű érkezést a cél érdekében. Ez a méret megfelelő kézipoggyászként olyan alacsony költségvetésű légitársaságokhoz, mint az EasyJet vagy a RyanAir. Beépített TSA zár.


American Tourister Herolite 55
50 388 Ft

24 890 Ft
+ ingyen szállítás

Az American Tourister utazási bőrönd méretének köszönhetően a legtöbb légitársaság esetében kézipoggyászként is megfelelő. Így magaddal viheted a repülőgép fedélzetére is. Tartós poliészterből készült, űrtartalma 42 l.


American Tourister Utazótáska Jet Glam 55 cm
36 890 Ft

31 090 Ft
+ ingyen szállítás

A Jet Glam utazótáska az American Tourister márkától, 55 cm magasságával fedélzeti utastáskaként is megfelel a legtöbb utazótársaságnál. Ideális utazótáska kétnapos kirándulásra. Spinner modell sorozat 4 kerékkel, melynek köszönhetően könnyen manipulálhatsz vele. A TSA zárnak köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy valami elveszik a kofferből, a kemény ABS műanyag ellenáll az ütéseknek.


American Tourister Utazótáska Aero Racer 55 cm
31 990 Ft

24 890 Ft
+ ingyen szállítás

A Aero Racer utazótáska az American Tourister márkától, 55 cm magasságával fedélzeti utastáskaként is megfelel a legtöbb utazótársaságnál. Ideális utazótáska kétnapos kirándulásra. Spinner modell sorozat 4 kerékkel, melynek köszönhetően könnyen manipulálhatsz vele. Rögzített 3-számjegyű zár lehetővé teszi a cipzár egyszerű lezárását.


Wenger DEPUTY 20" utazó bőrönd, fekete
34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kettősutazási bőrönd köszönhetően a DEPUTY bőröndnek magassága 55 cm a fedélzetén a legtöbb légitársaság. űrtartalma 48 liter, amely biztosít elég helyetaz összes nyaraláshoz. Számkombinációs zármegvédi az illetéktelen behatolókat


Trunki Tipu Gyermek bőrönd

Trunki Tipu Gyermek bőrönd

Értékelés: 4,5
17 590 Ft

15 590 Ft

Akció

Trunki Tipu Tigris gyermek bőrönd, 18 literes űrtartalommal rendelkezik. Reptereken hisztiző picijeinkkel megterhelőbb az utazás, a meglovagolható gyerek bőröndökkel azonban megkönnyíthetjük dolgunkat. Beépített kerekek, kapaszkodó, fogantyú, kényelmes ülőhely jellemzi, amire a porontyok rápattanhatnak és már indulhatunk is a terminál felé.


American Tourister Utazótáska Aero Racer 79 cm
39 390 Ft

30 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Utazótáska Aero Racer az American Tourister márkától, ABS műanyagból, amely ellenáll a sérüléseknek. Ideális utazótáska egyhetes kirándulásra stb. Spinner modell sorozat 4 kerékkel, melynek köszönhetően könnyen manipulálhatsz vele. Hozzáerősített TSA zár lehetővé teszi a cipzár egyszerű becipzározását, és a koffer tartalmának biztosítását.


Quiksilver Utazó táska New Centurion M Lugg
31 890 Ft
+ ingyen szállítás

Milyen táskát létesítsz előnybe – kerekekkel vagy a kézben hordozhatót? Utazótáska New Centurion M Lugg a Quiksilver márkától rendelkezik mindkettővel – kényelmes teleszkópos fogantyúval két kerékkel az utazáshoz és erős fülekkel a kézben való hordozásra. A zsebek kétirányú cipzárral zárhatók.


SuitSuit Fabulous "S" Fifties utazóbőrönd
34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kidolgozott formatervezésű SuitSuit márkájú bőrönd a Fabolous Fifities kollekcióból, amely a legjobb minőségű anyagokból . Fő előnye a tartós ABS és polikarbonát, a TSA zár vagy az öt éves garancia.


American Tourister Utazótáska Aero Racer 55 cm Frontloader
35 690 Ft

32 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Aero Racer utazótáska az American Tourister márkától, 55 cm magasságával fedélzeti utastáskaként is megfelel a legtöbb utazótársaságnál. Ideális utazótáska kétnapos kirándulásra. Spinner sorozat modellje 4 kerékkel, melnyek köszönhetően könnyen kezelhető, a Frontloader sorozat első zsebbel rendelkezik, notebook vagy tablet elhelyezésére.


American Tourister Modern Dream 55 cm
45 180 Ft

30 090 Ft
+ ingyen szállítás

Az American Tourister Modern Dream elegáns poggyász ideális kézipoggyászként az alacsony költségvetésű légitársaságokra, rövid kirándulásra vagy nyaralásra. A cipzárak TSA zárral vannak biztosítva. A kényelmes haladást a 4 dupla kerék teszi lehetővé.


Gimi Rolling Thermo 50 l Kerekes táska, 50 l, barna
17 678 Ft

15 320 Ft

Mall-napok akció! Használd az MDWHU80 kuponkódot 2019. július 15–21. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!
A Gimi márkájú Rolling Thermo kerekes bevásárlótáska mindenekelőtt hűtött élelmiszerek szállítására alkalmas. Egy termobox-ot tartalmaz, amely teljes mértékig szigetelt. Teleszkópos húzókarral ellátott, így az autó csomagtartójába is kényelmesen berakhatod..

BEURER LS 06 Digitális bőröndmérleg
7 590 Ft

4 290 Ft

Beurer LS 06 digitális bőröndmérleg LCD kijelzővel. Ezzel a kis egyszerű szerkezettel megmérheti utazótáskája súlyát és a kicsúsztatható mérőszalagjával méretét is lemérheti, hogy megfelel-e a reptéri biztonsági előírásoknak. Csomagját 10 grammos pontossággal lemérheti 40 kg-os maximális terhelésig.


MEMBER´S Utazó bőrönd TR-0150 / M-3
32 888 Ft

21 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Utazó bőrönd a Member's Onyx kollekcióból ultra könnyű konstrukcióból 63 l térfogattal a használatát segíti a teleszkópos nyél, felső és oldalsó fogantyú és 4 kettős kerék. A bőrönd belseje szétosztható a textil szervezők segítségével.


SuitSuit ABS Gurulós bőrönd
31 638 Ft

21 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A SuitSuit ABS Gurulós bőrönd űrtartalma 31 liter, maximális terhelhetősége 10 kg. A kézipoggyász könnyű, ám ellenálló, stabil kialakítású. Állítható magasságú fogantyúval!


Leonardo Trolley 31L Bőrönd

Leonardo Trolley 31L Bőrönd

Értékelés: 4,5
12 390 Ft

Akció

kiváló minőségű Leonardo Trolley 31L bőrönd tökéletesen megfelel a hétvégi utazásokhoz. A gondosan megtervezett belső terének köszönhetően könnyen és praktikusan lehet pakolni. KIalakításának és a 4 db 360 °-ban forgatható kerekének köszönhetően igen stabil, valamint könnyen irányítható.


SuitSuit Caretta BC táska
10 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SUITSUIT Caretta Evergreen kollekció egy univerzális táskája, mindennapos használatra. A fő rekesze cipzárral zárható, úgyszintén az kisebb elülső zsebis. Ideális vásárláshoz, strandra vagy az edzőterembe. Vízálló anyagból készült. Elérhető5 modern színben.


REAbags Cities Western Gear Utazóbőrönd
9 590 Ft

Végre egy kézipoggyász, amely mindenki számára árban elérhető. Ennek ellenére minőségi in-line fém csapágyas kerekkel van felszerelve, ultrakönnyű konstrukciójú és 600D poliészterből készült, amely tartós. A legkisebb bőrönd pontosan úgy van tervezve, hogy megfeleljen a fapados légitársaságok , mint pl. a RyanAir, WizzAir stb. kézipoggyásszal kapcsolatos követelményeinek. A bőrönd cipzárral zárható. Mindkét cipzár szemmel rendelkezik a kód vagy kulcs típusú lakat felhelyezésére. A kulcsos zár a bőrönd része. Az elülső részben egy cipzáras zseb található. A felső és oldalsó kapaszkodó a bőrönd színében párnázott. Az egész gördülő rendszer a bőrönd belsejében található a textil bélés alatt, nehogy szállításkor megsérüljön a rendszer és inline kerekekkel és csapágyakkal van felszerelve.


Gimi Flexi Összecsukható bevásárlókocsi
8 590 Ft

Mall-napok akció! Használd az MDWHU80 kuponkódot 2019. július 15–21. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!
Gimi Flexi új fejezetet nyit a bevásárló táskák szállításának világában. A vásárlás során egyszrűen ráerősíthető a bevásárlókocsi elejére, így nem foglal benne helyet, tárolás esetén pedig a fogantyúja lehajtásával egy igen kompakt kialakítást kapunk. Kiváló minőségű acél vázán a táska anyaga poliészter, ami biztosítja vízállóságát és könnyen moshatóságát. 45 literes térfogata és kiváló minőségű kerekei bármely bevásárlás során helyt állnak, így nem szükséges többé a nehéz szatyrokat cipelnie!

Gimi Brava Plus Kerekes bevásárlótáska 38 l
5 885 Ft

4 710 Ft

Mall-napok akció! Használd az MDWHU80 kuponkódot 2019. július 15–21. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!
A Gimi bevásárlótáska egy kompakt megoldás a gyors és a last minute vásárlásokhoz, mivel a kerekekkel ellátott táska összecsukható. A poliészter táska 38 l űrtartalmú, cipzáras záródású a tartalom nagyobb védelme érdekében. Az állítható húzókar könnyedén alkalmazkodik a használóhoz.

SENCOR SLS 900WH

SENCOR SLS 900WH

Értékelés: 5
4 890 Ft

Sencor SLS 900WH Digitális bőröndmérleg, mely csökkenti a poggyász túlsúlya miatti illeték fizetését a repülőn utazásnál. 50 kg-os méréshatár 100 g-os pontossággal, Data Lock funkcióval.


Butter Kings Bulldogs fejek bőrönd védőtok
18 657 Ft

7 490 Ft

A buldog kutya motívumú bőrönd védőtok stílusos és praktikus kísérőd lesz utazáskor. Az eredeti dizajnak köszönhetően a bőröndöd azonnal felismered, ezenkívül megvédi bőröndödet a karcolásoktól is.


Butter Kings Which Frenchie bőrönd védőtok
18 657 Ft

7 490 Ft

A buldog kutya motívumú bőrönd védőtok stílusos és praktikus kísérőd lesz utazáskor. Az eredeti dizajnak köszönhetően a bőröndöd azonnal felismered, ezenkívül megvédi bőröndödet a karcolásoktól is.


Hama Aha Classic Neszeszer

Hama Aha Classic Neszeszer

Értékelés: 5
1 690 Ft

A Hama Aha Classic neszeszer praktikus hordozhatósgot biztosít kozmetikai eszközeink számára. A táska térfogata 5 liter, anyaga maga minőségű poliészter. Ideális választás utazásokhoz.


Gimi Twin kerekes bevásárlótáska 56 l, lila
14 140 Ft

11 780 Ft

Mall-napok akció! Használd az MDWHU80 kuponkódot 2019. július 15–21. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!
A lila színű Gimi Twin bevásárlótáska kétféleképpen használható – hagyományosan húzhatod magad mögött, vagy a hozzáadott két behajtható keréknek hála tolhatod is magad előtt. A poliészter táska űrtartalma 56 l, tartós és vízálló, összehúzó zsinórral és szegecsel ellátott.

Cool It Hűtőtáska, 7 l

Cool It Hűtőtáska, 7 l

Értékelés: 2
3 990 Ft

3 790 Ft

Cool It Hűtőtáska tökéletes választás utazáshoz, strandoláshoz, nyaraláshoz. A nyár legmelegebb napján is hidegen tartja a benne tárolt üdítőitalokat és harapnivalót. 7 l-es, nem nagy méretű és igen praktikus kialakítású termék. Hűtő technológiája garantálja, hogy a táska tartalma akár 12 órán keresztül is friss és hideg maradjon.


MEMBER´S SB-0036 Utazótáska

MEMBER´S SB-0036 Utazótáska

Értékelés: 4,5
7 990 Ft

6 590 Ft

minőségi anyagból készült Member's SB-0036 utazótáska egy tágas fő rekesszel, valamint egy könnyen hozzáférhető elülső kiszsebbel rendelkezik. Kényelmesen hordhatjuk fogantyújánál fogva kezünkben, vagy hosszú állítható pántja segítségével vállonkun. Tökéletes útitárs hosszú utazások megtételére.


Gimi Twin Kerekes Bevásárlókocsi, Szürke
11 990 Ft

11 090 Ft

Mall-napok akció! Használd az MDWHU80 kuponkódot 2019. július 15–21. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!
Praktikus, alumíniumvázas Gimi Twin gurulós bevásárlókocsi 56 literes tárolózsebbel. Bátran ajánljuk minden korosztálynak, hiszen nem cskaz aidős emberek számára tud megterhelő lenni a bevásárlás. Megbízható partner akár nagybevásárláshoz, akár a közeli fűszeres meglátogatásához.

Gimi Market Queen Bevásárlótáska
7 490 Ft

7 090 Ft

Mall-napok akció! Használd az MDWHU80 kuponkódot 2019. július 15–21. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!

Gimi Market Queen új fejezetet nyit a kerekes bevásárlótáskák stílusának világában. A könnyű és könnyen kezelhető táska, divatos megjelenésű, így garantáltan kielégíti minden korosztály igényét. Kiváló minőségű acél vázán a táska anyaga poliészter, ami biztosítja vízállóságát és könnyen moshatóságát. 48 literes térfogata és kiváló minőségű kerekei bármely bevásárlás során helyt állnak, így nem szükséges többé a nehéz szatyrokat cipelnie!


American Tourister Funshine 99,5 l
50 388 Ft

24 890 Ft
+ ingyen szállítás

Az American Tourister márkájú nagy méretű utazási bőrönd majdnem 100 l űrtartalmú, tartós poliészterből készült. Felszereltségébe kódzáras lakat és teleszkópos fogantyú is tartozik. A négy forgó keréknek hála a bőrönd könnyedén hordozható.