Leonardo Fedélzeti bőrönd Trolley Premium
25 027 Ft

11 990 Ft

Elegáns fedélzeti Leonardo bőrönd 31 liter űrtartalommal, amely tökéletes útitárs, nem csak üzleti utakra. 4 forgókerékkel és teleszkópos fogantyúval rendelkezik. Az erős és minőségi ABS műanyagnak köszönhetően könnyen ellenáll a sérüléseknek.


Leonardo Kézipoggyász Trolley 18 ABS
12 490 Ft

Az egyszerű visszafogott színű Leonardo kézipoggyász kiváló útitársaddá válik a hétvégi európai és üzleti utaid során. 4 forgó kerékkel és teleszkopikus fogantyúval rendelkezik, kiváló minőségű és ellenálló ABS anyagból készült.


Leonardo Duo Color Bőrönd

Leonardo Duo Color Bőrönd

Értékelés: 4,5
12 490 Ft

Leonardo Duo Color merev falú bőrönd elegáns kivitelben. A bőrönd teleszkópos húzókarral, ergonómikus markolattal rendelkezik a fokozott kényelem érdekében. Utazásaihoz tökéletes választás, a 28 literes kapacitása, a belső **rugalamas hevederek **a ruhák praktikus elhelyezését szolgálják.


Leonardo Trolley 31L Bőrönd

Leonardo Trolley 31L Bőrönd

Értékelés: 4,5
12 490 Ft

kiváló minőségű Leonardo Trolley 31L bőrönd tökéletesen megfelel a hétvégi utazásokhoz. A gondosan megtervezett belső terének köszönhetően könnyen és praktikusan lehet pakolni. KIalakításának és a 4 db 360 °-ban forgatható kerekének köszönhetően igen stabil, valamint könnyen irányítható.


Leonardo Trolley 20 ABS

Leonardo Trolley 20 ABS

Értékelés: 4,5
17 215 Ft

15 990 Ft

Leonardo kézipoggyász egyszerű dizájnnal rendelkezik, amely megfelelő nőknek és férfiaknak nem csak üzleti utakra. A bőröndnek 4 kereke van a jobb mozgatás érdekében, teleszkópos fogantyúval rendelkezik és erős ABS műanyagból készült, amely ellenáll az ütéseknek.


Leonardo New York Bőrönd szett
53 390 Ft

45 990 Ft
+ ingyen szállítás

Leonardo New York bőrönd szettet három, különböző méretű bőrönd alkotja. Mindegyik bőrönd 4 kerékkel rendelkezik, melyek 360°-ban forgathatók, így megkönnyítve a mozgatást. A műanyag foganytú teleszkópos kialakítású, a bőröndök cipzárral záródnak.


Leonardo ABS Trolley 3 részes Bőrönd szett
56 525 Ft

37 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Leonardo ABS Trolley bőröndök megfelelő választást jelentenek családi utazások alkalmával, a három különböző méretű táska közül mindenki megtalálja a neki megfelelőt. A bőröndök a kihúzható kar és a kerekek segítségével könnyedén mozgathatók. Mérsékelt szín- és formavilágának köszönhetően rendkívül elegáns és egyben praktikus kelléke utazásainknak.


Leonardo 40698 Saint Tropez Bőrönd szett
39 990 Ft
+ ingyen szállítás

Leonardo 40698 Saint Tropez Bőrönd szett 3 db könnyű szerkezetű bőröndöt tartalmaz. A teleszkópos fogantyú rendszer alkalmassá teszi, hogy magasságunkhoz állítsuk a bőröndünket. Pántokkal rögzíthetjük a tartalmat, ezzel is maximális biztonságba helyezve tárgyainkat. Kiváló választás mindenkinek, aki hosszabb utazásra készül!