SuitSuit Utazó bőrönd szett TR-5101/3-10th Anniversary English Garden
169 990 Ft
+ ingyen szállítás

A szett 3 db 10th Anniversary English Garden kofferból áll , egyedi modern dizájnnal. A minőségi ABS/PC anyagok nem csak könnyűek, de ütközés ellen is jó strapabírók. A kofferok cipzáras futója könnyen lezárható a besüllyesztett TSA számkódos zárba. Könnyű kihúzható rendszerrel vannak felszerelve.


SuitSuit Utazó bőrönd szett TR-7102/3-Fab Seventies Seaport Blue
143 990 Ft
+ ingyen szállítás

A szett 3 db Fab Seventies kofferból áll , egyedi modern dizájnnal. A minőségi ABS/PC anyagok nem csak könnyűek, de ütközés ellen is jó strapabírók. A kofferok cipzáras futója könnyen lezárható a besüllyesztett TSA számkódos zárba. Könnyű kihúzható rendszerrel vannak felszerelve.


SuitSuit Utazó bőrönd szett TR-7103/3-Fab Seventies Basil Green
143 990 Ft
+ ingyen szállítás

A szett 3 db Fab Seventies kofferból áll , egyedi modern dizájnnal. A minőségi ABS/PC anyagok nem csak könnyűek, de ütközés ellen is jó strapabírók. A kofferok cipzáras futója könnyen lezárható a besüllyesztett TSA számkódos zárba. Könnyű kihúzható rendszerrel vannak felszerelve.


SuitSuit Utazó bőrönd szett TR-7104/3-Fab Seventies Antique White
143 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

hetvenes évek legjobbjait a Fab Seventies TR-7104/3 utazó bőrönd készletben találod meg a SuitSuit márkától. A legkisebb bőrönd a kis méretének köszönhetően tökéletesen használható kézipoggyászként a legtöbb légitársaságnál. A bőröndök TSA zárral vannak ellátva, így tartalma mindig védve van a külső behatolással szemben. Stílusos bőröndök, amiket a repülőtéren mindenki irigyelni fog.


SuitSuit Utazó bőrönd készlet TR-7105/3 - Fab Seventies Reef Water Blue
143 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

hetvenes évek legjobbjait a Fab Seventies TR-7105/3 utazó bőrönd készletben találod meg a SuitSuit márkától. A legkisebb bőrönd a kis méretének köszönhetően tökéletesen használható kézipoggyászként a legtöbb légitársaságnál. A bőröndök TSA zárral vannak ellátva, így tartalma mindig védve van a külső behatolással szemben. Stílusos bőröndök, amiket a repülőtéren mindenki irigyelni fog.


Mia Toro Utazó bőrönd készlet M1300/3
115 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Olasz bőrönd készlet a Mia Toro márkától három különböző méretű poggyászból tevődik, amelynek köszönhetően mindig ki tudod választani a megfelelőt az utazásodhoz. A fedélzeti bőröndöt ki tudod használni az üzleti utakra vagy egy hétvégi kiruccanásra, a közepes bőröndbe elhelyezhetsz mindent, amire szükséged van egy szokványos nyaraláshoz, és a nagy bőröndbe könnyen be tudsz pakolni két személy részére.


SuitSuit Fabulous Fifties utazóbőrönd készlet
111 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ha gyakran és szívesen utazik, akkor ez a bőrönd készlet a megfelelő választás. A bőröndök nagyon jó minőségű anyagokból készültek, amelyek ellenállnak az ütésnek, TSA zárral vannak ellátva és kidolgozott a belső elrendezésük. A készlet három bőröndből áll, melyek térfogata 32 l,** 60l** és 91 l.


Mia Toro M1021 / 3 utazó bőrönd készlet
107 990 Ft
+ ingyen szállítás

Mia Toro utazó bőrönd készlet három különböző méretű bőröndből áll, így mindig kiválaszthatod a számodra megfelelőt. A fedélzeti bőröndöt hétvégi vagy üzleti utazásokhoz használhatod, a közepes méretű bőröndbe minden szükséges tárgyat belepakolhatsz, míg a nagy bőröndbe könnyedén be tudsz pakolni akár két személy részére is.


Mia Toro M1097/3
103 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utazz stílusosan a Mia Toro bőrönd készlettel, amelyek eredeti designját a kolumbiai művész, Hector Prado tervezte. A készlet 49 l-es fedélzeti bőröndöt, 80 l-es közepes méretű bőröndöt és 124 l-es nagy méretű bőröndöt tartalmaz. Mindhárom bőrönd TSA kódzárral, teleszkópos fogantyúval és 4 kerékkel ellátott 10 év garancia.


SuitSuit Caretta Bőrönd szett
92 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

SuitSuit Caretta bőrönd szett hosszabb és rövidebb utazásokhoz egyaránt ideális választás. A három különböző méretű bőrönd közül mindig megtalálhatjuk a számunkra épp megfelelő méretűt. Kiváló minőségű ABS anyaga strapabíró, tartós használatot garantál. Teleszkópos fogantyúval, praktikus belső zsebekkel és 360°-ban forgatható kerekekkel ellátva.


Lowe Alpine AT Wheelie 120 Utazótáska
87 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Lowealpine AT Wheelie 120 utazótáska 120 literes kapacitásával és sokoldalúan használható belső zsebeivel nélkülözhetetlen hosszabb utazások alkalmával. 115 mm átmérőjű kerekeivel bármilyen terepen könnyedén haladhat. Széles kihúzható fogantyúja pedig kényelmes hordozást tesz lehetővé.


Thule Crossover TCRU122 Bőrönd, 45 L
99 900 Ft

87 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Thule Crossover TCRU122 egy bővíthető gurulós bőrönd, mely ideális társ az utazás során. Kivehető, háromba hajtható öltönyzsák és extra tornazsák biztosítja a rendezettséget, míg a zökkenőmentes szállításról, pedig a masszív kerekek és a fogantyúk gondoskodnak. A különálló rekeszek tagolt és tágas belső teret biztosítanak. A hálós kiszsebek segítségével a kisebb holmik könnyedén rendszerezhetőek és hozzáférhetőek. Törésálló SafeZoneTM tok a szemüveg, hordozható elektronika (műszaki készülékek) és az egyéb törékeny holmik védelmére. Az aluminíum merevítésnek és vízálló szövetnek köszönhetően a bőröd könnyű, mégis strapabíró. A könnyedén elérhető elülső zseb ideális a személyes holmik, vagy a sokszor használt eszközök tárolására.


Mia Toro M1210 / 3 utazó bőrönd készlet
78 490 Ft
+ ingyen szállítás

Mia Toro utazó bőrönd készlet kiemelkedik a felhasznált anyagok minőségével és a precíz kivitelezésével. A készlet egy kis méretű, 35 l-es bőröndöt, egy közepes méretű, 62 l-es bőröndöt és egy nagy méretű, 99 l-es bőröndöt tartalmaz. Minden egyes bőrönd bővítővel bővíthető, űrtartalmuk így 25%-kal növelhető. A biztonságos lezárásról a TSA kódzár gondoskodik, a kényelmes használatot a 4 kerék, a teleszkópos fogantyú, és a könnyű anyag biztosítja,amely felületi kezelésének köszönhetően ellenáll a karcolásokkal szemben.


Sirocco T 1157/3 ABS utazó bőrönd készlet
79 888 Ft

74 990 Ft
+ ingyen szállítás

Sirocco márkájú utazó bőrönd készlet három különböző méretű bőröndből áll, amelyek között biztosan mindig megtalálod a számodra megfelelőt. A fedélzeti bőrönd ideális választás üzleti utakhoz, a közepes méretű bőrönd általános utazáshoz választható, és a nagy méretű bőröndbe minden belefér, még akkor is, ha ketten utaztok.


Aerolite T-9515/3 Utazó bőrönd készlet
70 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Aerolite márkájú utazó bőrönd készlet három különböző méretű bőröndből áll, amelyek között biztosan mindig megtalálod a számodra megfelelőt. A fedélzeti bőrönd ideális választás üzleti utakhoz, a közepes méretű bőrönd általános utazáshoz választható, és a nagy méretű bőröndbe minden belefér, még akkor is, ha ketten utaztok.


Dakine Concourse Hardside Medium, fekete
68 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tágas utazási bőrönd Dakine Concourse Hardside Medium 65 literes térfogattal lehetővé teszi, hogy becsomagoljál mindent, amire szükséged van egy hosszú nyaraláshoz. Bőrönd szilárd burkolattal, amiben csak úgy semmi nem fog összetörni, és a beépített TSA zárrendszernek köszönhetően a tartalma biztonságban van az illetéktelen emberekkel szemben.


Dakine Terminal Spinner 40 l
62 775 Ft

42 490 Ft
+ ingyen szállítás

Dakine Terminal Spinner utazási táska 40 l űrtartalmú, a 4 keréknek hála tökéletes hordozási tulajdonságokkal rendelkezik. A bőrönd belseje multifunkciós szervezővel ellátott, amely legfeljebb 15"-es notebookra és egyéb tartozékokra alkalmas. A bőrönd tere 2 részre van osztva, a belső oldal két különálló zsebre van felosztva, a jobb oldalon lévő tartalmat rögzítő pántok védik.


SuitSuit Utazó bőrönd TR
62 490 Ft
+ ingyen szállítás

Rendkívül könnyű és tartós SUITSUIT L méretű bőrönd. Cipzárral zárható, amely húzói a süllyesztett TSA kódos zárba illeszthetők. Könnyű kihúzható rendszerrel és négy 360 ° – ban forgatható kerekekkel rendelkezik . Minőségi ABS/PC anyagból készült.


Dakine Split Roller 85 l

Dakine Split Roller 85 l

Értékelés: 5
62 775 Ft

44 990 Ft
+ ingyen szállítás

Dakine Split Roller 85 l tágas utazó bőröndcserélhető uretán kerekekkel. Repülőgéppel való utazásra alkalmas, akár a tengerpartra mész, akár a hegyekbe.


Dakine Concourse Hardside Carry On, piros
61 490 Ft
+ ingyen szállítás

Tágas utazási bőrönd Dakine Concourse Hardside Medium 36 literes térfogattal fedélzeti poggyászként használható az olcsóbb légitársaságok többségénél. Bőrönd szilárd burkolattal, amiben csak úgy semmi nem fog összetörni, és a beépített TSA zárrendszernek köszönhetően a tartalma biztonságban van az illetéktelen emberekkel szemben.


Wenger MATRIX 28" utazó bőrönd, fekete
57 490 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Utazó bőrönd MATRIX 28" a Wenger márkától remekül szolgál szólóban, de családi kiránduláson is a tengeren túl és a kultúra nyomában is. A bőrönd biztonságát és annak tartalmát az oldalába besüllyesztett TSA zár biztosítja, amelyben a bezárod a cipzárrészt. A négy kerék bármilyen terepet legyőz.


Lowe Alpine AT Roll-On 40 Utazótáska
56 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Lowealpine AT Roll-On 40 utazótáska gurulós bőröndként és hátizsákként is használható. Nagyméretű kerekei bármilyen terepen könnyedén gördülnek, kétfokozatú kihúzható foganytúja pedig stabil tartást biztosít. A 40 liter űrtartalmú táska vállpántjai egyszerűen felcsatolhatók és elrejthetők.


SuitSuit Utazó bőrönd TR-7104/3-L - Fab Seventies Antique White
56 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

hetvenes évek legjobbjait a Fab Seventies TR-7104/3-L utazó bőrönd készletben találod meg a SuitSuit márkától. Elég nagy egy egész hetes kiránduláshoz. A bőröndök TSA zárral rendelkezik, így a tartalma mindig védve van a külső behatolással szemben. Stílusos bőrönd, amit a repülőtéren mindenki irigyelni fog.


SuitSuit Utazó bőrönd TR-7105/3-L - Fab Seventies Reef Water Blue
56 490 Ft
+ ingyen szállítás

hetvenes évek legjobbjait a Fab Seventies TR-7105/3-L utazó bőrönd készletben találod meg a SuitSuit márkától. Elég nagy egy egész hetes kiránduláshoz. A bőröndök TSA zárral rendelkezik, így a tartalma mindig védve van a külső behatolással szemben. Stílusos bőrönd, amit a repülőtéren mindenki irigyelni fog.


Dakine Status Roller 42 l
52 490 Ft
+ ingyen szállítás

Dakine Split Roller 42 l tágas utazó bőröndcserélhető uretán kerekekkel. Repülőgéppel való utazásra alkalmas, akár a tengerpartra mész, akár a hegyekbe. Ha a 42 literes térfogat túl kicsi, a külső cipzárral a kapacitása 15 literrel nőhet.


SuitSuit Utazó bőrönd TR
56 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Rendkívül könnyű és tartós SUITSUIT M méretű bőrönd. Cipzárral zárható, amely húzói a süllyesztett TSA kódos zárba illeszthetők. Könnyű kihúzható rendszerrel és négy 360 ° – ban forgatható kerekekkel rendelkezik . Minőségi ABS/PC anyagból készült.


Lowe Alpine AT Wheelie 90 Utazótáska
56 490 Ft
+ ingyen szállítás

Lowe Alpine AT Wheelie 90 utazótáska remek választás kirándulásokhoz és repülős utazásokhoz egyaránt. A kevés varrásnak és a TPU bevonatnak köszönhetően fokozottan vízálló. 90 literes kapacitása és sokoldalúan használható belső zsebei nélkülözhetetlenek a hosszabb utazások alkalmával. 115 mm átmérőjű kerekeivel bármilyen terepen könnyedén haladhat, a *széles kihúzható fogantyú** pedig kényelmes hordozást tesz lehetővé. Rendkívül strapabíró anyagból készült, így sokiáig kísérhet bennünket társként utazásaink során.


Samsonite S'Cure Spinner 75

Samsonite S'Cure Spinner 75

Értékelés: 5
74 138 Ft

55 990 Ft
+ ingyen szállítás

Nagy és hihetetlenül könnyű bőrönd a legkönnyebb S'Cure kollekcióból a Samsonite márkától. A forradalmi anyag, amelyből a bőrönd készült, nagyon alacsony súlyú, viszont ellenálló és kitartó. TSA zárral és teleszkópos nyéllel van ellátva, a 102 l-es térfogatának köszönhetően pedig minden elfér benne, amire csak utazásaid során szükséged lehet.


Samsonite Utazótáska Disney 69 cm kék
74 990 Ft

55 990 Ft
+ ingyen szállítás

Gyerek utazótáska Disney a Samsonite márkától Mickey lenyomattal, ellenálló polipropilénből készült. Ideális utazótáska többnapos kirándulásra. Spinner modell sorozat 4 kerékkel, melynek köszönhetően könnyen manipulálhatsz vele. Hozzáerősített TSA zár lehetővé teszi a cipzár egyszerű becipzározását, és a koffer tartalmának elvesztését.


Mia Toro Utazó bőrönd M1709/2-L
58 290 Ft

55 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Utazó bőrönd a Carbonia Superior kollekcióból kibővíthető belső térfogattal rendelkezik, hogy illeszkedjen az összes nyaraláshoz. TSA zárral ellátott, így tartalma mindig védve van a külső behatolással szemben. A védett kerekek 360 °-ban forognak, kényelmes használatot biztosítanak.


Samsonite S'Cure Spinner 69

Samsonite S'Cure Spinner 69

Értékelés: 5
71 638 Ft

52 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hihetetlenül könnyű bőrönd a legkönnyebb S'Cure kollekcióból a Samsonite márkától. A forradalmi anyag, amelyből a bőrönd készült, nagyon alacsony súlyú, viszont ellenálló és kitartó. TSA zárral és teleszkópos nyéllel van ellátva és 79 literes űrtartalmú.


SuitSuit Utazó bőrönd TR-7105/3-M - Fab Seventies Reef Water Blue
50 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

hetvenes évek legjobbjait a Fab Seventies TR-7105/3-M utazó bőrönd készletben találod meg a SuitSuit márkától. Elég nagy több napos kirándulásokhoz. A bőröndök TSA zárral rendelkezik, így a tartalma mindig védve van a külső behatolással szemben. Stílusos bőrönd, amit a repülőtéren mindenki irigyelni fog.


Mia Toro Utazó bőrönd M1238/3-L
50 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Utazó bőrönd elegáns időtálló kivitelben. A Mia Toro M1238 / 3 kabin bőrönd mérete TSA kódzárral, 4 darab dupla kerékkel van ellátva a jobb kezeléshez és egy ergonómikus kihúzható fogantyúval. A térfogatot 91 l-ről 114 l-re növelheted.


SuitSuit Utazó bőrönd TR-7104/3-M - Fab Seventies Antique White
50 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

hetvenes évek legjobbjait a Fab Seventies TR-7104/3-M utazó bőrönd készletben találod meg a SuitSuit márkától. Elég nagy több napos kirándulásokhoz. A bőröndök TSA zárral rendelkezik, így a tartalma mindig védve van a külső behatolással szemben. Stílusos bőrönd, amit a repülőtéren mindenki irigyelni fog.


Samsonite Utazótáska Disney 55 cm kék
67 590 Ft

49 990 Ft
+ ingyen szállítás

A gyerek Disney utazótáska a Samsonite márkától 55 cm magasságával fedélzeti utastáskaként is megfelel a legtöbb utazótársaságnál. Ideális utazótáska kétnapos kirándulásra. Spinner modell sorozat 4 kerékkel, melynek köszönhetően könnyen manipulálhatsz vele. Hozzáerősített TSA zár lehetővé teszi a cipzár egyszerű becipzározását, és a koffer tartalmának elvesztését.


Wenger MATRIX - 24" utazó bőrönd, fekete
49 490 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Utazó bőrönd MATRIX 24" a Wenger márkától remekül szolgál szólóban, de családi kiránduláson is a tengeren túl és a kultúra nyomában is. A bőrönd biztonságát és annak tartalmát az oldalába besüllyesztett TSA zár biztosítja, amelyben a bezárod a cipzárrészt. A négy kerék bármilyen terepet legyőz.


Wenger SYNERGY 20 "utazó bőrönd, szürke / fekete
48 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kettősutazási bőrönd köszönhetően a Wenger Lumen bőröndnek magassága 55 cm a fedélzetén a legtöbb légitársaság. űrtartalma 41,5 liter, amely biztosít elég helyetaz összes nyaraláshoz. Számkombinációs zármegvédi az illetéktelen behatolókat


Wenger MATRIX 20" utazó bőrönd, fekete
47 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kettősutazási bőrönd köszönhetően a Wenger Lumen bőröndnek magassága 55 cm a fedélzetén a legtöbb légitársaság. 32 liter térfogat,amire szükség van38 literre. Számkombinációs zármegvédi az illetéktelen behatolókat


Samsonite Utazótáska Popsoda 78 cm
54 090 Ft

47 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utazótáska Popsoda a Samsonite márkától TSA zárral, amely nemcsak védi a tartalmát, de szintén lehetővé teszi az erőszakmentes kinyitás a repülőtéri ellenőrzésnél. Ideális utazótáska többnapos kirándulásra. Spinner modell sorozat 4 kerékkel, melynek köszönhetően könnyen manipulálhatsz vele. Térfogata növelhető.


Rock Kerekes utazó öltönytáska GS-0010
56 638 Ft

47 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Részletesen kidolgozott és minőségi kézipoggyász öltöny és ingek szállítására, ami 98 cm hosszúra nyitható ki az öltöny kényelmes szállítására. A táska 2 levehető szíjjal van ellátva, és természetesen nem hiányozhat a párnázott notebook zseb sem.


American Tourister Soundbox 77 Bőrönd
50 904 Ft

47 490 Ft
+ ingyen szállítás

Soundbox szín kollekcióból származó American Tourister ** nagy bőrönd bővítés után akár 110 l űrtartalmat kínál és a méretének köszönhetően segít összepakolni mindent, amire a kirándulás alatt szükséged lesz. A 4 kerék, teleszkópos fogantyú, **TSA zár és a belső elrendezés kellemessé teszi a bőrönd használatát.


Dakine Split Roller 110 l bőrönd
66 650 Ft

47 490 Ft
+ ingyen szállítás

Dakine Split Roller 110 l tágas utazó bőröndcserélhető uretán kerekekkel. Repülőgéppel való utazásra alkalmas, akár a tengerpartra mész, akár a hegyekbe.


Mia Toro M1300/3-L
47 025 Ft
46 490 Ft
+ ingyen szállítás

Nagy helyet biztosít a Mia Toro L nagyságú utazó bőrönd az összes cuccod becsomagolására. A bőrönd lenyűgöző 146 l térfogattal rendelkezik, amelyet könnyen elővarázsolhatsz az expander segítségével. A berendezésben nem hiányozhat az integrált TSA zár, 4 dupla kerék és a kihúzható fogantyú.


Leonardo New York Bőrönd szett
53 390 Ft

45 990 Ft
+ ingyen szállítás

Leonardo New York bőrönd szettet három, különböző méretű bőrönd alkotja. Mindegyik bőrönd 4 kerékkel rendelkezik, melyek 360°-ban forgathatók, így megkönnyítve a mozgatást. A műanyag foganytú teleszkópos kialakítású, a bőröndök cipzárral záródnak.


CAT Trolley Bőrönd, 59.5 l
44 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

CAT bőrönd egy ideális méretű termék a kisebb utazásokhoz. Kihúzhatós, kerekes kivitelezése megkönnyíti használatát, felületének kialakítása pedig biztosítja, hogy az apró karcok ne látszódjanak meg rajta.


Dakine CARRY ON ROLLER 42L
44 875 Ft

34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

CARRY ON ROLLER szép utazótáska 42 l-es űrtartalmú. A DAKINE cég praktikus kerekkel, felső és oldalsó fogantyúval szerelte fel a könnyebb mozgathatóságért. A táska egy praktikus állítható kihúzható fogantyúval és pakolást segítő szíjjal rendelkezik.


SuitSuit TR utazó bőrönd

SuitSuit TR utazó bőrönd

Értékelés: 5
44 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Rendkívül könnyű és tartós SUITSUIT S méretű bőrönd. Cipzárral zárható, amely fogói a süllyesztett TSA kódos zárba illeszthetők. Könnyű kihúzható rendszerrel és 4 db 360 ° – ban forgatható kerekekkel rendelkezik . ABS/PC minőségi anyagból készült. A bőrönd fedélzeti poggyászként is megfelel.