American Tourister Sunside 55 cm
38 944 Ft

34 490 Ft
+ ingyen szállítás

Elegáns kézipoggyász American Tourister Sunside 55 cm-es a négy dupla görgőkkel ideális kétnapos útra, és egy könnyű érkezést a cél érdekében. Ez a méret megfelelő kézipoggyászként olyan alacsony költségvetésű légitársaságokhoz, mint az EasyJet vagy a RyanAir. Beépített TSA zár.


American Tourister Soundbox 67 Bőrönd
31 490 Ft

Soundbox szín kollekcióból származó American Tourister ** tágas bőrönd bővítés után akár 81 l űrtartalmat kínál és a méretének köszönhetően segít összepakolni mindent, amire a kirándulás alatt szükséged lesz. A 4 kerék, teleszkópos fogantyú, **TSA zár és a belső elrendezés kellemessé teszi a bőrönd használatát.


American Tourister Utazótáska Jet Glam 77 cm
44 290 Ft

35 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utazótáska Jet Glam az American Tourister márkától, kemény ABS műanyagból, amely ellenáll az ütéseknek. Ideális utazótáska egyhetes kirándulásra stb. Spinner modell sorozat 4 kerékkel, melynek köszönhetően könnyen manipulálhatsz vele. A TSA zárnak köszönhetően nem kell félned, hogy a kofferből valami elveszik.


American Tourister Tracklite 78 cm
36 393 Ft

32 490 Ft

Nagy bőrönd American Tourister Tracklite 78 cm négy dupla kerékkel kiválóan alkalmas egy hét kiránduláshoz. ABS anyagból készült ellenálló a karcolásokkal szemben. A TSA zár fokozott biztonságot nyújt. A bőrönd szükség esetén bővíthető egészen 120 l térfogatra.


American Tourister Sonicsurfer 55 cm
32 627 Ft

23 990 Ft

Kézipoggyász American Tourister Sonicsurfer 55 cm 4 kerék kiválóan alkalmas kétnapos utazásra. Ez a méret megfelel kézipoggyászként az alacsony költségű társaságoknál, mint például az EasyJet és RyanAir. Beépített TSA zár a maximális biztonságot nyújtja a poggyász tartalmának.


American Tourister Tracklite 67 cm
32 627 Ft

27 490 Ft

Egy közepes méretű bőrönd American Tourister Tracklite 67 cm négy dupla keréken kiválóan alkalmas egy hét kiránduláshoz. ABS anyagból készült ellenálló a karcolásokkal szemben. A TSA zár fokozott biztonságot nyújt. A bőrönd szükség esetén bővíthető.


American Tourister Holiday Heat Spinner 55 bőrönd
28 737 Ft

23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Holiday Heat kollekcióba tartozó American Tourister kis bőrönd ideális társ hétvégére vagy a repülőgép fedélzetére. 38 l térfogatú, 4 kerékkel, valamint teleszkópos fogantyúval ellátott, tartalmát integrált kódzár védi.


American Tourister Utazótáska Jet Glam 67 cm
40 590 Ft

32 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utazótáska Jet Glam az American Tourister márkától, kemény ABS műanyagból, amely ellenáll az ütéseknek. Ideális utazótáska többnapos kirándulásra. Spinner modell sorozat 4 kerékkel, melynek köszönhetően könnyen manipulálhatsz vele. A TSA zárnak köszönhetően nem kell félned, hogy a kofferből valami elveszik.


American Tourister Modern Dream 55 cm
45 180 Ft

29 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az American Tourister Modern Dream elegáns poggyász ideális kézipoggyászként az alacsony költségvetésű légitársaságokra, rövid kirándulásra vagy nyaralásra. A cipzárak TSA zárral vannak biztosítva. A kényelmes haladást a 4 dupla kerék teszi lehetővé.


American Tourister Summer Voyager bőrönd 55 cm
32 888 Ft

23 990 Ft

Az American Tourister Summer Voyager elegáns keményfedeles bőrönd megfelel az alacsony költségvetésű légitársaságok kézipoggyászra vonatkozó feltételeinek. Rövid kirándulásra vagy nyaralásra megfelelő. A cipzárak TSA zárral vannak biztosítva. A kényelmes haladást a 4 dupla kerék teszi lehetővé.


American Tourister Gurulós utazótáska RoadQuest 55 cm
31 371 Ft

23 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ultrakönnyű American Tourister RoadQuest 55 cm gurulós utazótáska flexibilis utazást biztosít. Megfelelő kézipoggyászként, valamint csak úgy a kézbe tömegközlekedéssel való utazás során. A legmodernebb alumínium fogantyút, és párnázott felső markolatot kínálja a lehető legkényelmesebb hordozás érdekében.


American Tourister Funshine 63,5 l bőrönd
41 638 Ft

23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Modern megjelenésű könnyű utazó bőrönd, amely tartós poliészterből készült. Beépített számzáras lakattal, teleszkópos fogantyúval, 4 forgó kerékkel, és a belsejében cipzáras zsebbel ellátott.


American Tourister Soundbox 77 Bőrönd
50 904 Ft

47 490 Ft
+ ingyen szállítás

Soundbox szín kollekcióból származó American Tourister ** nagy bőrönd bővítés után akár 110 l űrtartalmat kínál és a méretének köszönhetően segít összepakolni mindent, amire a kirándulás alatt szükséged lesz. A 4 kerék, teleszkópos fogantyú, **TSA zár és a belső elrendezés kellemessé teszi a bőrönd használatát.


American Tourister Utazótáska Aero Racer 55 cm Frontloader
35 690 Ft

32 490 Ft

A Aero Racer utazótáska az American Tourister márkától, 55 cm magasságával fedélzeti utastáskaként is megfelel a legtöbb utazótársaságnál. Ideális utazótáska kétnapos kirándulásra. Spinner sorozat modellje 4 kerékkel, melnyek köszönhetően könnyen kezelhető, a Frontloader sorozat első zsebbel rendelkezik, notebook vagy tablet elhelyezésére.


American Tourister Utazótáska Aero Racer 68 cm
35 690 Ft

27 490 Ft

Utazótáska Aero Racer az American Tourister márkától, ABS műanyagból, amely ellenáll a sérüléseknek. Ideális utazótáska többnapos kirándulásra. Spinner modell sorozat 4 kerékkel, melynek köszönhetően könnyen manipulálhatsz vele. Hozzáerősített 3-számjegyű zár TSA-val lehetővé teszi a cipzár lezárását, és a koffer tartalmának biztosítását.


American Tourister Holiday Heat Spinner 79 bőrönd
31 742 Ft

29 490 Ft

Tágas American Tourister bőrönd a Holiday Heat kollekcióból 108 literes térfogatot kínál, melynek köszönhetően tökéletes társ minden kirándulásra. 4 kereke és teleszkópos fogantyúja könnyíti a használatát, tartalmát védi az integrált kódzár.


American Tourister Utazótáska Jet Glam 55 cm
36 890 Ft

30 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Jet Glam utazótáska az American Tourister márkától, 55 cm magasságával fedélzeti utastáskaként is megfelel a legtöbb utazótársaságnál. Ideális utazótáska kétnapos kirándulásra. Spinner modell sorozat 4 kerékkel, melynek köszönhetően könnyen manipulálhatsz vele. A TSA zárnak köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy valami elveszik a kofferből, a kemény ABS műanyag ellenáll az ütéseknek.


American Tourister Herolite 67 bőrönd
57 888 Ft

34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az American Tourister utazási bőrönd tartósságával és alacsony súlyával tűnik ki. 4 forgó kerékkel, húzókarral és lógó TSA zárral ellátott. Természetesen az apró dolgok tárolására szolgáló cipzáras zsebek sem hiányozhatnak.


American Tourister Tracklite 55 cm
30 116 Ft

21 990 Ft

Az American Tourister Tracklite 55 cm kézipoggyász négy dupla kerékkel ideális kétnapos kirándulásra, és biztosítja a könnyű célba érkezést. Ez a méret megfelelő utastéri poggyászként. Karcolással szemben ellenálló anyagból készült.


American Tourister Funshine 36 l bőrönd
34 138 Ft

17 490 Ft

A könnyű American Tourister bőrönd 36 l méretű, méreteinek hála kézipoggyászként is alkalmas, így például rövid üzleti utakhoz alkalmas. A bőrönd 4 forgó kerékkel, beépített számzáras lakattal és teleszkópos fogantyúval ellátott.


American Tourister Soundbox 55 Bőrönd
39 993 Ft

36 490 Ft

Soundbox szín kollekcióból származó American Tourister ** kis bőrönd bővítés után akár 41 l űrtartalmat kínál és a méretének köszönhetően kézi poggyászként használható bármilyen légitársaságnál. A 4 kerék, teleszkópos fogantyú, **TSA zár és a belső elrendezés kellemessé teszi a bőrönd használatát.


American Tourister Utazótáska Aero Racer 79 cm
39 390 Ft

30 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utazótáska Aero Racer az American Tourister márkától, ABS műanyagból, amely ellenáll a sérüléseknek. Ideális utazótáska egyhetes kirándulásra stb. Spinner modell sorozat 4 kerékkel, melynek köszönhetően könnyen manipulálhatsz vele. Hozzáerősített TSA zár lehetővé teszi a cipzár egyszerű becipzározását, és a koffer tartalmának biztosítását.


American Tourister Funshine 99,5 l
50 388 Ft

24 990 Ft

Az American Tourister márkájú nagy méretű utazási bőrönd majdnem 100 l űrtartalmú, tartós poliészterből készült. Felszereltségébe kódzáras lakat és teleszkópos fogantyú is tartozik. A négy forgó keréknek hála a bőrönd könnyedén hordozható.


American Tourister Bon Air 66 cm
41 638 Ft

26 490 Ft

Az American Tourister márkájú Bon Air 66 keményfedeles bőrönd ideális egy hetes utazáshoz. Szuper könnyű és extra tartós, TSA zárral ellátott a maximális biztonság érdekében, valamint négy kerékkel rendelkezik, így kényelmesen kezelhető.


American Tourister Utazótáska Aero Racer 55 cm
31 990 Ft

24 990 Ft

A Aero Racer utazótáska az American Tourister márkától, 55 cm magasságával fedélzeti utastáskaként is megfelel a legtöbb utazótársaságnál. Ideális utazótáska kétnapos kirándulásra. Spinner modell sorozat 4 kerékkel, melynek köszönhetően könnyen manipulálhatsz vele. Rögzített 3-számjegyű zár lehetővé teszi a cipzár egyszerű lezárását.


American Tourister SkyTracer 55 Bőrönd
23 990 Ft

Az American Skytracer Spinner 55 ideális a rövid utazásokhoz. Megfelel az EasyJet és Ryanair kézipoggyász méreteinek. 32 liter űrtartalommal, úgy tervezték, hogy a csomagolás egyszerű legyen ami köszönhető a rugalmas keresztpántoknak a felső és alsó részben, 2 cipzáras hálós zsebbel ellátott elválasztónak és egy cipzáras kötényzsebnek. A biztonságról egy TSA zár gondoskodik. Ez a könnyű súlyú kemény bőrönd egyenletes gördülésű dupla kerekekkel és puha tapintású fogantyúkkal jelenik meg, hogy utazása kényelmes, stílusos legyen.


American Tourister Holiday Heat bőrönd 67 cm
31 390 Ft

28 490 Ft

Az American Tourister Holiday Tour Modern utazótáska ideális egy hétvégi tengerparti vagy tóparti üdülésre. A TSA-zárral teljesen felszerelt, biztonságos repülést tesz lehetővé anélkül, hogy erőteljesen beleférnének a csomagtartóba. A belső elrendezés rengeteg helyet kínál a nyaraláshoz szükséges összecsomagoláshoz.


American Tourister Funshine Kabinbőrönd, 39l
32 687 Ft

29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az American Tourister Funshine Kabinbőrönd ideális a rövid utazásokhoz. 39 liter űrtartalommal úgy tervezték, hogy a csomagolás egyszerű legyen ami köszönhető a rugalmas keresztpántoknak és egy cipzáras hálós zsebnek. A biztonságról egy TSA zár gondoskodik. Ez a könnyű súlyú, kétkerekes bőrönd teleszkópos fogantyúkkal jelenik meg, hogy utazása kényelmes, stílusos legyen.


American Tourister Instago 55 cm
38 903 Ft

19 990 Ft

Utazótáska American Tourister Instago 55 cm, magaddal viheted a repülőgép fedélzetére, mert belefér minden, ami rövidebb utazáskor szükséges, és így nem kell nagy kofferrel bajlódni. Ez a textil utazótáska nagyon tartós és könnyen szállítható a 2 keréknek, felső és oldalsó fogantyúnak köszönhetően. Rögzített 3-numerikus zár.


American Tourister SkyTracer 77 bőrönd
70 388 Ft

35 990 Ft

American Tourister tartós bőrönd 94 l kapacitással. Kis és nagy utazóknak egyaránt megfelelő. 4 dupla forgó kerékkel és teleszkópos húzókarral ellátott, így igazán könnyen kezelhető. Természetesen a beépített TSA zár és a cipzáras zsebek sem hiányozhatnak.


American Tourister Herolite 55
50 388 Ft

24 990 Ft

Az American Tourister utazási bőrönd méretének köszönhetően a legtöbb légitársaság esetében kézipoggyászként is megfelelő. Így magaddal viheted a repülőgép fedélzetére is. Tartós poliészterből készült, űrtartalma 42 l.


American Tourister Herolite 74 bőrönd
66 638 Ft

35 990 Ft

American Tourister márkájú könnyű utazási bőrönd 95 l kapacitással. A bőrönd tartós poliészterből készült. 4 forgó kerékkel, kulccsal zárható lógó zárral és állítható hosszúságú húzókarral ellátott.


American Tourister SkyTracer 68 bőrönd
65 388 Ft

37 490 Ft

Keményfedeles bőrönd az American Tourister SkyTracer sorozatból. Ideális választás utazásaidhoz. Belső űrtartalma 63 l, amely belső falakkal és cipzáras zsebekkel osztott. A 4 kerék és a teleszkópos húzókar megkönnyítik a kezelését. A tartalom biztonságos tárolásáról a beépített TSA zár gondoskodik.