REAbags Cities Western Gear Utazóbőrönd
9 590 Ft

Végre egy kézipoggyász, amely mindenki számára árban elérhető. Ennek ellenére minőségi in-line fém csapágyas kerekkel van felszerelve, ultrakönnyű konstrukciójú és 600D poliészterből készült, amely tartós. A legkisebb bőrönd pontosan úgy van tervezve, hogy megfeleljen a fapados légitársaságok , mint pl. a RyanAir, WizzAir stb. kézipoggyásszal kapcsolatos követelményeinek. A bőrönd cipzárral zárható. Mindkét cipzár szemmel rendelkezik a kód vagy kulcs típusú lakat felhelyezésére. A kulcsos zár a bőrönd része. Az elülső részben egy cipzáras zseb található. A felső és oldalsó kapaszkodó a bőrönd színében párnázott. Az egész gördülő rendszer a bőrönd belsejében található a textil bélés alatt, nehogy szállításkor megsérüljön a rendszer és inline kerekekkel és csapágyakkal van felszerelve.


REAbags CITIES 602 Utazótáska, Fekete
6 190 Ft

REAbags CITIES 602 utazótáska stílusos megjelenésének és kiváló minőségének köszönhetően ideális társ lehet utazásai során. Az állítható vállpánt, a praktikus elülső, illetve oldalsó zsebek garantálják a kényelmes használatot. Űrtartalma 32 liter, ajánlott maximális terhelhetősége 5 kg.


REAbags B.HPPY Gurulós bőrönd, S
26 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A REAbags B.HPPY Gurulós bőrönd űrtartalma 33 liter, maximális terhelhetősége 10 kg. A kézipoggyász könnyű, ám ellenálló, stabil kialakítású, állítható magasságú fogantyúval rendelkezik. Benne praktikusan elpakolhatjuk holmijainkat és biztonsággal szállíthatjuk azokat mindenkor. Sajátos dizájnnal rendelkezik!


REAbags AEROLITE T-9378/3-S utazó bőrönd
24 775 Ft
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Aerolite kis bőrönd űrtartalma 33 l , ennek köszönhetően kiválóan alkalmas, mint kézipoggyász. A bőrönd kódzárral,4 kettős kerékkel és teleszkópos fogantyúval ellátott. A külső oldalon 2 cipzáras zseb található, melyek lehetővé teszik az apró tárgyak elrendezését.


REAbags AEROLITE T-202/1 S utazó bőrönd
28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Aerolite kézi bőrönd méretének köszönhetően a legtöbb légitársaság esetében mint kézipoggyász is használható. A bőrönd űrtartalma 35 l, kódzárral, 2 kerékkel és teleszkópos fogantyúval ellátott. A külső oldalon 2 cipzáras zseb található, amelyek közül az egyik notebookra alkalmas. Ideális választás minden üzleti útra!


REAbags AEROLITE WLB41 notebook aktatáska
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kis aktatáska Aerolite ideális társ az üzleti utakra. Tartalmaz egy párnázott notebook zsebet és fő teret a dolgaidnak 36 l térfogattal. A bőrönd elülső oldala cipzáras zsebet kínál elválasztókkal az íróeszközöknek és névjegykártyáknak.


REAbags Aktatáska a notebookhoz Aerolite WLB31
24 775 Ft
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kis aktatáska Aerolite alkalmas üzleti utakra. A bőrönd kialakított bélelt zsebekkel a notebooknak és szervezővel az írószerszámoknak, névjegykártyák és a kis dolgoknak. Természetesen ellátott teleszkópos nyéllel, kerekekkel és kódzárral.


REAbags Utazó bőrönd B.HPPY Two In A Melon "L"
34 990 Ft

Nagy utazó bőrönd B.HPPY színes nyári designnal 91 l térfogatú belső területet kínál. Merev tartós ABS műanyagból készült el van látva négy darab forgatható kerékkel, kihúzható fogóval és kódzárral. A bőrönd belseje felosztható a textil válaszfalakkal lett elválasztva a tartalom biztosításához elasztikus szalagokat használtak.