Gillette Skinguard borotvagél 200 ml
1 590 Ft

Akció

Férfi borotvagél az érzékeny bőrű felhasználók számára, akik hajlamosak irritációra borotválkozás közben. Gillette SkinGuard aloe verat tartalmaz, ami nem csak a borotva siklását segíti a bőrön, de kellemesen hűt is.


Gillette Skinguard borotvahab 250 ml
1 590 Ft

1 490 Ft

Akció

Férfi borotvahab az érzékeny bőrű felhasználók számára, akik hajlamosak irritációra borotválkozás közben. Gillette SkinGuard aloe verat tartalmaz, ami nem csak a borotva siklását segíti a bőrön, de kellemesen hűt is.


Gillette Satin Care Gel Borotvazselé, 200 ml-25%
1 862 Ft

1 390 Ft

Akció

Gillette Satin Care Pure Delicate borotvazselét kimondottan az érzékeny bőrű nők számára fejlesztették ki, hiszen felvitele után a borotva könnyen siklik végig a bőrön. Összetétele minimalizálja a bőrirritációt, hogy a bőr minden használat után bársonyosan puha és selymes legyen. A borotvazselé nem tartalmaz semmilyen illatanyogot és színezéket.


Gillette Mach3 Complete Defense Sensitive Férfi borotvagél 2 x 200 ml -28%
2 647 Ft

1 890 Ft

Akció

2 × 200 ml férfi borotvagél, duopack. Érzékeny bőrre alkalmas, a különleges összetételének hála, amely aloe vera-t tartalmaz, a lehető legjobb gondoskodást biztosítja a bőr számára, amelyet megterhel a borotválkozás. Védelmet és kényelmet biztosít, amelyre bőrödnek szüksége van az egészséges megjelenéshez.


Gillette Series Protectio Férfi borotvazselé 2 x 200 ml-32%
2 647 Ft

1 790 Ft

Akció

A Gillette Series Protection férfi duopack (2 × 200 ml) borotvazselé sima borotválkozást, megfelelő védelmet és egészséges bőrt biztosít. Csökkenti a súrlódást és javítja a pengék siklását a bőrön.


Gillette ProGlide Alpine Sensitive gél, 170 ml-16%
1 790 Ft

1 490 Ft

Akció

Gillette Fusion ProGlide Alpine Clean Sensitive borotvagél segítségével elkerülheti a borotválkozás utáni bőrirritációt. Az alpesi tiszta levegőt idéző gél puha, szinte tejszín szerű. Puhítja a szakállt, védi a bőrt és megkönnyíti a borotválkozást is: a gélnek köszönhetően borotvája könnyebben fog csúszni.


Gillette Satin Care Vanilla Dream Gel borotvazselé Olay érintéssel 200 ml -30%
1 862 Ft

1 290 Ft

Akció

A puha és selymes bőr a Venus Vanilla Dream borotvazselével kezdődik, amely Olay érintéssel rendelkezik. Luxus habja 4× több nedvesítő anyagot tartalmaz, mint a Satin Care Sensitive Skin borotvazselé. Ez az összetétel segít megvédeni a bőrt a nedvesség elveszítésével szemben.


Nivea For Men Original Borotvagél
1 290 Ft

Nivea For Men Original Borotvagél vitaminokkal, tápláló hidratáló gél száraz bőrre. Ápolja és regenerálja a száraz és feszes bőrt. A bőr ápolt, puha és rugalmas lesz.


Gillette Satin Care Avocado Twist Gel Borotvazselé, 200 ml-23%
1 690 Ft

1 290 Ft

Akció

Ha puha és bársonyosan sima bőrt szeretne borotválkozás után, használja a Gillette Satin Care Avocado Twist női borotvazselét. Az Avocado és egyéb összetevői könnyed, gyengéd siklást biztosítanak, csökkentik a borotválkozás okozta irritációt, megőrzik a bőr nedvesságtartalmát. A borotvazselé nem tartalmaz semmilyen illatanyogot és színezéket.


Gillette Satin Care Dry Skin Gel Borotvazselé, 200 ml
1 390 Ft

1 290 Ft

Akció

Gillette Satin Care Dry Skin Gel hidratáló borotvazselé shea vajjal és glicerinnel kimondottan száraz bőrre lett kifejlesztve hölgyeknek. Az összetevők könnyed siklást biztosítanak, csökkentik a borotválkozás okozta irritációt, megőrzik a bőr nedvesságtartalmát. A borotválkozás után hosszan élvezheti a puha és selymes bőrt. A borotvazselé nem tartalmaz semmilyen illatanyagot és színezéket.


Gillette ProGlide Active Sensitive gél 170 ml-16%
1 790 Ft

1 490 Ft

Akció

Gillette Fusion ProGlide Sensitive Active borotvagél segítségével elkerülheti a borotválkozás utáni bőrirritációt. A sportos illatú gél puha, szinte tejszín szerű. Puhítja a szakállt, védi a bőrt és megkönnyíti a borotválkozást is: a gélnek köszönhetően borotvája könnyebben fog csúszni.


Gillette Series Pure&Sensitive Férfi borotvazselé 2 x 200 ml-24%
2 362 Ft

1 790 Ft

Akció

Series Pure&Sensitive 2 × 200 ml férfi borotvagél, duopack. Érzékeny bőrre is alkalmas,a melyet megvisel a borotválkozás. Védelmet és kényelmet biztosít, amelyre bőrödnek szüksége van az egészséges megjelenéshez.


Nivea FOR MEN Silver Protect borotválkozó gél 200 ml
1 390 Ft

NIVEA FOR MEN Silver Protect ezüstionokat, kamillát és B5-provitamint tartalmazó borotvagél, amely védi a bőrét a borotválkozás alatt. Alapos és kényelmes borotválkozást biztosít.


Nivea FOR MEN Sensitive Borotválkozó gél 200ml
1 490 Ft

1 390 Ft

Nivea FOR MEN borotválkozó gél érzékeny bőrre. Kétszer olyan gyengéd a bőrhöz, mint a korábbi gélek, köszönhetően a nyugtató anyagoknak. Alkoholt nem tartalmaz.


Nivea MEN Sensitive Cool borotválkozó gél
1 390 Ft

Nivea MEN Sensitive Cool borotválkozó gél 0% alkoholos összetétellel, és kellemes hűsítő hatással az irritáció és bőrviszketés nélküli mindennapi borotválkozásra szolgál.


Gillette Classic Sensitive Borotvahab 200 ml-28%
1 237 Ft

890 Ft

Akció

Gillette Classic Sensitive Skin Férfi borotvahab kellemes illatú és sűrű krémes habot hoz létre, ami könnyen szétteríthető és lemosható. Ugyan azt a borotválkozási minőséget nyújtja, amit férfiak generációi is szeretnek. Űrtartalma 200 ml.


Gillette Fusion ProGlide Sensitive Active Borotvahab 250 ml 
1 290 Ft

Akció

Gillette ProGlide Sensitive Active Sport 2az1ben borotvahab. Hidratáló krémet tartalmaz, puhítja a szőrszálakat és védi a bőrt. Ezen felül segíti a borotva siklását a bőrön. Active Sport illatú, érzékeny bőrre alkalmas.


Gillette Fusion Sensitive borotvazselé 200 ml-33%
2 237 Ft

1 490 Ft

Akció

Gillette Fusion5 Ultra Sensitive férfi borotvazselé Ultra Comfort komplexszel, ami hűsíti és nyugtatja a bőrt, ami által védi a borotválkozás során, így a bőr tiszta és kellemes érintésű. Ez a borotvazselé az érzékeny bőrűeknek is megfelel és kiváló komfortérzetet biztosít. Használd a Fusion5 borotvával, hogy a kényelemérzet a borotválkozás előtt, alatt és után is tartson.


Gillette Satin Care Pure & Delicate Női borotvagél, 200ml
1 490 Ft

Akció

Gillette Satin Care Pure Delicate borotvazselét kimondottan az érzékeny bőrű nők számára fejlesztették ki, hiszen felvitele után a borotva könnyen siklik végig a bőrön. Összetétele minimalizálja a bőrirritációt, hogy a bőr minden használat után bársonyosan puha és selymes legyen. A borotvazselé nem tartalmaz semmilyen illatanyogot és színezéket.


Nivea MEN Borotva gél Sensitive Recove 200 ml
1 390 Ft

Nivea Men Borotva gél Sensitive Recove a könnyű és kíméletes borotválkozáshoz, feszes vagy száraz bőr érzés nélkül. Védi a bőrt az irritációtól, égő bőr érzése nélkül. Puhítja a szakállat a simább és kényelmesebb borotválkozás érdekében, és csökkenti az apró vágási sebek és sérülések keletkezésének veszélyét. Tartalma 200 ml.


Nivea Men Borotvahab Deep 200 ml
1 390 Ft

Nivea Men Borotva gél Deep 200 ml a könnyű és kíméletes borotválkozáshoz a feszes vagy száraz bőr érzése nélkül. A maximális eredményért és mélytisztításért. Antibakteriális fekete szenet és tisztító agyagot tartalmaz.


Nivea Men borotvahab Original 200 ml 2 drb
1 990 Ft

Nivea Men Borotvahab Original 2 × 200 ml a könnyű és kíméletes borotválkozáshoz a feszes vagy száraz bőr érzése nélkül. Krémes összetétel aloe verával, vitaminokkal, aktív lágyítóanyagokkal és Ultra Glide technologiával.


Nivea Men borotvahab Protect&Care 200 ml
1 737 Ft

1 290 Ft

Nivea Men Borotvahab Sensitive a könnyű és kíméletes borotválkozáshoz a feszes vagy száraz bőr érzése nélkül. Krémes összetétel aloe verával, vitaminokkal, aktív lágyítóanyagokkal és Ultra Glide technologiával.


Nivea MEN Borotvahab Sensitive Cooling 200 ml
1 290 Ft

Nivea Men Borotvahab Sensitive a könnyű és kíméletes borotválkozáshoz, feszes vagy száraz bőr érzés nélkül. A fejlesztett összetétel 0% alkohollal* optimális megoldás irritációra hajlamos bőrre borotválkozás után, és kellemes hűsítő érzést nyújt. Tartalma 200 ml.


Nivea Men Protect&Care Borotválkozó szappan testre 75 ml
3 112 Ft

2 290 Ft

Nivea Men Protect&Care Borotválkozó szappan testre ajánlott a sima borotválkozás és a test bőrének irritáció elleni védelme érdekében. Segít védeni a test bőrét az égető érzéstől és a pirosodástól. Tartalma 75 ml.


Gillette Satin Sensitive borotvazselé 2 x 200 ml-28%
2 490 Ft

1 790 Ft

Akció

A Gillette Satin Care Sensitive női borotvazselét kifejezetten az érzékeny bőrre tervezték. A kenőanyagok sima csúszást biztosítanak a bőrön ami lehetővé teszi a tökéletes borotválkozást és a sérülések elleni védelmet.


Nivea Men Borotvahab Deep 200 ml
1 612 Ft

1 290 Ft

Nivea Men Borotvahab Deep 200 ml a könnyű és kíméletes borotválkozáshoz a feszes vagy száraz bőr érzése nélkül. A maximális eredményért és mélytisztításért. Antibakteriális fekete szenet és tisztító agyagot tartalmaz.