Nivea Men Protect&Care Borotválkozó szappan testre 75 ml-58%
3 112 Ft

1 290 Ft

Akció

Nivea Men Protect&Care Borotválkozó szappan testre ajánlott a sima borotválkozás és a test bőrének irritáció elleni védelme érdekében. Segít védeni a test bőrét az égető érzéstől és a pirosodástól. Tartalma 75 ml.


Nivea For Men Original Borotvagél
1 290 Ft

Nivea For Men Original Borotvagél vitaminokkal, tápláló hidratáló gél száraz bőrre. Ápolja és regenerálja a száraz és feszes bőrt. A bőr ápolt, puha és rugalmas lesz.


Nivea FOR MEN Silver Protect borotválkozó gél 200 ml
1 390 Ft

NIVEA FOR MEN Silver Protect ezüstionokat, kamillát és B5-provitamint tartalmazó borotvagél, amely védi a bőrét a borotválkozás alatt. Alapos és kényelmes borotválkozást biztosít.


Nivea MEN Borotva gél Sensitive Recove 200 ml
1 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nivea Men Borotva gél Sensitive Recove a könnyű és kíméletes borotválkozáshoz, feszes vagy száraz bőr érzés nélkül. Védi a bőrt az irritációtól, égő bőr érzése nélkül. Puhítja a szakállat a simább és kényelmesebb borotválkozás érdekében, és csökkenti az apró vágási sebek és sérülések keletkezésének veszélyét. Tartalma 200 ml.


Nivea Men Borotvahab Deep 200 ml
1 390 Ft

Nivea Men Borotva gél Deep 200 ml a könnyű és kíméletes borotválkozáshoz a feszes vagy száraz bőr érzése nélkül. A maximális eredményért és mélytisztításért. Antibakteriális fekete szenet és tisztító agyagot tartalmaz.


Nivea Men borotvahab Original 200 ml 2 drb
1 990 Ft

Nivea Men Borotvahab Original 2 × 200 ml a könnyű és kíméletes borotválkozáshoz a feszes vagy száraz bőr érzése nélkül. Krémes összetétel aloe verával, vitaminokkal, aktív lágyítóanyagokkal és Ultra Glide technologiával.


Nivea Men borotvahab Protect&Care 200 ml
1 737 Ft

1 290 Ft

Nivea Men Borotvahab Sensitive a könnyű és kíméletes borotválkozáshoz a feszes vagy száraz bőr érzése nélkül. Krémes összetétel aloe verával, vitaminokkal, aktív lágyítóanyagokkal és Ultra Glide technologiával.


Nivea MEN Borotvahab Sensitive Cooling 200 ml
1 290 Ft

Nivea Men Borotvahab Sensitive a könnyű és kíméletes borotválkozáshoz, feszes vagy száraz bőr érzés nélkül. A fejlesztett összetétel 0% alkohollal* optimális megoldás irritációra hajlamos bőrre borotválkozás után, és kellemes hűsítő érzést nyújt. Tartalma 200 ml.


Nivea MEN Sensitive Cool borotválkozó gél
1 390 Ft

Nivea MEN Sensitive Cool borotválkozó gél 0% alkoholos összetétellel, és kellemes hűsítő hatással az irritáció és bőrviszketés nélküli mindennapi borotválkozásra szolgál.


Nivea Men Borotvahab Deep 200 ml
1 612 Ft

1 290 Ft

Nivea Men Borotvahab Deep 200 ml a könnyű és kíméletes borotválkozáshoz a feszes vagy száraz bőr érzése nélkül. A maximális eredményért és mélytisztításért. Antibakteriális fekete szenet és tisztító agyagot tartalmaz.