Alva  Sensitiv For Him borotvazselé férfiaknak 75 ml
2 640 Ft

Az egyediség rejlik ellenállhatatlanul puha hab, amely lehetővé teszi a borotva penge siklását a bőrt, anélkül, hogy szükségtelenül irritált. Búzafehérje és allantoin védi az érzékeny bőrt a kiszáradástól és a kezelt borotválkozás közben. Nem tartalmaz agresszív-lauril-szulfát.


Captain Fawcett Borotválkozó krém  (Shaving Cream) 150 ml
6 920 Ft

Újdonság

Természetes borotválkozó krém, amellyel szinte mindig a legjobb habot hozza létre. A lágyítószereknek köszönhetően soha nem látott borotválkozást biztosítanak, és megakadályozzák a bőr bőrpírját és irritációját.


Clinique Borotvahab aloe verával (Aloe Shave Gel) 125 ml
5 180 Ft

Erősen koncentrált borotválkozó gél vízzel érintkezve változik gazdag hab, amely segíti a hatékony borotválkozást. Készítmény olaj nélkül. Alkalmas minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny. Hipoallergén (minimalizálja az allergiás reakciók).


Collistar Tökéletes technikai gél 200 ml
2 640 Ft

A szeszélyes borotválkozó gél alkalmas a könnyű, pontos és gyors szakállú kezelésre, és szabad mozgást teremt a saját mozgások és részletek létrehozásakor.


Nivea Borotválkozó hab férfiaknak (Smooth Shave) 200 ml
1 000 Ft

Védje az arcát borotválkozási sérüléstől. Válasszon egy fekete-széntartalmú habot, amely tisztítja a bőrt, előkészíti a borotválkozó szakállát, és könnyű borotvaborítást biztosít. A borotvapengék előtt védje meg a habot, mint pajzs. .


Nivea Borotválkozóhab Protect & Care 200 ml
1 050 Ft

Különleges krémes hab férfiaknak normál vagy száraz bőrre, korszerű borotválkozási technológiával Ultra Glide simán borotvált és hidratált bőr érzés nélkül feszültséget. .


Nivea Deep (Shaving gel) 200 ml
1 260 Ft

A borotválkozás nem lesz a nap legnagyobb aggodalma. A Shave Gel Deep lágyítja a szakállát, biztosítja a borotva könnyű felhúzását és védi a bőrét a borotvapengéktől. A speciális formula tisztítja a bőrt, és fényesebbé és simaabbá teszi. Végre borotválkozni szeretne.


Nivea Original borotvagél 200 ml
1 120 Ft

Speciális borotvagél férfiaknak normál és száraz bőrre.  Értékes aloe verát, hidratálóanyagokat és vitaminokat tartalmazó formulájának köszönhetően segít megelőzni a bőr kiszáradását borotválkozás közben. .


Nivea Sensitive borotvagél 200 ml
1 260 Ft

Gyengéd borotválkozást biztosít az érzékeny bőrnek. Olyan férfiaknak, akik felveszik a harcot a borotválkozás után kialakuló irritáció, bőrpír és égető érzés ellen.


Nivea Sensitive borotvahab 200 ml
1 000 Ft

Gyengéd borotválkozást biztosít az érzékeny bőrnek. Olyan férfiaknak, akik felveszik a harcot a borotválkozás után kialakuló irritáció, bőrpír és égető érzés ellen.


Nivea Sensitive Cooling borotvahab 200 ml
1 000 Ft

Borotválkozás közben bőrirritációval és kipirosodással küzd? Válassza az alkoholmentes borotvahabot, amely kellemes hűsítő bőrérzetet kölcsönöz. Borotvahab olyan férfiaknak, akit égető érzés és irritáció nélkül akarnak borotválkozni, s a borotválkozás alatt kellemes hűsítő érzésre vágynak.


Nivea Silver Protect borotvahab 200 ml
1 000 Ft

Borotvagél férfiaknak, akik nemcsak alapos borotválkozásra, hanem sérülés esetén antibantibakteriális védelemre is vágynak. Tökéletesen sima arcbőrt eredményez.


Nuxe Men borotvagél (Anti-Irritation Shaving Gel) 150 ml
3 380 Ft

Borotválkozó zselé Nuxe hozza nagyon kényelmes borotválkozási élményt. Hála a tápláló összetevők regenerálják és védi a bőrt, hatékonyan megakadályozza a kellemetlen tünetek, hogy előfordulhat, hogy borotválkozás közben és a bőr puha és nyugtató.


Paul Mitchell Tea Tree (Shave Gel) 200 ml
5 280 Ft

A borotválkozó gél megkönnyíti a borotválkozás közben borotválkozást, és védelmet nyújt a vágásoktól és kisebb kisebb sérülések ellen.


Percy Nobleman (Shaving Cream) 175 ml
6 490 Ft

A férfi borotválkozó krém az eredeti stílusos designban kifejezetten sima borotválkozáshoz készült. A vízzel való érintkezés után krémes hab alakul ki, amely simán simítja a bőrt.