Thrustmaster T. Flight Hotas One (4460168)
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A T.Flight Hotas One, egy hivatalosan engedélyezett joystick az Xbox One és a Windows számára, magas szintű realizmust biztosít: a bot öt tengelyt, tizennégy akciógombot, gyors tűzelőt és többirányú kapcsolót (navigáció / panoráma nézet) tartalmaz, amelyek mindegyike könnyen hozzáférhető.

Thrustmaster T16000M FCS / PC

Thrustmaster T16000M FCS / PC

Értékelés: 4,5
17 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Thrustmaster T16000M FCS „csak" egyetlen botkormány, de Hall-effektuson alapuló, mágneses érzékelőrendszerének köszönhetően precízebb, mint a többi joystick. A 3 eltávolítható komponens lehetővé teszi, hogy a joystick tökéletesen illeszkedjen balkezes vagy jobbkezes használathoz. Mágnesek biztosítják súrlódásmentes működést, hosszú távú működését és az extrém pontosságot.

Thrustmaster T Flight Hotas X PC / PS3 Joystick
21 999 Ft 16 490 Ft

2 év garancia

Thrustmaster T Flight HOTAS X PC / PS3 joystick valódi élvezetet garantál játék közben. Levehető, valós méretű ergonomikus gázkarral rendelkezik, ellenállása állítható a tökéletes játékélmény érdekében. Plug & Play elven működik, így kibontás után azonnal – az USB csatlakozóba illesztve – használhatja is.

Thrustmaster T.Flight Stick X Joystick
12 499 Ft 10 990 Ft

2 év garancia

Game rendkívül precíz joystick állítható ellenállás és egy teljesen programozható: 4 tengely, 12 gomb.

Thrustmaster USB Joystick

Thrustmaster USB Joystick

Értékelés: 5
6 190 Ft

Thrustmaster USB Joystick egy PC-hez kifejlesztett, 3 tengelyes botkormány. Ergonomikus kialakításával tökéletesen illeszkedik a kézbe, kényelmes használatot biztosít. A 4 gomb és egy ravasszal személyre szabható irányítást kapunk. USB 2.0-ás csatlakozóval könnyen és gyorsan csatlakoztatható a számítógéphez. A gumi talpak biztos tapadást garantálnak. Ezzel a joystickkal tovább élvezheti kedvenc játékát.

Logitech X-56 H.O.T.A.S. (945-000059)
82 290 Ft
+ ingyen szállítás

Modern vezérlő a virtuális valóság játékokhoz, űrbéli szimulációhoz. 6 szabadság fokozat – emelkedés, dőlés, kanyarodás, tolatás, előre, fel, le, jobbra balra. A kar erőfeszítés beállításért 4 rugós változat. 198 programozható vezérlőelem. Megújult kettős gázvezérlés. Ideális projekciós sisakokhoz, virtuális valóság játékokhoz. 16bites RGB háttérvilágítás. Hüvelykujjal vezérelt analóg karok.

Logitech Joystick Extreme 3D Pro
18 900 Ft 15 490 Ft

2 év garancia

Vizsgálatok során kiderült, hogy a haladó szintű repülésnél a legfontosabbak az ösztönök és a reakcióidő. A pilóták segítésére laborunkban a srácok olyan egyedi forgatható markolatot terveztek az oldalkormány vezérléséhez az Extreme 3D Pro számára, amely természetes egykezes irányítást tesz lehetővé kisebb helyigény mellett.